Gelse de kurtulsak yavDiş geliyor olabilir,ben beş dakika da bir önlük hatta altına geçen salya için zıbın değiştirdiğimi biliyorum. Sık sık kontrol yap annesi inciler geliyor olabilir
Gelince de kurtulunmuyor kuzum ne yazık ki iki gündür inanılmaz bir huysuzluk var uykuya geçişlerde veya gün içindeGelse de kurtulsak yav
tam da önüme bu video çıktıKızlar geçen konuşuldu ama bulamadım konuşmaları. alıştırma bardağı ve meyve süzgeci ne aldınız? Bu meyvw süzgeci olayına ne zaman başlıcaz bi de
Maşallah defne kuşaKızlar günaydınDünkü kontrolü anlatmak istiyorum daha önce bahsetmişimdir belki arkadaşımın tavsiyesiyle bir tıp merkezine orta yaşlı tatlış bi kadına gidiyordum diye şimdi eşimin iş değişikliği sebebiyle memorial e geçiş yaptık aradaki farklardan ve nasıl geçtiğinden bahsedeyim başımızı şişirmezsem
Randevumuza gittik zamanında oradaydık doktorumuz sezeryana gitmişti biraz bekledik o sırada ölçüm odasında boy ve kilo ölçüldü.
(Hemşireler var orada ve doktora hazır gidiyor her şey)
Sonrasında tanıştık şimdiye kadarki süreci hikayemizi anlattık, bebeğin dosyasını belgelerini görmek istedi tek tek baktı doğumdan itibaren kilosuna boyuna ve artış oranlarına, aşılarına baktı.
2600 doğduğu için şu anki kilosunu yeterli buldu ( 5400) mama ve ek gıda vermedi. Ve her şeyi çok güzel açıkladı teorik olarak anlattı.
Sonrasında defneyi fiziksel muayene ile tepeden tırnağa inceledi.Rheaa nın doktoruna çok özeniyordum biliyorsunuz aynı o şekilde muayenesini yaptı. Fiziksel gelişimini çok beğendi.
artık destekli oturtabilirsiniz dedi kendi kaldırıp oturttu ve sevdi bakın dedi
elleri ortada birleştirip bakıyor parmaklarını birbirine geçirebiliyor bu da Gayet güzel dedi
Bu aylarda dönmeye başlar dikkatli olalım dedi ben de iki kere dönüyor artık ooo dedim şaşırdı dişi çıktı birazda emekliyor dedim kadın şok bu ne acele Defneciğim dedi
Poposunda ufak bir çatlak olmuş bugünlerde kabız oldu mu dedi ben de vitasanol dolayı yedi gün kaka yapmadığını söyledim muhtemelen zorlamıştır kendini dedi çok üzüldüm onu gösterdi ama bir ilaç vermedi.
Bu aylarda algıları çok açık olur her tarafa bakmak ister dikkatini toplayarak emzirelim dedi.
kitap okuyabilirsiniz kelime gelişimi için bol bol konuşun sohbet edin dedi dikkatini çekecek şeyler gösterebilirsiniz dedi bilseki hiç susmam ben zaten kaç tanede kitap okudu
Ocean a devam 3 damla veya 1 puf veriyoruz dedi.
Bebeklere dördüncü aydan önce kan ilacı başlamıyormuş altıncı ayda verecekmiş.
sağlık ocağında yapılan aşılar biz de var ben yaparım dedi dördüncü ay aşılarını yaptı
Ateş yükseltebilir ama bu aylarda ki ateş havale yapmaz 38’i geçerse kes onun yarısı kadar yani bizimkine göre bir çay kaşığı calpo verebilirsin üstünü soyabilirsin ya da ılık bir duş da iyi gelir aldırabilirsin ama hastanelik etmez dedi.
kartını verdi istediğin zaman ulaşabilirsin dedi öpüştük koklaştık ayrıldık bir dahaki ay 11-12 si gibi görüşeceğiz.
Gözlemlerim bu şekildeydi çok memnun kaldım doktoru cok beğendim diğerlerinden çok farklı ilk defa böyle bir muayeneye gittiğim için anlatmak istedim uzun olduysa kusura bakmayın herkese iyi pazarlar
Aaa çok teşekkürlerMeyve süzgeci olarak wee aldım ben konusu açılmışken soliim dün ek gıda eğitimine katildim zoom üzerinden oradaki kadın özellikle meyve suzgecleri konusunda dikkat edilmesi gerektiğini söyledi temizlik açısından aralarda bir şeyler kalırsa bakteri üretir dedi bir de fileyi sık sık kontrol edin kopma olmasın deliklerde dedi
Şu anne sütü olayı nasıl mantıklı bişey yaaatam da önüme bu video çıktı
Canim bir tane gelince ben en fszla 1 2 hafta rahat ederdim sonra.arkadan gelecek disin sancisini en az 1 ay cekerdik.Gelince de kurtulunmuyor kuzum ne yazık ki iki gündür inanılmaz bir huysuzluk var uykuya geçişlerde veya gün içindeyorgunluktan basım ağrıyor dün gece zor geçti aşıdan da olabilir tabi ama
Ayy maşallah ne tatlı ya saçlara bak oyyyBen de çok hassasım, hatta evde en çok beni yerler. Odamızda prizde sineksavar da var. Sinekkovucu spreyi kullanıcam olmazsa
Pazar demedim erken demedim doktora yazdım. Sinek ısırığı demiş, aloe vera sürme demiş.
Bi de çok beyaz tenli, büyük küçük bütün kırmızılıklar belli. Sinek ısırığı, isilik hepsi birbirine girdi sankiRande canım sinek ısırığı bence bu sene sinekler çok berbat arı gibi sokuyorlar.sineklerin yumurtlama zamani yağmur yagmadigi için böyle olmuş. Biz de her yere sineklik taktırdık. Bi de sivenonun sinek kovucusunu kullanıyorum Ekin'e ben çok memnunum bizi ısırırken onu hiç ısırmadılar
Ayy maşallah ne tatlı ya saçlara bak oyyy
Bizimkinin dökülüyor arka taraf ön tarafta çoğaldı inşallah güzelce uzarDarısı sana inşallah güzel teyzesi
Bizim de hem kızım da hem oğlumda dökülmüştü saçları. Bu bebeğim doğuştan saçlı doğdu, ayla filmindeki kıza benziyorduBizimkinin dökülüyor arka taraf ön tarafta çoğaldı inşallah güzelce uzar
Ayy çok severim böyle saçlı bebeBizim de hem kızım da hem oğlumda dökülmüştü saçları. Bu bebeğim doğuştan saçlı doğdu, ayla filmindeki kıza benziyordugözleri de çekik biraz. Şimdi biraz daha uzadı, bağlıyorum ama lastikler bi müddet sonra kayıp çıkıyor tüy gibi. Kıl fırçalardan almıştım taramak için, hiç kullanamadım
BU kadar kucuk ayda boyle uzun sac ilk defa goruyorum cok tatli masllahBizim de hem kızım da hem oğlumda dökülmüştü saçları. Bu bebeğim doğuştan saçlı doğdu, ayla filmindeki kıza benziyordugözleri de çekik biraz. Şimdi biraz daha uzadı, bağlıyorum ama lastikler bi müddet sonra kayıp çıkıyor tüy gibi. Kıl fırçalardan almıştım taramak için, hiç kullanamadım
Oyyy maşallaaahhhhhhhhhBen de çok hassasım, hatta evde en çok beni yerler. Odamızda prizde sineksavar da var. Sinekkovucu spreyi kullanıcam olmazsa
Pazar demedim erken demedim doktora yazdım. Sinek ısırığı demiş, aloe vera sürme demiş.
Dokulen saclarda boyle daha acik renk cikiyor sanki. Cunku her iki oglumda simsiyah saclarlar dogdular saclar dokuldu yerine sari sari cikti.Ben de oglumun sacini hep uzun tuttum 2 yssa.kadar bagladim. Simdi izin vermiyor ben.kiz cocugu degilim diyorOyyy maşallaaahhhhhhhhhbende bir sürü toka almıtşım mide yanmam var diye cidden doğduğunda inanılmaz saçlıydı arya ama sonra komple döküldü saçları
BU kadar kucuk ayda boyle uzun sac ilk defa goruyorum cok tatli masllahgrupun en saclisi. Bizim de sacli dogdu ama saclar dokuluyor bir de dokuldugu yere yapisiyor carsafindan sirkeleme ile cikmiyorda.
Oyyy maşallaaahhhhhhhhhbende bir sürü toka almıtşım mide yanmam var diye cidden doğduğunda inanılmaz saçlıydı arya ama sonra komple döküldü saçları
Evet hatta doktorum aryanın sesi gelir gelmez demişti ki bak mide yanman boşuna değilmiş
Benim midem hic.yanmadi ama sacli dogdularEvet hatta doktorum aryanın sesi gelir gelmez demişti ki bak mide yanman boşuna değilmişdoğum anını hatırladım ne kadar güzeldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?