2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah defne kuşa böyle bi doktor bende arıyorum ama bi türlü bulamadım bizimki ben sormadan hiçbişey anlatmıyor soruncada anlatmıyor gerçi

Aaa çok teşekkürler
tam da önüme bu video çıktı
Şu anne sütü olayı nasıl mantıklı bişey yaaa

Gelince de kurtulunmuyor kuzum ne yazık ki iki gündür inanılmaz bir huysuzluk var uykuya geçişlerde veya gün içinde yorgunluktan basım ağrıyor dün gece zor geçti aşıdan da olabilir tabi ama
Canim bir tane gelince ben en fszla 1 2 hafta rahat ederdim sonra.arkadan gelecek disin sancisini en az 1 ay cekerdik.

Ayy maşallah ne tatlı ya saçlara bak oyyy

Bi de çok beyaz tenli, büyük küçük bütün kırmızılıklar belli. Sinek ısırığı, isilik hepsi birbirine girdi sanki çok da huysuz, sürekli benim kucağımda gezmek istiyor. Şimdi dışarda gezdirdim arabasıyla da eve geldik. Yoksa asla durmuyor, hiç böyle yapmazdı benim uslu kızım

Bizimkinin dökülüyor arka taraf ön tarafta çoğaldı inşallah güzelce uzar
Bizim de hem kızım da hem oğlumda dökülmüştü saçları. Bu bebeğim doğuştan saçlı doğdu, ayla filmindeki kıza benziyordu gözleri de çekik biraz. Şimdi biraz daha uzadı, bağlıyorum ama lastikler bi müddet sonra kayıp çıkıyor tüy gibi. Kıl fırçalardan almıştım taramak için, hiç kullanamadım

Ayy çok severim böyle saçlı bebe Nasılda minnoştur o şimdi maşallah Yaa daha 4 aylıksın sen ne saç bağlaması ısırcam hee

BU kadar kucuk ayda boyle uzun sac ilk defa goruyorum cok tatli masllahgrupun en saclisi. Bizim de sacli dogdu ama saclar dokuluyor bir de dokuldugu yere yapisiyor carsafindan sirkeleme ile cikmiyorda.

Oyyy maşallaaahhhhhhhhh bende bir sürü toka almıtşım mide yanmam var diye cidden doğduğunda inanılmaz saçlıydı arya ama sonra komple döküldü saçları

Oyyy maşallaaahhhhhhhhh bende bir sürü toka almıtşım mide yanmam var diye cidden doğduğunda inanılmaz saçlıydı arya ama sonra komple döküldü saçları
Dokulen saclarda boyle daha acik renk cikiyor sanki. Cunku her iki oglumda simsiyah saclarlar dogdular saclar dokuldu yerine sari sari cikti.Ben de oglumun sacini hep uzun tuttum 2 yssa.kadar bagladim. Simdi izin vermiyor ben.kiz cocugu degilim diyorben de hava sicak ondan bagliyordum tabi

BU kadar kucuk ayda boyle uzun sac ilk defa goruyorum cok tatli masllahgrupun en saclisi. Bizim de sacli dogdu ama saclar dokuluyor bir de dokuldugu yere yapisiyor carsafindan sirkeleme ile cikmiyorda.

Ayy dökülmez inşallah değil mi bu saatten sonra
Canım sizlere de saçlarına tokalar takılacak şirin mi şirin kız evlatlar nasip etsin Rabbim Akilvar Fh2512

Benim de midem çok yandı 25. haftadan sonra

Evet hatta doktorum aryanın sesi gelir gelmez demişti ki bak mide yanman boşuna değilmiş doğum anını hatırladım ne kadar güzeldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…