2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gunaydin, gecmis olsun fotografini atabilir misiniz? Sabaha kadar viz sesi duyunca kalkip sinegin pesinden kosuyorum yoksa yicekler oglumu... Kizimin odasina da en az 2 tur ugruyorum
Ben de çok hassasım, hatta evde en çok beni yerler. Odamızda prizde sineksavar da var. Sinekkovucu spreyi kullanıcam olmazsa

Pazar demedim erken demedim doktora yazdım. Sinek ısırığı demiş, aloe vera sürme demiş.

Eklentiler

• FA07D0EE-3C62-45C7-90E9-B8E469F050A1.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 80
Evet evet maalesef sinik isirmis. Daha kotu bi sey degil ya... Bu arada masallah saclari ne kadar guzel... Benimki neredeyse kel oldu

Aynen benmm kızda aynısını yapıyor hemen pışpışlamasam uyanıyor

Benim de annemlerin evinde çok sinek ver her kaldığımda alyayı mutlaka ısırıyorlar. Asya için doktor sprey vermişti küçükken adını unuttum bakıytlıö şimdş görüntüsüne. Bitkisel o yüzden bebekler kullanabilirdi. Çok rahat ediyordum onu sürünce. Sana ne dönerdi canım doktor mutlaka almam lazım benim de

Evet evet maalesef sinik isirmis. Daha kotu bi sey degil ya... Bu arada masallah saclari ne kadar guzel... Benimki neredeyse kel oldu
Teşekkürler kızamıkların sayısı bugün artınca Allah korusun kızamık mı acaba diye bir korkmadım değil

Nurse Harveys sprey var biz de, çocuklara sıkıyorum hatta kendime de sıkıyorum ama bebeğe henüz kullanmamıştım. Sürerim inşallah bundan sonra.

Şuan Bursa’da çok yoğun sivrisinek var, bahçemiz de çok yeşil ağaçlık. Kapıyı açmadan yatmak mümkün değil zaten. İnşallah tekrarlamaz

Bizimkide böyle yüzünde iki kolunda ve ayağında bir tane var.
Sizinki bilinmese ürkütür sıralı ve yüzde çok haklısın yazmakta önemli bir durum kızamık çok arttı çünkü neyseki sinekmiş terbiyesiz sinekler

Kızlar günaydın Dünkü kontrolü anlatmak istiyorum daha önce bahsetmişimdir belki arkadaşımın tavsiyesiyle bir tıp merkezine orta yaşlı tatlış bi kadına gidiyordum diye şimdi eşimin iş değişikliği sebebiyle memorial e geçiş yaptık aradaki farklardan ve nasıl geçtiğinden bahsedeyim başımızı şişirmezsem
Randevumuza gittik zamanında oradaydık doktorumuz sezeryana gitmişti biraz bekledik o sırada ölçüm odasında boy ve kilo ölçüldü.
(Hemşireler var orada ve doktora hazır gidiyor her şey)
Sonrasında tanıştık şimdiye kadarki süreci hikayemizi anlattık, bebeğin dosyasını belgelerini görmek istedi tek tek baktı doğumdan itibaren kilosuna boyuna ve artış oranlarına, aşılarına baktı.
2600 doğduğu için şu anki kilosunu yeterli buldu ( 5400) mama ve ek gıda vermedi. Ve her şeyi çok güzel açıkladı teorik olarak anlattı.
Sonrasında defneyi fiziksel muayene ile tepeden tırnağa inceledi. Rheaa nın doktoruna çok özeniyordum biliyorsunuz aynı o şekilde muayenesini yaptı. Fiziksel gelişimini çok beğendi.
artık destekli oturtabilirsiniz dedi kendi kaldırıp oturttu ve sevdi bakın dedi
elleri ortada birleştirip bakıyor parmaklarını birbirine geçirebiliyor bu da Gayet güzel dedi
Bu aylarda dönmeye başlar dikkatli olalım dedi ben de iki kere dönüyor artık ooo dedim şaşırdı dişi çıktı birazda emekliyor dedim kadın şok bu ne acele Defneciğim dedi
Poposunda ufak bir çatlak olmuş bugünlerde kabız oldu mu dedi ben de vitasanol dolayı yedi gün kaka yapmadığını söyledim muhtemelen zorlamıştır kendini dedi çok üzüldüm onu gösterdi ama bir ilaç vermedi.
Bu aylarda algıları çok açık olur her tarafa bakmak ister dikkatini toplayarak emzirelim dedi.
kitap okuyabilirsiniz kelime gelişimi için bol bol konuşun sohbet edin dedi dikkatini çekecek şeyler gösterebilirsiniz dedi bilseki hiç susmam ben zaten kaç tanede kitap okudu
Ocean a devam 3 damla veya 1 puf veriyoruz dedi.
Bebeklere dördüncü aydan önce kan ilacı başlamıyormuş altıncı ayda verecekmiş.
sağlık ocağında yapılan aşılar biz de var ben yaparım dedi dördüncü ay aşılarını yaptı
Ateş yükseltebilir ama bu aylarda ki ateş havale yapmaz 38’i geçerse kes onun yarısı kadar yani bizimkine göre bir çay kaşığı calpo verebilirsin üstünü soyabilirsin ya da ılık bir duş da iyi gelir aldırabilirsin ama hastanelik etmez dedi.
kartını verdi istediğin zaman ulaşabilirsin dedi öpüştük koklaştık ayrıldık bir dahaki ay 11-12 si gibi görüşeceğiz.
Gözlemlerim bu şekildeydi çok memnun kaldım doktoru cok beğendim diğerlerinden çok farklı ilk defa böyle bir muayeneye gittiğim için anlatmak istedim uzun olduysa kusura bakmayın herkese iyi pazarlar

2 gun uyurken aldi simdi oguruyor biraz unutssun ogurmeyi yine deniycem

Rande canım sinek ısırığı bence bu sene sinekler çok berbat arı gibi sokuyorlar.sineklerin yumurtlama zamani yağmur yagmadigi için böyle olmuş. Biz de her yere sineklik taktırdık. Bi de sivenonun sinek kovucusunu kullanıyorum Ekin'e ben çok memnunum bizi ısırırken onu hiç ısırmadılar

Kızlar geçen konuşuldu ama bulamadım konuşmaları. alıştırma bardağı ve meyve süzgeci ne aldınız? Bu meyvw süzgeci olayına ne zaman başlıcaz bi de
Meyve süzgeci olarak wee aldım ben konusu açılmışken soliim dün ek gıda eğitimine katildim zoom üzerinden oradaki kadın özellikle meyve suzgecleri konusunda dikkat edilmesi gerektiğini söyledi temizlik açısından aralarda bir şeyler kalırsa bakteri üretir dedi bir de fileyi sık sık kontrol edin kopma olmasın deliklerde dedi

Harika gecmis gercekten canim peki ne kadar odeme yaptiniz? Cok guzel bilgiler yazmissin, her gittiginde bu mesajdan isterim

Kızlar Ekin parmağını ve dilini cok cok emmeye başladı dünden beri yaşayan var mi
Diş geliyor olabilir,ben beş dakika da bir önlük hatta altına geçen salya için zıbın değiştirdiğimi biliyorum. Sık sık kontrol yap annesi inciler geliyor olabilir
Harika gecmis gercekten canim peki ne kadar odeme yaptiniz? Cok guzel bilgiler yazmissin, her gittiginde bu mesajdan isterim
Tamam canım tabii ki her ay anlatırım hem bana da iyi oldu ertesi gün kafamı toplayıp buraya yazınca gözden geçirmiş oldum muayeneyi
O canım eşim çalışan indirimi ile ödeme yaptığı için biz çok komik bir rakam ödedik (muayene ve aşılara 340 gibi bir şey verdik o da dün gelen zamlarla)

Cok iyiymis. Kizina da masallah onden gidiyor

Peki nereye oturttu? Kucaga mi masaya mi?

Ay ne iyi doktor ya bende küçük yerdeyim özel zaten eline sağlık devletteki de kilo ölçüyor kafaya bakıyor pipiye bakıyor, var mı şikayetiniz diyor o kadar, artık ben ne sorarsam o fazlası yok

Çok teşekkürler canım maşallah diyelimmm Sedyede muayene ederken yataydan ellerinden tutup oturma pozisyonuna aldı canım.
Oturturken bazen tedirgin oluyorum. Ama benimki de o sekilde oturuyor. Kisa tutuyorum. Seninki 20 gun buyuk uzun oturabilir demekki... Masallah

Her kullanimdan sonra kaynatmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…