2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnşallah vakti geldiğinde diyelim canım çok isterim bir tanede kızım olsun

Bizimkide siyahtı dediğin gibi sarı çıkıyor şimdi canım

Canim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
Evet öyle bieşy duymuştum ablamında peşinden erkek oldu. Ama bizimkinde yok o damardan

Hay ağzını öpeyim bende yaptırmak istemiyorum ama eşim dolayisiyla yaptırdık ilkine, ben yaptirmayalim dedikçe benimle savaşıyor. Sağlam organı sakatliyoruz başka birşey değil. Çocuğa sormadan bedeninde hüküm sahibi olmak resmen.

Yoğurt benimkini baya arttırıyor ayran iyi oluyor

Ay ne iyi doktor ya bende küçük yerdeyim özel zaten eline sağlık devletteki de kilo ölçüyor kafaya bakıyor pipiye bakıyor, var mı şikayetiniz diyor o kadar, artık ben ne sorarsam o fazlası yok
Canım buradaki Özellerde de değişiyor sadece dediğin gibi muayene olup 500 TL veriyordum zaten doktor arıyordum eşimde oraya geçince bize personel durumundan çok indirimli oldu.
Oturturken bazen tedirgin oluyorum. Ama benimki de o sekilde oturuyor. Kisa tutuyorum. Seninki 20 gun buyuk uzun oturabilir demekki... Masallah
Yok olma canım,ben zaten doktor demeden de oturtuyordum kucagımda şimdi destekli de oturturum artık
Maşallah defne kuşa böyle bi doktor bende arıyorum ama bi türlü bulamadım bizimki ben sormadan hiçbişey anlatmıyor soruncada anlatmıyor gerçi
Canım tavsiye ederim sende Ümraniye deydin galiba doktor da Ataşehir de
Kızlar dişi görünen oldu mu nasıl anladınız ?
Ben uyurken yanına gittim uyandı diye baktım beyaz bir şey var ağzında dedim eyvah ip yuttu ağzında zıbından falan geldi parmagımla aldım gelmiyor zorluyorum gelmiyor sonra jeton düştü
Canim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
Ayyyyy bu Defneee, bizde var geçmedi hala gitmeyecek gibi duruyor ahahaha oğlan geliyir

Laf dinlememesi söylediğinin tersini yapması dikkat çekmek için. Onuda övücü sözler söyle, sarıl sık sık, zaman ayır düzelecektir.

Aynen senin erkek kesin 2. Si

Bende bunu biliyorum benimde ilkinde burnunda yeşil damar vardı ikincisi de erkek oldu bunda damar yok ama

Aa buna hiç yogunlasmamistim Ekin de cingiragi sağ eliyle tutuyor sol eliyle topunu çeviriyor dikkat edeyim buna ben de bakim hangisini daha çok kullanıyor
Henüz belli olmuyor dediler , benimkinde bariz bir fark var takipteyim
Ya kıyamam ki annem de yaslı ya he diyip geciyorum
Kıyılmaz ya ben de öyleyim sabrımı korumaya devam
Canım o benim işte eski kiloma döndüm sporsuz Alerji diyeti ve kolik bebe anası olunca gidiyor cidden kilolar ama şişko kalaydım da huzurlu bebeğim olsaydı keşke

Benim kolik degil sessiz sakin uykuya duskun ama ben de eridikce eriyorum faha fszla erimemek için tastan yumusak ne bulsam yiyorum

Kızlar dün de sünnet yaptırmakla ilgili yazılanları okudum fırsat olmamıştı, arkadaşımız yazmışken ben de görüşümü belirtmek isterim;

Sünnet, İslamiyet ile ortaya çıkmış bir şey değil. Sadece peygamberimiz sünnetli olarak dünyaya gelmiş. Tarihte kendisine sünnet emredilen ilk kişi Hz İbrahim yani bütün dinlerin atası olarak kabul edilen peygamber. Hz İbrahim’e kadar sünnet olmayıp neden sonradan sünnet emredildi hatta kadınlar bile neden sünnet edildi bunun hikmetini Allah bilir. Her hikmeti anlamamız da mümkün değildir. Vucüd tamken neden sakatlanıyor fikri de bana mantıklı gelmiyor çünkü tırnaklar da kesilen saçlar dökülen vücudumuzun parçalarıdır.

Velhasıl şuan sünnet İslam’in işaretlerinden biridir, sağlık açısından faydaları söylenerek hikmetini anlamaya çalışmak mümkündür fakat tam karşı görüşle de antitez oluşturulabilir. İnanan insan için bunlar önemli olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…