Bizimkide siyahtı dediğin gibi sarı çıkıyor şimdi canımDokulen saclarda boyle daha acik renk cikiyor sanki. Cunku her iki oglumda simsiyah saclarlar dogdular saclar dokuldu yerine sari sari cikti.Ben de oglumun sacini hep uzun tuttum 2 yssa.kadar bagladim. Simdi izin vermiyor ben.kiz cocugu degilim diyorben de hava sicak ondan bagliyordum tabi
Canim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakİnşallah vakti geldiğinde diyelim canım çok isterim bir tanede kızım olsun
Evet öyle bieşy duymuştum ablamında peşinden erkek oldu. Ama bizimkinde yok o damardanCanim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
Tamam senin.kizin olacakEvet öyle bieşy duymuştum ablamında peşinden erkek oldu. Ama bizimkinde yok o damardan
Ayy Varmı Bi umut dersin kız olması içinTamam senin.kizin olacakablamda Yigit inkine bakiyor bak bunda damar yok sen yap yap 3. yu o kiz olacak diyor
Hay ağzını öpeyim bende yaptırmak istemiyorum ama eşim dolayisiyla yaptırdık ilkine, ben yaptirmayalim dedikçe benimle savaşıyor. Sağlam organı sakatliyoruz başka birşey değil. Çocuğa sormadan bedeninde hüküm sahibi olmak resmen.Bi ürolog kendi çocuğunu sünnet ettirmedigini söylemişti. Bu sünnet işi çok karışık benim oğlum olsa ettirmezdim yüksek ihtimal. Dinen bakinca da farz olan bir şey değil.
Kur'ân'da “sünnet ile ilgili herhangi bir âyet bulunmamakla birlikte, Müslümanlığın simgesi olarak kabul edilmiştir. Bazı Hadisi şeriflere baktığımızda ise sünnet olmanın farz değil sünnet olduğu ifade edilmektedir.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Yoğurt benimkini baya arttırıyor ayran iyi oluyorBu arada kızlar süt arttırımı için Prolac damla kullanan var mı?
Sütüm azaldı gibi geliyor bu sıcakta çay içesim de yok zaten çok etkisini de görmedim.
Bunu kızımın eski doktoru önermişti alıp denesem mi diye düşünüyorum
Canım buradaki Özellerde de değişiyor sadece dediğin gibi muayene olup 500 TL veriyordum zaten doktor arıyordum eşimde oraya geçince bize personel durumundan çok indirimli oldu.Ay ne iyi doktor ya bende küçük yerdeyim özel zaten eline sağlık devletteki de kilo ölçüyor kafaya bakıyor pipiye bakıyor, var mı şikayetiniz diyor o kadar, artık ben ne sorarsam o fazlası yok
Yok olma canım,ben zaten doktor demeden de oturtuyordum kucagımda şimdi destekli de oturturum artıkOturturken bazen tedirgin oluyorum. Ama benimki de o sekilde oturuyor. Kisa tutuyorum. Seninki 20 gun buyuk uzun oturabilir demekki... Masallah
Canım tavsiye ederim sende Ümraniye deydin galiba doktor da Ataşehir deMaşallah defne kuşaböyle bi doktor bende arıyorum ama bi türlü bulamadım bizimki ben sormadan hiçbişey anlatmıyor soruncada anlatmıyor gerçi
Ben uyurken yanına gittim uyandı diye baktım beyaz bir şey var ağzında dedim eyvah ip yuttu ağzında zıbından falan geldi parmagımla aldım gelmiyor zorluyorum gelmiyor sonra jeton düştüKızlar dişi görünen oldu mu nasıl anladınız ?
Ayyyyy bu Defneee, bizde var geçmedi hala gitmeyecek gibi duruyorCanim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
Laf dinlememesi söylediğinin tersini yapması dikkat çekmek için. Onuda övücü sözler söyle, sarıl sık sık, zaman ayır düzelecektir.Bu kıskanma işi bizde de var benimki de 4,5 yaşında. Artık inanılmaz yoruldum. Tamamen farklı bi çocuk oldu yaramaz laf dinlemiyor bebeğe sürekli sataşıyor. Biri sevmeye kalksın o maydonoz oluyor kimseye tutturmuyor beni rahat bırakmıyor. Çıldırmak üzereyim
Aynen senin erkek kesin 2. SiCanım buradaki Özellerde de değişiyor sadece dediğin gibi muayene olup 500 TL veriyordum zaten doktor arıyordum eşimde oraya geçince bize personel durumundan çok indirimli oldu.
Yok olma canım,ben zaten doktor demeden de oturtuyordum kucagımda şimdi destekli de oturturum artık
Canım tavsiye ederim sende Ümraniye deydin galiba doktor da Ataşehir de
Ben uyurken yanına gittim uyandı diye baktım beyaz bir şey var ağzında dedim eyvah ip yuttu ağzında zıbından falan geldi parmagımla aldım gelmiyor zorluyorum gelmiyor sonra jeton düştü
Ayyyyy bu Defneee, bizde var geçmedi hala gitmeyecek gibi duruyorahahaha oğlan geliyir
Bende bunu biliyorum benimde ilkinde burnunda yeşil damar vardı ikincisi de erkek oldu bunda damar yok amaCanim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
Hah bak işte sayi cogaliyor tez dogrulanacakBende bunu biliyorum benimde ilkinde burnunda yeşil damar vardı ikincisi de erkek oldu bunda damar yok ama
Henüz belli olmuyor dediler , benimkinde bariz bir fark var takipteyimAa buna hiç yogunlasmamistim Ekin de cingiragi sağ eliyle tutuyor sol eliyle topunu çeviriyor dikkat edeyim buna ben de bakim hangisini daha çok kullanıyor
Kıyılmaz ya ben de öyleyim sabrımı korumaya devamYa kıyamam ki annem de yaslı ya he diyip geciyorum
Canım o benim işte eski kiloma döndüm sporsuzYapıyorum canım 6 dab sonra uyutmasam kıyameti koparıyor sanki etini koparıyorum. Kendş kendine uyuyor düşün artık kendi kendine uyumayan çocuk uyuyor kendi kendine. Mesela işim oluyor biraz kendş kendine koltuğa koyuyorum çamaşır asıyorum bi geldim ki uyumuş. Uyandırıyorum kucağıma almıyorum uyuyor hala uyanmak istemiyor. Kendi kendine uyku düzeni kuruyor haspamşimdi uyudu yine. O uyuduğunda bende uyuyorum 5:6 saat dah da uyumuyorum. Bu arada alakasız olavak ama. Kolik bebek anneleri ya da huzursuz gece gündüz uyumayan bebek anneleri çok hızlı kilo veriyormuş uyutmasam mı
Benim kolik degil sessiz sakin uykuya duskun ama ben de eridikce eriyorum faha fszla erimemek için tastan yumusak ne bulsam yiyorumYapıyorum canım 6 dab sonra uyutmasam kıyameti koparıyor sanki etini koparıyorum. Kendş kendine uyuyor düşün artık kendi kendine uyumayan çocuk uyuyor kendi kendine. Mesela işim oluyor biraz kendş kendine koltuğa koyuyorum çamaşır asıyorum bi geldim ki uyumuş. Uyandırıyorum kucağıma almıyorum uyuyor hala uyanmak istemiyor. Kendi kendine uyku düzeni kuruyor haspamşimdi uyudu yine. O uyuduğunda bende uyuyorum 5:6 saat dah da uyumuyorum. Bu arada alakasız olavak ama. Kolik bebek anneleri ya da huzursuz gece gündüz uyumayan bebek anneleri çok hızlı kilo veriyormuş uyutmasam mı
Hay ağzını öpeyim bende yaptırmak istemiyorum ama eşim dolayisiyla yaptırdık ilkine, ben yaptirmayalim dedikçe benimle savaşıyor. Sağlam organı sakatliyoruz başka birşey değil. Çocuğa sormadan bedeninde hüküm sahibi olmak resmen.
Damar falan hikaye yüzük falinin üstüne tanimamHah bak işte sayi cogaliyor tez dogrulanacak
Çok teşekkür ederim pzt dr yolu gözüküyor geçmedi halaBenim kızımda suyu hiç sevmedi verdiğimde yüzünü buruşturuyorBu arada bende ishal olduğu için verdim üşüttü galiba. Neyse ki bugün geçti size de geçmiş olsun
Benim kızın öyleCanim oglunun burnu ile gozu arasinda ya da kasinin ortasinda yesil bir.damar vsr mi bir bakBuyuk oglumun vardi arkasida erkek derlerdi erkrk oldu bizim cevrede.oyle bir inanc var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?