2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla kesiyorum canım ama yine de çiziyor yüzünü sonra da çok ağlıyor ben de napıyım mecbur takıyorum
O zaman bir derdi var ya gazi var ya bir yeri agriyor. Bebekler henuz duygularini regule edemedigi icin bu sekilde basa cikmaya calisir.

Eldiveni cikartmaniz lazim. Hatta gec kalmissiniz bence. Konak icin de zeytinyagini sabah yedirerek konakli bolgeye surun aksam konak tarafi Ile cok bastirmadan tarayin. Bir defa daha cikar gene ayni islemi yapin daha cikmaz.

Bizde daha yaptırmadık Ümraniye çakmak erdem de çocuk cerrahinda yaptırmış arkadaşım dikiş falan çok güzel hemen de toparladı demişti

Ya maşallah çok tatlı çok severim bol saçlı bebeleri hele toka takma fikri

Kizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Nasıl anliyosunuz ya bnde bu Sabah intte baktım pek bişey bulamadım bı de iki bıngıldak mi var ?

Emzirirken sakadat (ciğer) yenir mi kızlar?
Ben geçen yedim gece uyandı ağladı hatta buraya yazmıştım atak bu mu diye eşim ciğer yedin o mu dokundu dedi yok ya atak bu dedim tabi susup uyuyunca salim kafayla

Kızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Valla benimki bı ıkınma ile basliyo kizardigini pek görmedim genelde ana kucağına oturtuyorum ıkınma başladığında orda yapiyo rahatça

Aa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah
Bn google dan baktım snn için kendince bı marka

Ya biz de de baya konak varmış az görünüyordu bı turlu geçmedi dün zeytinyagi şurup bı 2 saat bekledik ince dişli tarakla geriye doğru taraya taraya çıkarttım sonra banyo yaptık. Tararken baya çıktı şaşırdım o kadar olmasına çocuğun kafası nefes aldı bildiğin. Masaj yaparak yağı sür canım baya beklesin belki çok kuru o yüzden hemen çıkmayabilir bizimki öyle olmuş baksana

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-11-13-14-45-409_com.android.chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49
Çok geçmiş olsun Ben kendim hastalandım bebeğe geçecek diye ödüm kopuyor.
Hastalıklardan kaçışımız yok ama onları öyle görmeye dayanamıyor yüreğimiz

Valla kesiyorum canım ama yine de çiziyor yüzünü sonra da çok ağlıyor ben de napıyım mecbur takıyorum
Benimkide çiziyor hep ama yapcak bisi yok ellerini kullanmayi ogrendikleri icin eldiveni kullanmayin artik demisti doktor . Sık sık kesmeme ragmen bi kere kanatmisti yuzunu.

Sizede geçmiş olsun canım. Evet bebişler hasta olmasın ya bakıp bakıp üzülüyorum
Canım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda düzelir inşallah. Ben geçen sinek ısırığı biliyorum ama nasıl içim acıyor. Allah dermansız dert vermesin ama analık bir kalp ağrısı kesinlikle..

Benim de annem biraz rahatsızmış bugün, ona da çok üzgünüm inşallah çabucak toparlar

Evet biraz daha iyi olduğunu görsemde bir yandan içim gidiyor yinede. İshal ya vücudu susuz kalır diye ödüm kopuyor. Biz bile ishal olduğumuzda halsiz güçsüz kalıyoruz daha çok küçükler hasta olmaları canımı sıkıyor Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. Çok geçmiş olsun canım sizede. Şifa versin inşallah allahım

Gecmis olsun canim neyi varmis annenin.Allah sifa versin

Kiz biz don atlet geziyoruz siz yanmıyo musunuz
Daha o kadar ısınmadı hava canım buralarda Ankara civarı yani bi ısınır gibi oldu geri soğudu ya 30 un üstünde nadir çıktı ben doğu görevimi Urfa’da yaptım oralara bakınca buralar çok iyi yakmıyor yani

Akilvar Canım maflor sizde kaç günde işe yaradı acaba? Diyorum ki tekrar doktora mı gitsek acaba yoksa damlanın etki etmesini mi beklemeliyim bilemedim ya

Akilvar Canım maflor sizde kaç günde işe yaradı acaba? Diyorum ki tekrar doktora mı gitsek acaba yoksa damlanın etki etmesini mi beklemeliyim bilemedim ya
Canim bak bizim soyle oldu 1 hafta öncesi gunde 1 yapiyordu ama sivikti sonra 1 hafta sonra baktim 3 e cikti istahta gitti gece kaka yapmazken her emdikce kaka yapti. Sabah doktora goturdum damla verdim o gun kaka yapti sivik ama gece yapmadi damla vermeden onceki gece hep kaka yapmisti sivik kaka ve gunde 3 yapmaya hemen hemen 1 hafta 10 gun devam etti ama doktor gunde 3 cok olmadigi icin korkmamami soyledi. Şimdi bayramdan beri de artik her gun yapmiyor kaka 2 gune 1 falan. Yani anlayacagin verdigim 2. Gunu baya etkisini gostermeye basladi ama gunde 3 sivik kaka yapmasinin gecmesi 1 haftayi buldu.Ve maflorun etkisini 4 5 gunde gostrecegini soylemisti doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…