Kiz biz don atlet geziyoruz siz yanmıyo musunuzYa ama bizde evde don atlet gezmiyoruz pijama var üstümüzde bu daha el kadar bebek üşümez mi(içimdeki babane konuştu)
Valla kesiyorum canım ama yine de çiziyor yüzünü sonra da çok ağlıyor ben de napıyım mecbur takıyorumCanim yazik bebege bu yaz gunu ne eldiveni cikar eldivenleri tirnaklarini kes gyzel torpule bir sey olmaz
Denedim canım ama işe yaramdı malesefCanim Her banyo oncesi zeytin yagi surup tarakla arkaya dogru taramayi denedin mi
O zaman bir derdi var ya gazi var ya bir yeri agriyor. Bebekler henuz duygularini regule edemedigi icin bu sekilde basa cikmaya calisir.Valla kesiyorum canım ama yine de çiziyor yüzünü sonra da çok ağlıyor ben de napıyım mecbur takıyorum
Sen üşüyorsan o da üşür üşümüyorsan üşümezŞuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Bizde daha yaptırmadık Ümraniye çakmak erdem de çocuk cerrahinda yaptırmış arkadaşım dikiş falan çok güzel hemen de toparladı demiştiFiyat önemli değil haklısın bizde iyi bir yer araştırıyoruz.Bende korkuyorum vallahiSünnet ücretini zaten eşimin işyeri karşılıyor bakalım doktor önerisi arıyorum çevremden. Umarım iyi geçer inşallah
Ya maşallah çok tatlı çok severim bol saçlı bebeleri hele toka takma fikriBizim de hem kızım da hem oğlumda dökülmüştü saçları. Bu bebeğim doğuştan saçlı doğdu, ayla filmindeki kıza benziyordugözleri de çekik biraz. Şimdi biraz daha uzadı, bağlıyorum ama lastikler bi müddet sonra kayıp çıkıyor tüy gibi. Kıl fırçalardan almıştım taramak için, hiç kullanamadım
Nasıl anliyosunuz ya bnde bu Sabah intte baktım pek bişey bulamadım bı de iki bıngıldak mi var ?Kizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Ben geçen yedim gece uyandı ağladı hatta buraya yazmıştım atak bu mu diyeEmzirirken sakadat (ciğer) yenir mi kızlar?
Valla benimki bı ıkınma ile basliyo kizardigini pek görmedim genelde ana kucağına oturtuyorum ıkınma başladığında orda yapiyo rahatçaKızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Bn google dan baktım snn için kendince bı markaAa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah
Ya biz de de baya konak varmış az görünüyordu bı turlu geçmedi dün zeytinyagi şurup bı 2 saat bekledik ince dişli tarakla geriye doğru taraya taraya çıkarttım sonra banyo yaptık. Tararken baya çıktı şaşırdım o kadar olmasına çocuğun kafası nefes aldı bildiğin. Masaj yaparak yağı sür canım baya beklesin belki çok kuru o yüzden hemen çıkmayabilir bizimki öyle olmuş baksanaBende konak için arayıştayım kafasını çok kaşıyor gece uyuyamadı sürekli de kafasını ve gözlerini kaşıdı zeytinyağ karbonat sürüp yıkadım ama hiç fayda etmedi bebe yağı sürmüştüm o biraz çıkarmıştı şimdi yine onu sürüp bekletmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsunKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Sizede geçmiş olsun canım. Evet bebişler hasta olmasın ya bakıp bakıp üzülüyorumÇok geçmiş olsunBen kendim hastalandım bebeğe geçecek diye ödüm kopuyor.
Hastalıklardan kaçışımız yok ama onları öyle görmeye dayanamıyor yüreğimiz
Benimkide çiziyor hep ama yapcak bisi yok ellerini kullanmayi ogrendikleri icin eldiveni kullanmayin artik demisti doktor . Sık sık kesmeme ragmen bi kere kanatmisti yuzunu.Valla kesiyorum canım ama yine de çiziyor yüzünü sonra da çok ağlıyor ben de napıyım mecbur takıyorum
Falcata kemal diyesim geldi benim oglana ahahahahahahhaBenimkide çiziyor hep ama yapcak bisi yok ellerini kullanmayi ogrendikleri icin eldiveni kullanmayin artik demisti doktor . Sık sık kesmeme ragmen bi kere kanatmisti yuzunu.
Canım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda düzelir inşallah. Ben geçen sinek ısırığı biliyorum ama nasıl içim acıyor. Allah dermansız dert vermesin ama analık bir kalp ağrısı kesinlikle..Sizede geçmiş olsun canım. Evet bebişler hasta olmasın ya bakıp bakıp üzülüyorum
Evet biraz daha iyi olduğunu görsemde bir yandan içim gidiyor yinede. İshal ya vücudu susuz kalır diye ödüm kopuyor. Biz bile ishal olduğumuzda halsiz güçsüz kalıyoruz daha çok küçükler hasta olmaları canımı sıkıyorCanım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda düzelir inşallah. Ben geçen sinek ısırığı biliyorum ama nasıl içim acıyor. Allah dermansız dert vermesin ama analık bir kalp ağrısı kesinlikle..
Benim de annem biraz rahatsızmış bugün, ona da çok üzgünüm inşallah çabucak toparlar
Gecmis olsun canim neyi varmis annenin.Allah sifa versinCanım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda düzelir inşallah. Ben geçen sinek ısırığı biliyorum ama nasıl içim acıyor. Allah dermansız dert vermesin ama analık bir kalp ağrısı kesinlikle..
Benim de annem biraz rahatsızmış bugün, ona da çok üzgünüm inşallah çabucak toparlar
Gecmis olsun canim neyi varmis annenin.Allah sifa versin
Daha o kadar ısınmadı hava canım buralarda Ankara civarı yani bi ısınır gibi oldu geri soğudu ya 30 un üstünde nadir çıktı ben doğu görevimi Urfa’da yaptım oralara bakınca buralar çok iyi yakmıyor yaniKiz biz don atlet geziyoruz siz yanmıyo musunuz
Canim bak bizim soyle oldu 1 hafta öncesi gunde 1 yapiyordu ama sivikti sonra 1 hafta sonra baktim 3 e cikti istahta gitti gece kaka yapmazken her emdikce kaka yapti. Sabah doktora goturdum damla verdim o gun kaka yapti sivik ama gece yapmadi damla vermeden onceki gece hep kaka yapmisti sivik kaka ve gunde 3 yapmaya hemen hemen 1 hafta 10 gun devam etti ama doktor gunde 3 cok olmadigi icin korkmamami soyledi. Şimdi bayramdan beri de artik her gun yapmiyor kaka 2 gune 1 falan. Yani anlayacagin verdigim 2. Gunu baya etkisini gostermeye basladi ama gunde 3 sivik kaka yapmasinin gecmesi 1 haftayi buldu.Ve maflorun etkisini 4 5 gunde gostrecegini soylemisti doktorumuz.Akilvar Canım maflor sizde kaç günde işe yaradı acaba? Diyorum ki tekrar doktora mı gitsek acaba yoksa damlanın etki etmesini mi beklemeliyim bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?