2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hmm anladım canım çok saol. Gece bizimkide yapmıyor emzirdiğim halde. Ama bugün 5 kere yaptı yine o yüzden biraz tedirgin oldum canım. Akşama kadar düzelme olur inşallah

Fh2512 canim biz de mukusta vardi alerjiden suphe edildi senin direk isal oldugu icin etkisi daha cok gosterir bence

Hmm anladım canım çok saol. Gece bizimkide yapmıyor emzirdiğim halde. Ama bugün 5 kere yaptı yine o yüzden biraz tedirgin oldum canım. Akşama kadar düzelme olur inşallah
Canim sen aksam da ver mafloru 2 defa ver. 5 i gecmezse cok degil yarina daha duzelir

Canim sen aksam da ver mafloru 2 defa ver. 5 i gecmezse cok degil yarina daha duzelir
Öyle yaptım canım sabah verdim akşamda veririm o zaman. Yarın zaten randveumız vardı 4 aylık kontrolü için olmadı ona giderim diye düşünmüştüm ama akşam yine devam ederse Gideriz galiba hastaneye umarım azalma olur

Canim korkma 7 ye kadar yapabilir susuz kalmaz emiyor cunku dun 10 yapti demistin bence bugun daha azalir ysrina daha da azalir. Ben 2 farkli doktota goturmustum ikisi de maflor verdi ve 4 5 gune fayda eder demisti.Emiyorsa halsizlik bitkinlik uyku hali yoksa hic korkma bagirsaklar anca duzelecek

Kizlar kuzey yüzustü duruyordu kendisini düzeltemiyordu ya birkaç gündür düzeltiyor sevinsem mi üzülsem mi yuvarlaniyor bildiğin tuvalete bile gidemiyorum koyduğum yerde olmuyor

Kızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
Ben hoppala aldım ama daha kurmadım zaten aktivite mamasinda olan çoğu şey hoppalada var, bence daha rahat zipliyor yere düşme ihtimali de yok mis gibi

Biri onde digeri arkada. Arkadaki ya dogumdan sonra ya da bir kac ay sonra kapaniyor. On bingildak 2yasa kadar surebilir. Ama cogunlukla 1 yasta kapanmis oluyor. Atiyor bazen kalp gibi gormemek mumkun degil bence

Biri onde digeri arkada. Arkadaki ya dogumdan sonra ya da bir kac ay sonra kapaniyor. On bingildak 2yasa kadar surebilir. Ama cogunlukla 1 yasta kapanmis oluyor. Atiyor bazen kalp gibi gormemek mumkun degil bence
Attığını gördüm de büyüklük açısından anlayamadım. Atmiyosa kapanmış mi demek oluyo bı de benim bebe nin sol dan bakınca arkada küçük bı bölüm düz görünüyo daha önce böyle değildi beyin gelisimiyle ilgili bı durum olabilir mi bu düzlük çünkü o taraf çok yatmaz hep sağa dönüyo

Eklentiler

• IMG_20230711_154026.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Uyanikken yatmis olabilir canim. Yaris seklinden olmus gibi duruyor sanki.

Bingildaga bastirmadan okaar gibi hafif dokununca belli oluyor buyuklugu. Yok atmiyorsa kapanmis demek degil canim.

Blue21 napiyosun canim çalışmaya başladın mı izin talebini kabul ettiler mi bebişe kim bakıyor merak ettim seni

Portatif olan ne şirinmiş çok mantıklı bence Diğerine de bakayım saol cnm
Kızlar diş kaşıyıcı ne alayım
Cnm ben şu diş kaşıyıcı eldiveni aldım onu takıyorum arada, diğerlerini henüz çok iyi tutup ağzına denk getiremiyor çünkü

Eklentiler

• EB4AC2D7-BAA4-4BB0-9CF3-81827A3CB0C3.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 60
Ay cok mantikli aslinda yaa elleri hep salya oluyor

Güzel ama hava sıcak diye 5-10 dk takabiliyorum sadece bir de elini hep yumruk yapıyor tam geçiremiyorum ama fena değil iş görüyor
Ben şu mısır şeklinde olanı aldım emcüklemediği noktası kalmıyor uzun İnce olduğu için kolay kavrayip soktu ağzına

Sizin bebeklerde de iştahsizlik var mi? Ne doğru düzgün emiyor ne de mamayi kabul rdiyor 2 gündür çok iştahsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…