Hmm anladım canım çok saol. Gece bizimkide yapmıyor emzirdiğim halde. Ama bugün 5 kere yaptı yine o yüzden biraz tedirgin oldum canım. Akşama kadar düzelme olur inşallahCanim bak bizim soyle oldu 1 hafta öncesi gunde 1 yapiyordu ama sivikti sonra 1 hafta sonra baktim 3 e cikti istahta gitti gece kaka yapmazken her emdikce kaka yapti. Sabah doktora goturdum damla verdim o gun kaka yapti sivik ama gece yapmadi damla vermeden onceki gece hep kaka yapmisti sivik kaka ve gunde 3 yapmaya hemen hemen 1 hafta 10 gun devam etti ama doktor gunde 3 cok olmadigi icin korkmamami soyledi. Şimdi bayramdan beri de artik her gun yapmiyor kaka 2 gune 1 falan. Yani anlayacagin verdigim 2. Gunu baya etkisini gostermeye basladi ama gunde 3 sivik kaka yapmasinin gecmesi 1 haftayi buldu.Ve maflorun etkisini 4 5 gunde gostrecegini soylemisti doktorumuz.
Umarım canım inşallah geçer bir an önceFh2512 canim biz de mukusta vardi alerjiden suphe edildi senin direk isal oldugu icin etkisi daha cok gosterir bence
Canim sen aksam da ver mafloru 2 defa ver. 5 i gecmezse cok degil yarina daha duzelirHmm anladım canım çok saol. Gece bizimkide yapmıyor emzirdiğim halde. Ama bugün 5 kere yaptı yine o yüzden biraz tedirgin oldum canım. Akşama kadar düzelme olur inşallah
Öyle yaptım canım sabah verdim akşamda veririm o zaman. Yarın zaten randveumız vardı 4 aylık kontrolü için olmadı ona giderim diye düşünmüştüm ama akşam yine devam ederse Gideriz galiba hastaneye umarım azalma olurCanim sen aksam da ver mafloru 2 defa ver. 5 i gecmezse cok degil yarina daha duzelir
Canim korkma 7 ye kadar yapabilir susuz kalmaz emiyor cunku dun 10 yapti demistin bence bugun daha azalir ysrina daha da azalir. Ben 2 farkli doktota goturmustum ikisi de maflor verdi ve 4 5 gune fayda eder demisti.Emiyorsa halsizlik bitkinlik uyku hali yoksa hic korkma bagirsaklar anca duzelecekÖyle yaptım canım sabah verdim akşamda veririm o zaman. Yarın zaten randveumız vardı 4 aylık kontrolü için olmadı ona giderim diye düşünmüştüm ama akşam yine devam ederse Gideriz galiba hastaneye umarım azalma olur
Ben hoppala aldım ama daha kurmadım zaten aktivite mamasinda olan çoğu şey hoppalada var, bence daha rahat zipliyor yere düşme ihtimali de yok mis gibiKızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
Biri onde digeri arkada. Arkadaki ya dogumdan sonra ya da bir kac ay sonra kapaniyor. On bingildak 2yasa kadar surebilir. Ama cogunlukla 1 yasta kapanmis oluyor. Atiyor bazen kalp gibi gormemek mumkun degil benceBizde daha yaptırmadık Ümraniye çakmak erdem de çocuk cerrahinda yaptırmış arkadaşım dikiş falan çok güzel hemen de toparladı demişti
Ya maşallah çok tatlı çok severim bol saçlı bebeleri hele toka takma fikri
Nasıl anliyosunuz ya bnde bu Sabah intte baktım pek bişey bulamadım bı de iki bıngıldak mi var ?
Ben geçen yedim gece uyandı ağladı hatta buraya yazmıştım atak bu mu diyeeşim ciğer yedin o mu dokundu dedi yok ya atak bu dedim tabi susup uyuyunca salim kafayla
Valla benimki bı ıkınma ile basliyo kizardigini pek görmedim genelde ana kucağına oturtuyorum ıkınma başladığında orda yapiyo rahatça
Bn google dan baktım snn için kendince bı marka
Ya biz de de baya konak varmış az görünüyordu bı turlu geçmedi dün zeytinyagi şurup bı 2 saat bekledik ince dişli tarakla geriye doğru taraya taraya çıkarttım sonra banyo yaptık. Tararken baya çıktı şaşırdım o kadar olmasına çocuğun kafası nefes aldı bildiğin. Masaj yaparak yağı sür canım baya beklesin belki çok kuru o yüzden hemen çıkmayabilir bizimki öyle olmuş baksana
27 derecede ben sadece kısa kol zıbın giydiriyorum. Gece de böyle uyutuyorumŞuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Attığını gördüm de büyüklük açısından anlayamadım. Atmiyosa kapanmış mi demek oluyo bı de benim bebe nin sol dan bakınca arkada küçük bı bölüm düz görünüyo daha önce böyle değildi beyin gelisimiyle ilgili bı durum olabilir mi bu düzlük çünkü o taraf çok yatmaz hep sağa dönüyoBiri onde digeri arkada. Arkadaki ya dogumdan sonra ya da bir kac ay sonra kapaniyor. On bingildak 2yasa kadar surebilir. Ama cogunlukla 1 yasta kapanmis oluyor. Atiyor bazen kalp gibi gormemek mumkun degil bence
Uyanikken yatmis olabilir canim. Yaris seklinden olmus gibi duruyor sanki.Attığını gördüm de büyüklük açısından anlayamadım. Atmiyosa kapanmış mi demek oluyo bı de benim bebe nin sol dan bakınca arkada küçük bı bölüm düz görünüyo daha önce böyle değildi beyin gelisimiyle ilgili bı durum olabilir mi bu düzlük çünkü o taraf çok yatmaz hep sağa dönüyo
Portatif olan ne şirinmiş çok mantıklı benceÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk
Ben bu ikisini aldım. Gri olan kargoda daha gelmedi ama yorumları güzeldi. Diğerini de bir yerlere giderken kullanmak için aldım portatif kullanışlı bir şey. Tatil, kamp, anane babane evi vs her yere taşınabilir hoşuma gitti
Cnm ben şu diş kaşıyıcı eldiveni aldım onu takıyorum arada, diğerlerini henüz çok iyi tutup ağzına denk getiremiyor çünküKızlar diş kaşıyıcı ne alayım
Ay cok mantikli aslinda yaa elleri hep salya oluyorPortatif olan ne şirinmiş çok mantıklı benceDiğerine de bakayım saol cnm
Cnm ben şu diş kaşıyıcı eldiveni aldım onu takıyorum arada, diğerlerini henüz çok iyi tutup ağzına denk getiremiyor çünkü
Güzel ama hava sıcak diye 5-10 dk takabiliyorum sadece bir de elini hep yumruk yapıyor tam geçiremiyorum ama fena değil iş görüyorAy cok mantikli aslinda yaa elleri hep salya oluyor
Ben şu mısır şeklinde olanı aldım emcüklemediği noktası kalmıyorGüzel ama hava sıcak diye 5-10 dk takabiliyorum sadece bir de elini hep yumruk yapıyor tam geçiremiyorum ama fena değil iş görüyor
Atak dönemindeyse canim o zaman oluyor iştahsızlık 4. Ay atağına girdiniz miSizin bebeklerde de iştahsizlik var mi? Ne doğru düzgün emiyor ne de mamayi kabul rdiyor 2 gündür çok iştahsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?