Cok sevindim senin adina kendi kendine olmasina nasil mutlu olmussundurYa bende yumurta zayıflığı amh düşüklüğü var bana tüp bebek dediler hamdolsun kendi geldi bebişim o yüzden bi tık tedirginlik var yaş geçmesin diye malum yumurtanın en büyük düşmanı yaşama 2 sene uzun bi süre değil zaten mantıklı
Kızlar bu hangi indirim bende kapiyim hemen@annewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Sicaktan canim benim ki de azaldi.Kızlar bizim dolu bez sayımız günlük 4-5 e düştü. Havalar sıcak terliyor diye mi acaba yoksa normal mi ?
Ayni sicaklikta donmamis sut sorun olmaz canimKizlar bugun gunduz sagdigim sutu ysrin gunduz sagdigim sut ayni.sicakliga getirip karistirabilir miyim?Yarin doktora gidecegiz de hemen emziremem falan yanimda olsun. Aksam sutunu birlestirip goturwmem demi ama
Gunduz sutu ve de aksam sutu karistirilabilir fark etmez yani demi yanlis anlamadim canimAyni sicaklikta donmamis sut sorun olmaz canim
Ayni isida evet cnmGunduz sutu ve de aksam sutu karistirilabilir fark etmez yani demi yanlis anlamadim canim
Teşekkür ederim canım saolasın
Evet çok çok güzel bir sürprizdi yaCok sevindim senin adina kendi kendine olmasina nasil mutlu olmussundurinsallah diğer çocugun da kendiliğinden sorunsuz bir şekilde olur normal doğum yaptiysan 1 sene beklersin ama 2 sene ideal olur doktor bana 2 sene emzir dedi
Tek çocuk cnm ilk ve son olur çünkü 1-2sene dinlensem oldu olmadı derken ordan da ekle yaşım 40 yapaar ve milliyetçi partinin 40. YıldönümüTek cocuk mu canımahahah o zaman bana bakıp haline şükret etrafımda bir insan bile yok sadece eşim ve ben ne anne ne baba ne arkadaş kimseden fayda yok
Ya doğru tek çocuk olmak zor ama çok geç kaldım kuzum, bedenim ve sinir sistemim çökerse bu sefer iki çocuk da heder olur böyle bi tane iyi
Ben karıştırdım hep cnm, dolaptan çıkarıp aynı ısıdayken sorun olmadı hiç.Gunduz sutu ve de aksam sutu karistirilabilir fark etmez yani demi yanlis anlamadim canim
Evet aynı paylaşımı ben de gördüm canım öyle denicem bi de bakalimYa ben dün instagramda gezerken yedinci aya kadar püre olmalı diye bir paylaşım gördüm hatta kafam da karıştı ama bi yandan da mantıklı daha kolay kabul etmesi açısından bilemedimkontrolde doktora soracaktım bunları konuşmak bizim için çok erken dedi
Evet evet aynen öyle yapiyor canim zaten maksat yesin karni doysun değil yemeyi yutmayi öğrensinCanim tadimliklarin amaci bir seye alerjisi var mi onu tespit etmek pure seklinde ezip veriyordum. Sonrasi yavas yavas daha puturlu yaptim catalla ezerek. Boyle kusacak gibi yapiyorsa öguruyorsa korkma onu bir sure yapacak ama sonrasi alisacak.
Ne demek canım şifa olsun inşallahDokunmayin agzina dokun diolar canim...soktum hemen etki etti. Tavsiye eden Sen veminseo ya tesekkur ederim Boylece kek borek yapabildim yarin is arkadaslarim gelecek...
Hepsiburada da canım sık sık oluyor indirim sincap kitap yaz arama kısmınaKızlar bu hangi indirim bende kapiyim hemen
Teşekkürler canım
Gecmis olsun kizlar ins kolay atlatirlar
Baska doktordan fikir alabilirsin cnm icine sinmediyse doğduğunda beri ishal olmasi kotuymus yaKızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye.Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.
Doktorunuz ne dedi arkadaşım? Yoğun nemlendiriciler iyi gelebiliyor ama teşhise göre değişir tabikiGünaydın kızlarr
Bebeğimin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve kaşıyorEgzama mı acaba ya da alerji mi bilemedik. Yarın doktora gitcez yine de size de sormak istedim. Mama da kullanıyoruz herşeye de dikkat ediyorun ama tırnaklarını da sürekli törpülüyorum yüzünü yine kanatıyor. Bebanthol derma kullandım yüzüne aslında geçiriyor tekrar kaşıyor kıpkırmızı oluyor
Bana kilo başına bir damla verin ama 1 sene boyunca 0,5 ml verseniz de sorun olmaz demişlerdiKızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Ay brn tek çocuğum, ne sendromuymuş o? Ben sendrom falan bilmeden büyüdüm
Sincap kitap en sevdiklerim@annewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Valla ben bu son indirimden hepsini aldım arkadaşım, her geçen gün artıyor fiyatlarKızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
Bize alerji teşhisi konulmadı ama oğluş çok sık ishal oluyorKızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye.Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.
Canim arkadasimin 2 bebegi de alerjik. Gecen benim ki isaldi seninle konusyorduk hatirlarsin ona da sordum onun soyledigi bebegimde mukus gitti ama halen daha sivi kaka yapiyor ama onu anne sutu aliyor. Senin gunde kac yapiyor. Oglum gunde 3 yaparken doktorum 3 cok degil o da kilo alimina bakmisti ama baska doktor gorusu de al bence icin rahat eder.Kızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye.Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?