2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cok sevindim senin adina kendi kendine olmasina nasil mutlu olmussundur insallah diğer çocugun da kendiliğinden sorunsuz bir şekilde olur normal doğum yaptiysan 1 sene beklersin ama 2 sene ideal olur doktor bana 2 sene emzir dedi

Kizlar bugun gunduz sagdigim sutu ysrin gunduz sagdigim sut ayni.sicakliga getirip karistirabilir miyim?Yarin doktora gidecegiz de hemen emziremem falan yanimda olsun. Aksam sutunu birlestirip goturwmem demi ama

Kizlar bugun gunduz sagdigim sutu ysrin gunduz sagdigim sut ayni.sicakliga getirip karistirabilir miyim?Yarin doktora gidecegiz de hemen emziremem falan yanimda olsun. Aksam sutunu birlestirip goturwmem demi ama
Ayni sicaklikta donmamis sut sorun olmaz canim

Cok sevindim senin adina kendi kendine olmasina nasil mutlu olmussundur insallah diğer çocugun da kendiliğinden sorunsuz bir şekilde olur normal doğum yaptiysan 1 sene beklersin ama 2 sene ideal olur doktor bana 2 sene emzir dedi
Evet çok çok güzel bir sürprizdi ya normal yaptım şaka bi yana canım bencede biraz ara şart bu sefer ilk çocuğa haksızlık gibi geliyor banada , hayırlısı Rabbim ol derse o inşallah bide kızım olur

Tek cocuk mu canım ahahah o zaman bana bakıp haline şükret etrafımda bir insan bile yok sadece eşim ve ben ne anne ne baba ne arkadaş kimseden fayda yok
Tek çocuk cnm ilk ve son olur çünkü 1-2sene dinlensem oldu olmadı derken ordan da ekle yaşım 40 yapaar ve milliyetçi partinin 40. Yıldönümü Hesap tutmuyor yani ikinci çocuğa zaten. Ah canım benim size gerçekten kolaylıklar diliyorum ve imreniyorum hele tek olup iki çocuklu olan tanrıçalar fln var aranızda Benim sezaryenden sonra toparlanmam çok zor oldu, bebeğim kolikti bir köy yetmez bence kolik bebeğe, anne yardımcı koca kim varsa tuttum kolundan bırakmadım.
Kizlar tek cocuk sendromu diye bir sey var biliyor musunuz? okuyun bi hemen 2.yi yaparsiniz Deisa arwengsd
Ya doğru tek çocuk olmak zor ama çok geç kaldım kuzum, bedenim ve sinir sistemim çökerse bu sefer iki çocuk da heder olur böyle bi tane iyi
Gunduz sutu ve de aksam sutu karistirilabilir fark etmez yani demi yanlis anlamadim canim
Ben karıştırdım hep cnm, dolaptan çıkarıp aynı ısıdayken sorun olmadı hiç.

Kızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye. Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.

Evet aynı paylaşımı ben de gördüm canım öyle denicem bi de bakalim
Canim tadimliklarin amaci bir seye alerjisi var mi onu tespit etmek pure seklinde ezip veriyordum. Sonrasi yavas yavas daha puturlu yaptim catalla ezerek. Boyle kusacak gibi yapiyorsa öguruyorsa korkma onu bir sure yapacak ama sonrasi alisacak.
Evet evet aynen öyle yapiyor canim zaten maksat yesin karni doysun değil yemeyi yutmayi öğrensin
Dokunmayin agzina dokun diolar canim...soktum hemen etki etti. Tavsiye eden Sen ve minseo ya tesekkur ederim Boylece kek borek yapabildim yarin is arkadaslarim gelecek...
Ne demek canım şifa olsun inşallah
Kızlar bu hangi indirim bende kapiyim hemen
Hepsiburada da canım sık sık oluyor indirim sincap kitap yaz arama kısmına
Teşekkürler canım

Baska doktordan fikir alabilirsin cnm icine sinmediyse doğduğunda beri ishal olmasi kotuymus ya

Doktorunuz ne dedi arkadaşım? Yoğun nemlendiriciler iyi gelebiliyor ama teşhise göre değişir tabiki
Kızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Bana kilo başına bir damla verin ama 1 sene boyunca 0,5 ml verseniz de sorun olmaz demişlerdi
Kizlar tek cocuk sendromu diye bir sey var biliyor musunuz? okuyun bi hemen 2.yi yaparsiniz Deisa arwengsd
Ay brn tek çocuğum, ne sendromuymuş o? Ben sendrom falan bilmeden büyüdüm
@annewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Sincap kitap en sevdiklerim ben de bu indirimde kaptım bir kaç tane
Kızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
Valla ben bu son indirimden hepsini aldım arkadaşım, her geçen gün artıyor fiyatlar

Bize alerji teşhisi konulmadı ama oğluş çok sık ishal oluyor ben bu sefer üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım onlar ne diyecek ileriye attılar tandevuyu ama çözemedk kilo alımımız iyi şükür

Canim arkadasimin 2 bebegi de alerjik. Gecen benim ki isaldi seninle konusyorduk hatirlarsin ona da sordum onun soyledigi bebegimde mukus gitti ama halen daha sivi kaka yapiyor ama onu anne sutu aliyor. Senin gunde kac yapiyor. Oglum gunde 3 yaparken doktorum 3 cok degil o da kilo alimina bakmisti ama baska doktor gorusu de al bence icin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…