Benim bir sıkıntım yoktu aslinda kilosu da cok yoktu rahat doğardi ama ben acilara dayanamadim benim gibi kusan var mi bilmiyorum 2 kere de yattigim yataga kustumBenim de senin gibi normal başladı ama bebek hem kanala inmemiş hem de kaka yaptı diye hemen sezeryan oldu. Keske en basta olsaymisim dedim
Bence çok güzel dışarı çıktığında, uzun yola gittiğinde falan çok kullanışlı görünüyorŞiddetle öneririm çok kaliteli ve içerik olarak çok eğitici eğlenceli kitaplar dün çok güzel bi indirim var şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama sık sık indirime giriyor Hepsiburada da takip et canim
Bunları çok görüyorum ek gıda bebeklerinde bence kullanışlı anı kurtaracak bi ürün koy içine meyve püresi ver bebeye emcüklesin kaşıkla yedirme derdi yok dökülme saçılma derdi yok
Yok unutur muyum seni hep oyle hatirliyorumO an komik degildi ama şuan bayağı komik insan biraz moral verir değil mihem kemikleri kirilacak diyor hem gitme yaparsin diyor ya çok zordu işte keşke en baştan gitseydim de rahat rahat olsaydim kendi kendime işkence ettim resmen o an hâlim kalmamisti da gruba dogurdum geldim yazmistim hajsjsjsh sen de unutmamissin jajah
Ben de o aciyi dayanilmaz hissettim. Bir de ilki suni Ile idi kolay diyordum. Ikinci kendi sancimla oldu ve gercekten suni zormusKesinlikle çok çok zordu, hele o sancının gelme anı aklıma geldikçe içim ürperiyor, sezeryanın gözünü seveyim
Canim parmagini tetagile batir damaklarinin her tarafina sur.Kizlar tetagil nasil kullaniliyor? Agzina mi suruyoruz?
Aynen kuzum fiyati da iyi diğerlerine göreBence çok güzel dışarı çıktığında, uzun yola gittiğinde falan çok kullanışlı görünüyorben de favorilerimde gördüm ne ara eklemişim haberim yok
Yok canım abartmiyorsun kesinlikle. Tarifi imkansız bir ağrı o, yok regl ağrısı yok bu ağrı hepsi hikaye. Ölüm gibi bir şeydi sankiBenim bir sıkıntım yoktu aslinda kilosu da cok yoktu rahat doğardi ama ben acilara dayanamadim benim gibi kusan var mi bilmiyorum 2 kere de yattigim yataga kustumsu istedim getirdiler açıp da icemedim 1 yudum ya ben abartmiyorum gerçekten çok kötü bir acıydı. Bilsem böyle bir şey en başından sezaryen isterdim.
Tektim tanidiklardan hep uzaktayiz. Esimi de iceri almiyor, bebek dogdugunda sen giydirip ilgileneceksin diyor. Ben nasil o halde tek basima hepsini yapacaktim. Üzerine kadinlar çığlık atiyor o sesleri dr duyuyorsun kendin de aci cekiyorsun çok fena bir şeydi. Keşke doğurup gelseydimYok unutur muyum seni hep oyle hatirliyorumYani nasip isi de soyle morel veren birine denk gelseydin belki normal doguracaktin iyice korkutmus seni
Ben de hep eşime diyordum ölüyorum ben galiba kurtar beniYok canım abartmiyorsun kesinlikle. Tarifi imkansız bir ağrı o, yok regl ağrısı yok bu ağrı hepsi hikaye. Ölüm gibi bir şeydi sanki
En son yere çöktüm ve asla kalkamadım
Ya ben dün instagramda gezerken yedinci aya kadar püre olmalı diye bir paylaşım gördüm hatta kafam da karıştı ama bi yandan da mantıklı daha kolay kabul etmesi açısından bilemedimKızlar tadimlara ilk başladığınızda püre şeklinde mi veriyordunuz yoksa çatalla ezerek mi ? Ben Ekin'e çatalla ezerek tattirdim ama tiksiniyor yapısından pütürlü biraz doğal olarakbi dr paylasiminda ilk etapta püre şeklinde verin sonra çatalla ezin demiş ama bilemedim bi size sorayim dedim neler yaptınız yapacaksınız
Evet ben de böyle düşünüyorum. Şimdiye kadar herkesin yanında olmaya çalıştım hep kendimden önce başkalarını düşündüm. Şimdi bakıyoeum etrafıma kimse yokEvet öyle cidden arayıp nasilsin bir şey ihtiyacın var mi diyen bile o kadar az ki hepsiyle arama mesafe koydum su an cidden kimse için kendinden vermeye gerek yok bu süreçte de böyle dersler almış olduk
Peki seni nasil o halde hastaneden cikmana izin verdiler:)O an komik degildi ama şuan bayağı komik insan biraz moral verir değil mihem kemikleri kirilacak diyor hem gitme yaparsin diyor ya çok zordu işte keşke en baştan gitseydim de rahat rahat olsaydim kendi kendime işkence ettim resmen o an hâlim kalmamisti da gruba dogurdum geldim yazmistim hajsjsjsh sen de unutmamissin jajah
Hee pardon onu da bilmiyordum bak 2 sene de toparlanıyorsa gene iyiVücudumuzda bir hormon mu ne varmış o unutturuyormuş tekrar hamile kalip doğurabilmen içinvücudun kendine gelebilmesi için en az 2 sene kadın vücudunun dinlenmesi gerekiyormuş ben bir şey yasatmadim yoksa
Canim tadimliklarin amaci bir seye alerjisi var mi onu tespit etmek pure seklinde ezip veriyordum. Sonrasi yavas yavas daha puturlu yaptim catalla ezerek. Boyle kusacak gibi yapiyorsa öguruyorsa korkma onu bir sure yapacak ama sonrasi alisacak.Kızlar tadimlara ilk başladığınızda püre şeklinde mi veriyordunuz yoksa çatalla ezerek mi ? Ben Ekin'e çatalla ezerek tattirdim ama tiksiniyor yapısından pütürlü biraz doğal olarakbi dr paylasiminda ilk etapta püre şeklinde verin sonra çatalla ezin demiş ama bilemedim bi size sorayim dedim neler yaptınız yapacaksınız
2 sene dinlen canim zaten belani aramaHee pardon onu da bilmiyordum bak 2 sene de toparlanıyorsa gene iyi
Kagit imzalattilar burdan direkt hastaneye git dediler sanirim o imzalattiklari kagitla alakali ne yaziyor okumadim direkt imzaladim ciktimPeki seni nasil o halde hastaneden cikmana izin verdiler:)
Ya bende yumurta zayıflığı amh düşüklüğü var bana tüp bebek dediler hamdolsun kendi geldi bebişim o yüzden bi tık tedirginlik var yaş geçmesin diye malum yumurtanın en büyük düşmanı yaş2 sene dinlen canim zaten belani arama
Dokunmayin agzina dokun diolar canim...soktum hemen etki etti. Tavsiye eden Sen veCanim parmagini tetagile batir damaklarinin her tarafina sur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?