2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de senin gibi normal başladı ama bebek hem kanala inmemiş hem de kaka yaptı diye hemen sezeryan oldu. Keske en basta olsaymisim dedim
Benim bir sıkıntım yoktu aslinda kilosu da cok yoktu rahat doğardi ama ben acilara dayanamadim benim gibi kusan var mi bilmiyorum 2 kere de yattigim yataga kustum su istedim getirdiler açıp da icemedim 1 yudum ya ben abartmiyorum gerçekten çok kötü bir acıydı. Bilsem böyle bir şey en başından sezaryen isterdim.

Bence çok güzel dışarı çıktığında, uzun yola gittiğinde falan çok kullanışlı görünüyor ben de favorilerimde gördüm ne ara eklemişim haberim yok

Yok unutur muyum seni hep oyle hatirliyorumYani nasip isi de soyle morel veren birine denk gelseydin belki normal doguracaktin iyice korkutmus seni

Kesinlikle çok çok zordu, hele o sancının gelme anı aklıma geldikçe içim ürperiyor, sezeryanın gözünü seveyim
Ben de o aciyi dayanilmaz hissettim. Bir de ilki suni Ile idi kolay diyordum. Ikinci kendi sancimla oldu ve gercekten suni zormus

Kızlar tadimlara ilk başladığınızda püre şeklinde mi veriyordunuz yoksa çatalla ezerek mi ? Ben Ekin'e çatalla ezerek tattirdim ama tiksiniyor yapısından pütürlü biraz doğal olarak bi dr paylasiminda ilk etapta püre şeklinde verin sonra çatalla ezin demiş ama bilemedim bi size sorayim dedim neler yaptınız yapacaksınız

Yok canım abartmiyorsun kesinlikle. Tarifi imkansız bir ağrı o, yok regl ağrısı yok bu ağrı hepsi hikaye. Ölüm gibi bir şeydi sanki
En son yere çöktüm ve asla kalkamadım

Yok unutur muyum seni hep oyle hatirliyorumYani nasip isi de soyle morel veren birine denk gelseydin belki normal doguracaktin iyice korkutmus seni
Tektim tanidiklardan hep uzaktayiz. Esimi de iceri almiyor, bebek dogdugunda sen giydirip ilgileneceksin diyor. Ben nasil o halde tek basima hepsini yapacaktim. Üzerine kadinlar çığlık atiyor o sesleri dr duyuyorsun kendin de aci cekiyorsun çok fena bir şeydi. Keşke doğurup gelseydim

Yok canım abartmiyorsun kesinlikle. Tarifi imkansız bir ağrı o, yok regl ağrısı yok bu ağrı hepsi hikaye. Ölüm gibi bir şeydi sanki
En son yere çöktüm ve asla kalkamadım
Ben de hep eşime diyordum ölüyorum ben galiba kurtar beni ölüm gibi bir şey gerçekten ben bir de o halde başka hastaneye gittim. O arabaya binene kadar kaç kere yere çöktüm kalktim arabadan inince bir hasta gördü beni koştu gitti tekerlekli sandalye getirdi içerden of ne fena bir girişim vardı hastaneye bir de çıkışım

Ya ben dün instagramda gezerken yedinci aya kadar püre olmalı diye bir paylaşım gördüm hatta kafam da karıştı ama bi yandan da mantıklı daha kolay kabul etmesi açısından bilemedim kontrolde doktora soracaktım bunları konuşmak bizim için çok erken dedi

Evet öyle cidden arayıp nasilsin bir şey ihtiyacın var mi diyen bile o kadar az ki hepsiyle arama mesafe koydum su an cidden kimse için kendinden vermeye gerek yok bu süreçte de böyle dersler almış olduk
Evet ben de böyle düşünüyorum. Şimdiye kadar herkesin yanında olmaya çalıştım hep kendimden önce başkalarını düşündüm. Şimdi bakıyoeum etrafıma kimse yok

Peki seni nasil o halde hastaneden cikmana izin verdiler:)

Vücudumuzda bir hormon mu ne varmış o unutturuyormuş tekrar hamile kalip doğurabilmen için vücudun kendine gelebilmesi için en az 2 sene kadın vücudunun dinlenmesi gerekiyormuş ben bir şey yasatmadim yoksa
Hee pardon onu da bilmiyordum bak 2 sene de toparlanıyorsa gene iyi

Canim tadimliklarin amaci bir seye alerjisi var mi onu tespit etmek pure seklinde ezip veriyordum. Sonrasi yavas yavas daha puturlu yaptim catalla ezerek. Boyle kusacak gibi yapiyorsa öguruyorsa korkma onu bir sure yapacak ama sonrasi alisacak.

2 sene dinlen canim zaten belani arama
Ya bende yumurta zayıflığı amh düşüklüğü var bana tüp bebek dediler hamdolsun kendi geldi bebişim o yüzden bi tık tedirginlik var yaş geçmesin diye malum yumurtanın en büyük düşmanı yaş ama 2 sene uzun bi süre değil zaten mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…