2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sizin bebeklerin diş eti de beyaz mı ya bizim beyaz olmuş pamukçuk değil sanırım o neden olur ki acaba diş süreci başladı diye mi acaba. Sürekli elini yumruk yapiyo bazen parmağını baya bı ileri götürüyo. Karbonatlı suyla bı silsem mi. Dün gece bı turlu uyuyamadi ağladı diş zorluyo dedim calpol verdim. Diş mi zorluto ağzında başka sorun mu var bilemedim.

İzmirde alerji uzmani bi profesör var çok ünlü adını hatırlayamadım ama bi googleyip yazicam sana

Kızlar bebeklerinizin dili beyaz mı , Buda bir mantar türüymüş öyle bir video dinledim çok şaşırdım bizim hep beyazdı

Kızlar Ekin'in ishali geçti. Patates hasladim mama ile açtım biraz 1 çay kaşığı kadar verdim toparladı
Canım belkide ishal değildi ekin. İshal için 5 6 bez geçmesi lazımmış. Bu arada bizimde geçti çok şükür bugün sadece 1 kere yaptı. Ay bebeklerimiz iyi olsunlar

Ya canım biraz içimi rahatlattı bu arkadaşının durumu acaba daha ciddi bişeyi gözardı mı ediyoruz diye endişeleniyordum kimseden duymamıştım çünkü. Günde 3 garanti yapıyor bazen 4 oluyor, bir haftadır anne sütü almıyor artık özel mama ile besleniyor.Bağırsak sistemi 15günde adapte oluyor diye duymuştum bir hafta daha bekleyeceğim sonra alayım artık farklı bir uzman görüşü fazla uzadı bu durum ve bizde mukus da devam ediyor.
minseo cnm doktor önerisine çok sevinirim gerekirse gidebiliriz izmir’e.

Kızlar bebeklerinizin dili beyaz mı , Buda bir mantar türüymüş öyle bir video dinledim çok şaşırdım bizim hep beyazdı
Canim o pamukcuk onu karbonatli suyla temizle ama gogsunu, biberonu ve de emzigi de temizlemen lazim yoksa tekrarlar. Yani bebegin agzinin degdigi her seyi karbonatli.suyla temizlemelisin

Canim aslinda sana da bagirsak duzenleyici mi verselermiymis bayrama kadar muhakkak gunde 3 sivi ve mukuslu kaka yapardi sonra 1 e dustu ve 1 haftadir da 2 3 4 gunde bir yapar oldu pazar yapti en son o da baya duzelmisti. 1 ay maflor kullandim o mu fayda etti.anlamadim. yine de yarin alerji icin teste goturecegim ekstra bir bilgi alirsam sana yazarim. O bahsettigim arkadasim hemsire bana ozellikle soyledi bebegi 6 aylik cokli gida alerjisi varmis tespit etmisler ama yine de sivikmis hani korkma bebeklerin zsten ekstra bir siviklik oluyor demisti.Aylarca bebegi isal yapan bir arkadasim daha var onun da 5 aylik olunca bagirsaklari baya duzeldi. Senin de sadece mamaya gectin ya bence de 15 gunde anca bagirsaklar.toparlar

Baska doktordan fikir alabilirsin cnm icine sinmediyse doğduğunda beri ishal olmasi kotuymus ya
Sinmedi cnm ya analık içgüdüsü bişey gözardı ediliyor gibi hissediyorum.
Kilo alımımız bizim sınırda, sizin sınırın üstündeyse ve sürekli değilse üzülme cnm ama hastanede nelerden şüphelenip nelere bakıyorlar bana da iletirsen çok sevinirim ben de yaptırırım o tetkikleri.

Alerjik bebe annesi

Canım belkide ishal değildi ekin. İshal için 5 6 bez geçmesi lazımmış. Bu arada bizimde geçti çok şükür bugün sadece 1 kere yaptı. Ay bebeklerimiz iyi olsunlar
Olabilir canım çünkü az az yaptı hep gazla çıkardı biraz bağırsakları bozuldu galiba
Canim bu dr bi araştır bakalım ismini çok duydum ben
Prof. Dr. Hasan Yüksel
0543 548 70 32

Prof. Dr. Hasan Yüksel - Google'da Ara
Ek gidanin faydalari
Vallahi iyi oldu yarin da patates vercem

Gecen Yigit isalken dusunuyordum simdi ek gida alsa yogurt, patates, havuc falan verirdim ondan bir an once alternatif seyler verecegim ayi gelsin istiyroum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…