Aynen canım kan ilacı oluyo demir. Bizde demir ve D vitamini kullanıyoruz canım. D vitamini içinde a c vitaminleri de varKızlar ya grupta kan ilacından bahsedilmiş, bu kan ilacı dediğiniz demir değil mi? Biz sadece d vitamini ve demir takviyesi veriyoruz bebişe
Kan ilaci da diyorlar cnm ayni sey demir ilaciylaKızlar ya grupta kan ilacından bahsedilmiş, bu kan ilacı dediğiniz demir değil mi? Biz sadece d vitamini ve demir takviyesi veriyoruz bebişe
Yaa demek ki sıcaktanmış. Teşekkür ederimSicaktan canim benim ki de azaldi.
İzmirde alerji uzmani bi profesör var çok ünlü adını hatırlayamadım ama bi googleyip yazicam sanaKızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye.Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.
Ek gıdanın faydalariKızlar Ekin'in ishali geçti. Patates hasladim mama ile açtım biraz 1 çay kaşığı kadar verdim toparladı
İnşallah kuzumEk gıdanın faydalarisevindim valla bu yaz sicaginda mahvolurlar. İnşallah diğer bebeklerimiz de toparlar bı an önce
İlk doğduğunda öyleydi ama sonra geçti canımKızlar bebeklerinizin dili beyaz mı , Buda bir mantar türüymüş öyle bir video dinledim çok şaşırdım bizim hep beyazdı
Canım belkide ishal değildi ekin. İshal için 5 6 bez geçmesi lazımmış. Bu arada bizimde geçti çok şükür bugün sadece 1 kere yaptı. Ay bebeklerimiz iyi olsunlarKızlar Ekin'in ishali geçti. Patates hasladim mama ile açtım biraz 1 çay kaşığı kadar verdim toparladı
Ya canım biraz içimi rahatlattı bu arkadaşının durumu acaba daha ciddi bişeyi gözardı mı ediyoruz diye endişeleniyordum kimseden duymamıştım çünkü. Günde 3 garanti yapıyor bazen 4 oluyor, bir haftadır anne sütü almıyor artık özel mama ile besleniyor.Bağırsak sistemi 15günde adapte oluyor diye duymuştum bir hafta daha bekleyeceğim sonra alayım artık farklı bir uzman görüşü fazla uzadı bu durum ve bizde mukus da devam ediyor.Canim arkadasimin 2 bebegi de alerjik. Gecen benim ki isaldi seninle konusyorduk hatirlarsin ona da sordum onun soyledigi bebegimde mukus gitti ama halen daha sivi kaka yapiyor ama onu anne sutu aliyor. Senin gunde kac yapiyor. Oglum gunde 3 yaparken doktorum 3 cok degil o da kilo alimina bakmisti ama baska doktor gorusu de al bence icin rahat eder.
Ek gidanin faydalariKızlar Ekin'in ishali geçti. Patates hasladim mama ile açtım biraz 1 çay kaşığı kadar verdim toparladı
Canim o pamukcuk onu karbonatli suyla temizle ama gogsunu, biberonu ve de emzigi de temizlemen lazim yoksa tekrarlar. Yani bebegin agzinin degdigi her seyi karbonatli.suyla temizlemelisinKızlar bebeklerinizin dili beyaz mı , Buda bir mantar türüymüş öyle bir video dinledim çok şaşırdım bizim hep beyazdı
Canim aslinda sana da bagirsak duzenleyici mi verselermiymis bayrama kadar muhakkak gunde 3 sivi ve mukuslu kaka yapardi sonra 1 e dustu ve 1 haftadir da 2 3 4 gunde bir yapar oldu pazar yapti en son o da baya duzelmisti. 1 ay maflor kullandim o mu fayda etti.anlamadim. yine de yarin alerji icin teste goturecegim ekstra bir bilgi alirsam sana yazarim. O bahsettigim arkadasim hemsire bana ozellikle soyledi bebegi 6 aylik cokli gida alerjisi varmis tespit etmisler ama yine de sivikmis hani korkma bebeklerin zsten ekstra bir siviklik oluyor demisti.Aylarca bebegi isal yapan bir arkadasim daha var onun da 5 aylik olunca bagirsaklari baya duzeldi. Senin de sadece mamaya gectin ya bence de 15 gunde anca bagirsaklar.toparlarYa canım biraz içimi rahatlattı bu arkadaşının durumu acaba daha ciddi bişeyi gözardı mı ediyoruz diye endişeleniyordum kimseden duymamıştım çünkü. Günde 3 garanti yapıyor bazen 4 oluyor, bir haftadır anne sütü almıyor artık özel mama ile besleniyor.Bağırsak sistemi 15günde adapte oluyor diye duymuştum bir hafta daha bekleyeceğim sonra alayım artık farklı bir uzman görüşü fazla uzadı bu durum ve bizde mukus da devam ediyor.
minseo cnm doktor önerisine çok sevinirim gerekirse gidebiliriz izmir’e.
Aynen canım kan ilacı oluyo demir. Bizde demir ve D vitamini kullanıyoruz canım. D vitamini içinde a c vitaminleri de var
Tamam kızlar çok sağolunKan ilaci da diyorlar cnm ayni sey demir ilaciyla
Sinmedi cnm ya analık içgüdüsü bişey gözardı ediliyor gibi hissediyorum.Baska doktordan fikir alabilirsin cnm icine sinmediyse doğduğunda beri ishal olmasi kotuymus ya
Kilo alımımız bizim sınırda, sizin sınırın üstündeyse ve sürekli değilse üzülme cnm ama hastanede nelerden şüphelenip nelere bakıyorlar bana da iletirsen çok sevinirim ben de yaptırırım o tetkikleri.Bize alerji teşhisi konulmadı ama oğluş çok sık ishal oluyorben bu sefer üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım onlar ne diyecek ileriye attılar tandevuyu ama çözemedk kilo alımımız iyi şükür
Alerjik bebe annesiKızlr hep ishal olmuş bebeler çok geçmiş olsun. Benim bebeğim alerji yüzünden doğduğundan beri ishal, hep su gibi yaptı doktora söylüyorum sürekli önemli değil biz kilo alımına bakıyoruz diyor ama korkuyorum artık bu aya geldik hala ishal, bir salgın olsa bir şey dokunsa bile ben anlayamam hep ishal zaten diye.Doktoru mu değiştirsem acaba, alerjik bebe annesi de yok grupta pek bilemiyorum ne yapacağımı, hiç duydunuz mu hep ishal olan bebek.
Olabilir canım çünkü az az yaptı hep gazla çıkardı biraz bağırsakları bozuldu galibaCanım belkide ishal değildi ekin. İshal için 5 6 bez geçmesi lazımmış. Bu arada bizimde geçti çok şükür bugün sadece 1 kere yaptı. Ay bebeklerimiz iyi olsunlar
Canim bu dr bi araştır bakalım ismini çok duydum benYa canım biraz içimi rahatlattı bu arkadaşının durumu acaba daha ciddi bişeyi gözardı mı ediyoruz diye endişeleniyordum kimseden duymamıştım çünkü. Günde 3 garanti yapıyor bazen 4 oluyor, bir haftadır anne sütü almıyor artık özel mama ile besleniyor.Bağırsak sistemi 15günde adapte oluyor diye duymuştum bir hafta daha bekleyeceğim sonra alayım artık farklı bir uzman görüşü fazla uzadı bu durum ve bizde mukus da devam ediyor.
minseo cnm doktor önerisine çok sevinirim gerekirse gidebiliriz izmir’e.
Vallahi iyi oldu yarin da patates vercemEk gidanin faydalari
Gecen Yigit isalken dusunuyordum simdi ek gida alsa yogurt, patates, havuc falan verirdim ondan bir an once alternatif seyler verecegim ayi gelsin istiyroum.Olabilir canım çünkü az az yaptı hep gazla çıkardı biraz bağırsakları bozuldu galiba
Canim bu dr bi araştır bakalım ismini çok duydum ben
Prof. Dr. Hasan Yüksel
0543 548 70 32
Prof. Dr. Hasan Yüksel - Google'da Ara
Vallahi iyi oldu yarin da patates vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?