2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ana kucagindan nefret ediyor ya 5 dk bile oturmuyor kedim yatiyor onun yerine

Çocukla yürüyor musun? Coook sıcak dün markete gittim geldim kafayı yicektim
Dün 2 km yürüdüm hem de bu sicakta hahshhd o bebek arabasinda uyudu hep arabayi park ettik yakin bir yere gidecektik. Ordan oraya yönlendirdiler 2 km yürümüş olduk hahshsh tabi ben söve söve yürüdüm 43 derece havada

Dönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
Benim oğlum nerdeyse 1 haftadır tam dönüyor 2 3 kere dönüyor peş peşe korkuyorum bir yere çarpacak diye. Hani tuvalete bile gidemiyorum derlerdi de abartirlar sanirdim

Oglunun sac sekli ayni benim oglumunki

Dün ben bu

pazartesi taze fasulye yaptım benim çok değişik bi kocam var ayda bi kere taze fasulye yapıyorum diyo ki daha dün yemedik mi sebzekiller ya adam. Izgara tavuklu salata yapıcam galiba bende
Erkekler niye böylesiniz benimki de sebze yeyince mutlu olmuyormuş djjdjd olma o zaman napim
Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Ayy kolay gelsin arkadaşım ben büyük temizlik yapmayalı çok oldu

Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Büyük temizlik mi oda neBende yarın temizlikçi aldım ücretsiz izinde olduğum halde dayanamadım artık (güya artık öyle masraflar yapmayacaktım evdeyim kendim yapacaktım) yarın temizlikçiden utanmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…