Ana kucagindan nefret ediyor ya 5 dk bile oturmuyor kedim yatiyor onun yerineUyku zorlamış demek
Aynen bizimki de bı basiyo çığlığı hemen sırtını kendime dayayip elimi mideye koyuyorum hop hop yapıyoruz hemen cikariyo rahatliyo
Hemen aglamiyo bı 10 dk bırakıyorum bazen fazla. Oynayıp oyalanacagi bı oyuncak birakiyo musun yanında. Ben ana kucağına oyuncakları asıyorum onlarla oynuyo.
Dün 2 km yürüdüm hem de bu sicakta hahshhd o bebek arabasinda uyudu hepÇocukla yürüyor musun? Coook sıcakdün markete gittim geldim kafayı yicektim
Benim oğlum nerdeyse 1 haftadır tam dönüyor 2 3 kere dönüyor peş peşe korkuyorum bir yere çarpacak diye. Hani tuvalete bile gidemiyorum derlerdi de abartirlar sanirdimDönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
Biz yarım da dönmüyoruz. Kilo etkiliyor mudur acaba dönmeyiDönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
Kilo kaç canım benimkinin de kilo iyiBiz yarım da dönmüyoruz. Kilo etkiliyor mudur acaba dönmeyi
Yemek isini biraktim ben ya pratik karpuz peynir:))Kızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Yeşil fasülye yoğurtlu makarna karpuz bugünkü menüKızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Oglunun sac sekli ayni benim oglumunkiUyku zorlamış demek
Aynen bizimki de bı basiyo çığlığı hemen sırtını kendime dayayip elimi mideye koyuyorum hop hop yapıyoruz hemen cikariyo rahatliyo
Hemen aglamiyo bı 10 dk bırakıyorum bazen fazla. Oynayıp oyalanacagi bı oyuncak birakiyo musun yanında. Ben ana kucağına oyuncakları asıyorum onlarla oynuyo.
Dün ben buYemek isini biraktim ben ya pratik karpuz peynir:))
pazartesi taze fasulye yaptım benim çok değişik bi kocam var ayda bi kere taze fasulye yapıyorum diyo ki daha dün yemedik miYeşil fasülye yoğurtlu makarna karpuz bugünkü menü
baby me kullanmıştım kızda çokta memnun kalmıştım. Koliden çıkaramadım daha tabiKızlar mama termosu olarak ne aldınız tek eksiğim o kaldı
Kıza bezelye yemeği, bize karpuz peynirKızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorumYeşil fasülye yoğurtlu makarna karpuz bugünkü menü
Erkekler niye böylesinizDün ben bu
pazartesi taze fasulye yaptım benim çok değişik bi kocam var ayda bi kere taze fasulye yapıyorum diyo ki daha dün yemedik misebzekiller ya adam. Izgara tavuklu salata yapıcam galiba bende
Ayy kolay gelsin arkadaşım ben büyük temizlik yapmayalı çok olduYesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Aa gerçekten ben paket bitsin 5 ine geçeceğim baby turbo nunKızlar bebek bezlerini karşılaştırdım evde koleksiyon olduğu içinsoldan sağa baby turco- molfix -goon mavi paket. Hepsi dört no. Baby turco kalıp olarak bariz küçük
Büyük temizlik mi oda neYesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Ne kadara anlastin cnm?Büyük temizlik mi oda neBende yarın temizlikçi aldım ücretsiz izinde olduğum halde dayanamadım artık (güya artık öyle masraflar yapmayacaktım evdeyim kendim yapacaktım) yarın temizlikçiden utanmam inşallah
Bu fasulyenin kilciklari oluyor ya onlari temizlemiyorum diye esim yemiyor:)) siz temizliyormusunuz?Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?