2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben suan bu hareketi yapsam cat diye kirilirim o kadar gergin vallahi vucudum... Hafif bi seyle baslayim ben. Siz cilgin genclik hizlisiniz @missyildiz58
Hahaha benim pilatesten alışık vücut şuan her türlü akrobasiye
O sırada ben kiz Migros’ta milkalar indirimde bu arada haberiniz olsun
Hahaha sağol yaaaa
9 da uyuyor iste bende onunla uyuyorum gun aydigi an uyaniyor ya onceleri 6ydi simdi 5 te kalkiyor 11 de yatsada 5 te kalkiyor napcam bilmiyorum
Geri ne zaman uyiyor biliyormusun benjm uykum acilmis kahvemi icerken 8 gibi falan o da yarim saat falan zaten bi surahi filtre kahve bitiyorum:))
Oyyy çok erken. Bi şeyi denesene telefonunu 4.45 e alarm kur rüya beslemesi yap bu şekilde uykulari uzuayacak muhtemelen bunu bi dene mutlaka. Ben Ekinin sabah uykularini böyle uzatmiştim. Şuan gece 8.30 da uyuyor sabah 8.45-9.00 gibi uyanıyor

Ben sallama işini tamamen bitirdim. Hem uyku kalitesini hem sağlığını olumsuz etkiliyordu. Bağımlılık haline getiriyorlar. Şuan uyku saati gelince yatağına koyuyorum mamasını veriyorum uyku arkadaşını açıyorum 10 dk içinde kendisi uyumuş oluyor. Uyku süreleri uzadı sık uyanmalar bitti uyansa bile kendisi tekrar uykuya geçip devam edebiliyor. Tavsiyem Sallama işine bi şekilde son ver ilk günler zor olur ama alışıyorlar. Yanindan her gittiğimde ağlamiyor eğer bi oyunla ya da oyuncakla meşgulse devam ediyor ama aciktiysa uykusu gelmeye basladiysa huzursuzluk yapiyor tabi

Bazen ağlıyor ama nadiren oyun halisina koyuyorum orda oyalaniyor oyuncakları ağzına pardon boğazına sokarak güzel vakit geçiriyor

Benimki oyun halısında falan duruyor ya biraz keyfi yerindeyse ya da yatıp kitap okuyoruz beraber ya da bi şeyleri ağzına sokmaya çalışarak vakit geçiriyor o arada ben iş falan yapıyorum yoksa kafayı yer insan

Ahh denemezmiyim 4 te kalkip mama veriyorum yine 5 te.kalkiyor

Denicem bu sallama isi benide yoruyor cunku. Uykusu var belli ama uykuya kendisi gecemiyor. Uyku arkisi var onuda acarim oh mis ahahahahaha

Olabilir sabah 2 kere kaka yaptı

Denicem bu sallama isi benide yoruyor cunku. Uykusu var belli ama uykuya kendisi gecemiyor. Uyku arkisi var onuda acarim oh mis ahahahahaha
İnşallah basarabilirsin bizi şuan zorlayan dönme olayı sürekli dönmek istiyor ben de müdahele etmiyorum dönüyor dönüyor dönüyor sonra yorulup uyuyor

Canim kendi kendine oynamasi icin tesvik etmem lazim. Ileride tek oynayamazsa ciddi sorun yasarsin. Yere bir ortu ac, yumusak renkli ve sesli bir oyuncak al. Onun gibi uzan ve onunla konusark o uyuncak hakkinda konus, ziblat, salla vs. sonra ona birak, izle izin ver... Birakinca degisik duygularla eglenceli saskin sekilde ilgilen oyuncakla falan... Bu sure sonra kendi kendine oynamaya baslicak. Benim oglum suanda 15-20 dk arasinda yumusak cingiragi Ile oynuyor masallah

Egitici kopekcik actim şarkıları bi iki dinliyor sonra basliyor aglamaya:)

Egitici kopekcik actim şarkıları bi iki dinliyor sonra basliyor aglamaya:)
Siz ilk iliski kurdugu kisi oldugunuz icin sizinle yapar. Bir cihazi pasif dinlenmektense gercekten iliski kurdugu sizinle farkli olur benim oglumda seslendirilmis oyuncak sevmiyor. Benim sesten kastim cingirak, poset sesi, ordekler varya bip bip onlar falan

Geçen akşam tam olarak böyle bir şey yaşadık bağırdım sinirimden resmen sabrım tükenmişti. Eşim saolsun aldı oğlumu uyuttu bende uyudum

Cingirak var hisirti kitabi var pek sallamiyor suanda

Kesinlikle öyle canım. Uykusunda bile yüz üstü dönüyor uykusunu kaçırıyor Ben anakucğaunda bırakamıyorum artık kendini döndürerek atıyor içinden şaştım kaldım. Sünnet olunca napıcaz onu düşünüyorum dönerse pipisi acır sürekli yüz üstü durmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…