Hahaha benim pilatesten alışık vücut şuan her türlü akrobasiyeBen suan bu hareketi yapsam cat diye kirilirimo kadar gergin vallahi vucudum... Hafif bi seyle baslayim ben. Siz cilgin genclik hizlisiniz @missyildiz58
Hahaha sağol yaaaaO sırada benkiz Migros’ta milkalar indirimde bu arada haberiniz olsun
9 da uyuyor iste bende onunla uyuyorum gun aydigi an uyaniyor ya onceleri 6ydi simdi 5 te kalkiyor 11 de yatsada 5 te kalkiyor napcam bilmiyorum
Oyyy çok erken. Bi şeyi denesene telefonunu 4.45 e alarm kur rüya beslemesi yap bu şekilde uykulari uzuayacak muhtemelen bunu bi dene mutlaka. Ben Ekinin sabah uykularini böyle uzatmiştim. Şuan gece 8.30 da uyuyor sabah 8.45-9.00 gibi uyanıyorGeri ne zaman uyiyor biliyormusun benjm uykum acilmis kahvemi icerken 8 gibi falan o da yarim saat falan zaten bi surahi filtre kahve bitiyorum:))
Ben sallama işini tamamen bitirdim. Hem uyku kalitesini hem sağlığını olumsuz etkiliyordu. Bağımlılık haline getiriyorlar. Şuan uyku saati gelince yatağına koyuyorum mamasını veriyorum uyku arkadaşını açıyorum 10 dk içinde kendisi uyumuş oluyor. Uyku süreleri uzadı sık uyanmalar bitti uyansa bile kendisi tekrar uykuya geçip devam edebiliyor. Tavsiyem Sallama işine bi şekilde son ver ilk günler zor olur ama alışıyorlar. Yanindan her gittiğimde ağlamiyor eğer bi oyunla ya da oyuncakla meşgulse devam ediyor ama aciktiysa uykusu gelmeye basladiysa huzursuzluk yapiyor tabiKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?
Bazen ağlıyor ama nadiren oyun halisina koyuyorum orda oyalaniyor oyuncakları ağzına pardon boğazınaKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?
Benimki oyun halısında falan duruyor ya biraz keyfi yerindeyse ya da yatıp kitap okuyoruz beraber ya da bi şeyleri ağzına sokmaya çalışarak vakit geçiriyor o arada ben iş falan yapıyorum yoksa kafayı yer insanKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Ahh denemezmiyim 4 te kalkip mama veriyorum yine 5 te.kalkiyorHahaha benim pilatesten alışık vücut şuan her türlü akrobasiye
Hahaha sağol yaaaa
Oyyy çok erken. Bi şeyi denesene telefonunu 4.45 e alarm kur rüya beslemesi yap bu şekilde uykulari uzuayacak muhtemelen bunu bi dene mutlaka. Ben Ekinin sabah uykularini böyle uzatmiştim. Şuan gece 8.30 da uyuyor sabah 8.45-9.00 gibi uyanıyor
Denicem bu sallama isi benide yoruyor cunku. Uykusu var belli ama uykuya kendisi gecemiyor. Uyku arkisi var onuda acarim oh mis ahahahahahaBen sallama işini tamamen bitirdim. Hem uyku kalitesini hem sağlığını olumsuz etkiliyordu. Bağımlılık haline getiriyorlar. Şuan uyku saati gelince yatağına koyuyorum mamasını veriyorum uyku arkadaşını açıyorum 10 dk içinde kendisi uyumuş oluyor. Uyku süreleri uzadı sık uyanmalar bitti uyansa bile kendisi tekrar uykuya geçip devam edebiliyor. Tavsiyem Sallama işine bi şekilde son ver ilk günler zor olur ama alışıyorlar. Yanindan her gittiğimde ağlamiyor eğer bi oyunla ya da oyuncakla meşgulse devam ediyor ama aciktiysa uykusu gelmeye basladiysa huzursuzluk yapiyor tabi
Normalde seviyor da o an hiç bi şekilde sakinleşmedi ben de anlamadımKucakta gezdirilmeyi seviyomu bizimki ciglik cigligada aglasa kucaga alip ayaga kalktikmi susuyor:)
Çokk teşekkür ederimBiz bu gece ne yaşadık hiç bilmiyorum. Asla susmadı. Sürekli ağladı. Kucakta ağladı, yatakta ağladı. Ağladı da ağladı
Hepsi sincap kitap arkadaşım
Balık Noni Ve Sevimli Dostları :Bu Kocaman Gözler Kimin?(Ciltli) - Asiye Aslı Aslaner https://www.hepsiburada.com/balik-noni-ve-sevimli-dostlari-bu-kocaman-gzler-kiminciltli---asiye-asli-aslaner-p-HBV00000BKU33?url_src=ios-product-detail
Tekerlekler İş Başında İşkolik İnşaat Araçlarım - Hilal Sivri https://www.hepsiburada.com/tekerlekler--bainda--kolik-naat-aralarim---hilal-sivri-p-HBV00000EYYK5?url_src=ios-product-detail
Merhaba Uzay (Cırt Cırtlı Hikâye Kitabı) - Asiye Aslı Aslaner https://www.hepsiburada.com/merhaba-uzay-cirt-cirtli-hikye-kitabi----asiye-asli-aslaner-p-HBCV00000FKEAV?url_src=ios-product-detail
Bulurum Seni Evimde Fenerli Kitap - M. Sacide Kafalı https://www.hepsiburada.com/bulurum-seni-evimde-fenerli-kitap---m-sacide-kafali-p-HBCV00002789C9?url_src=ios-product-detail
Olabilir sabah 2 kere kaka yaptıMuhtemelenngaz olabilir biz her ne kadar kakasını yaptı falan diye düşünsek bile gaz sıkıştırmasi olabiliyormuş böyle bir şey yaşadığımda videoya alıp doktora gönderdim kendisi böyle açıklamıştı gaz sancısı diye fitil alın dedi biz dışarı almaya çıktığımızda Derin arabada kucağımda uyudu dışarısı iyi geliyor bebeklerefitil almadık biz de
İnşallah basarabilirsin bizi şuan zorlayan dönme olayı sürekli dönmek istiyor ben de müdahele etmiyorum dönüyor dönüyor dönüyor sonra yorulup uyuyorDenicem bu sallama isi benide yoruyor cunku. Uykusu var belli ama uykuya kendisi gecemiyor. Uyku arkisi var onuda acarim oh mis ahahahahaha
Canim kendi kendine oynamasi icin tesvik etmem lazim. Ileride tek oynayamazsa ciddi sorun yasarsin. Yere bir ortu ac, yumusak renkli ve sesli bir oyuncak al. Onun gibi uzan ve onunla konusark o uyuncak hakkinda konus, ziblat, salla vs. sonra ona birak, izle izin ver... Birakinca degisik duygularla eglenceli saskin sekilde ilgilen oyuncakla falan... Bu sure sonra kendi kendine oynamaya baslicak. Benim oglum suanda 15-20 dk arasinda yumusak cingiragi Ile oynuyor masallahKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Egitici kopekcik actim şarkıları bi iki dinliyor sonra basliyor aglamaya:)Canim kendi kendine oynamasi icin tesvik etmem lazim. Ileride tek oynayamazsa ciddi sorun yasarsin. Yere bir ortu ac, yumusak renkli ve sesli bir oyuncak al. Onun gibi uzan ve onunla konusark o uyuncak hakkinda konus, ziblat, salla vs. sonra ona birak, izle izin ver... Birakinca degisik duygularla eglenceli saskin sekilde ilgilen oyuncakla falan... Bu sure sonra kendi kendine oynamaya baslicak. Benim oglum suanda 15-20 dk arasinda yumusak cingiragi Ile oynuyor masallah
Siz ilk iliski kurdugu kisi oldugunuz icin sizinle yapar. Bir cihazi pasif dinlenmektense gercekten iliski kurdugu sizinle farkli olurEgitici kopekcik actim şarkıları bi iki dinliyor sonra basliyor aglamaya:)
Geçen akşam tam olarak böyle bir şey yaşadık bağırdım sinirimden resmen sabrım tükenmişti. Eşim saolsun aldı oğlumu uyuttu bende uyudumKızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya
Cingirak var hisirti kitabi var pek sallamiyor suandaSiz ilk iliski kurdugu kisi oldugunuz icin sizinle yapar. Bir cihazi pasif dinlenmektense gercekten iliski kurdugu sizinle farkli olurbenim oglumda seslendirilmis oyuncak sevmiyor. Benim sesten kastim cingirak, poset sesi, ordekler varya bip bip onlar falan
Kesinlikle öyle canım. Uykusunda bile yüz üstü dönüyor uykusunu kaçırıyorY yogurtlusemizotu kızlar hiç üzülmeyin ne kadar geç dönerse o kadar iyi cidden bu dönme olayı yüzünden sinir sistemim bozuldu çocuk uyucak tam dalıyor hop bi dönüyor kafayi kaldırıp şebek gibi bakınıyor sonra sil baştansürekli dönme modunda bu dönme olayından sonea uykuya geçişler çok zor oluyor ya asla durmuyor şimdi de anakucaginda dönmeye çalışıyor
Gece bende sıcaktan doğru düzgün uyuyamadım ya aşırı sıcaktıAy bu gece beni uyku tutmuyor ya....
Ben oioi nin setini aldım canımEk gıda için oioi ürünleri mi aldınız kızlar? Kaşık vs ne tercih ettiniz? Daha fazla pahalanmadan ben de alayım diyorumMama sandalyesi de almadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?