2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim bize doktor ağlayıp sakinlesmeyince yarım ölçü calpol ver mutlaka ağrısı vardır demişti

Uyku zorlamış demek

Kizlar bebeklerimiz buyuduler diye sanmayin gaz sancisi olmaz aniden ciglik cigliga aglamalar ondanda olur.Ben hatirliyorum oglum 3.5 4 aylikti karin ultrasonunda karni gaz dolu demislerdi. Ara da gaz sancisi yasayabilirler
Aynen bizimki de bı basiyo çığlığı hemen sırtını kendime dayayip elimi mideye koyuyorum hop hop yapıyoruz hemen cikariyo rahatliyo

Hemen aglamiyo bı 10 dk bırakıyorum bazen fazla. Oynayıp oyalanacagi bı oyuncak birakiyo musun yanında. Ben ana kucağına oyuncakları asıyorum onlarla oynuyo.

Eklentiler

• IMG_20230714_113245.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 68
Havalar çok dengesiz probiyotik kullanabilirsiniz canım.

Evde yaptiklarimdan çok dışarda uzun uzun yürüyünce cidden kilo veriyorsun hele bu sicakta daha etkili oluyor

Yaa çok zor diye hatırlıyorum onu ama denicem
Chloe thing ile 1 ayda 10 kilo vermiştim ama canıma okumuştu, o ne zor hareketlerdir öyle
Odanin kapısından cikmadan ağlıyor hemen Allahtan şuan okul tatil abisini görünce susuyorda yemek yaparken falan o konuşuyor

Ben suan bu hareketi yapsam cat diye kirilirim o kadar gergin vallahi vucudum... Hafif bi seyle baslayim ben. Siz cilgin genclik hizlisiniz S syildizs
Vallahi ben biraz esnek biriyim ama bu halimle ekimde cimnastik yaptırıcam çocuklara taklaları nasıl göstericem arya yo ek gıdaya başlatır başlatmaz diyet spor acilll
aslında ben yere pike falan atıp oyun halısına koyuyorum oyalanıyor oyuncaklarıyla da. Ama ara ağlıyor tabi ya bazen yemek yaprken pusete koyup mutfağa yanıma alıyorum
İnşallah basarabilirsin bizi şuan zorlayan dönme olayı sürekli dönmek istiyor ben de müdahele etmiyorum dönüyor dönüyor dönüyor sonra yorulup uyuyor
Evettt yaaa resmen dönmekten uykuya geçemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…