Canim bize doktor ağlayıp sakinlesmeyince yarım ölçü calpol ver mutlaka ağrısı vardır demiştiKızlar ben az önce ne yaşadım bilmiyorum. Yağız 1 saate yakın hiç durmadan ağladı hem de ne ağlama sanki eti kesiliyor. Gözünden uyku akıyor uyumadı bi türlü. Uykusuzluktan ağlıyor biliyorum ama niye bi türlü uykuya geçemedi anlamış değilim. Az önce daldı şükür. Ama sinirlerim aşırı yıprandı eşim de işte oturup ağlayacaktım az kalsın bi türlü sakinleşmedi. Bu neydi ya
Uyku zorlamış demekEvet bugün uyku konusunda sıkıntılıydı doğru düzgün gündüz uykusu uyumadı. En son 3te uyuyup buçukta uyandı sonra bi daha uyumadı. Dışarı çıktık arabada 10-15 dklık kısa uykular yaptı o kadar. Akşam 10 buçukta anca gece uykusuna geçti
Aynen bizimki de bı basiyo çığlığı hemen sırtını kendime dayayip elimi mideye koyuyorum hop hop yapıyoruz hemen cikariyo rahatliyoKizlar bebeklerimiz buyuduler diye sanmayin gaz sancisi olmaz aniden ciglik cigliga aglamalar ondanda olur.Ben hatirliyorum oglum 3.5 4 aylikti karin ultrasonunda karni gaz dolu demislerdi. Ara da gaz sancisi yasayabilirler
Hemen aglamiyo bı 10 dk bırakıyorum bazen fazla. Oynayıp oyalanacagi bı oyuncak birakiyo musun yanında. Ben ana kucağına oyuncakları asıyorum onlarla oynuyo.Kizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?
Biz varızBiz henüz dönmedik. Bi biz kalmadık dimi dönmeyen
O kitaplara bayılıyor oğlumKızlar indirimden bunları aldım. Oioi kalitesini aşırı beğendim. Çok güzeller. Kitaplar da çok güzel almak isteyen arkadaşlar varsa fikir olur belki
Sıcaktan mi uyuyamadinAy bu gece beni uyku tutmuyor ya....
Havalar çok dengesiz probiyotik kullanabilirsiniz canım.İshalden kastım baya su gibi akması, kilo alımı fazla değil ama alt sınırda değer dışı bir durum yok en azından.Ben de başlarda anne sütü aldığından bişey dokunuyordur diye önemsemedim ama bir haftadır artık sütüm yok sadece özel alerjik mama alıyor biraz kafama takmaya başlamıştım.
Ah ah eşim işteydi bi de ne oluyor bu bebelere acabaGeçen akşam tam olarak böyle bir şey yaşadık bağırdım sinirimden resmen sabrım tükenmişti. Eşim saolsun aldı oğlumu uyuttu bende uyudum
Hiç aklıma gelmedi kuzum ya doğru aklımda olsun bundan sonraCanim bize doktor ağlayıp sakinlesmeyince yarım ölçü calpol ver mutlaka ağrısı vardır demişti
Bazen böyle bişeyler oluyor bebelere bende anlam veremiyorum gerçekten. Herşeyini yapsanda huzursuz oluyorlarAh ah eşim işteydi bi de ne oluyor bu bebelere acaba
Vakumlu Çift Taraflı Bebek Mama Saklama Termosu 450 mlKızlar mama termosu olarak ne aldınız tek eksiğim o kaldı
Evde yaptiklarimdan çok dışarda uzun uzun yürüyünce cidden kilo veriyorsun hele bu sicakta daha etkili oluyorEvde spor yapan kizlar hangi videolarda yapıyorsunuz önerebilir misiniz bana da su an hamile kaldığım kilodan beş kilo fazlayım çok rahatsız edici değil ama sezaryen göbeği çok fena nasil geçer ki buartık aksiyon almam lazım
Çocukla yürüyor musun? Coook sıcakEvde yaptiklarimdan çok dışarda uzun uzun yürüyünce cidden kilo veriyorsun hele bu sicakta daha etkili oluyor
Chloe thing ile 1 ayda 10 kilo vermiştim ama canıma okumuştu, o ne zor hareketlerdir öyleYaa çok zor diye hatırlıyorum onu ama denicem
Odanin kapısından cikmadan ağlıyor hemen Allahtan şuan okul tatil abisini görünce susuyorda yemek yaparken falan o konuşuyorKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?
Vallahi ben biraz esnek biriyim ama bu halimle ekimde cimnastik yaptırıcam çocuklara taklaları nasıl göstericem arya yo ek gıdaya başlatır başlatmaz diyet spor acilll
aslında ben yere pike falan atıp oyun halısına koyuyorum oyalanıyor oyuncaklarıyla da. Ama ara ağlıyor tabi ya bazen yemek yaprken pusete koyup mutfağa yanıma alıyorumKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Evettt yaaa resmen dönmekten uykuya geçemiyorİnşallah basarabilirsin bizi şuan zorlayan dönme olayı sürekli dönmek istiyor ben de müdahele etmiyorum dönüyor dönüyor dönüyor sonra yorulup uyuyor
Dönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyorBiz varız
O kitaplara bayılıyor oğlum
Baby plus sanırım şuan tercih ediliyo ama bnde normal uzun bı termos var o da iş görmez mi ya hiç kullanmadıkKızlar mama termosu olarak ne aldınız tek eksiğim o kaldı
Evet ya biz bide kontrole gidicez bugün giy çıkar taksi bekle off gözümde buyuyo resmenYanıyoruz resmen bu ne sıcak arkadaş ya
Bizimki de ayakları kaldırıp totodan destekle sağa sola dönüyo tam dönüş yok yüzüyle zorluyo dönmeyi ama henüz başarılı değilDönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?