2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebek bezlerini karşılaştırdım evde koleksiyon olduğu için soldan sağa baby turco- molfix -goon mavi paket. Hepsi dört no. Baby turco kalıp olarak bariz küçük
Goon maviden memnun musun kuzum ya denicem aama aryanın cildi çok hassas sebamed olan alerjisi goonda da olur mu diye korkuyorum
Erkekler niye böylesiniz benimki de sebze yeyince mutlu olmuyormuş djjdjd olma o zaman napim

Ayy kolay gelsin arkadaşım ben büyük temizlik yapmayalı çok oldu
Aynı ya aynııı ahahahahaha

Hepsiburadada wee babyde yüzde 25 indirim var
MelodiminEsi
Sıcaktan mi uyuyamadin Bnde bayildim galiba sabah bebe bni zor uyandırdı sonra kendi yattı aşısı olmasa daha yaticaktim valla
Yok kuzum ya klima açıktı da kafadaki düşünceler uyutmuyor
Kızlar mama termosu olarak ne aldınız tek eksiğim o kaldı
Bunu aldim kuzu e bebeğin termoslari güzel
Baby plus sanırım şuan tercih ediliyo ama bnde normal uzun bı termos var o da iş görmez mi ya hiç kullanmadık
Uzun termosa nasıl yemek koyacaksin kuzu icinden mamayi almak falan zor olmaz mi
Kızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Ben daha hiç bişey yapmadim Çarşamba taze fasulye yapmistim (herkes yeşil fasulye yazmis izmirde taze fasulye diyoruz ) dün patlican musakka. Bugün kıyma çıkarıp kaşarlı köfte yapabilirim yanına makarna deniz börülcesi karar vermedim henüz
Eki Görüntüle 3272318 intagramda soyle bisi gordumde koptum ya ahahahahaha bebekle ilgili ne zaman zorlandigiimi hissetsem karsima boyle seyler cikariyor instagram ahahaha
Hahahahaha biraz geç kalmışlar evlatlik vermekte verilecekse 4 ay atağı gelmeden verilmeli bence
Dün ben bu

pazartesi taze fasulye yaptım benim çok değişik bi kocam var ayda bi kere taze fasulye yapıyorum diyo ki daha dün yemedik mi sebzekiller ya adam. Izgara tavuklu salata yapıcam galiba bende
Hahahahah benimkinin sevdiği sayılı sebzelerden allahtan... icine sarımsak koyuyor musun bol soğanlı ve sarimsakli çok lezzetli oluyor.Fasulye ve patlican çok sever benim kil. İzmire geldikten sonra enginara da alıştı onu da çok seviyor etli yapıyorum yemeğini. Börülcenin salatasini yapıyorum onu da seviyor
Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Herkes fasulyede yürüyor anlaşılan
Bu fasulyenin kilciklari oluyor ya onlari temizlemiyorum diye esim yemiyor:)) siz temizliyormusunuz?
Çok kılçıklı cinsinden almiyoruz biz o yüzden temizlerken zor olmuyor canim

Kızlar kızım 6 kilo sleepy 4 numara bez kullanıyorum ama bacaklarını sıkıyor sanki. iz yapmış.5 numara da sanki büyük gelir gibi önerisi olan var mı

Bahar temizligimi yapmistim da haftalik temizlik sil supur toz lavabo falanBen haftalik bunu yapmasam ruhum daraliyor. Zaten gunluk lavabolarimi yaparim supurmeyi de kucuk supurgemle neredeyse her gun. Beni alan koca yaşamis haberi var mi yok mu bilmiyorumTembel kadinlar sizi

Ne yalan solim valla az once banyonun lavabosuni şu solonun camasir sulu islak mendilleri varya onunla siliyordum ahahahaha

Ben de bundan alıcam galiba ya keşke indirimdeyken alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…