2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Neden saglikli deyilmis merak ettim. Tozu toprağı kili tuyu baya topluyor. Benim kurutma makinesinin filtresi baya tuy dolu:)) bi ara yikamam lazim onu
Canım deterjan atıkları vs kalıyormuş bide en sağlıklısı güneşte kurutmak çünkü güneşte aslında koku vs dağılıp gidiyor aynı zamanda havalanıyor kıyafetler ayrıca evi de neme boğuyor diyorlar ben internetten araştırmıştım bi ara bebişin kıyafetlerini gene asıp kuruturum ama şuan yetişemiyorum en azından bizimkiler sağlıksız kurusa bişe olmaz kimi de senin dediğin gibi dışarda çok toz oluyor diyor oda ayrı bir yönü evim tozlanıyor diyor mesela bir arkadaşım o yüzden kurutma aldı

Ben çölde yaşadığım için sabah siliyorum yerleri gel 2 saat sonra bas yerlere sanki tüm tozlar bizim evde nefret ediyorum buranin havasindan bembeyaz hali sapsari oldu sirf o yuzden halilari kaldiriyorum. Ben pisliğe de dayanamiyorum ama tasinicam diye artik sallamiyorum eşim de eceline susamış eskiden temizlik takintim var diye eve gelmek istemezdi sürekli tartisirdik şimdi de hiç temiz değilsin diyo ehdjejd dedim sen görürsün temizliği burdan bir tasinalim o zaman göstericem sana

Instagramda reels izliyordum psikolog birinin videosuna denk geldim az dert varya basimda sanki simdide buna dertleniom ahahahahq
Çocuğu bilgilendirip bu tarz durumlarda nasıl davranip kimlere haber vermesi gerektiğini öğretirsen erken yaşta bişey olmaz... Zorbalar hayatimizin her alaninda olacak malesef baş etmeyi öğrenecekler. Bu da çocuğun özgüvenini bağlı özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor. Bu tarz kitaplar okuyabilirsin 2-3 yaştan itibaren

Ayy supersin sen cnm ya hemen nerden buldun hemen ekliorum sepetime

Aha haaatabu kapi pencereler acik tum tozlar iceriye ee ne zaman tasinacaksin belli degil mi bayadir toplanmistin

Ya ben geçen havuç taratoru kabak tarator gibi yaptım dereotu sarımsak mısır ceviz
Falan anlamadı salatalık dedim yeşil olanlar pıahahahhaah öyle bi yedi ki 2 senedir ebliyiz ilk defa bi yemek numaramı yedi ben neler uaptım arkadaşlar yaaa
3 sene bekle de birlikte yapalim kız
3 sene diyorum bende sonrada böyle oluyorum

Biberon ucu alicamda kizlar suan aventin tek deliklisini kullaniyorum 2 delikli olanlarda varmis sizinkiler nasil?

Biberon ucu alicamda kizlar suan aventin tek deliklisini kullaniyorum 2 delikli olanlarda varmis sizinkiler nasil?
Benimkisi 2 dedlikli 2 numara ama 3 alicam aslinda amazonda da indirim var tasinayim siparis edicem direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…