Ne alaka kız bu nerden aklina geldiYok bacim siz dogurun benlik bi is degil simdiden ogluma okulda zorbalik yaparlarsa napacagimi dusunuyorum.
Instagramda reels izliyordum psikolog birinin videosuna denk geldim az dert varya basimda sanki simdide buna dertleniom ahahahahqNe alaka kız bu nerden aklina geldi
Canım deterjan atıkları vs kalıyormuş bide en sağlıklısı güneşte kurutmak çünkü güneşte aslında koku vs dağılıp gidiyor aynı zamanda havalanıyor kıyafetler ayrıca evi de neme boğuyor diyorlar ben internetten araştırmıştım bi ara bebişin kıyafetlerini gene asıp kuruturum ama şuan yetişemiyorum en azından bizimkiler sağlıksız kurusa bişe olmazNeden saglikli deyilmis merak ettim. Tozu toprağı kili tuyu baya topluyor. Benim kurutma makinesinin filtresi baya tuy dolu:)) bi ara yikamam lazim onu
Ya böyle diyenden korkcan hayat hep böyledir büyük konuşmaYok bacim siz dogurun benlik bi is degil simdiden ogluma okulda zorbalik yaparlarsa napacagimi dusunuyorum.
Ben çölde yaşadığım için sabah siliyorum yerleri gel 2 saat sonra bas yerlere sanki tüm tozlar bizim evdeBahar temizligimi yapmistim da haftalik temizlik sil supur toz lavabo falanBen haftalik bunu yapmasam ruhum daraliyor. Zaten gunluk lavabolarimi yaparim supurmeyi de kucuk supurgemle neredeyse her gun. Beni alan koca yaşamis haberi var mi yok mu bilmiyorum Tembel kadinlar sizi
Çocuğu bilgilendirip bu tarz durumlarda nasıl davranip kimlere haber vermesi gerektiğini öğretirsen erken yaşta bişey olmaz... Zorbalar hayatimizin her alaninda olacak malesef baş etmeyi öğrenecekler. Bu da çocuğun özgüvenini bağlı özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor. Bu tarz kitaplar okuyabilirsin 2-3 yaştan itibarenInstagramda reels izliyordum psikolog birinin videosuna denk geldim az dert varya basimda sanki simdide buna dertleniom ahahahahq
Ne 1000 miİzmirde bu fiyata gelse her hafta alırım yarım gün gelmiyorlar artık tam gün 1000 tl istiyor
Ayy supersin sen cnm ya hemen nerden buldun hemen ekliorum sepetimeÇocuğu bilgilendirip bu tarz durumlarda nasıl davranip kimlere haber vermesi gerektiğini öğretirsen erken yaşta bişey olmaz... Zorbalar hayatimizin her alaninda olacak malesef baş etmeyi öğrenecekler. Bu da çocuğun özgüvenini bağlı özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor. Bu tarz kitaplar okuyabilirsin 2-3 yaştan itibaren
Bilgi Yayınları Teo
Bilgi Yayınları Teo'nun Zorbalık Kitabı - Bilgi Yayınevi Ãocuk - YaÄmur Artukmaç & Pınar Ãakır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Turta Kitap Zorbalığa Karşı Taktiklerim Var / / Saniye Bencik Kangal - Fiyatı, Yorumları
Turta Kitap Zorbalığa Karşı Taktiklerim Var / / Saniye Bencik Kangal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Himm madem oyle verKiz vereyim sevaptir durumlari pek yok ben alirim olursa gene hic sanmiom ama:)
Malesef canım nerden tuttunuz? Bi de abuk sabuk yapıyorlar parana yanıyorsun kuzeyi bana birak yap temizliğini senNe 1000 mibiz de ev tuttuk temizletmeyi düşünüyorduk kalkar kendim temizlerim bana versin 1000 tlyi
3 sene bekle de birlikte yapalim kızHimm madem oyle verBen Yigitinkileri dagitiyorum 3. yaparsam alirim sen daha 2. ye karar vermezken ben 3.
Deniycem canım sağolGoon iyi ya bence sleppy e gore daha kaliteli gelmisti bana:)
Önceden araştırdığım şeyler canım mahremiyet zorbalık bu tarz seylerin okul öncesi çocuğa öğretilmesi gerekiyor en güzel araçta kitaplarAyy supersin sen cnm ya hemen nerden buldun hemen ekliorum sepetime
Aha haaaBen çölde yaşadığım için sabah siliyorum yerleri gel 2 saat sonra bas yerlere sanki tüm tozlar bizim evdenefret ediyorum buranin havasindan bembeyaz hali sapsari oldu sirf o yuzden halilari kaldiriyorum. Ben pisliğe de dayanamiyorum ama tasinicam diye artik sallamiyorum eşim de eceline susamış eskiden temizlik takintim var diye eve gelmek istemezdi sürekli tartisirdik şimdi de hiç temiz değilsin diyo ehdjejd dedim sen görürsün temizliği burdan bir tasinalim o zaman göstericem sana
Ayin 21i 22si gibi taşınıyoruz artik bitsin şu çilrAha haaatabu kapi pencereler acik tum tozlar iceriye ee ne zaman tasinacaksin belli degil mi bayadir toplanmistin
Ya ben geçen havuç taratoru kabak tarator gibi yaptım dereotu sarımsak mısır ceviz@MelodiminEsi
Yok kuzum ya klima açıktı da kafadaki düşünceler uyutmuyor
Bunu aldim kuzu e bebeğin termoslari güzel
baby plus Paslanmaz Çelik Beyaz Bebek Mama Saklama Termosu 260 ml - ebebek
baby plus Paslanmaz Çelik Beyaz Bebek Mama Saklama Termosu 260 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Uzun termosa nasıl yemek koyacaksin kuzu icinden mamayi almak falan zor olmaz mi
Ben daha hiç bişey yapmadim Çarşamba taze fasulye yapmistim (herkes yeşil fasulye yazmis izmirde taze fasulye diyoruz) dün patlican musakka. Bugün kıyma çıkarıp kaşarlı köfte yapabilirim yanına makarna deniz börülcesi karar vermedim henüz
Hahahahaha biraz geç kalmışlar evlatlik vermekte verilecekse 4 ay atağı gelmeden verilmeli bence
Hahahahah benimkinin sevdiği sayılı sebzelerden allahtan... icine sarımsak koyuyor musun bol soğanlı ve sarimsakli çok lezzetli oluyor.Fasulye ve patlican çok sever benim kil. İzmire geldikten sonra enginara da alıştı onu da çok seviyor etli yapıyorum yemeğini.Börülcenin salatasini yapıyorum onu da seviyor
Herkes fasulyede yürüyor anlaşılan
Çok kılçıklı cinsinden almiyoruz biz o yüzden temizlerken zor olmuyor canim
3 sene diyorum bende sonrada böyle oluyorum3 sene bekle de birlikte yapalim kız
Ayy beklerim tabi eger yaparsam 3 4 sene sonra yaparim yine ayni grupta oluruz3 sene bekle de birlikte yapalim kız
Ayrancilar'da merve pide var biliyor musun? Onun karsisina yeni bir bina yapilmis ordan tuttukMalesef canım nerden tuttunuz? Bi de abuk sabuk yapıyorlar parana yanıyorsun kuzeyi bana birak yap temizliğini sen
Benimkisi 2 dedlikli 2 numara ama 3 alicam aslinda amazonda da indirim var tasinayim siparis edicem direktBiberon ucu alicamda kizlar suan aventin tek deliklisini kullaniyorum 2 delikli olanlarda varmis sizinkiler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?