Hahahah çok fenasın yaaYa ben geçen havuç taratoru kabak tarator gibi yaptım dereotu sarımsak mısır ceviz
Falan anlamadı salatalık dedim yeşil olanlar pıahahahhaah öyle bi yedi ki2 senedir ebliyiz ilk defa bi yemek numaramı yedi ben neler uaptım arkadaşlar yaaa
Ay inşallah canımAyy beklerim tabi eger yaparsam 3 4 sene sonra yaparim yine ayni grupta oluruz
Neeee şaka koctasin üstü mü? Cidden komşu olduk hahahha ben Halkbank'ın ordayim çok yakınız yürüterek 5 dkAyrancilar'da merve pide var biliyor musun? Onun karsisina yeni bir bina yapilmis ordan tuttukkomşu olduk
Önce buBen bi türlü alıştırma bardağı bulamıyorum ya kızlar bana kullancağınız ürünün fotisini atabilir misiniz
Valla koçtaşı bilmiyorumHahahah çok fenasın yaa
Ama benim kızım çok akıllı teyzesi tam abla vibe i var abla olması lazim
Ay inşallah canım
Neeee şaka koctasin üstü mü? Cidden komşu olduk hahahha ben Halkbank'ın ordayim çok yakınız yürüterek 5 dk
Muhtemelen koctasin üstü canim orasi yeni bina çünküValla koçtaşı bilmiyoruminş buluşuruz ilerde, çok ortak noktamız var bizim şuan inan ne nerde hatirlamiyorum iş bankasi vardi karsisinda benzinlik merve pide ptt migros oralari hatirliyorum sadece
Ay ne taraftasın Urfa öyleydi mesela aşırı tozlu bir şehirdiBen çölde yaşadığım için sabah siliyorum yerleri gel 2 saat sonra bas yerlere sanki tüm tozlar bizim evdenefret ediyorum buranin havasindan bembeyaz hali sapsari oldu sirf o yuzden halilari kaldiriyorum. Ben pisliğe de dayanamiyorum ama tasinicam diye artik sallamiyorum eşim de eceline susamış eskiden temizlik takintim var diye eve gelmek istemezdi sürekli tartisirdik şimdi de hiç temiz değilsin diyo ehdjejd dedim sen görürsün temizliği burdan bir tasinalim o zaman göstericem sana
Batman'dayim ama son 1 haftam kaldi. 2 sene bu pislikten sicaktan neler çektim beni anca sen anlarsinAy ne taraftasın Urfa öyleydi mesela aşırı tozlu bir şehirdi
Bi kızım daha olsun isterim ama ya evet kız kardeş çok güzel bişey kızımın da olsun kız kardeşiHahahah çok fenasın yaa
Ama benim kızım çok akıllı teyzesi tam abla vibe i var abla olması lazim
Ay inşallah canım
Neeee şaka koctasin üstü mü? Cidden komşu olduk hahahha ben Halkbank'ın ordayim çok yakınız yürüterek 5 dk
Bak gerçekten söylüyorum allah razı olsunÖnce bu
10 aydan sonra bu
3 sene görev yaptım ben de urfada 1 senem daha var ücretsizden sonra gidip çalışacağım bizi eş birleştirmesi yapmıyorlar eşim çakılı kadro bi senem daha kaldı daha benim yani bir başıma bide düşün halimiBatman'dayim ama son 1 haftam kaldi. 2 sene bu pislikten sicaktan neler çektim beni anca sen anlarsin
Yahu nasıl temizlik yapabiliyorsunuz? Benim ki yerimden kalksam ağlıyor. Hep onla ilgileneceğim. Uyumuyor daYesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Yaa çok üzüldüm ama son 1 senen kalmış nasil geçtiğini bile anlamadan hemen biter3 sene görev yaptım ben de urfada 1 senem daha var ücretsizden sonra gidip çalışacağım bizi eş birleştirmesi yapmıyorlar eşim çakılı kadro bi senem daha kaldı daha benim yani bir başıma bide düşün halimi
Aynen güzel olurMuhtemelen koctasin üstü canim orasi yeni bina çünkübuluşuruz buluşuruz çocukları parka çıkarırız
Evet kardeş güzel şeyBi kızım daha olsun isterim ama ya evet kız kardeş çok güzel bişey kızımın da olsun kız kardeşiay 2027 mart anneleri oluyomuşuz bu seferde püü
Bak gerçekten söylüyorum allah razı olsun
Valla ben de ya anneme birakiyorum ya eşim evdeyken yapıyorum otur kalk olmuyor gına geliyor banaYahu nasıl temizlik yapabiliyorsunuz? Benim ki yerimden kalksam ağlıyor. Hep onla ilgileneceğim. Uyumuyor da
Kimdi ikinciyi istemeyen3 sene bekle de birlikte yapalim kız
Birdahakini kışın mı yapsak yaz tatilde kusmaktan tatil mahvolmuştu daEvet kardeş güzel şeyinsallah oluruz ya haberleselim ikinci çocukta hahahahah
Valla ben de ya anneme birakiyorum ya eşim evdeyken yapıyorum otur kalk olmuyor gına geliyor bana
Öyle öyle bir sene daha geçer Allah Sağlık versin napalımYaa çok üzüldüm ama son 1 senen kalmış nasil geçtiğini bile anlamadan hemen bitersen teksen bebeğe kim bakacak odda bakici mi buldun?
Ay ben çok korkuyirum ya herkese de güvenilmez insallah babasi bakar da şu dönem cabucak biter rahatlarsinizÖyle öyle bir sene daha geçer Allah Sağlık versin napalımbelki 1 sene de eşim ücretsiz alacak olmazsa bakıcı mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?