2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hahahah çok fenasın yaa
Ama benim kızım çok akıllı teyzesi tam abla vibe i var abla olması lazim
Ayy beklerim tabi eger yaparsam 3 4 sene sonra yaparim yine ayni grupta oluruz
Ay inşallah canım
Ayrancilar'da merve pide var biliyor musun? Onun karsisina yeni bir bina yapilmis ordan tuttuk komşu olduk
Neeee şaka koctasin üstü mü? Cidden komşu olduk hahahha ben Halkbank'ın ordayim çok yakınız yürüterek 5 dk

Valla koçtaşı bilmiyorum inş buluşuruz ilerde, çok ortak noktamız var bizim şuan inan ne nerde hatirlamiyorum iş bankasi vardi karsisinda benzinlik merve pide ptt migros oralari hatirliyorum sadece

Valla koçtaşı bilmiyorum inş buluşuruz ilerde, çok ortak noktamız var bizim şuan inan ne nerde hatirlamiyorum iş bankasi vardi karsisinda benzinlik merve pide ptt migros oralari hatirliyorum sadece
Muhtemelen koctasin üstü canim orasi yeni bina çünkü buluşuruz buluşuruz çocukları parka çıkarırız

Ay ne taraftasın Urfa öyleydi mesela aşırı tozlu bir şehirdi

Bi kızım daha olsun isterim ama ya evet kız kardeş çok güzel bişey kızımın da olsun kız kardeşi ay 2027 mart anneleri oluyomuşuz bu seferde püü
Bak gerçekten söylüyorum allah razı olsun

Batman'dayim ama son 1 haftam kaldi. 2 sene bu pislikten sicaktan neler çektim beni anca sen anlarsin
3 sene görev yaptım ben de urfada 1 senem daha var ücretsizden sonra gidip çalışacağım bizi eş birleştirmesi yapmıyorlar eşim çakılı kadro bi senem daha kaldı daha benim yani bir başıma bide düşün halimi

Yaa çok üzüldüm ama son 1 senen kalmış nasil geçtiğini bile anlamadan hemen biter sen teksen bebeğe kim bakacak odda bakici mi buldun?

Kızlar geçen ben bi alıştırma bardağı atmıştım hangi marka bilmiyorum diye bi arkadaşım markasını bulmuştu ya ben ona teşekkür ederim mesajı yazdım ama göndermedim mi yoksa gönderdim mi mesajı kim yazmıştı karışık bi anıma denk geldi hatırlamıyorum hiç

Bi kızım daha olsun isterim ama ya evet kız kardeş çok güzel bişey kızımın da olsun kız kardeşi ay 2027 mart anneleri oluyomuşuz bu seferde püü

Bak gerçekten söylüyorum allah razı olsun
Evet kardeş güzel şey insallah oluruz ya haberleselim ikinci çocukta hahahahah
Yahu nasıl temizlik yapabiliyorsunuz? Benim ki yerimden kalksam ağlıyor. Hep onla ilgileneceğim. Uyumuyor da
Valla ben de ya anneme birakiyorum ya eşim evdeyken yapıyorum otur kalk olmuyor gına geliyor bana

Evet kardeş güzel şey insallah oluruz ya haberleselim ikinci çocukta hahahahah

Valla ben de ya anneme birakiyorum ya eşim evdeyken yapıyorum otur kalk olmuyor gına geliyor bana
Birdahakini kışın mı yapsak yaz tatilde kusmaktan tatil mahvolmuştu da gerçi belli de olmuyor kışın başladık yazın hamile kaldım ben

Yaa çok üzüldüm ama son 1 senen kalmış nasil geçtiğini bile anlamadan hemen biter sen teksen bebeğe kim bakacak odda bakici mi buldun?
Öyle öyle bir sene daha geçer Allah Sağlık versin napalım belki 1 sene de eşim ücretsiz alacak olmazsa bakıcı mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…