Sağol canim benim sen de ayni şekildeHadi inşallahbişi lazim olursa seslen
Benim oglum grupun en akillilarindan biriYahu nasıl temizlik yapabiliyorsunuz? Benim ki yerimden kalksam ağlıyor. Hep onla ilgileneceğim. Uyumuyor da
7 civarı canım siZinKilo kaç canım benimkinin de kilo iyi
Minseo yeni bebe fikirleri mi yüklendi sanaEvet kardeş güzel şeyinsallah oluruz ya haberleselim ikinci çocukta hahahahah
Valla ben de ya anneme birakiyorum ya eşim evdeyken yapıyorum otur kalk olmuyor gına geliyor bana
Aha haa asiri guldum nerden buluyorsun bunlariişte hayalimdeki doğum
Evet ama hamileliğimizin sonları iyiydi düşünsenee o şüşkolukta yatarken ki halimizi ay valla zorBirdahakini kışın mı yapsak yaz tatilde kusmaktan tatil mahvolmuştu dagerçi belli de olmuyor kışın başladık yazın hamile kaldım ben
Komiklikler şakalar diyince de benAha haa asiri guldum nerden buluyorsun bunlaribu kopekler bile kadina nasil yardim ediyorlarken senin hemsire sana neler soylemis kemiklerin kirilacak falan Yaninda bu kopekler olsaymis daha iyiymis
Benim kide öyle canım7 civarı canım siZin
Kimdi ikinciyi istemeyenaklımda yanlış kaldı sanırım
Hadi bakalım kısmet
Bebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızıMinseo yeni bebe fikirleri mi yüklendi sana
Valla bana hiç güvenme ilki için 3 sene uğraştım hahahahahBirdahakini kışın mı yapsak yaz tatilde kusmaktan tatil mahvolmuştu dagerçi belli de olmuyor kışın başladık yazın hamile kaldım ben
Canım benimki de öyle geç karşısına sürekli sohbet et istiyor artık dilim damağım kuruyor konuşmaktan su molası veriyorumKizlar ben paso salliyorum benim bebegi. Uykusu olsun olmasin ya kucakta gezilecek ya besikte sallanacak yoksa avaz avaz agliyor sikildim valla. Sabah sirt boyun omuz agrilarimdan dolayi tasiyamadim bile. Yada biri oturacak karsisinda konusacak bununla aksama kadar.
Mesela siz bebeginizi karni tok alti temiz uykusu yoksa biraz oynadiktan sonra yanindan gittiginizde agliyormu?
Canım yavrumun atağı yakında bitmezse yapacağımız sohbetEki Görüntüle 3272318 intagramda soyle bisi gordumde koptum ya ahahahahaha bebekle ilgili ne zaman zorlandigiimi hissetsem karsima boyle seyler cikariyor instagram ahahaha
Kocaman karınla yüzmek nasıl olur hep merak ediyorum bakalım ikincide gerceklestirebilecek miyim sahillerde yavru balina gibi takılırımEvet ama hamileliğimizin sonları iyiydi düşünsenee o şüşkolukta yatarken ki halimizi ay valla zor
Ahahhahah inaniyorum ikincide böyle olmayacakBebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızı
Valla bana hiç güvenme ilki için 3 sene uğraştım hahahahah
Cnm biberonları tekli alıp ucunu ayrıca ikili mi almak gerekiyor? Ben bulamadım iki delikli biberon amazonda.Benimkisi 2 dedlikli 2 numara ama 3 alicam aslinda amazonda da indirim var tasinayim siparis edicem direkt
Biz ilkinden sonra nasilsa 2.yi istiyoruz diye korunmadik ama 6 yil sonra gebe kalabildim. Sonra dusuk yaptim 2 aylikken. Hic bir sebep yoktu. 2 ay sonra tekrar gebe kaldim cok sukur oglum dogdu ama dusuk riski, erken dogum derken... Yasla bu riskler de artiyor maalesefBebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızı
Sağol kız içime su serptinBiz ilkinden sonra nasilsa 2.yi istiyoruz diye korunmadik ama 6 yil sonra gebe kalabildim. Sonra dusuk yaptim 2 aylikken. Hic bir sebep yoktu. 2 ay sonra tekrar gebe kaldim cok sukur oglum dogdu ama dusuk riski, erken dogum derken... Yasla bu riskler de artiyor maalesef
He he heBebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızı
Ama ha diyince olmuyor iste Kimi insandaSağol kız içime su serptin
AsfasdssdBebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızı
Dur cnm ben aldim.simdi amazondan atayim sanaCnm biberonları tekli alıp ucunu ayrıca ikili mi almak gerekiyor? Ben bulamadım iki delikli biberon amazonda.
Yavrum numaralari var 2 numara 2 delikli 3 numara 3 delikli dur link aticam https://www.amazon.com.tr/Natural-B...ocphy=1012785&hvtargid=pla-590222560228&psc=1 bak bu 2 numara ama bizim suan 3 numara kullanmamiz lazim https://www.amazon.com.tr/Natural-B...ocphy=1012785&hvtargid=pla-577334472686&psc=1Cnm biberonları tekli alıp ucunu ayrıca ikili mi almak gerekiyor? Ben bulamadım iki delikli biberon amazonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?