2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aha haa asiri guldum nerden buluyorsun bunlari bu kopekler bile kadina nasil yardim ediyorlarken senin hemsire sana neler soylemis kemiklerin kirilacak falanYaninda bu kopekler olsaymis daha iyiymis
Komiklikler şakalar diyince de ben valla bu köpekle maymun bile benim ebelerden daha başarılı daha çok yardim etmişler kadina şöyle bir köpeğimiz olsa evde kaç tane doğururduk

Kimdi ikinciyi istemeyen aklımda yanlış kaldı sanırım
Hadi bakalım kısmet
Minseo yeni bebe fikirleri mi yüklendi sana
Bebem iki gün desteksiz uzun uykular yapınca benim fikirlerin değişme hızı
Birdahakini kışın mı yapsak yaz tatilde kusmaktan tatil mahvolmuştu da gerçi belli de olmuyor kışın başladık yazın hamile kaldım ben
Valla bana hiç güvenme ilki için 3 sene uğraştım hahahahah

Canım benimki de öyle geç karşısına sürekli sohbet et istiyor artık dilim damağım kuruyor konuşmaktan su molası veriyorum İleride kesin rakı masalarının aranan adamı olacak böyle bir muhabbet isteği olamaz
Eki Görüntüle 3272318 intagramda soyle bisi gordumde koptum ya ahahahahaha bebekle ilgili ne zaman zorlandigiimi hissetsem karsima boyle seyler cikariyor instagram ahahaha
Canım yavrumun atağı yakında bitmezse yapacağımız sohbet

Evet ama hamileliğimizin sonları iyiydi düşünsenee o şüşkolukta yatarken ki halimizi ay valla zor
Kocaman karınla yüzmek nasıl olur hep merak ediyorum bakalım ikincide gerceklestirebilecek miyim sahillerde yavru balina gibi takılırım

Ahahhahah inaniyorum ikincide böyle olmayacak

Biz ilkinden sonra nasilsa 2.yi istiyoruz diye korunmadik ama 6 yil sonra gebe kalabildim. Sonra dusuk yaptim 2 aylikken. Hic bir sebep yoktu. 2 ay sonra tekrar gebe kaldim cok sukur oglum dogdu ama dusuk riski, erken dogum derken... Yasla bu riskler de artiyor maalesef

Sağol kız içime su serptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…