2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaaa ahahahah balık di mi senin oğlan da balık erkeği çenesi diye bir şey var
Kocaman karınla yüzmek nasıl olur hep merak ediyorum bakalım ikincide gerceklestirebilecek miyim sahillerde yavru balina gibi takılırım

Ahahhahah inaniyorum ikincide böyle olmayacak
İnşallah canimmm
He he he
Gece uykularınız mı uzadı?
Sevindim
Gece sık uyanmalar bitti gündüz uykularimiz uzadi canım
Ama ha diyince olmuyor iste Kimi insanda insallah senin planlarin dahilinde olur. (Kurtardim mi?)
Onu biliyorum canim zaten 3 yilda oldu Ekin öncesinde de kimyasal gebelik yaşadım. Zaten benim de hemen olur umudum yok işin goygoyundayim kızım sağlıklı olsun yeter fazlasında gözüm yok bu konuda başarılı olamadik der önümüze bakarız

Gündüz uykuları uzuyor mu yaaa
Süpermiş darısı başımıza
Gündüz 40 dakika falan en uzunu biz de mazallah bir şey kaçırır gündüz ha ha

Canım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Akış hızı değişiyor, daha hizli akiyor içindeki sıvı numara arttikça. Nasil simdi memeyi emmeleri 2 dk sürüyor artik biberonda da daha hizli içmeleri gerekiyor, daha az yoruluyorlar yani. yoksa biberon ucu ayni boyutu da modeli de

Gündüz uykuları uzuyor mu yaaa
Süpermiş darısı başımıza
Gündüz 40 dakika falan en uzunu biz de mazallah bir şey kaçırır gündüz ha ha
Bizim de öyleydi uzuyor... Uyandiktan sonra uyutmaya çalış en az yarim saat uğraş canim destekli mi uyuyor o da uykularin kisa olmasina sebep oluyor

Kızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Bizde dünden kalma makarna vardı niyetim yanına sebzeli tavuk yapmaktı ama bnim yogi kocam çok aç olduğu için bekleyenleri makarnayla doydu neyse yarının yemeği hazır en azından
Yesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Büyük temizlik mii bn bı gün bı oda diye gidiyorum

Bu fasulyenin kilciklari oluyor ya onlari temizlemiyorum diye esim yemiyor:)) siz temizliyormusunuz?
Soyacakla temizliyorum bn kolay oluyo

Canım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Canim buyudukce ihtiyaci artiyor ve emme cekme hizi da artiyor. Agzina minik lokma alarak yedigini dusun. Az yersin. Kilo alimi icin uygun olmali ayina. Ayrica doyma merkezi 15.dk tokluk sinyali gonderiyor beynimizden. Haliyle yavas olursa az yer. Yetiskinlerde bu sure gecerli ama bebeklerde ne kadar tam bilmiyorum. Bence daha azdir...

Aa niye umudun yok canim senin 2. Hemen olur esimde varikosel vardi ilki zar zor oldu Yigit ummadigimiz anda oldu ilk korunmasiz da hemde.

Delik farki var sanirim sadece yavas icmek/hizli icmek gibi
Igneyle delme fikri cik aklimdan:)))

Kızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon mu

Dönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
Benimki de sağa sola tam dönüyor yüz üstü dönmek için de bı hızla kendini ileri atıyor ama elini vücudunun altından çekmeyi anlayamadi daha benimki bol bol zıplıyor kucağıma alıyorum karnımın üstünde zıp zıp zıplıyor

Biz yarım da dönmüyoruz. Kilo etkiliyor mudur acaba dönmeyi
Bebekten bebeğe çok fark ediyor canım, büyük oğlum tam 4 aylıkken dönmüştü bunda daha tık yok, uğraşmayı da sevmiyor. Bi kere deniyor yapamadı geri sırt üstü yativeriyor bi dene , bi çaba sarf et
Kızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Bezelye ve pirinç pilavı yaptım ama sanki hava 75 derece bayılacagım
Ne yalan solim valla az once banyonun lavabosuni şu solonun camasir sulu islak mendilleri varya onunla siliyordum ahahahaha
Sleepy nin beyaz sabun kokulu olanlarda iş görüyor

Kızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon mu
Kullaniyorsa lansinoha uc al bence ne farkeder ki dicem ama arada çok az fark var 40 ml. Bende de 120 ml aventle 260 ml avent var. Zaten biberon ucuyla biberon nerdeyse ayni fiyat yerinde olsam daha büyük bir biberon alirdim ilerde lansinoh da yetmez sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…