Cnm 3 delikli almisim bende ahahahahahahaCnm biberonları tekli alıp ucunu ayrıca ikili mi almak gerekiyor? Ben bulamadım iki delikli biberon amazonda.
Yaaa ahahahah balık di mi senin oğlan da balık erkeği çenesi diye bir şey varCanım benimki de öyle geç karşısına sürekli sohbet et istiyor artık dilim damağım kuruyor konuşmaktan su molası veriyorumİleride kesin rakı masalarının aranan adamı olacak böyle bir muhabbet isteği olamaz
İnşallah canimmmKocaman karınla yüzmek nasıl olur hep merak ediyorum bakalım ikincide gerceklestirebilecek miyim sahillerde yavru balina gibi takılırım
Ahahhahah inaniyorum ikincide böyle olmayacak
Gece sık uyanmalar bitti gündüz uykularimiz uzadi canımHe he he
Gece uykularınız mı uzadı?
Sevindim
Onu biliyorum canim zaten 3 yilda oldu EkinAma ha diyince olmuyor iste Kimi insandainsallah senin planlarin dahilinde olur. (Kurtardim mi?)
Bendeki mesela evdeki 2 numaraydi ama tek delik vardi ilgincKizlar ben normal
Yavrum numaralari var 2 numara 2 delikli 3 numara 3 delikli dur link aticam https://www.amazon.com.tr/Natural-Biberon-emziği-numara-2li/dp/B07DMCV2ZZ/ref=asc_df_B07DMCV2ZZ/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510393316724&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2255625354717135963&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012785&hvtargid=pla-590222560228&psc=1 bak bu 2 numara ama bizim suan 3 numara kullanmamiz lazim https://www.amazon.com.tr/Natural-Biberon-emziği-numara-2li/dp/B07DMHSK5L/ref=asc_df_B07DMHSK5L/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510294426472&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11193992799876359943&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012785&hvtargid=pla-577334472686&psc=1
Oyy onların saçlarına kurbanOglunun sac sekli ayni benim oglumunki
Gündüz uykuları uzuyor mu yaaaYaaa ahahahah balık di mi senin oğlan da balık erkeği çenesi diye bir şey var
İnşallah canimmm
Gece sık uyanmalar bitti gündüz uykularimiz uzadi canım
Onu biliyorum canim zaten 3 yilda oldu Ekinöncesinde de kimyasal gebelik yaşadım. Zaten benim de hemen olur umudum yok işin goygoyundayim kızım sağlıklı olsun yeter fazlasında gözüm yok bu konuda başarılı olamadik der önümüze bakarız
Canım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlıKizlar ben normal
Yavrum numaralari var 2 numara 2 delikli 3 numara 3 delikli dur link aticam https://www.amazon.com.tr/Natural-Biberon-emziği-numara-2li/dp/B07DMCV2ZZ/ref=asc_df_B07DMCV2ZZ/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510393316724&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2255625354717135963&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012785&hvtargid=pla-590222560228&psc=1 bak bu 2 numara ama bizim suan 3 numara kullanmamiz lazim https://www.amazon.com.tr/Natural-Biberon-emziği-numara-2li/dp/B07DMHSK5L/ref=asc_df_B07DMHSK5L/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510294426472&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11193992799876359943&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012785&hvtargid=pla-577334472686&psc=1
Delik farki var sanirim sadece yavas icmek/hizli icmek gibiCanım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Akış hızı değişiyor, daha hizli akiyor içindeki sıvı numara arttikça. Nasil simdi memeyi emmeleri 2 dk sürüyor artik biberonda da daha hizli içmeleri gerekiyor, daha az yoruluyorlar yani. yoksa biberon ucu ayni boyutu da modeli deCanım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Esimle ayni kafadasinizDelik farki var sanirim sadece yavas icmek/hizli icmek gibi
Igneyle delme fikri cik aklimdan:)))
Belki de 2 numara oyledir hic dikkat etmedimBendeki mesela evdeki 2 numaraydi ama tek delik vardi ilginc
Vakumlu tabağından almayı düşünüyorum ben deBen oioi nin setini aldım canım
Bizim de öyleydiGündüz uykuları uzuyor mu yaaa
Süpermişdarısı başımıza
Gündüz 40 dakika falan en uzunu biz demazallah bir şey kaçırır gündüz ha ha
Bizde dünden kalma makarna vardı niyetim yanına sebzeli tavuk yapmaktı ama bnim yogi kocam çok aç olduğu için bekleyenleri makarnayla doydu neyse yarının yemeği hazır en azındanKızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Büyük temizlik mii bn bı gün bı oda diye gidiyorumYesil fasulyeye bayilirim bugun ben de yapacagim temizlik işi bitsin yarin hafta sonu gezme gunlerim ondan cuma buyuk temizlik yapiyorum
Soyacakla temizliyorum bn kolay oluyoBu fasulyenin kilciklari oluyor ya onlari temizlemiyorum diye esim yemiyor:)) siz temizliyormusunuz?
Canim buyudukce ihtiyaci artiyor ve emme cekme hizi da artiyor. Agzina minik lokma alarak yedigini dusun. Az yersin. Kilo alimi icin uygun olmali ayina. Ayrica doyma merkezi 15.dk tokluk sinyali gonderiyor beynimizden. Haliyle yavas olursa az yer. Yetiskinlerde bu sure gecerli ama bebeklerde ne kadar tam bilmiyorum. Bence daha azdir...Canım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Aa niye umudun yok canim senin 2. Hemen olur esimde varikosel vardi ilki zar zor oldu Yigit ummadigimiz anda oldu ilk korunmasiz da hemde.Yaaa ahahahah balık di mi senin oğlan da balık erkeği çenesi diye bir şey var
İnşallah canimmm
Gece sık uyanmalar bitti gündüz uykularimiz uzadi canım
Onu biliyorum canim zaten 3 yilda oldu Ekinöncesinde de kimyasal gebelik yaşadım. Zaten benim de hemen olur umudum yok işin goygoyundayim kızım sağlıklı olsun yeter fazlasında gözüm yok bu konuda başarılı olamadik der önümüze bakarız
MelodiminEsi
Yok kuzum ya klima açıktı da kafadaki düşünceler uyutmuyor
Ay ben o düşüncelerle uykuya dalıyorumeşim de diyo düşünmekten uyuyamıyorum diye dedim düşünürken uykuya niyetlen
Uzun termosa nasıl yemek koyacaksin kuzu icinden mamayi almak falan zor olmaz mi
Ya tabağına dökerim diye düşündüm termos içinden yedirmeyi düşünmemiştim bak o durum park ta falan pratik olur he
Hiç olmayan şeyleri alıp bu termosla idare ederim baktım pratik değil alırız artıkGörür canım bence niye görmesin ki
Kurutma bı evin demirbasidirBende sağlıklı değil güneşte kuruturum falan diyordum ama yok olmuyor yeni hedefim bide kurutma makinasıo olmasa ben hiçim
Delik farki var sanirim sadece yavas icmek/hizli icmek gibi
Igneyle delme fikri cik aklimdan:)))
Akış hızı değişiyor, daha hizli akiyor içindeki sıvı numara arttikça. Nasil simdi memeyi emmeleri 2 dk sürüyor artik biberonda da daha hizli içmeleri gerekiyor, daha az yoruluyorlar yani. yoksa biberon ucu ayni boyutu da modeli de
Kızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon muCanim buyudukce ihtiyaci artiyor ve emme cekme hizi da artiyor. Agzina minik lokma alarak yedigini dusun. Az yersin. Kilo alimi icin uygun olmali ayina. Ayrica doyma merkezi 15.dk tokluk sinyali gonderiyor beynimizden. Haliyle yavas olursa az yer. Yetiskinlerde bu sure gecerli ama bebeklerde ne kadar tam bilmiyorum. Bence daha azdir...
Benimki de sağa sola tam dönüyor yüz üstü dönmek için de bı hızla kendini ileri atıyor ama elini vücudunun altından çekmeyi anlayamadi dahaDönmekten kastınız tam dönmek mi yarım mı kızlar, yarım artık dönüyor benimkide yani sağa sola vücudunu çevirebiliyor
Bebekten bebeğe çok fark ediyor canım, büyük oğlum tam 4 aylıkken dönmüştü bunda daha tık yok, uğraşmayı da sevmiyor. Bi kere deniyor yapamadı geri sırt üstü yativeriyorBiz yarım da dönmüyoruz. Kilo etkiliyor mudur acaba dönmeyi
Bezelye ve pirinç pilavı yaptım ama sanki hava 75 derece bayılacagımKızlar o değil de akşama ne yemek yapıcaz ya bu sıcaktaaaa
Sleepy nin beyaz sabun kokulu olanlarda iş görüyorNe yalan solim valla az once banyonun lavabosuni şu solonun camasir sulu islak mendilleri varya onunla siliyordum ahahahaha
Kullaniyorsa lansinoha uc al bence ne farkeder ki dicem ama arada çok az fark var 40 ml. Bende de 120 ml aventle 260 ml avent var. Zaten biberon ucuyla biberon nerdeyse ayni fiyat yerinde olsam daha büyük bir biberon alirdim ilerde lansinoh da yetmez sanaKızlar peki bi şey sorcam bende iki biberon var avent 120 ml lansinoh 160 ml avent yetmiyor lansinoh tam boyut olarak. Lansinoha uç mu alsam daha büyük orta akışlı uclu bir biberon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?