2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar yarin sabah 9.30 da sunnet icin hastanede olacagiz bana bu gece uyku yok eşim de ben de cok uzuluyoruz cani yanacak diye
Canım onun iyiliği için şimdiden olması İlk günden sonrası çok çabuk geçecek
Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya
Ekstra başka yerden esmezse sorun olmaz canım dikkat edin soğuk almasın. Bizimki de çok huzursuz

Hayır ya kargoda o da haftasonu da girdi anca salı falan gelir
Çaresi var satıcı da var Trendyol Hepsiburada bı de Amazon başka satıcı yoktu ben baktığımda sen de ordan verdiysen çabuk geliyo. Ben cumartesi verdim pazartesi sabah geldi. Snnki de inşallah yarın gelir. Yeşil soğan soğuk dondurulmuş tülbent zeytinyağı karanfil karışımı falan dene geç gelirse

Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya
Üşütür kuzu daha çok çarpar aman diyeyim

Trendyoldan aldım canım gelene kadar karanfilli karışımı deneyeceğim bakalım

Lütfen bana akıl verin…

Bebeğim döndü dönecek dedim. Döndüğünü de görünce çok sevinmiştim ama bilmiyordum ki uykusuz geceler de başlayacak… Yüzüstü dönüyor ve uykulu olduğu için kafasını kaldırmıyor. Direk burnunun üstüne yatıyor. Tekrar geri sırtına da dönemiyor. Yatakta hiçbir şey bırakmıyorum ve çarşafı iyice geriyorum fakat yine de içim rahat değil. Araştırdım biraz ve Allah korusun bu şekilde nefessiz kalıp hayatını kaybeden bebeler var. Nöbet tutmaya başladık resmen. Siz nasıl yaptınız?

Sanmıyorum nefes almayınca ağlar en azından mina öyle dönüyor baya nasıl rahatına geliyorsa ilk ben de korktum ama kendini kaldırıyor gözlemle sen yinede ben bakıyorum ara ara

Elite Mama Sandalyesi
Kızlar şu mama sandalyesinin tasarımını ahşap görünümünü çok beğendim ama düşünemediğim memnun kalmayabileceğim birşeyi var mı sizce? Sırtı yatırılabilen ve tekerlekli falan olan modellerden mi almak gerekli acaba bunlar gerekli özellikler mi emin olamıyorum.

Burda disler konusulmaya baslanmis masallah Ortalama kacinci ayda cikmaya basliyo kizlar bu disler. Benim kizin salyalar cok artti su gibi oluyo önü bide ellerini boyle sert sert surtmeye basladi damaklarina bunlar alamet midir

Canım instagramda brown_home diye bir hesap var bu sandalyeden aldı çok memnundu istersen bak bi.
Bana da bu model hediye geldi buna da bakabilirsin Wellgro Pretty 3in1 Çalışma Masalı Mama Sandalyesi Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…