2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cnm allah korusun ya ben de korkuyorum ama nefessiz kalırsa bu aylarda ses verir kafayı çevirir diye düşünüyorum, gece hemen yanımda olduğu için duyarım herhalde ama gün içinde uyuyunca yatağına kamera koyuyorum hareket sensörü var telefona bildirim geliyor hareket tespit edildi diye hemen bakıyorum.

Sanmıyorum nefes almayınca ağlar en azından mina öyle dönüyor baya nasıl rahatına geliyorsa ilk ben de korktum ama kendini kaldırıyor gözlemle sen yinede ben bakıyorum ara ara
Peki geri sırt üstü yatabiliyor mu? Bu pozisyon uyku için çok rahatsız gibi. Nasıl uyuyor anlamadım.

Yaa çok üzüldüm bir günleri diğerini tutmuyor malesef canım ya Bazen aşırı huysuz olabiliyorlar

Ayy o ha uyandı uyanacak stresi çok kötü bugün misafirlikte bende öyle oldum

Görünürde yok canım ama yakındır kabarmaya başlamış damakları. Ben de sürekli calpol vermek istemiyorum ama zararı yokmuş ağrısı olduğunu anladığımda veriyorum 6 saat arayla
Bizimki de ilk dönmeye başladığında öyleydi buraya fotoğraf da atmıştım hatta bildiğin dümdüz burnunun tam üstüne yatıyordu geceleri uyku uyuyamıyordum. Artık bu aylarda kendilerini düzeltmeyi biliyorlar canım benimki öyle yatmıyor artık başını çevirmeyi öğrendi seninki de bir iki öyle yatar sonra düzeltir kendini merak etme. Düzelene kadar biraz tetikte olacaksınız artık önlemini al ama kötü şeyler düşünüp pimpiriklenme insanı çok yıpratıyor böyle düşünceler :/

Ağzıma bir sürü şey geliyor da yorum pek yapmak istemedim canım. Herkesin göbeği var doğum yaptık gayet normal değil mi kendi çokmu düzgün herşeyi. Yani göbek sevmeyebilir ama bu çirkin konuşmalar neden yani. Sinir tepeme çıktı bak. Bu erkekler ne böyle acaba kendilerini beğenmiş tavırlar. Dönsünde yaptığı hatalara Bi baksın.

Günün en iy haberi

Hocam hangi takımlarda oynamıştın bu arada
tmok spor okulunda başladım sonra boğaziçi spor sonra üniversite takımında canım
Kizlar yarin sabah 9.30 da sunnet icin hastanede olacagiz bana bu gece uyku yok eşim de ben de cok uzuluyoruz cani yanacak diye
Güzel geçecek inşallah canım,haberlerini bekliyoruz
Bende bunu araştırıyorum bu aralar ikea tarzı çok güzel foros galiba ama yatanlar da iyi diyorlar ya ne alacağız kafam karıştı
Burda disler konusulmaya baslanmis masallah Ortalama kacinci ayda cikmaya basliyo kizlar bu disler. Benim kizin salyalar cok artti su gibi oluyo önü bide ellerini boyle sert sert surtmeye basladi damaklarina bunlar alamet midir
Alamettir canım
Yaa ne güzelmiş sensör işi baya iyi nasıl bir şey paylaşabilir misin bakayım bende

Bizimse son iki günümüz biraz böyle,derdini anlayamamak bir yandan benim de sinir sistemimin çöküşü bir yandan zor günler yaşıyoruz yine normalde 9 gibi uyutuyorum,yine uyuttum ama yarım saatte bir kalkıp ağlıyor mızmızlanıyor,meme içmek bile istemiyor ben de mama ile destekliyorum iki gündür acaba o mu gaz yaptı ya da diş ağrısı mı acayip huysuz ve ayaklarını sürekli kaldırıp yere vuruyor
Huysuz yani inanılmaz huysuz ve net bir şekilde canı acıyor,biraz da ateşi var..Bir de öyle sıcak ki havalar offf yaa

Kuzum ateşi de varsa diştendir gaz olacağını sanmıyorum çok hareketliler artık çıkarabiliyorlar gazlarını. Mama veren çok arkadaşımız var gaz sorunu yaşayan var mı hala bilmiyorum ama. Bizimki de eskisi gibi emmiyor çekip çekip bırakıyor oynar gibi. Hem hava sıcak hem damakları kaşınıyor. Calpol verdin mi hem ateşini düşürür hem de ağrısını keser inşallah

Verdim verdim yarım saat oldu bayıldı uyuyor valla ağlamak istiyorum ya öyle stres oldum ki inşallh keser,çok teşekkür ederim canım

Hayirlisi

Verdim verdim yarım saat oldu bayıldı uyuyor valla ağlamak istiyorum ya öyle stres oldum ki inşallh keser,çok teşekkür ederim canım
Ben 3 gündür ağlıyorum Yalnız değilsin bunları sadece sen ya da ben yaşamıyoruz atlatacağız inşallah. Bu da geçer yahu.. Bebişin uyumuş sen de uyu dinlen arkadaşım yarın çok daha iyi olur umarım hepimiz için

Ben 2 3 gece resmen uyuyamadım ama farkettim ki burnu kapanınca kafasını çeviriyor zaten sonra rahat ettim yine kipirdadiginda uyanıyorum ama artık alışkanlık oldu kıpırtiya uyanmak siz de bakın birkaç gece

Öncelikle panik yapma. Gerekli tüm önlemleri almışsın. Bebeklerin de yaşama refleksi inanılmaz gelişmiş durumda nefessiz kalma durumunda kafasini ne yapar ne eder çevirir ya da ağlar emin olabilirsin. 2-3 gece gözlemledim ben kafası dümdüz gömülü halde yatarken dahi gayet normal nefes aliyordu müdahele etmedim zaten kendi zamanla rahat ettiği pozisyonu bulup kafasini vücudunu ona göre ayarlıyor hatta kendi kafani onun gibi dümdüz göm yatağa nefes alabildiğini göreceksin belki böyle için rahatlar biraz canim

Netteki olumsuz yazıları okuma lütfen. Rahatsız olsa kaldırır veya ses çıkarır.
Beynimiz artık tamamen onlara özel programlanmış. Eminim en küçük rahatsızlığını bile hisseder müdahale edersin.

Cnm disarda aglayip susmamasi mumkij degil ya ilgisini cekecek bissuru sey var sen stres olursan bebekde anliyor daha cok agliyor o yuzden relaxxx

Canim ben bebegimi 5. Günden beridir yüzüstü yatırıyordum, kolik bir bebekti ve karnı degince daha rahat uyuyordu. Bu ay Aşi olmuştu tam yatarken bacağının degdigi yere denk geldi aşı yeri canı yanıyordu ve o gün yanima aldım, o gün bu gün yanimda sırt üstü uyuyor. Rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…