2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sanırım o 3 4 günlük bi süreç bende çok panik olmuştum. Arya bundan sonra yüzüstü yatmayı sevdi öyle yatıyor. Kafasını kaldırmayı rahatsız olduğunda ağlamayı ve kendini kurtarmayı da öğreniyor kısa süre içinde

Çok saol cnm hemen bakayım, seninkini de beğendim ama oturma yeri küçük yazıyor yorumlarda öyle mi? İkisinin oturma yerlerini bir karşılaştırayım.
Canım ben daha açmadım ürün annemlerde elime ulaşmadı ama 15 güne kadar ulaşır o zaman bakabilirim

Yaa ne güzelmiş sensör işi baya iyi nasıl bir şey paylaşabilir misin bakayım bende
Cnm hareket sensörü hem güvenlik için iyi hem de bnm işimi çok kolaylaştırıyor hareket etti diyor bakıyorum emzik atmış veya kıpırdanmaya başlamış koşup pışpışlıyorum emziğini veriyorum tekrar dalıyor mesela.
Uygun fiyatlı kamera istersen xiaomi var o da haber veriyor hareketi ama kendi monitörü yok onun telefondan izliyorsun.
Xiaomi Mi Home Kamera 360° 1080p (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hem monitörlü olsun hem tlfndan da izleyebileyim istersen de motorola var ama fiyatları çok artmış ekliyorum.
Motorola Vm65 Connect 5.0” 1080p Wi-fi Video Bebek Kamerası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kizlar nasilsiniz bakiyorum herkes bensiz cok mutlu kalabaliga girdiğimden beri herkes bir şey söylüyor kafam şişti özellikle her gören yarim saatte bir su verdin mi diyip duruyor kafayi yersin yalan söyleye söyleye pinokyo gibi oldum iyice ay o değil çocuk cerrahine oglumu götürdüm aşı yerinde sertlik vardi diye, gitmişken oturtabilir miyim diye sordum asla 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi ne yapacagimi sasirdim kanguruyu sordum kacinci ayda kullanirsan kullan max yarim saat kanguruda taşı dedi
Ya o değil benim oğlum da 4. aydan sonra meme reddi yapiyordu gündüzleri mecbur biberonla mama vermeye baslamistim, gidip doktora sordum sicaktan sürekli teklif et dedi. Sonunda şükür düzeldi moralim bozuluyordu artik baktim da çoğu kişi benimle ayni sorunlari yasiyor. Bu arada benim oglum aptamille sma'dan max 2 ölçek içen bir bebekti bu keçi sütlü mamayi aldigimdan beri 5 ölçek rahat içiyor tadini çok sevdi galiba. 2 hafta olmadi 2 kutu bitti ama sanirim keçi alicam başka yolu yok esimin annesinin keçisi var o da sütünü sağdırmıyormuş al işte

Cnm disarda aglayip susmamasi mumkij degil ya ilgisini cekecek bissuru sey var sen stres olursan bebekde anliyor daha cok agliyor o yuzden relaxxx
Haklısın cnm işte hayatı kendime cehennem etmeyi seviyorum ana olduğumdan beri anın tadını çıkarmayı unuttum

Ay hadi inşallah Dün gece sadece 2 saat uyudum. O da eşimi kaldırdım, o baktı ve ben uyuyabildim.

Haklısın cnm işte hayatı kendime cehennem etmeyi seviyorum ana olduğumdan beri anın tadını çıkarmayı unuttum
Canim seni cok iyi anliyorum. Kizim evde aglardi ustune inan 7 ay disari cikmadim. Kapidan ciktigimiz an nasil bir aglama... Kac defa yoldan dondum. Disariya cikmadigi gibi iceriye yabanci biri gelince de kiyameti koparirdi. Asla uyumazdi. Hic uyumayan dururdu. Bazi bebekler zor mizacli. Ne yaparsan yap olmuyor. Bizimle ilgili degil. Ama gecici 6.ayda yumusadi, 7.ayda izin vermeye baslamisti... Az kaldi inan gececek...kendinle grur duyacaksin az kaldi

Berbat:) hiç uyumadim saatte bi uyandi mama verdim 30 cc icip bi saat sonra yine uyandi. Ama suan iyi ates yok uyuyor:)
Acaba mamayı fazla mı verseydin? Belki aç olduğu için uyumadı
4. Ay asilari ates yapmaz dedim ama yapti valla siz naptiniz.cicim
Bizde akşam üzeri huzursuzluk oldu ama ateş olmadı çok şükür. Yalnız kafası biraz sıcak geliyor ama her türlü ölçüyoruz ateş yok. Gece sık emdi sadece. Atlattık sanırım
Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
Bir arkadaşım bebeğine uyguluyordu bebiş yarım saat de dirense bir saat de dirense ağlasa da yatağından çıkarmıyor uyutmaya çalışmaya devam ediyordu
O görüntülerden sonra hiç benlik değil.
Kızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyordu yani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
Maşallah güzellik Bacaklar da açık tam benim stil

Memikler olmasa da ben de alin gibi yatsam
Off değil mi
Keçinin bile bu hayatta bir duruşu var
Annesi hala renkli gözlü mü maşallah sarisin yerim onu ben
Evet canım renkli hala gözleri mavi ve hala şaşkınız nasil oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…