Çok saol cnm hemen bakayım, seninkini de beğendim ama oturma yeri küçük yazıyor yorumlarda öyle mi? İkisinin oturma yerlerini bir karşılaştırayım.Canım instagramda brown_home diye bir hesap var bu sandalyeden aldı çok memnundu istersen bak bi.
Bana da bu model hediye geldi buna da bakabilirsin Wellgro Pretty 3in1 Çalışma Masalı Mama Sandalyesi Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Berbat:) hiç uyumadim saatte bi uyandi mama verdim 30 cc icip bi saat sonra yine uyandi. Ama suan iyi ates yok uyuyor:)@Pink0606 nasıl geçti geceniz?
4. Ay asilari ates yapmaz dedim ama yapti valla siz naptiniz.cicim@Pink0606 nasıl geçti geceniz?
Sanırım o 3 4 günlük bi süreç bende çok panik olmuştum. Arya bundan sonra yüzüstü yatmayı sevdi öyle yatıyor. Kafasını kaldırmayı rahatsız olduğunda ağlamayı ve kendini kurtarmayı da öğreniyor kısa süre içindeLütfen bana akıl verin…
Bebeğim döndü dönecek dedim. Döndüğünü de görünce çok sevinmiştim ama bilmiyordum ki uykusuz geceler de başlayacak… Yüzüstü dönüyor ve uykulu olduğu için kafasını kaldırmıyor. Direk burnunun üstüne yatıyor. Tekrar geri sırtına da dönemiyor. Yatakta hiçbir şey bırakmıyorum ve çarşafı iyice geriyorum fakat yine de içim rahat değil. Araştırdım biraz ve Allah korusun bu şekilde nefessiz kalıp hayatını kaybeden bebeler var. Nöbet tutmaya başladık resmen. Siz nasıl yaptınız?
Canım ben daha açmadım ürün annemlerde elime ulaşmadı ama 15 güne kadar ulaşır o zaman bakabilirimÇok saol cnm hemen bakayım, seninkini de beğendim ama oturma yeri küçük yazıyor yorumlarda öyle mi? İkisinin oturma yerlerini bir karşılaştırayım.
Cnm hareket sensörü hem güvenlik için iyi hem de bnm işimi çok kolaylaştırıyor hareket etti diyor bakıyorum emzik atmış veya kıpırdanmaya başlamış koşup pışpışlıyorum emziğini veriyorum tekrar dalıyor mesela.Yaa ne güzelmiş sensör işi baya iyinasıl bir şey paylaşabilir misin bakayım bende
Memikler olmasa da ben de alin gibi yatsamKızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyorduyani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
Annesi hala renkli gözlü mü maşallah sarisin yerim onu benKızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyorduyani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
Haklısın cnm işte hayatı kendime cehennem etmeyi seviyorum ana olduğumdan beri anın tadını çıkarmayı unuttumCnm disarda aglayip susmamasi mumkij degil ya ilgisini cekecek bissuru sey var sen stres olursan bebekde anliyor daha cok agliyor o yuzden relaxxx
Hadi gecmis olsun canim atlattiniz siz de... Darisi 6.ay asilarimizaBerbat:) hiç uyumadim saatte bi uyandi mama verdim 30 cc icip bi saat sonra yine uyandi. Ama suan iyi ates yok uyuyor:)
Ay hadi inşallahSanırım o 3 4 günlük bi süreç bende çok panik olmuştum. Arya bundan sonra yüzüstü yatmayı sevdi öyle yatıyor. Kafasını kaldırmayı rahatsız olduğunda ağlamayı ve kendini kurtarmayı da öğreniyor kısa süre içinde
Canim seni cok iyi anliyorum. Kizim evde aglardi ustune inan 7 ay disari cikmadim. Kapidan ciktigimiz an nasil bir aglama... Kac defa yoldan dondum. Disariya cikmadigi gibi iceriye yabanci biri gelince de kiyameti koparirdi. Asla uyumazdi. Hic uyumayan dururdu. Bazi bebekler zor mizacli. Ne yaparsan yap olmuyor. Bizimle ilgili degil. Ama gecici 6.ayda yumusadi, 7.ayda izin vermeye baslamisti... Az kaldi inan gececek...kendinle grur duyacaksin az kaldiHaklısın cnm işte hayatı kendime cehennem etmeyi seviyorum ana olduğumdan beri anın tadını çıkarmayı unuttum
Acaba mamayı fazla mı verseydin? Belki aç olduğu için uyumadıBerbat:) hiç uyumadim saatte bi uyandi mama verdim 30 cc icip bi saat sonra yine uyandi. Ama suan iyi ates yok uyuyor:)
Bizde akşam üzeri huzursuzluk oldu ama ateş olmadı çok şükür. Yalnız kafası biraz sıcak geliyor ama her türlü ölçüyoruz ateş yok. Gece sık emdi sadece. Atlattık sanırım4. Ay asilari ates yapmaz dedim ama yapti valla siz naptiniz.cicim
Bir arkadaşım bebeğine uyguluyordu bebiş yarım saat de dirense bir saat de dirense ağlasa da yatağından çıkarmıyor uyutmaya çalışmaya devam ediyorduUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
Maşallah güzellikKızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyorduyani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
Off değil miMemikler olmasa da ben de alin gibi yatsam
Keçinin bile bu hayatta bir duruşu varKizlar nasilsiniz bakiyorum herkes bensiz cok mutlukalabaliga girdiğimden beri herkes bir şey söylüyor kafam şişti özellikle her gören yarim saatte bir su verdin mi diyip duruyor kafayi yersin yalan söyleye söyleye pinokyo gibi oldum iyice ay o değil çocuk cerrahine oglumu götürdüm aşı yerinde sertlik vardi diye, gitmişken oturtabilir miyim diye sordum asla 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi ne yapacagimi sasirdim kanguruyu sordum kacinci ayda kullanirsan kullan max yarim saat kanguruda taşı dedi
Ya o değil benim oğlum da 4. aydan sonra meme reddi yapiyordu gündüzleri mecbur biberonla mama vermeye baslamistim, gidip doktora sordum sicaktan sürekli teklif et dedi. Sonunda şükür düzeldi moralim bozuluyordu artikbaktim da çoğu kişi benimle ayni sorunlari yasiyor. Bu arada benim oglum aptamille sma'dan max 2 ölçek içen bir bebekti bu keçi sütlü mamayi aldigimdan beri 5 ölçek rahat içiyor tadini çok sevdi galiba. 2 hafta olmadi 2 kutu bitti ama sanirim keçi alicam başka yolu yok esimin annesinin keçisi var o da sütünü sağdırmıyormuş al işte
Evet canım renkli hala gözleri mavi ve hala şaşkınız nasil oldu diyeAnnesi hala renkli gözlü mü maşallah sarisin yerim onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?