Canim benimde bilgim yok oyle gecen sorulari.okurken karsilastim yurutec ve hoppala onermiyorum diyeAllah allah yürüteç önerilmiyor da hoppalanın bir zararı yok diye biliyorum kendi doktoruma sormadım daha
Benim çılgın oğlan durur mu sıkılır mı acabaFisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo, Müzikli, Işıklı ve Sesli CHM91 https://amzn.eu/d/gSCSk6L benim aldigim bu amazondan almistim
Oy maşallah subhanallahBu renk elaya donucek gibi dimi kizlar kahve olmazBastan daha mavi gibiydi ortasi ela oldu
Canım bizimki de böyleydi sonra uç kısmı kabuklanıp düştü işte. İmkanın varda doktoruna sor için rahatlasınDokundum sanki acıyor ve ağlıyor. Ve ucu uçlanmış gibi
Üstün zekalı mi bilmem ama 4.5 yaşında okumayı öğrenmişti, telefondaki bir program ileBizim Dr ustun zekali oldugunu iddia ederdi. Zorlugu bu yuzden derdi. Oyle de oldu. Belki senin oglun da ustun zekalidir canim...
Benimki de kendi kendine ogrenmis haberimiz yoktuÜstün zekalı mi bilmem ama 4.5 yaşında okumayı öğrenmişti, telefondaki bir program ile
Verem aşısı mı canım, bizimde böyle ilk kızardı sonra sarı iltihap gibi olup kabuk bağladı. 2 kere kendi kendine patladı şimdi tekrar kabuk tutmuş üstü ama içine doğru küçülüyorKızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Ben bişey yapmadım 2 günde kendilinden şişti kızardı iltihap patladı hafif kabuk var şimdi. Burda kızlar demişti daha önce Dr lari normal demiş olması gereken buymuş. İnternette de bakmıştım normal herkeste olmuş. Bizde ağrı farketmedim bunun için bişey diyemicem Dr a bı danış ağrısını istersen. Belki iltihap çıkmaya yaklasiyodur onun ağrısıdır silvilce gibi düşün.Canım ne yapmak gerekir acaba çok kızarmış. Aynen 2.ayda olan aşı yeri orası. Buda sanki iltihap gibi duruyor.
Terleyip soguyodur canım terlediginde yıkayabilirsin çorap sıcaklatirKızlar evin derecesi 25-26 ama kızımın ayakları buz gibi oluyor, ozellikle ayaklarini kaldırarak oynadığında, corap giydirmelimiyim?
Aaa doktorun dediği doğru o zamanBenimki de kendi kendine ogrenmis haberimiz yoktu
Yaa öylemi canım. Umarım geçer bir an önce.Verem aşısı mı canım, bizimde böyle ilk kızardı sonra sarı iltihap gibi olup kabuk bağladı. 2 kere kendi kendine patladı şimdi tekrar kabuk tutmuş üstü ama içine doğru küçülüyor
Hiii seni yerim yerEvet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki
Evet ya ayakları cok sık terliyor normal mi ki? ama vücudu öyle terlemiyor.Ben bişey yapmadım 2 günde kendilinden şişti kızardı iltihap patladı hafif kabuk var şimdi. Burda kızlar demişti daha önce Dr lari normal demiş olması gereken buymuş. İnternette de bakmıştım normal herkeste olmuş. Bizde ağrı farketmedim bunun için bişey diyemicem Dr a bı danış ağrısını istersen. Belki iltihap çıkmaya yaklasiyodur onun ağrısıdır silvilce gibi düşün.
Terleyip soguyodur canım terlediginde yıkayabilirsin çorap sıcaklatir
Ayy canım doktorumuz oğlumun izmirdeyken doktoruydu, mükemmel bir insan demeden geçemedim
Çoğu bebeğimizde vardı hareketlendiklerinde başlamıştı bnce bı sorun değildir. Aklıma da takıldı intte bı dolu bilgi var bu ay Dr a gidince bunu sorayımEvet ya ayakları cok sık terliyor normal mi ki? ama vücudu öyle terlemiyor.
Ever canim, zeka testi de yapti meb. Ogretmeni fark etmis ilk gunden... Kizimda 4.5 idi. Bence seninki de oyle ...Aaa doktorun dediği doğru o zaman
Canim bi doktor şey demişti bebeklerin ayaklarının soğuk olmasi üşüdükleri anlamina gelmiyormus onların dolaşım sistemi bizimki gibi olmadigi için ayaklarinin soğuk olması normalmis ense ve burundan kontrol edin diyorduEvet ya ayakları cok sık terliyor normal mi ki? ama vücudu öyle terlemiyor.
Bu kadini ben de çok beğeniyorum ama medifemadan ayrildi özel muaynehane açtı alsancaktaAyy canım doktorumuz oğlumun izmirdeyken doktoruydu, mükemmel bir insan demeden geçemedim
Bizimki de oyle canim. Hemsire bakti. Guzel tutmus dedi. Kizimda boyleydi. 1 yasina kadar da zibinlari bile lekeli oldu. Korkma normal...Yaa öylemi canım. Umarım geçer bir an önce.
Bi anda öyle şişmiş görünce iltihap kaptı sandım canım normalse korkmayım bariBizimki de oyle canim. Hemsire bakti. Guzel tutmus dedi. Kizimda boyleydi. 1 yasina kadar da zibinlari bile lekeli oldu. Korkma normal...
2,5 yaşında. Evet çok doğru. Aslında niyetim de bu şekildeydi ama dediğin gibi bazen hesaplar çarşıya uymuyor. Hatta şuan ki önerim ilk çocuğu evlendirin sonra ikinciyi yapın2 yasinda mi tam olarak 2 yas cok zor canim Allah kolaylik versin. En ideali 3 yasinda hamile kalip 4 yasina gelmeye yakin dogum benim oyle oldu pek zorlanmadim. Ama iste bazen insan ayarlayamayabiliyor suprizler olabiliyor iste
Evet biz de böyleyiz. Kardeşini uyutuyorun bilerek uyandırıyor. Fırsat bulursa vuruyor. Hatta bize de vurmaya başladı kardeşten sonra. Anlayışla davranmam gerektiğini biliyorum. Sabırla devam etmem gerektiğini biliyorum ama benim sabrım kalmamış sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum .tek başıma çok çok zorlanıyorum.Benim buyuk kiz da 3 yasina girecek inanilmaz zor geciyor,her seye agliyor, bagiriyor kendini yerlere atiyor,gunun buyuk cogunlunda kriz cikariyorİnanilmaz zormus gercekten, ustelik bizde asiri kiskanclikta var,kardesini dovuyor her firsatta
Bizim evin derecesi 29-30 larda aynı bizim de buz kesiyor ayaklar. Terlediği için sanırım. Ben çorap giydiriyorum . Ama sık sık da çıkarıp hava aldırıyorum sonra yine giydiriyorum.Kızlar evin derecesi 25-26 ama kızımın ayakları buz gibi oluyor, ozellikle ayaklarini kaldırarak oynadığında, corap giydirmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?