2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizim Dr ustun zekali oldugunu iddia ederdi. Zorlugu bu yuzden derdi. Oyle de oldu. Belki senin oglun da ustun zekalidir canim...
Üstün zekalı mi bilmem ama 4.5 yaşında okumayı öğrenmişti, telefondaki bir program ile

Kızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Verem aşısı mı canım, bizimde böyle ilk kızardı sonra sarı iltihap gibi olup kabuk bağladı. 2 kere kendi kendine patladı şimdi tekrar kabuk tutmuş üstü ama içine doğru küçülüyor

Canım ne yapmak gerekir acaba çok kızarmış. Aynen 2.ayda olan aşı yeri orası. Buda sanki iltihap gibi duruyor.
Ben bişey yapmadım 2 günde kendilinden şişti kızardı iltihap patladı hafif kabuk var şimdi. Burda kızlar demişti daha önce Dr lari normal demiş olması gereken buymuş. İnternette de bakmıştım normal herkeste olmuş. Bizde ağrı farketmedim bunun için bişey diyemicem Dr a bı danış ağrısını istersen. Belki iltihap çıkmaya yaklasiyodur onun ağrısıdır silvilce gibi düşün.

Kızlar evin derecesi 25-26 ama kızımın ayakları buz gibi oluyor, ozellikle ayaklarini kaldırarak oynadığında, corap giydirmelimiyim?
Terleyip soguyodur canım terlediginde yıkayabilirsin çorap sıcaklatir

Verem aşısı mı canım, bizimde böyle ilk kızardı sonra sarı iltihap gibi olup kabuk bağladı. 2 kere kendi kendine patladı şimdi tekrar kabuk tutmuş üstü ama içine doğru küçülüyor
Yaa öylemi canım. Umarım geçer bir an önce.

Evet ya ayakları cok sık terliyor normal mi ki? ama vücudu öyle terlemiyor.

Evet ya ayakları cok sık terliyor normal mi ki? ama vücudu öyle terlemiyor.
Canim bi doktor şey demişti bebeklerin ayaklarının soğuk olmasi üşüdükleri anlamina gelmiyormus onların dolaşım sistemi bizimki gibi olmadigi için ayaklarinin soğuk olması normalmis ense ve burundan kontrol edin diyordu

Bizimki de oyle canim. Hemsire bakti. Guzel tutmus dedi. Kizimda boyleydi. 1 yasina kadar da zibinlari bile lekeli oldu. Korkma normal...
Bi anda öyle şişmiş görünce iltihap kaptı sandım canım normalse korkmayım bari

2 yasinda mi tam olarak 2 yas cok zor canim Allah kolaylik versin. En ideali 3 yasinda hamile kalip 4 yasina gelmeye yakin dogum benim oyle oldu pek zorlanmadim. Ama iste bazen insan ayarlayamayabiliyor suprizler olabiliyor iste
2,5 yaşında. Evet çok doğru. Aslında niyetim de bu şekildeydi ama dediğin gibi bazen hesaplar çarşıya uymuyor. Hatta şuan ki önerim ilk çocuğu evlendirin sonra ikinciyi yapın
Benim buyuk kiz da 3 yasina girecek inanilmaz zor geciyor,her seye agliyor, bagiriyor kendini yerlere atiyor,gunun buyuk cogunlunda kriz cikariyor İnanilmaz zormus gercekten, ustelik bizde asiri kiskanclikta var,kardesini dovuyor her firsatta
Evet biz de böyleyiz. Kardeşini uyutuyorun bilerek uyandırıyor. Fırsat bulursa vuruyor. Hatta bize de vurmaya başladı kardeşten sonra. Anlayışla davranmam gerektiğini biliyorum. Sabırla devam etmem gerektiğini biliyorum ama benim sabrım kalmamış sesim yükseliyor sonra çok üzülüyorum .tek başıma çok çok zorlanıyorum.
Kızlar evin derecesi 25-26 ama kızımın ayakları buz gibi oluyor, ozellikle ayaklarini kaldırarak oynadığında, corap giydirmelimiyim?
Bizim evin derecesi 29-30 larda aynı bizim de buz kesiyor ayaklar. Terlediği için sanırım. Ben çorap giydiriyorum . Ama sık sık da çıkarıp hava aldırıyorum sonra yine giydiriyorum.

Kızlar ek gıdaya geçenler var mı ağustos ayında geçebilirsin dedi bize ebemiz geçen ay aşımızda ben bir hevesle ek gıda malzemeleri aldım neyle başlasam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…