Bakalim 2 yasinda bile degisiyo diyolarBenim çılgın oğlan durur mu sıkılır mı acaba
Oy maşallah subhanallahyeşil ela arası bir şey olacak sanırım
Yok artik kiz ne ara bu duruma geçtin sen
Bence bayagi eglenceli sarki caliyor zipliyor oyuncaklarla oynuyor belki ziplaya ziplaya boyunu da uzatiyordurBenim çılgın oğlan durur mu sıkılır mı acaba
Oy maşallah subhanallahyeşil ela arası bir şey olacak sanırım
Dr.un ne soyleyecek bakalim canım unutmazsan benide etiketle lütfen.Çoğu bebeğimizde vardı hareketlendiklerinde başlamıştı bnce bı sorun değildir. Aklıma da takıldı intte bı dolu bilgi var bu ay Dr a gidince bunu sorayım
Bizimde 3. Günümüz acaba nasıl itiliyor doktorumuz hiç bişey yapmanıza gerek yok dedi ama çok korkuyorum bizim sonrası oldukça zorlu geçti 2 gün boyunca her çişte ağladı bugün daha iyi birde yapışıklık gelmesin başımızaKızlar oğlumu 50 günlükken sünnet ettirmiştik biz sünneten sonraki ilk işemede yaktı çok ağladı sonra geçti ağlamadı başka her altını değiştirmede vazelin sürdük sarı kantoron sabah akşam sünnet yaptıracak olanlar gözünüz korkmasın iyileşince arada elinizde itelemeniz lazım deriye yapışmaması için benim arladaşımın oğlunun deriye yapışmış doktor anestezi kullanmadan ağlata ağlata itip açıyormuş ona dikkat edelim
Oturtmaman hata kusYok artik kiz ne ara bu duruma geçtin senya acaba ben de oturtsam mi mama sandalyesine hoppalaya falan. Niye doktor öyle saçmaladi anlamiyorum ben de oturtuyordum arada
Anladım canım saolasın geçmezse eğer bir götüreceğimBen bişey yapmadım 2 günde kendilinden şişti kızardı iltihap patladı hafif kabuk var şimdi. Burda kızlar demişti daha önce Dr lari normal demiş olması gereken buymuş. İnternette de bakmıştım normal herkeste olmuş. Bizde ağrı farketmedim bunun için bişey diyemicem Dr a bı danış ağrısını istersen. Belki iltihap çıkmaya yaklasiyodur onun ağrısıdır silvilce gibi düşün.
Terleyip soguyodur canım terlediginde yıkayabilirsin çorap sıcaklatir
Hoşgeldin o zmanSelam kızlar, tekrar aranızdayım
Bir haftadır misafirimiz vardı ve 2 gün dışında 9’da evden çıkıp 22.00 sularında eve döndük. İstanbul’da rekor sıcaklık olan günde biz İstanbul’u geziyorduk filanyetişkinler açısından sorun bir yerde ama küçük bebekle her ortama uyum sağlama, emzirme, alt değişme, uyutma malum sıkıntı. Bu süreçte ilk defa su verdim, bugün de misafirler gidince ilk ek gıda dememizi yaptık kabakla.
Akilvar canım hayırlı olsun sünnet olmuş paşa damatlığını da görün inşallah
Diş çıkaran oldu mu başka? Çoğu kişi ek gıdaya başlamıştır diye düşünüyorum yavaş yavaş. Hala su dahi olsa bir şey vermeyen var mı? Ve sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz yaa
Aaa bak boy uzatabilir bunu hiç düşünmemiştimBence bayagi eglenceli sarki caliyor zipliyor oyuncaklarla oynuyor belki ziplaya ziplaya boyunu da uzatiyordur
Canim anne sütü daha hafif sindirimi kolay bir besin bu sebeble bebekleri uzun süre tok tutmuyor mama daha yoğun yağlı bu yüzden bebislere daha ağır geliyor tok tutuyor ve uzun uyuyorlarHoşgeldin o zmanBende aynı soruyu sormaya gelmiştim,seni görünce kaynak yapayım dedim Bugün ilk kez üç çay kaşığı su verdim kaynatıp soğuttuğu suyu? Çok iyi hissettiğini farkettim,doğru yanlış bilmiyorum ama içgüdüsel oldu biraz da burda su veren arkadaşlar vardı sanırım onlar belki daha doğru bilgi verebilirler . minseo sen başından beri mama veriyordun diye aklımda kalmış,ben de iki gündür filan mama veriyorum Aliye süt dışında,mama içince derin uyuyor mesela bir sebebi olabilir mi yoksa tesadüf mü bu gözlemim ne dersin canım ?
Bence de ek gidaya gecince mi direkt oturtucam ne saçmaOturtmaman hata kus
Ben alirken bunu da aklimdan geçirmistim belki boyuna da faydasi olur falan diye pahali ama 1 tane oyuncagi olsun adam gibi olsun ivir zivir olmasin dedimAaa bak boy uzatabilir bunu hiç düşünmemiştim
Ama sürünmeye geçince en çok dolapları karıştırmak ilgilerini çekecek sanırımBen alirken bunu da aklimdan geçirmistim belki boyuna da faydasi olur falan diye pahali ama 1 tane oyuncagi olsun adam gibi olsun ivir zivir olmasin dedim
Bizim de aynı canım 1 hafta öncesine kadar normaldi şimdi kırmızı doktorumuz normal dedi beklenen bir durummuşCanım ne yapmak gerekir acaba çok kızarmış. Aynen 2.ayda olan aşı yeri orası. Buda sanki iltihap gibi duruyor.
Anladım canım hemen hemen herkes aynı şeyi söyledi normal demek.Bizim de aynı canım 1 hafta öncesine kadar normaldi şimdi kırmızı doktorumuz normal dedi beklenen bir durummuş
Normal normal bizim kontrol geçen haftaydı daha yeni sordum.Anladım canım hemen hemen herkes aynı şeyi söyledi normal demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?