Ya neden böyle farklı konuşuyorlar ki sinir oluyorum bu duruma, doktor kişisel görüşlerini mi söylüyor bilimsel bir şey mi anlayamamak çok kötü.Benim doktorum 4. Ay itibariyle oturtabilirsin dedi. Hatta 3. Ay kontrolünde ellerinden tutup oturur pozisyona kaldırdı henüz hazır değil ama 4. Ayda başla destekli oturtmaya dedi.
Dişi çıktı bizimkininSelam kızlar, tekrar aranızdayım
Bir haftadır misafirimiz vardı ve 2 gün dışında 9’da evden çıkıp 22.00 sularında eve döndük. İstanbul’da rekor sıcaklık olan günde biz İstanbul’u geziyorduk filanyetişkinler açısından sorun bir yerde ama küçük bebekle her ortama uyum sağlama, emzirme, alt değişme, uyutma malum sıkıntı. Bu süreçte ilk defa su verdim, bugün de misafirler gidince ilk ek gıda dememizi yaptık kabakla.
Akilvar canım hayırlı olsun sünnet olmuş paşa damatlığını da görün inşallah
Diş çıkaran oldu mu başka? Çoğu kişi ek gıdaya başlamıştır diye düşünüyorum yavaş yavaş. Hala su dahi olsa bir şey vermeyen var mı? Ve sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz yaa
Ben de senin gibiydim ben de biraktim çevremdeki herkes de oturtma diyor burda herkes oturtuyor benim de kafam senin gibi çorba olduBenim doktorum da oturtma dedi ısrarla, bir kaç dakika yastıklarla destekleyerek koltukta alıştırma yapıyorum dedim yapma dedi erkenmiş bıraktım ben de ama emin olamadım burada herkes oturtuyor.
Ben de günlük 10-15 cc veriyorum su canım dediğin gibi öyle güzel içiyor ki zararı olacağını da düşünmüyorum bardak bardak vermiyoruz yaKizlar eskiden ek gida donemi 4 aylikmis galiba demi yani dusunuyorum bu yaz gunu doktorlar icirmeyin diyorlar ama bazi seylerde.eskilerin mantikli geliyor. Mesela mamaya su katip yapiyoruz zsrari yok ee suyu neden sade verince aman vermeyin deniliyor. Yigit e aksam cay kasigiyla biraz verdim nasil severek iciyor demek içi yaniyor.
Bu gece bende asla uyuyamıyorum,salona geldim yok yine olmadı zorlayıncada uyuyamazsın ya öyleyim şu anda uykum var yorgunum ama dalamıyorumKızlar Yağız 22.30 civarı uyudu o uyur uyumaz ben de yattım uyku gözümden akıyor ama dalamıyorum asla. Hep zor uyuyan biriydim zaten ama bu kadar da değil yani. Benim gibi olan var mı acaba öneriniz var mı? Sıcak da etkili tabi ama ben kışın da böyleyim malesef. Dönüp dönüp duruyorum yatakta
Ben buyuk oğlumda nasil davrandi isem oyle yapacagim bazi.seylerde de buyuklerimizi dinliyorum vardir bildikleri deyip. Oglum gec falan da yurumedi 11.5 aylik yurumustu.kucagimda destekli oturma pozisyonunda tutuyorum ama baska da tutumuyorum canim.Benim doktorum da oturtma dedi ısrarla, bir kaç dakika yastıklarla destekleyerek koltukta alıştırma yapıyorum dedim yapma dedi erkenmiş bıraktım ben de ama emin olamadım burada herkes oturtuyor.
Ben de çok sıcak diye vermek istedim ama hiç sevmediKizlar eskiden ek gida donemi 4 aylikmis galiba demi yani dusunuyorum bu yaz gunu doktorlar icirmeyin diyorlar ama bazi seylerde.eskilerin mantikli geliyor. Mesela mamaya su katip yapiyoruz zsrari yok ee suyu neden sade verince aman vermeyin deniliyor. Yigit e aksam cay kasigiyla biraz verdim nasil severek iciyor demek içi yaniyor.
Bunu yazdıktan sonra uyumam pekiBu gece bende asla uyuyamıyorum,salona geldim yok yine olmadı zorlayıncada uyuyamazsın ya öyleyim şu anda uykum var yorgunum ama dalamıyorum
Benim de sol meme ile hep kavgalı. Kalp ritminden mi rahatsız oluyorlar acaba?Kızlar bir de benim sol memeyi gene kızım almamaya başladı. Haliyle o da küçüldü sütü çekilir gibi oldu. Hala sıkınca süt geliyor ama bunu ağzına alınca kavrayamıyor tam, tam tutamıyor. Diğer çocuklarda da benim böyle oldu 6-7 ay emip bıraktılar sol memeyi, sağ da tabi tam kıvamında onlar için. Ben açıkçası tek memenin de doyuracağını düşünüyorum, önceki tecrübelerimden bunu da gördüm fakat sağlık için sol tarafı da emmeye devam etsin istiyorum.
Sizlerden de emmeyip sonra tekrar emmeye başlayan oldu mu? Yolu yöntemi nedir? Günde 1 kez emiyor sayılır onda da çok gönülsüz, zorla..
Tüm gece oğlum bir sağa döndü bir sola. Gözler kapalı hep bu şekilde sabahladıkBunu yazdıktan sonra uyumam pekiUyuyamamak çok kötü gerçekten ya deli gibi uykun varken hem de
Benimki de oturtma dediBenim doktorum da oturtma dedi ısrarla, bir kaç dakika yastıklarla destekleyerek koltukta alıştırma yapıyorum dedim yapma dedi erkenmiş bıraktım ben de ama emin olamadım burada herkes oturtuyor.
Benimki kakasini yaparken boyle bagirmsiti uyuyodu oyle bi ciglik atarak bagirdiki kedi korkup saklandi masanin altina ahahahahahaBizim kız bu
Banada yaz canım, bizim kontrol ağustosun sonlarina doğru.Defneninde ayakları terliyor biz babasına çekmiş diyoruzBir anormallik düşünmemiştim hiç ama haftaya kontrole gideceğim sorarım
Benim dr.um mama içen yada mama+meme ile beslenen bebeğe su verilmelidir, bağırsaklarinin sade suyla temizlenmesi gerekli demişti, ben 2 ayliktan beri veriyorum, çok sevmiyor hatta bazen içsin diye açken veriyorum.Kizlar eskiden ek gida donemi 4 aylikmis galiba demi yani dusunuyorum bu yaz gunu doktorlar icirmeyin diyorlar ama bazi seylerde.eskilerin mantikli geliyor. Mesela mamaya su katip yapiyoruz zsrari yok ee suyu neden sade verince aman vermeyin deniliyor. Yigit e aksam cay kasigiyla biraz verdim nasil severek iciyor demek içi yaniyor.
Benimkide mamadan sonra ver agzi temizlenir demisti.Benim dr.um mama içen yada mama+meme ile beslenen bebeğe su verilmelidir, bağırsaklarinin sade suyla temizlenmesi gerekli demişti, ben 2 ayliktan beri veriyorum, çok sevmiyor hatta bazen içsin diye açken veriyorum.
Suyu önermememelerinin sebebi de mide hacmi suyla dolmamasi içinmiş canım başka bir sebebi yokmuş.
Ahhh bu 70 li - 80 li annelerAnneme sacim dökülüyor dedim bebek seni tanımaya başlamıştır diyo:)
Evet canım doğrusu öyle zaten mamadan sonra verilmesi, ama bizimki tokken içmiyor suyu. Tokken En kötü ihtimal Kaşıkla deniyorum az da olsa içiyor.Benimkide mamadan sonra ver agzi temizlenir demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?