2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim doktorum 4. Ay itibariyle oturtabilirsin dedi. Hatta 3. Ay kontrolünde ellerinden tutup oturur pozisyona kaldırdı henüz hazır değil ama 4. Ayda başla destekli oturtmaya dedi.
Ya neden böyle farklı konuşuyorlar ki sinir oluyorum bu duruma, doktor kişisel görüşlerini mi söylüyor bilimsel bir şey mi anlayamamak çok kötü.

Dişi çıktı bizimkinin Biz ek gıdaya başlamadık daha canım 24ünde kontrolümüz vardı doktor ben sormadan söyledi bi dahaki ay başlayacağız ben bilgilendireceğim zaten o zamana kadar ne su ne yiyecek bir şey verme dedi o yüzden vermiyorum ama çevreden fazlasıyla su ver yazık çocuğa baskıları var

Kızlar Yağız 22.30 civarı uyudu o uyur uyumaz ben de yattım uyku gözümden akıyor ama dalamıyorum asla. Hep zor uyuyan biriydim zaten ama bu kadar da değil yani. Benim gibi olan var mı acaba öneriniz var mı? Sıcak da etkili tabi ama ben kışın da böyleyim malesef. Dönüp dönüp duruyorum yatakta

Benim doktorum da oturtma dedi ısrarla, bir kaç dakika yastıklarla destekleyerek koltukta alıştırma yapıyorum dedim yapma dedi erkenmiş bıraktım ben de ama emin olamadım burada herkes oturtuyor.
Ben de senin gibiydim ben de biraktim çevremdeki herkes de oturtma diyor burda herkes oturtuyor benim de kafam senin gibi çorba oldu

Ben de günlük 10-15 cc veriyorum su canım dediğin gibi öyle güzel içiyor ki zararı olacağını da düşünmüyorum bardak bardak vermiyoruz ya

Bu gece bende asla uyuyamıyorum,salona geldim yok yine olmadı zorlayıncada uyuyamazsın ya öyleyim şu anda uykum var yorgunum ama dalamıyorum

Benim doktorum da oturtma dedi ısrarla, bir kaç dakika yastıklarla destekleyerek koltukta alıştırma yapıyorum dedim yapma dedi erkenmiş bıraktım ben de ama emin olamadım burada herkes oturtuyor.
Ben buyuk oğlumda nasil davrandi isem oyle yapacagim bazi.seylerde de buyuklerimizi dinliyorum vardir bildikleri deyip. Oglum gec falan da yurumedi 11.5 aylik yurumustu.kucagimda destekli oturma pozisyonunda tutuyorum ama baska da tutumuyorum canim.

Ben de çok sıcak diye vermek istedim ama hiç sevmedi içirdikten sonra da kustu. Korkutuyor bu durum beni. Umarım ek gıda dönemi zorlanmam

Benim de sol meme ile hep kavgalı. Kalp ritminden mi rahatsız oluyorlar acaba?
Her zaman ilk sol memeyi teklif ediyorum, kısa da olsa bir müddet emiyor. Sonra başlıyor delirmeye alıyorum sağ tarafa rahatlıyor. Doymaya yakın tekrar sol memeye alıyorum o aradaki süreçte solda da süt akışı yine hızlanmış oluyor. Böyle böyle soldaki süt devam ediyor baktım hiç emmedi o zaman sağıyorum.
Özellikle gece solu daha çok emziriyorum uykulu iken anlamıyor. Gece emzirince de süt çoğalıyor.

Benimki de oturtma dedi Gel gör ki hafif yatar pozisyonda bile durmuyor. Ya omuzda etrafı izleyecek ya kucakta oturacak.
Tek başına koltukta oturtmuyorum ama kucağımda oturur vaziyette tutuyorum.

Benim dr.um mama içen yada mama+meme ile beslenen bebeğe su verilmelidir, bağırsaklarinin sade suyla temizlenmesi gerekli demişti, ben 2 ayliktan beri veriyorum, çok sevmiyor hatta bazen içsin diye açken veriyorum.
Suyu önermememelerinin sebebi de mide hacmi suyla dolmamasi içinmiş canım başka bir sebebi yokmuş.

Benimkide mamadan sonra ver agzi temizlenir demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…