2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dün muzu kabuğuyla yemeye çalıştı iyice adapte oldu artık ek gıda işine yumurta sarısını bi yiyor tadını bilmesem canım çekecek
Allah imm anneyi mutlu eden bebek bu iste yesin yarasin fistiga cevize de basladin mi? Ceviz, kasar ve yumurta sarisi dogrudan yesin yarasin ... Sen artik bogaza kacma durumu icin tetikte olman lazim canim. Tadina varmis oylece tutar vallahi masallah darisi bize insallah ... Benimki de masada kasigima saldiriyor. Agzini aciyor... Ama henuz o cigneme hareketi yok onu bekliyorum. Simdi baslarsam cikarmaya alisir sonra yutturamam vay halime

Canim ben de deniz suyuyla temizliuorum cekiyorum da cekmesem hepsi cikmiyor ama bazi doktorlar cwkmeyin diyorlar

Kaşar hiç vermedim canim ceviz veriyorum meyve purelerine rendeliyorum. Boğazına gelince oksurerek cikariyir müdahele etmiyorum çıkaramadığı yerde hemen ilkyardim uygularım. Ağzını sakız çiğner gibi yapmıyor mu daha

Ögun sayisini arttirdin mi canim ve de miktari

Canım o ilk yardım en doğru şekilde nasıl yapılıyor?

Karanfil zeytinyağı tarifi nasıldı kızlar? Sanırım damakları çok rahatsız ediyor

15-20 tane karanfili ez 5 yemek kaşığı kadar zeytinyağında beklet buzdolabında sonra onun yağına elini bandırıp damaklarina sür canim
Ne kadar bekleteyim peki canım? Dün gece bir sağa bir sola çevirip durdu kafasını, bugün de çok huzursuz. Kaşımaya çalışınca ısırıyor parmaklarımı

Anne sütü veren kızlar, bebeğinizin kakası nasıl? Günde kaç kere kaka yapıyorlar? Bu aralar mama istemiyor beni emmek istiyor, Bizimkinin kakası biraz fazla cıvık gibi ama isal mi anlamıyorum.

Ne kadar bekleteyim peki canım? Dün gece bir sağa bir sola çevirip durdu kafasını, bugün de çok huzursuz. Kaşımaya çalışınca ısırıyor parmaklarımı
Karanfilin aromasi yağa geçecek canım aslinda 1 gece beklese iyi olur ama sen hemen yap gece sür. Bugün Ekin de öyle damaklarini çılgın gibi kasıyor öğle uykusunu 1 de yapacakti 3 te yapti huzursuzlukta var alt damak kabarmış geliyor gelmekte olan

Tamam canım çok sağ ol Şu dönemi kolayca geçirsek

Maşallah kuzucuğa İnşallah canım benim

Yok kullandiktan sonra satarim diye dedim kiz bari kullansin biraz yipranma payini düşeriz artik bilemiyorum bazi seyleri de belki 2. cocuk olursa bir daha alamayiz diye de satmak icimden gelmiyor her sey 2 3 kati olmuş
Valla bende 2.çocuk için saklayıp kaldırcam canım herşey zaten çok pahalı

Akilvar yiğit nasıl canım?
Cok sukur iyi canim ama belli ciş yaparken yakiyor bugun hafiflemis ama dun yaparken biraz agliyordu.Ama soyle bir sey var emerken cok rahatsizlanip birakiyor nefes alamiyor gibi burnu kuru acile goturuyorum. Sordugun icin tesekkur ederim cok dusuncelisin

Aaa burnunu yikadin mi peki serumla kuzum genizden de mi tıkalı acaba geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…