Günde 1-2 bazen 3-4 günde bir hergun yapiyo diyemem belli aralığı da yok karmaşık. İshal için günde bikac kez sulu yapması lazım öyle bı durum varsa Dr a danış canımAnne sütü veren kızlar, bebeğinizin kakası nasıl? Günde kaç kere kaka yapıyorlar? Bu aralar mama istemiyor beni emmek istiyor, Bizimkinin kakası biraz fazla cıvık gibi ama isal mi anlamıyorum.
Burnunu ben yikiyodum canim yok genizde degil gece ozellikle nefes alirken o burun kurulugu bariz belli bogazina bakti bir sey yok bogazinda kan tahlili aldi, akciger filmi cekildi 2 saat sonra sonuclar ona gore burun icin bir seyler yszscsgim dedi. Erkenden goturdum cunku kurulugun sonu grip olur diye.Aaa burnunu yikadin mi peki serumla kuzum genizden de mi tıkalı acaba geçmiş olsun
Amannn ne yapacakmisiz yaCanim ben de deniz suyuyla temizliuorum cekiyorum da cekmesem hepsi cikmiyor ama bazi doktorlar cwkmeyin diyorlar
Iyi masallah aferin onaKaşar hiç vermedim canim ceviz veriyorum meyve purelerine rendeliyorum. Boğazına gelince oksurerek cikariyir müdahele etmiyorum çıkaramadığı yerde hemen ilkyardim uygularım. Ağzını sakız çiğner gibi yapmıyor mu daha
Aramizda pek gun farki yokmus neverdib mesela cigneyebilecek?Iyi masallah aferin onayok canim yapmiyor ama bugun bi seyler verdim cignemeye calisti ilk defa... Cikarmadi da yuttu. 5 aylik oluncaya kadar hazir olur insallah. Olmazsa da zate. 6.ay kacis yok
Benimki katilasti canim. Herhalde ek gidaya yaklastikca vucutta hazirliyor kendini diye dusundum... Gunde 1 defa yapiyor, bazen 2 gunde yaptigi da oluyor.Anne sütü veren kızlar, bebeğinizin kakası nasıl? Günde kaç kere kaka yapıyorlar? Bu aralar mama istemiyor beni emmek istiyor, Bizimkinin kakası biraz fazla cıvık gibi ama isal mi anlamıyorum.
Torku beyaz peynir, kasar peynirAramizda pek gun farki yokmus neverdib mesela cigneyebilecek?
Doktora yazmıştım canım bana bunları yazmış.Günde 1-2 bazen 3-4 günde bir hergun yapiyo diyemem belli aralığı da yok karmaşık. İshal için günde bikac kez sulu yapması lazım öyle bı durum varsa Dr a danış canım
Gecmis olsun canim, odasi mi havasiz kaldi ki? Ben o kadar oldugunu dusunmemistim.Burnunu ben yikiyodum canim yok genizde degil gece ozellikle nefes alirken o burun kurulugu bariz belli bogazina bakti bir sey yok bogazinda kan tahlili aldi, akciger filmi cekildi 2 saat sonra sonuclar ona gore burun icin bir seyler yszscsgim dedi. Erkenden goturdum cunku kurulugun sonu grip olur diye.
Bizimki de öyleydi ama şimdi günde 2 yada 3 kere yapıyor, sıcaklardan mı acaba diye de düşünüyorum. İsal olsa huzursuz yada ateşi olması gerekiyor mu?Benimki katilasti canim. Herhalde ek gidaya yaklastikca vucutta hazirliyor kendini diye dusundum... Gunde 1 defa yapiyor, bazen 2 gunde yaptigi da oluyor.
Canim sikinca hepsi fiskirip cikmiyor ki valla mecbur ben de her gun olmasa da cekiyorum ama bu ara cekiyorum her gun zaten sikinti var burnundaAmannn ne yapacakmisiz yabu doktorlar da cidden sinir bozucu. Yani bilimsel bilgi neyse onu desinler! Benim tecrubem her gun olmasa da arada cekmek yonunde 1 yasina kadar ...
Isal halsiz birakir bir de 5-6 olmasi gerekir. Senin yediginden ya da su vermeye basladiysan ondandir ...Bizimki de öyleydi ama şimdi günde 2 yada 3 kere yapıyor, sıcaklardan mı acaba diye de düşünüyorum. İsal olsa huzursuz yada ateşi olması gerekiyor mu?
Ya benim annem cig sutten yapilan yogurdu vermek istiyor ama ben pastorize edilmemis sut kullanimina karsiyim bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konudaTorku beyaz peynir, kasar peyniryogurt, elma, avocado
Ishal icin 8 9 kere yapmasi gerekiyormus bide karin agrisi yokmus probiotik kimisine ishal yapiyor haklisin rota asisida etkiliyor olabilir ilac vermeden gozlemle bence gaz agrisida yokmus cunku.Bizimki de öyleydi ama şimdi günde 2 yada 3 kere yapıyor, sıcaklardan mı acaba diye de düşünüyorum. İsal olsa huzursuz yada ateşi olması gerekiyor mu?
Kizlar telefonu ingilizce kullaniyorum diye surekli ceviriyor kelimeleri. Goster olmus fosterGecmis olsun canim, odasi mi havasiz kaldi ki? Ben o kadar oldugunu dusunmemistim.
Sunnet yeni hala yaniyor mu? Nereden anlasin kus? Sanmam canim yakmaz, gitmisken foster bi normal mi her sey diye? Niye agliyor ki?
Aglamiyor canim dun aglamisti. Hali keyfi yerinde. Ben sadece emerken memeye.gelip cekerken zorlanip biraktigini goruyorum ve gece baya kuru uyaniyor ondan goturdum.Zaten ben anlamadim benim oglumun bir derdi olsa da aglamiyor ondan insan hasta mi degil mi anlamiyor da. Odasi boydan cam var acinca cok fazla esiyor ve baya serin oluyor kapatinca da sicak oluyor ne yapacagimi sasirdim. Dun gece kapisini kapatip camini aralikli actimGecmis olsun canim, odasi mi havasiz kaldi ki? Ben o kadar oldugunu dusunmemistim.
Sunnet yeni hala yaniyor mu? Nereden anlasin kus? Sanmam canim yakmaz, gitmisken foster bi normal mi her sey diye? Niye agliyor ki?
Ben cig sut aliyorum. Cok kaynatiyorum. Onu mayaliyorum. Bence daha faydali bu sekilde. Pastorize olanlar sute benzemiyor kiYa benim annem cig sutten yapilan yogurdu vermek istiyor ama ben pastorize edilmemis sut kullanimina karsiyim bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda
Bundandir iste canim. Sen odasina cozum bul. Kalin perde taksan kapi pencere acik etkilemez sanki ..Aglamiyor canim dun aglamisti. Hali keyfi yerinde. Ben sadece emerken memeye.gelip cekerken zorlanip biraktigini goruyorum ve gece baya kuru uyaniyor ondan goturdum.Zaten ben anlamadim benim oglumun bir derdi olsa da aglamiyor ondan insan hasta mi degil mi anlamiyor da. Odasi boydan cam var acinca cok fazla esiyor ve baya serin oluyor kapatinca da sicak oluyor ne yapacagimi sasirdim. Dun gece kapisini kapatip camini aralikli actim
Canım hemen ilaç verme ya çocuğun keyfi yerindeyse elleme. Ekin yaklaşık 1 hafta ishal oldu ben hiç bişey vermedim ilaç olarak bekledim ve geçti keyfi bozuk olsa dr a götürürdüm. Zaman zaman biz de oluyoruz onlar için de normal yani ishal de olacaklar kabız daDoktora yazmıştım canım bana bunları yazmış.
(Enterogermina kids solusyon 1 defa gunde 1 tup..su gibi yavas yavas icirelim bi de ishalin neden oldugu gaz icin nurse harvey kolex suurp gunde 2 drfa yarim olcek 2.5 ml)
Biri probyotik diğeri gaz ilacı, ama bebeğin gazı yokki huzursuz da değil, bunları dün aldım verdim cocuga daha sulu yaptı, bende bugün vermedim. Bugünki kakası düne göre daha koyu en azından.
Mesala Probyotik beni hemen isal eder. Kızıma iyi gelmedi diye düşünüyorum. Birde işin tuhafı doktor benden bez fotosu fln istemedi biraz kızgınım
Anne sütü içen bebekler daha sulu kaka yapıyormuş ama ne kadar internette bakıyorum Aryananin kakası gibi olana hem isal demişler hem çok normal demişler. Ne yapsam bilemedim. Rota aşısı sonrası oldu
Benim yediklerimdende olabilir ozmn canım çünkü suyu uzun zamandır veriyorum.Isal halsiz birakir bir de 5-6 olmasi gerekir. Senin yediginden ya da su vermeye basladiysan ondandir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?