2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İyi yapmışsın kuzum benim aklima üsütmekten ziyade sünnette aldığı anestezik ilaçlar etki etmiş olabilir gibi geldi çünkü bu tarz ilaçların böyle yan etkileri olabiliyor öksürük vb.

Buhar makinesi var mı canım? Odanın nem oranı düşük mü normal mi?

Kızlar ek gıdaya geçenler var mı ağustos ayında geçebilirsin dedi bize ebemiz geçen ay aşımızda ben bir hevesle ek gıda malzemeleri aldım neyle başlasam bilemedim

5. Ayda tadıma başlarız demişti doktorumuz, haftaya cumartesi hem kontrol hem aşı var , o zaman soracağım tekrar

Ishal icin 8 9 kere yapmasi gerekiyormus bide karin agrisi yokmus probiotik kimisine ishal yapiyor haklisin rota asisida etkiliyor olabilir ilac vermeden gozlemle bence gaz agrisida yokmus cunku.
Evet herşey normal ağrısı sızısı yok canım.
Haklısın canım, dün verdim ama bugün yok vermedim vermiyecem. Çok gerildim bu konuda.

Canım dolunay varmış, uykuyu etkiler.diye okumuştum

Kızlar ek gıda ile ilgili bilgi için nelerle başlanacağını falan öğrenmek için takip ettiğiniz birisi veya okuduğunuz bir kaynak var mı?
Instagramda ekgida_anneleri ne bakıyorum sonra rekl.gibi sürekli karşıma çıktıkça başka sayfaları takibe de başladım

Kizlar bu 4. Ay atagi kac gun suruyor acaba kizim tam dort aylik oldugundan beri gunduz uykularina geciste kiyametler kopuyor, sanki iğne batiriyorlar gibi ciglik cigliga.Uyku disinda bir problemi olmadigi icin atak diye dusunuyorum.
Tam 1 ay sürdü bizim

Futbolcu tutuşu denedin mi canim onu bi araştır istersen. Tek meme tek bebeğe yetiyor iki memenin amaci aslinda ikiz bebek olursa diyeymiş bi yerde okumuştum.

Hmm araştırayım bunu canım sağol yani illaki biri az biri çok olacak ama beraber devam etsin istiyorum inşallah

Arada benim ki inat ediyor solu almıyor ben de uzanıyorum öyle emziriyorum o taraftan

Benim de ilk başvurduğum yöntem uzanarak emzirmek. Özellikle gece uykusuna geçerken uzun uzun solu veriyordum ama şimdi ağzına alıp oynayıp bırakıyor. Tadı mı değişti acaba sütün

Pozisyon değiştirip emmiyor mu acaba? Benim büyük oğlum tek meme emerek büyüdü, başından beri

Yani çok gönülsüz alıyor, fazla da emmiyor bırakıyor hemen. Benim çocuklarda çok emmedi solu, sağ daha aktif ve onların seveceği gibi ucu çıkık

Cok tesekkur ederim canimMisafirlerinde baya kaldi yorulmussundur epey.

Evet canım yoruldum biraz. Onlar evden gidince hemen uykum geldi ne alakaysa vücut boşalma yaşadı. Ama çok güzeldi, iyili geldiler

Solun ucu daha küçük, süt muhtemelen diğerine göre daha az geliyor. Bi de benim de hep tersime gelmiştir. Bazen benim de kolayıma geliyor sağı vermek, hemen emiyor rahat rahat. İlk zamanlar sağ daha çok süt dolup şişiyordu, rahatlasın diye daha fazla veriyordum. Öyle öyle geri kaldı garibim sol

Emzirmek hep bir meşakkatli arkadaşım, ben de dediğin şeyleri yaparak emziriyorum çoğu zaman. Az kaldı ek gıda ile destekli gidersin inşallah

Ayy hayırlı olsun ilk dişiniz bana da çok fazla onu ver bunu ver baskısı var

Aynı dediğin gibi canım, alıyor bi müddet ama sonra sıkılıp bırakıyor ya da oynuyor. Süt az geldiği için istemiyor diye düşünüyorum

Ya benim annem cig sutten yapilan yogurdu vermek istiyor ama ben pastorize edilmemis sut kullanimina karsiyim bilmiyorum siz ne dusunursunuz bu konuda
Gecen doktorun biri diyordu sut suttur ayni inekten cikmis anneler market sutu deyip.duruyorlarda oyle rastaldimBen normal sut.aliyorum cok kaynatiyorum canim.

İyi yapmışsın kuzum benim aklima üsütmekten ziyade sünnette aldığı anestezik ilaçlar etki etmiş olabilir gibi geldi çünkü bu tarz ilaçların böyle yan etkileri olabiliyor öksürük vb.
Sunnet once baslamisti canim. Yoksa.sunnete baglardim ben de

Ben ek gıdaya geçmedim daha kuzum
Su da vermiyorum ama neyse ki biraz serinledi

Canım geçen çarşambayı biliyorsun ne fenaydı hava, biz İstanbul’daydık ve açık havada. Şişenin kapağı ile verdim valla artık. Küçük alıştırma sulusu almıştım sabah onla verdim biraz, ağzından çekince ağlıyor versem de baya içiyor. Bence o kadar içmesi için erken. Kakası da mukuslu 2 gündür, belki sudandır bilemiyorum

5. Ayda tadıma başlarız demişti doktorumuz, haftaya cumartesi hem kontrol hem aşı var , o zaman soracağım tekrar

Ben de 5. ayda başlamaya niyet etmiştim daha doğrusu tadımlara. Bi 15 gün sonra tatile gideceğiz aslında, orada kesintiye uğrar diye düşünüyorum ama gene de başladım ufak ufak. Sabah yumurta sarısı verdim biraz. Ne yediğinin farkında değil garibim, yalanıyor sadece

Yani rota da olduysa onun da yan etkisi olabilir canım. Genelde Dr lar hemen ilaç vermiyor. Ağrısı huzursuzluğu yoksa biraz bekle vücut kendi kendini toparlayamazsa çok sıvı kaybettiğini görürsen bunlara başvur. Şimdi bolca beslemeye çalış bağırsak devir daim yapsın. Dr rota aşısı olduğunu bilerek mi takviyeleri kullan dedi canım

Benim de ilk başvurduğum yöntem uzanarak emzirmek. Özellikle gece uykusuna geçerken uzun uzun solu veriyordum ama şimdi ağzına alıp oynayıp bırakıyor. Tadı mı değişti acaba sütün
Arada yapıyor öyle belki damakları kasınıyordur

Evet canım rota aşısını bizzat kendi eliyle verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…