2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ciddi bir meme reddi yasiyorum. Aksam 4 saat ac biraktim agladi acliktan memeye mecbur kaldi biraz emdi yine basti çiğliği sunnet de oldugu icin kiyamadim artik biberonla verdim yarin memeyi emene kadar hic vermiyeyim diyorum meme reddi olanlar sizin nasil gecti mi?Normalde.dogdu dogali ara ara red oluyor bizim ama bu kadarini yasamamistim

Akilvar Benim 1 aydır falan sürüyor mememi kavga kıyamet emiyor o da sol memem sağ tarafı ance uyku sersemiyken falan verebiliyorum, istemiyor ((
Bir de bu durum sürekli değişiyor bir kaç gün istemiyor sonra bir anda ne zaman teklif etsem alıyor. Tam geçti herhalde diyorum sonra yine başa sarıyoruz
Özel bir şey yapmıyorum. Doktorum sessiz sakin dikkatini dağıtmayacak bir ortamda emzir dedi öyle yapınca işe yarıyor bazen. Hiç istemediğinde sağıp biberonla veriyorum. Doktorumuzda sağıp ver dedi istemediğinde.

Sanırım bizim atak dönemimiz de bu şekilde oldu. Bir kaç haftadır gece uykusuna da zor dalmaya başladı şu an bile uyanık mesela

Sana uydum verdim valla el yapimi yogurt ve yine el yapimi visne suyu ikisini karistirdim bi cay tabagi yedi:)
Afiyet olsun canim meyvelere bak ama kacinci ay diye, alerjik cogu. Bir de sanki miktar fazla olmus tadimda bir iki cay kasigi veriyoruz canim, tepkisini olcmek icin, 3 gun kurali ile... Ogun olmus seninki masallah sevmis demekki

Yaa benim.dogdu dogali ara ara red ederdi ama bu farkli oldu atak falan tanimamaya calisiyordum da atak.haftasina gore 10. Gundeyim. Biberonla sagsam da biberona alisacak bugun verdim ama yarin vermeyeyim dedim. Sureci iyi yonetmez isem.aman ac kalacak vs vereyim gitsin dersem kaybederim gibi tehlikeli şuan bakalim yarin nasil olacak ustelik sunnet de oldu umarim.sunnetten sebep bu kadar katilasmistir. Allah yardimcimiz olsun canim buyuk oglumda boyle yapmisti bu da aynisi malesef. Daha onceleri doktorumuz 4 5 saati gecerse sag ver demisti ama iste aliskanlik yapar

Bugun benimki de az yedi gun boyu ve hep ayakta emdi. Aksam acliktan zorunda kaldi. Bu defa sikisti cok hizli yatarak emdi ve gazdan uyuyamadi agla agla yeni uyutabildim

Bugun benimki de az yedi gun boyu ve hep ayakta emdi. Aksam acliktan zorunda kaldi. Bu defa sikisti cok hizli yatarak emdi ve gazdan uyuyamadi agla agla yeni uyutabildim
Benim ki de biberonla artik verdim cok.zorlamak istemedim normalde o saatler emip coktan.uyumustu artik saat 10 a geliyordu verdim hemen uyudu. Acaba bu bebeklerin derdi ne ki memeyle bu kadar savas anlamadim. Bu kucuk aylari gecince de meme delisi oluyorlar.Acaba gazlaniyorlar mi ki anlamadim. Senin emmis yine benim de sikisip emdi biraz sonra tekrar agladi istemedi.

Peki biberonla verince iyice birakmasin mi. Ya 5 aylik olunca genelde duzelirler demek halen duzelmedi sizinde

Bende atak takip etmiyorum doktorum da atak diye bir şey yok diyenlerden ama son bir aydır bu durum geçmeyince ve gece uykuları da değişince atak mı cidden demeye başladım.

Biberon konusunda bir şey diyemem size alışkanlık yapabilir tabi. Kızım doğduktan sonra 1 ay falan meme + mama gittik. Ben memeden sonra biberonla mama versem de kendimce alışmasın diye hep en son yine mememi veriyordum
O mu etkili oldu yoksa kullandığım biberon markaları vadettikleri gibi meme reddi mi yapmadı bilmiyorum ama biberon alışkanlığı olmadı kızımda.
Belki sizin dediğiniz gibi sünnetten dolayıdır geçer umarım

Kaşık biberonla versen? Şimdiye kadar sağdığım sütleri hep kaşık biberonla verdim. Benimki de bugün sol memeyi reddedip durdu yarın ola hayrola

Biberonla vermek bence meme reddine neden oluyor arkadaşlarım. Ben bi kaç gün akşam yatarken verdim biberonla sonrasında çok sorun yaşadım buraya da yazmıştım zaten. Vermedim acıkana kadar emzirmedim 3 saati buldu daha iyi toparladık sanki

Kızlar ya bişey dicem yan komşum kenyalı çocuğu boyna uyutuyomuş yediryorum altını değiştiriyorum hiç beşiğinden almıyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum dedi doktor öyle dedi diyor kesin doktoru yanlış anladı dedim kız manyak mısın çocuk 24 saat uyur mu

Yenşdoğan mı

Evet bir de bebeğin acıkmasını beklemek lazım aslında. Şu takip ettiğimiz meşhur doktorun hikayelerinde okudum birisi meme reddi yaşıyorum sadece geceleri emiyor yazmış. Doktorun cevabı geceleri emiyorsa meme reddi değildir beslenme reddidir. Bebeklerinize gelen güncellemeleri iyi takip edin. Büyüdükçe sık emmek istemeyebilirler zorlarsanız bu beslenme reddi olur yazmış.

Kendisi tamamen benim kızımla aynı gün doğdu tam 5 aylık. Dedim çocuk uyuyor mu bari diyor ki
Bazen uyumuyor el insaf be kadın dedim tabi uyumaz
Kesinlikle ben farkettim ki arya yı yenidoğan gibi emzirmeye çalışıyorum bu sefer çocuk acıkınca bile emmek istemedi. Güncellemeri takip ettim bende

Bunu yazdıktan sonra uyumam peki Uyuyamamak çok kötü gerçekten ya deli gibi uykun varken hem de
Ne güzel sevindim valla ben orası burası derken 4 gibi uyudum sabahta 11 bucuğa kadar uyumuşum
Ondan içmiyordur canim, biraz soğuk ver içer
e bebekte ki su değil mi canım? Bende öyle alıp atayım dolaba
Yaa işte her dr farklı söylüyor ama anlattığını yaşıyoruz tam olarak o zaman bizde hazırızzzz gelsin beşinci ay gelsin ek gıdaa ikinci kızınla aynı bizimki gecen seftali yalattım dişi de var ya koparttı Biz masada bir şey yiyemiyoruz saldırıyor fena
İzlemeye mi doğurduk biz bu çocukları
Zaten hasret çekmişizz her yerinden öpüyorum hep öpüyorum anasıyım beeen bee
Defne yapıyor ağzını öylee hazır demek mii şimdi ay cok sevindim çok istiyorum bir şeyler yedirmek yaa perşembe günü tam beş aylık olacak haftaya da kontrole gideceğiz hepsini anlatacagım doktora bakalım o ne diyecek
Canım dolunay varmış, uykuyu etkiler.diye okumuştum
Of ondan demek ki uykular haram olduuu banaaaaa ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…