2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Akilvar nasil oldunuz cnm merak ettim?
Canim gece sadece 1 defa emdi o da ilk uyanip gorunce istemedi sonra biraz emdi. Simdi acliktab agliyor ama memeyi istemiyor ben de kararliyim hic bir turlu doyurmayacagim sonunda emecek ama az ama cok memeyi bekletecegim bir kac gun boyle yaparim umarim.duzelir. Ama soyle bir endisem var yaz sivi kaybi cok olucak doyurmazsam nasil olacak bilmiyorum.Belki sunnet de oldu cani yandi falan memeye vurdu.Bu saatlerde emip uyurdu emme olmayinca tum duzen tepe taklak. Bu bekler nasil inatlar nasil aman Allah im cok fenalar ama ben bunu adam edecegimZaten abisi boyle yapmisti diye her zaman giciktim simdi bu da aynisi bir kardes o kadar mi benzer ya birbirine sanki ikiz dogurmusum farkli senelerde

Cnmmm cok.zor.allah kolaylik versin bu aylarda meme reddi olabiliyomus üstüne sunnet de oldu anlamiyorum karni ac niye emmiyor ya yemek var iste al em:)))

Annemle bir savas halindeyiz kizlar bebegi kat kat giydiriyor oni gectim.bebek arabasina ustune battaniye ortmus icini bi actim altta battaniye ustte battaniye bebek kaybopmus resmen allahdan bisi olmamis 1 saat sonra gordum ya bu eski kafalilar beni öldürecek ya hadi soguk diye battaniye koydun bebek arabasinin ustunu niye culluyon delirecem ya
Bebek hapsuruo bak gordunmu usuttun. Agliyor susmuyor bi yerimi agriyor acaba.
Sanki omurlerinde hic bebek bakmamis gibi bi pimpirikli haller benden daha panik oluyo dun yedirdiler bissuru bisiler aksam da kustu dioki mamayi cok yedirdin. En son uzumu sıkıp suyunu veriyorlardi:)

Cnmmm cok.zor.allah kolaylik versin bu aylarda meme reddi olabiliyomus üstüne sunnet de oldu anlamiyorum karni ac niye emmiyor ya yemek var iste al em:)))
Sana yazdiktan sonra biraz emdi ama agladi falan sonra 1 2 cekti midesine gitti uyudu ama asla o cekmeyle doyulmaz. Yani ben de anlamiyorum ya dogudu dogali ara ara istemezdi agzina ya alir oynardi falan ama bu kadar katisini gormedim. Benim bebeklerim hep boyleler uykulari iyidir aglamalari pek yok ama meme ile kavgalari cok. Oysaki sutum de oyle cok ki kiymetini bilmiyorlar. Buyuk oglumda 5. Ayda da az az redler.oldu tam anlamiyla 6. Ayda anca rahatlamistim. Insan ek gida oncesi istiyor memeyi daya doyur zaten ek gida mesakatli ama ben ek gida öncesi de doyurabilme dertlerine giriyorum iste.

Uyku sersemlgi Ile emmedi mi? Uyku oncesi ve sonrasi emzirdim dun hep. Ayakta bir iki ne cekerse ...

Uyku sersemlgi Ile emmedi mi? Uyku oncesi ve sonrasi emzirdim dun hep. Ayakta bir iki ne cekerse ...
Normalde ben de sikintili gunlerinde uyutup.sonra kaldirip guzelce emzirirdim ya da uyanmadan gider emzirirdim ama bu sefer ki bambaska uykuda bile uyanip bakiyor meme agliyor nedir anlamadim sunnet ettirdim diye benden gicik kapti galiba

Bizde duzelir gibi oldu sonraki hafta asi olunca gene duzen gitti. 90cc icen bebek 60 cc iciyor zorlayinca oguruyor. Gecici bi donem diye dusunuyorum. Bakalım gozlemlicem bi sure.
Benim asiya kadar iyiydi asi yaptirdim carsamba gunu.ondan sonra gevsetti ve sonrasi da bu sekilde. Biberonla versem icer denedim ama ona alistiramam. Sizin de duzelir insallah cok zor

Uyumadan gozleri giderken azicik emdi.Senin bugun nasil?Ya duzelecek mi bunlar acaba
Canim iste dun resmen acti. Esim biberonla vereyim dedim, birakir kolaya alisir Dede verdirtmedi. Aksam uyku oncesi kana kana emdi ac olunca. Gece de iyi emdi, Sabah az emdi. Simdi kucakta verdim bir iki cekip birakti. Ayaga kalktim emdi

Normalde ben de sikintili gunlerinde uyutup.sonra kaldirip guzelce emzirirdim ya da uyanmadan gider emzirirdim ama bu sefer ki bambaska uykuda bile uyanip bakiyor meme agliyor nedir anlamadim sunnet ettirdim diye benden gicik kapti galiba
Sunnetten degildir canim, burnu tikali ise o istahsizlik yapar. Acman lazim... Dun oyle demistin ya

Kızlar gece arynanın burnu çok tıkanmıştı, serum fizyolojik sıkarak çektim + deniz suyu da kullandım yattı ama bir süre sonra tekrar tıkandı sürekli uyandı, hastamı oldu acaba derken internette baktım alternatif yöntemlere, 5 dk boyunca soğan koklatın yazıyordu, yapayım ne kaybedecem dedim ve sabah 9 a kadar burnu açık bir şekilde uyudu.
Yarı uyur uyanık bir şekilde koklattım tıkalı nefes alışının resmen açıldığını gözlemledim. Akilvar bir dene canım sende.

Canim iste dun resmen acti. Esim biberonla vereyim dedim, birakir kolaya alisir Dede verdirtmedi. Aksam uyku oncesi kana kana emdi ac olunca. Gece de iyi emdi, Sabah az emdi. Simdi kucakta verdim bir iki cekip birakti. Ayaga kalktim emdi
Evet evet biberon verilse birakirlar ben de vermeyecegim kasikla falan verir cok cok ac kalirsa ama bir yeri agriyor da olabilir kolay degil sunnet oldu.Uyansin agri kesici de veririm

Rahatlama dönemi gelecek mi gerçekten? Benim de baştan beri hep kavga ile Bu konuda o kadar dertliyim o kadar yorgunum ki senin ben bunu da adam ederim sözüne duygulandım
Allah kolaylık versin canım, bolca emsin minik adam

Canım elinden geldiğince engel olmaya çalış. Bebeğin bağırsak florası için o yedirdikleri hiç uygun değil Çok üzüldüm bebişe. Bağırsak florasının temelleri ilk altı ayda atılıyor lütfen dikkatli ol.
Benim oğlumda reflü var biraz kussa üşüttü üşüttü derler deli oluyorum

Ay ben aşı zamanı yanında olmuyorum aşı bitince teselliye gidiyorum Benden ürkmesin ters tepmesin hahhaha alakası var mı bilmiyorum ama

Resmen hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz Umarım bu dönemi kolayca atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…