Yok canım birkaç gündür ayrancılar’dayım eşyalar geldi ama yerleştiremedik çünkü elektrik su yoktu temizlik içinarwengsd taşındın mi bacım Adanada misin hala
Sidefer mi kullanıyordun sen canım sanki öyle hatırlıyorumBekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorumaz olmasi kadar fazla olmasi da dert
Canim biraz buyuyunce de memeye yapisik olacaklar sadece şu sureci iyi yonetmemiz lazim aman zsyiflayacak kilo alamayacak deyip biberonla verirsek zaten donmezler bizzat yasadim ondan bu konuda katiyim buyuk nasil duzeldi ise bu da duzelecek ben de tabi ki cok yoruldum yasayan anlar halimizden bir sikintinlari oluyor memeye vuruyor. Doktor bana demisti zaten sebepsiz meme reddi olmaz diyeRahatlama dönemi gelecek mi gerçekten?Benim de baştan beri hep kavga ile Bu konuda o kadar dertliyim o kadar yorgunum ki senin ben bunu da adam ederim sözüne duygulandım
Allah kolaylık versin canım, bolca emsin minik adam
Ya ben de sagdikca fiskirma oluyor artik sagmamayayim dedim ama cok cok emmezse kasikla veririm diye sagiyorum da iyice rahatsiz edecek bu defa sagmasam daha iyi olurBekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorumaz olmasi kadar fazla olmasi da dert
Aslinda sagiyordum canim kasikla falan vermek icin ama artik sagmasam iyi olacak sutum emerken fiskiriyor bogazinda kaliyor bu durum sagdikca daha da oluyor. Sen sut akisina bak eger fiskirmali degilse sagabilirsin
CanımCanim gece sadece 1 defa emdi o da ilk uyanip gorunce istemedi sonra biraz emdi. Simdi acliktab agliyor ama memeyi istemiyor ben de kararliyim hic bir turlu doyurmayacagim sonunda emecek ama az ama cok memeyi bekletecegim bir kac gun boyle yaparim umarim.duzelir. Ama soyle bir endisem var yaz sivi kaybi cok olucak doyurmazsam nasil olacak bilmiyorum.Belki sunnet de oldu cani yandi falan memeye vurdu.Bu saatlerde emip uyurdu emme olmayinca tum duzen tepe taklak. Bu bekler nasil inatlar nasil aman Allah im cok fenalar ama ben bunu adam edecegimZaten abisi boyle yapmisti diye her zaman giciktim simdi bu da aynisi bir kardes o kadar mi benzer ya birbirine sanki ikiz dogurmusum farkli senelerde
Kuzum engel olll ben annemle kavga ederdim yemşn ederim havalar heryerde sıcak hangi şehirdesşn bilmiyorum amaAnnemle bir savas halindeyiz kizlar bebegi kat kat giydiriyor oni gectim.bebek arabasina ustune battaniye ortmus icini bi actim altta battaniye ustte battaniye bebek kaybopmus resmen allahdan bisi olmamis 1 saat sonra gordum ya bu eski kafalilar beni öldürecek ya hadi soguk diye battaniye koydun bebek arabasinin ustunu niye culluyon delirecem ya
Bebek hapsuruo bak gordunmu usuttun. Agliyor susmuyor bi yerimi agriyor acaba.
Sanki omurlerinde hic bebek bakmamis gibi bi pimpirikli haller benden daha panik oluyo dun yedirdiler bissuru bisiler aksam da kustu dioki mamayi cok yedirdin. En son uzumu sıkıp suyunu veriyorlardi:)
Evet ya of herşey dert anneliktee herşeyyyyBekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorumaz olmasi kadar fazla olmasi da dert
Daha bisi verdirmicem elimden geldigince savasicam:)))Canım elinden geldiğince engel olmaya çalış. Bebeğin bağırsak florası için o yedirdikleri hiç uygun değilÇok üzüldüm bebişe. Bağırsak florasının temelleri ilk altı ayda atılıyor lütfen dikkatli ol.
Benim oğlumda reflü var biraz kussa üşüttü üşüttü derler deli oluyorum
Sivasdayiz cnm sabah ve aksamları serin öğlenleri sicakCanımpcfl dediği gibi de olursa emmeleri dert acaba sütün tazikli olabilir mi çok olunca arya öksürüp sonra emmek istemedi bi kaç kere.
Kuzum engel olll ben annemle kavga ederdim yemşn ederim havalar heryerde sıcak hangi şehirdesşn bilmiyorum amavallahi ipli zıbın var sadece üstünde uyuyor asla üstünü örtmüyorum
Evet ya of herşey dert anneliktee herşeyyyy
Yok canim bi sey kullanmiyorum. O ne?Sidefer mi kullanıyordun sen canım sanki öyle hatırlıyorum
Dorduncu ayda meme reddi cok sık yasaniyor,benim kizda asla eskisi gibi emmiyorCanim gece sadece 1 defa emdi o da ilk uyanip gorunce istemedi sonra biraz emdi. Simdi acliktab agliyor ama memeyi istemiyor ben de kararliyim hic bir turlu doyurmayacagim sonunda emecek ama az ama cok memeyi bekletecegim bir kac gun boyle yaparim umarim.duzelir. Ama soyle bir endisem var yaz sivi kaybi cok olucak doyurmazsam nasil olacak bilmiyorum.Belki sunnet de oldu cani yandi falan memeye vurdu.Bu saatlerde emip uyurdu emme olmayinca tum duzen tepe taklak. Bu bekler nasil inatlar nasil aman Allah im cok fenalar ama ben bunu adam edecegimZaten abisi boyle yapmisti diye her zaman giciktim simdi bu da aynisi bir kardes o kadar mi benzer ya birbirine sanki ikiz dogurmusum farkli senelerde
Demir hapi kullanmiyormusunuz cnmYok canim bi sey kullanmiyorum. O ne?
Demir damlası aklımda öyle kalmış başkasıyla karıştırdım o zaman kusura bakmaYok canim bi sey kullanmiyorum. O ne?
Ben bebek için sormuştum doktor bana doğumdan sonra ilk 3 ay kullan demiştiDemir hapi kullanmiyormusunuz cnm
Ay yapışık olsun çok yoruldum yemin ederim o kadar doluyum ki bu konudaCanim biraz buyuyunce de memeye yapisik olacaklar sadece şu sureci iyi yonetmemiz lazim aman zsyiflayacak kilo alamayacak deyip biberonla verirsek zaten donmezler bizzat yasadim ondan bu konuda katiyim buyuk nasil duzeldi ise bu da duzelecek ben de tabi ki cok yoruldum yasayan anlar halimizden bir sikintinlari oluyor memeye vuruyor. Doktor bana demisti zaten sebepsiz meme reddi olmaz diye
Ya ben de sagdikca fiskirma oluyor artik sagmamayayim dedim ama cok cok emmezse kasikla veririm diye sagiyorum da iyice rahatsiz edecek bu defa sagmasam daha iyi olur
Sağım tazyikli süte neden oluyor canım o yüzden ben sağmıyorum zorda kalmadıkçaAslinda sagiyordum canim kasikla falan vermek icin ama artik sagmasam iyi olacak sutum emerken fiskiriyor bogazinda kaliyor bu durum sagdikca daha da oluyor. Sen sut akisina bak eger fiskirmali degilse sagabilirsin
Aaaaaa evet kayınvalidem sivasta şuan öyleymişDaha bisi verdirmicem elimden geldigince savasicam:)))
Sivasdayiz cnm sabah ve aksamları serin öğlenleri sicak
Ay yok artik nerdesiniz siz ne kadar soguk olabilir kiAnnemle bir savas halindeyiz kizlar bebegi kat kat giydiriyor oni gectim.bebek arabasina ustune battaniye ortmus icini bi actim altta battaniye ustte battaniye bebek kaybopmus resmen allahdan bisi olmamis 1 saat sonra gordum ya bu eski kafalilar beni öldürecek ya hadi soguk diye battaniye koydun bebek arabasinin ustunu niye culluyon delirecem ya
Bebek hapsuruo bak gordunmu usuttun. Agliyor susmuyor bi yerimi agriyor acaba.
Sanki omurlerinde hic bebek bakmamis gibi bi pimpirikli haller benden daha panik oluyo dun yedirdiler bissuru bisiler aksam da kustu dioki mamayi cok yedirdin. En son uzumu sıkıp suyunu veriyorlardi:)
Evet evet canım o yüzden ben de bekliyorum çünkü sağım tazyike neden oluyor. Başlarda emmediği zaman hep sağıp verdim sütüm tazyiklendi. Her bebek tolere edemiyor bir de ondan dolayı red yaşamayayım.Bekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorumaz olmasi kadar fazla olmasi da dert
Sadece ostoecare kullaniyorum canimDemir hapi kullanmiyormusunuz cnm
Bana doktor dedi ki gece refleksif olarak emiyor altıncı aydan sonra o da olmayacakDorduncu ayda meme reddi cok sık yasaniyor,benim kizda asla eskisi gibi emmiyorsana tavsiyem uykuda vermeye calis,benim kiz uykuda emiyor,sakin bir oda tercih et meme icin,cunku algilari cok acildi emerken surekli etraflarina bakmak istiyorlar.
Bebek icin suanda d vitamini Ocean kullaniyorum. Demir yani Kan 6.ay baslicam.Ben bebek için sormuştum doktor bana doğumdan sonra ilk 3 ay kullan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?