2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
arwengsd taşındın mi bacım Adanada misin hala
Yok canım birkaç gündür ayrancılar’dayım eşyalar geldi ama yerleştiremedik çünkü elektrik su yoktu temizlik için elektrik geldi de suyun gelmesini bekliyorum ondan babamda kalıyoruz. Bu arada koçtaş’ın ğstü değil bir bebek mağazası var oranın üstüymüş

Bekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorum az olmasi kadar fazla olmasi da dert
Sidefer mi kullanıyordun sen canım sanki öyle hatırlıyorum

Rahatlama dönemi gelecek mi gerçekten? Benim de baştan beri hep kavga ile Bu konuda o kadar dertliyim o kadar yorgunum ki senin ben bunu da adam ederim sözüne duygulandım
Allah kolaylık versin canım, bolca emsin minik adam
Canim biraz buyuyunce de memeye yapisik olacaklar sadece şu sureci iyi yonetmemiz lazim aman zsyiflayacak kilo alamayacak deyip biberonla verirsek zaten donmezler bizzat yasadim ondan bu konuda katiyim buyuk nasil duzeldi ise bu da duzelecek ben de tabi ki cok yoruldum yasayan anlar halimizden bir sikintinlari oluyor memeye vuruyor. Doktor bana demisti zaten sebepsiz meme reddi olmaz diye

Bekliyorum canim. Sagsam bir de dusunemiyorum ben. Zaten sutum cok, bazen fiskiriyor diye emmiyor zaten ... Makas yaparak emziriyorum az olmasi kadar fazla olmasi da dert
Ya ben de sagdikca fiskirma oluyor artik sagmamayayim dedim ama cok cok emmezse kasikla veririm diye sagiyorum da iyice rahatsiz edecek bu defa sagmasam daha iyi olur

Canım pcfl dediği gibi de olursa emmeleri dert acaba sütün tazikli olabilir mi çok olunca arya öksürüp sonra emmek istemedi bi kaç kere.
Kuzum engel olll ben annemle kavga ederdim yemşn ederim havalar heryerde sıcak hangi şehirdesşn bilmiyorum ama vallahi ipli zıbın var sadece üstünde uyuyor asla üstünü örtmüyorum
Evet ya of herşey dert anneliktee herşeyyyy

Kızlar 5 ayın sonunda bugün kendime kahve yapıp içiyorum balkonum yok sandalye attım mutfağın camına dün temizliği yapmıştım bugün de hala bi süpürge açıp toz alsam mı vardı dedim salla kızım bak keyfine zaten bücür cadı bi 10 dakikaya uyanır bide heycandan kahveyi döktüm

Eklentiler

• IMG_5021.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 64
Daha bisi verdirmicem elimden geldigince savasicam:)))
Sivasdayiz cnm sabah ve aksamları serin öğlenleri sicak

Dorduncu ayda meme reddi cok sık yasaniyor,benim kizda asla eskisi gibi emmiyor sana tavsiyem uykuda vermeye calis,benim kiz uykuda emiyor,sakin bir oda tercih et meme icin,cunku algilari cok acildi emerken surekli etraflarina bakmak istiyorlar.

Ay yapışık olsun çok yoruldum yemin ederim o kadar doluyum ki bu konuda
Ya ben de sagdikca fiskirma oluyor artik sagmamayayim dedim ama cok cok emmezse kasikla veririm diye sagiyorum da iyice rahatsiz edecek bu defa sagmasam daha iyi olur
Aslinda sagiyordum canim kasikla falan vermek icin ama artik sagmasam iyi olacak sutum emerken fiskiriyor bogazinda kaliyor bu durum sagdikca daha da oluyor. Sen sut akisina bak eger fiskirmali degilse sagabilirsin
Sağım tazyikli süte neden oluyor canım o yüzden ben sağmıyorum zorda kalmadıkça

Ay yok artik nerdesiniz siz ne kadar soguk olabilir ki

Evet evet canım o yüzden ben de bekliyorum çünkü sağım tazyike neden oluyor. Başlarda emmediği zaman hep sağıp verdim sütüm tazyiklendi. Her bebek tolere edemiyor bir de ondan dolayı red yaşamayayım.
Ama emme süreleri açılınca bu defa da süt azalır mı diye endişe ediyorum.

Dorduncu ayda meme reddi cok sık yasaniyor,benim kizda asla eskisi gibi emmiyor sana tavsiyem uykuda vermeye calis,benim kiz uykuda emiyor,sakin bir oda tercih et meme icin,cunku algilari cok acildi emerken surekli etraflarina bakmak istiyorlar.
Bana doktor dedi ki gece refleksif olarak emiyor altıncı aydan sonra o da olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…