- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Ay yok yapisikliga da ben dayanamam... Insani biktiriyor yok amanAy yapışık olsun çok yoruldum yemin ederim o kadar doluyum ki bu konuda
Sağım tazyikli süte neden oluyor canım o yüzden ben sağmıyorum zorda kalmadıkça
Emince iyi cekiyorlar azalmaz. Ama bir iki ceksede de 2-3 saate vermek de fayda var.Evet evet canım o yüzden ben de bekliyorum çünkü sağım tazyike neden oluyor. Başlarda emmediği zaman hep sağıp verdim sütüm tazyiklendi. Her bebek tolere edemiyor bir de ondan dolayı red yaşamayayım.
Ama emme süreleri açılınca bu defa da süt azalır mı diye endişe ediyorum.
Senin bebiste mi dorduncu ayda reddetmeye basladi? Oyleyse sabirla bekle ilk kizimda da bu aylarda yasadim bunda da, ilk kizimi iki yasina kadar emzirdim,hasta olmadi hic antibiyotik kullanmadik, bu kizimi da iki yasa kadar emzirmeyi cok istiyorum nasip olursa tabi.Bana doktor dedi ki gece refleksif olarak emiyor altıncı aydan sonra o da olmayacak
Köy:)))Ay yok artik nerdesiniz siz ne kadar soguk olabilir ki
Ben bebek için sormuştum doktor bana doğumdan sonra ilk 3 ay kullan demişti
Bende bebek icin sormustum cicim doktor 4. Ayda demir hapi onerdi bize sideferBebek icin suanda d vitamini Ocean kullaniyorum. Demir yani Kan 6.ay baslicam.
Saglik bakankigi oyle diyormus. Ebe de Bana damla verdi ama suan vermicem. Ek gidaya alissin oyle. Kabizlik yapiyor ve bagirsaklari tam olgunlassin istiyorum. Sonucta o da bir gida, etkisi olur. Sahsi dusuncem.. en az 5 aylik olsun oyle...Bende bebek icin sormustum cicim doktor 4. Ayda demir hapi onerdi bize sidefer
Bende aldimda hala kullanamadim biraz huysuzlugu gecsin hava degisimini falan bi alissin da suan bide kabizlikla ugrasamicamSaglik bakankigi oyle diyormus. Ebe de Bana damla verdi ama suan vermicem. Ek gidaya alissin oyle. Kabizlik yapiyor ve bagirsaklari tam olgunlassin istiyorum. Sonucta o da bir gida, etkisi olur. Sahsi dusuncem.. en az 5 aylik olsun oyle...
Hapı nasıl veriyorsunBende bebek icin sormustum cicim doktor 4. Ayda demir hapi onerdi bize sidefer
ama sağım yapmak çok arttırıyor sütü ben o yüzden 2 günde bir akşamları aryayı uyuttuktan sonra sağıyorum hergün sağılsa sıkıntı bencede yaaaAy yapışık olsun çok yoruldum yemin ederim o kadar doluyum ki bu konuda
Hangi ilçedesin canımKöy:)))
İyiyiz canımmm sen nasılsınnSelam kızlar nasılsınız?
Sünnet anında emzirdin mi canımNormalde ben de sikintili gunlerinde uyutup.sonra kaldirip guzelce emzirirdim ya da uyanmadan gider emzirirdim ama bu sefer ki bambaska uykuda bile uyanip bakiyor meme agliyor nedir anlamadim sunnet ettirdim diye benden gicik kapti galiba
Bizim de aşıdan sonra daha beter oldu hem uyku hem beslenmeBenim asiya kadar iyiydi asi yaptirdim carsamba gunu.ondan sonra gevsetti ve sonrasi da bu sekilde. Biberonla versem icer denedim ama ona alistiramam. Sizin de duzelir insallah cok zor
Cidden 5 aydır yapamadin mi su keyfiKızlar 5 ayın sonunda bugün kendime kahve yapıp içiyorum balkonum yok sandalye attım mutfağın camınadün temizliği yapmıştım bugün de hala bi süpürge açıp toz alsam mı vardı dedim salla kızım bak keyfine zaten bücür cadı bi 10 dakikaya uyanır bide heycandan kahveyi döktüm
Ay pardon damla yazacaktım:))Hapı nasıl veriyorsun
Susehriama sağım yapmak çok arttırıyor sütü ben o yüzden 2 günde bir akşamları aryayı uyuttuktan sonra sağıyorum hergün sağılsa sıkıntı bencede yaaa
Hangi ilçedesin canım
İyiyiz canımmm sen nasılsınn
Evet canim zsten red sinyalleri veririken hep bogazina kaciyordu iste.sagmayacagim artik belki ondan memeden gicik kaptiCanımpcfl dediği gibi de olursa emmeleri dert acaba sütün tazikli olabilir mi çok olunca arya öksürüp sonra emmek istemedi bi kaç kere.
Kuzum engel olll ben annemle kavga ederdim yemşn ederim havalar heryerde sıcak hangi şehirdesşn bilmiyorum amavallahi ipli zıbın var sadece üstünde uyuyor asla üstünü örtmüyorum
Evet ya of herşey dert anneliktee herşeyyyy
Evet canim ben de iste oyle oluyor emseler zaten sagmayiz daAy yapışık olsun çok yoruldum yemin ederim o kadar doluyum ki bu konuda
Yok canim.sunntte emzirmedim. Aşi gununden sonra cocuk boyle olduSünnet anında emzirdin mi canım
Bizim de aşıdan sonra daha beter oldu hem uyku hem beslenme
Cidden 5 aydır yapamadin mi su keyfiafiyet olsun canım. Dökülen kahven için de ; kısmetin taştı kısmetin ahahahshhdj
Ben de hap diyince kendin kullanıyosun sandım ondan öyle yazdımAy pardon damla yazacaktım:))
Ya kahve bagimlisi anne reelsi vardi bebegi uyur uyumaz kahve yapiyordu elleri titreyerek heyecandan:)) o aklima geldiSünnet anında emzirdin mi canım
Bizim de aşıdan sonra daha beter oldu hem uyku hem beslenme
Cidden 5 aydır yapamadin mi su keyfiafiyet olsun canım. Dökülen kahven için de ; kısmetin taştı kısmetin ahahahshhdj
Eczaci 0.5 ml dio doktor 1x1 yazmis internette kilo basi 1 damla diyo ne bilim karmakarışık oldu:)) 3 damla ile baslarim bi kac gun sonra 5 damla ya cikariririm durumuna gore:))Ben de hap diyince kendin kullanıyosun sandım ondan öyle yazdımkaç damla veriyorsun neye göre veriliyor bana doktor 6 damla dedi eczacı max 4 damla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?