2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canim hatta sogani ortadan bölup odaya koyup yattiginda da faydali da bir defa yaptim sogan asiri koktu odadaBen de senin yaptigin gibi yapayim daha iyi olacak

Deisa senin ogluşun nasıl oldu krizi atlatabildiniz mi
Atlatamadık canım ya akşam dışarda olunca ağlamadan uyumuştu son iki gece, dün akşam da dışarı çıkaralım dedim ama bence bu seferde ışıklar seslerden fazla uyarana maruz kalıyor, gece çığlık çığlığa uyandı sürekli, nasıl bir çığlık ama calpol verdim biryeri ağrıyor kesin diye bana mısın demedi hiç uyumadı sürekli sakinleştirdim, bugün düşük pil modunda çalışıyorum resmen hayatta kalayım yeter dndjkd

Saglik bakankigi oyle diyormus. Ebe de Bana damla verdi ama suan vermicem. Ek gidaya alissin oyle. Kabizlik yapiyor ve bagirsaklari tam olgunlassin istiyorum. Sonucta o da bir gida, etkisi olur. Sahsi dusuncem.. en az 5 aylik olsun oyle...
Kan damlasi kullanmayacak misin? Ben de dun basladim ocean almistim,kizim uc kere kaka yapti,normalse iki gunde bir yapar kakasini, bagirsaklari mi tepki verdi ne oldu bende anlamadim

Eşimin babaannesi de ensesinden öpme avradina küser ilerde diyo
Ya bunu ilk defa duydum ahahshsh annem de enseden öpme sözünü dinlemez ben seni çok öptüm bak dinlemiyorsun diyor
Instagramda ekgida_anneleri ne bakıyorum sonra rekl.gibi sürekli karşıma çıktıkça başka sayfaları takibe de başladım
Canım çok teşekkür ederim minseo da yollamış güzel hesaplar, çok iyi oldu.

Ben de hap diyince kendin kullanıyosun sandım ondan öyle yazdım kaç damla veriyorsun neye göre veriliyor bana doktor 6 damla dedi eczacı max 4 damla diyor
Kullandigin damlaya gore degisiyor. Saglik ocagininki kiloyla orantili diye biliyorum.

Kan damlasi kullanmayacak misin? Ben de dun basladim ocean almistim,kizim uc kere kaka yapti,normalse iki gunde bir yapar kakasini, bagirsaklari mi tepki verdi ne oldu bende anlamadim
Kullanacagim da canim 6. Ayda. Kizimda doktoru o sekilde yapmisti.

Cnm yenidoğanken doktor yazmıştı almıştık, kutusunu atmışım içinde marka da göremedim fotoğrafı bu ama muhtemelen her marka aynı işleve sahiptir.

Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bizim oğlan alerji nedeniyle inek sütü olan herşeyi bıraktık söylemiştim buna maması da dahil. Şimdi sadece annes sütü alıyor. Anne sütünün yeterli olup olmadığını nasıl anlarım? Kaç saatte emzirmem lazım? Yani sütüm az mı bilmiyorum memelerim sürekli yumuşak arttırmak için siz ne yaptınız? Ne yapayım ki ben ya çok moralim bozuk

Yapmadım neden bilmiyorum ya hep bi iş buluyorum kendime

Canım kilo alımı bu aya kadar normal gidiyorsa sıkıntı yoktur, aç olunca öyle bir ağlıyorlar ki anlarsın bence, hiç sağım yaptın mı, emzirdikten 2saat sonra sağım yap o biraz fikir verebilir kaç cc çıkıyor diye ama o da kesin olmuyor bebekler makineden daha iyi emdiği için, en iyi kriter kilo alımı. Eğer emin olamıyorsan da alerjik bebekler için süt proteinleri parçalanmış özel mama al istersen doktorundan rapor isteyip, elinin altında bulunsun.

İnşallah olur Benim baştan beri problemliydi dördüncü ay korktuğun gibi geçmedi çok şükür. Ama her zaman olduğu gibi arada emmek istemiyor kalıcı olmasın da idare ediyoruz böyle

Düzenli sağım artırıyor diye biliyorum ben, sadece akşam sağmak da artırır mı?

Canım karga gibi bağırıyor özellikle salıncağa koyunca tepedeki ağaç dallarına bağırıyor, çok detone bizimki
Ahahahahaha ya çok güldüm
Düzenli sağım artırıyor diye biliyorum ben, sadece akşam sağmak da artırır mı?
Vallahi arttırdı gözle görülür şekilde aksi taktirde o sütleri biberonla vermem gerekiyor meme reddi yapar dite her zaman vermek istemiyorum. İşe başlamaya yakın daha artıcam tabi sağmayı

Canım bu aylara kadar normaldi ama mama takviyesiyle gidiyorduk. Alerji doktoru gerek yok ek mamaya anne sütüyle devam edin dedi. yani daha sağmadım en son 60 ml çıkmıştı. Kaka sayımız da azaldı ama çişli bez sayımız iyi. valla çok zormuş ya annelik. Bebeğim iyi olsun diye herşeyi yaparım ama ya ona yetemiyorsam hissiyatı beni mahvediyor.

Kızlar bu kızın dişleri ne durumda sizce aşırı ve aşırıhuysuz

Eklentiler

• IMG_5024.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5026.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5029.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5027.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
Ya bunu ilk defa duydum ahahshsh annem de enseden öpme sözünü dinlemez ben seni çok öptüm bak dinlemiyorsun diyor

Canım çok teşekkür ederim minseo da yollamış güzel hesaplar, çok iyi oldu.
Annem sabah bebek arabasini ortmustu ya niye orttun dedim seytan sagdan soldan gecer diyo o yuzden kapattim bakaim daha neler duyacam:]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…