Evet bağırıyor sunnetten sonra oldu ben ilk acidan inleme sanmistim sonra baktim konusuo kendi kendiyle:)) bi kac gundur birakti ama bagirmiyor o kdr huysuzki sadece agliyor:)Kızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artıknasıl anayım ama…
5 dk elimle burnuna çok yakın tuttuktan sonra bir tabağın içinde kafasına yakın bir yere koydum soğanları çoook fena korkuyordu sabah odaEvet canim hatta sogani ortadan bölup odaya koyup yattiginda da faydali da bir defa yaptim sogan asiri koktu odadaBen de senin yaptigin gibi yapayim daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim canımCnm yenidoğanken doktor yazmıştı almıştık, kutusunu atmışım içinde marka da göremedim fotoğrafı bu ama muhtemelen her marka aynı işleve sahiptir. Eki Görüntüle 3279682
Burun acici ben cold mix kullaniyorum yakasina bi damla damlatiyorum 3 saat falan kaliyor koku hatta bebegi severken benim tikali burnumda aciliyor:)5 dk elimle burnuna çok yakın tuttuktan sonra bir tabağın içinde kafasına yakın bir yere koydum soğanları çoook fena korkuyordu sabah odaama olsun gece rahat uyudu ya 3 gün koksun oda sorun değil
Çok teşekkür ederim canım
O zaman aşı ve 4 ay da yaşanan meme reddi sorunları yaşıyoruz hemen geçsin de biz de rahatlayalim Allah rızası içinYok canim.sunntte emzirmedim. Aşi gununden sonra cocuk boyle oldu
Hahahah ya ne güzel fantastik bir evrende yaşıyorlarAnnem sabah bebek arabasini ortmustu ya niye orttun dedim seytan sagdan soldan gecer diyo o yuzden kapattim bakaim daha neler duyacam:]
Yatarak emzirmeyi dene o zaman yada sen sırtüstü o yüzüstü şekilde.Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Daha neler varda yazmaya useniom:))Hahahah ya ne güzel fantastik bir evrende yaşıyorlar
Ya benimki de öyle diyor iki gün sonra unutuyor e ne var canım biz de böyle büyüttük yardım edenimizde yoktu diyor, ya iki gün önce demedin mi bu çok zor bir çocuk bizim çocuklar böyle değildi diye, nedense sıfırlıyorlar sonra.Dun 5 cocuk buyutmus annem 4 cocuk buyutmus ablam ikiside pes etti ablam en son benden pes deyip gitti annemide ben gonderdim sabah diolarki gerçekten cok zormus senin isin:)
Dun yatarak denedim emerken aniden yine bogazina kacti korku olsumus bence bakYatarak emzirmeyi dene o zaman yada sen sırtüstü o yüzüstü şekilde.
Odanın nem derecesi kaç kuru hava burun tıkanıklığı yapar nem oranı 40-60 arası olması gerekiyorKızlar gece arynanın burnu çok tıkanmıştı, serum fizyolojik sıkarak çektim + deniz suyu da kullandım yattı ama bir süre sonra tekrar tıkandı sürekli uyandı, hastamı oldu acaba derken internette baktım alternatif yöntemlere, 5 dk boyunca soğan koklatın yazıyordu, yapayım ne kaybedecem dedim ve sabah 9 a kadar burnu açık bir şekilde uyudu.
Yarı uyur uyanık bir şekilde koklattım tıkalı nefes alışının resmen açıldığını gözlemledim.Akilvar bir dene canım sende.
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsınnnSelam kızlar nasılsınız?
Evet sanki sesini duyurmaya calısıyorKızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artıknasıl anayım ama…
Aynen korkmuş yavaş yavaş korkuyu alman gerek o zamanDun yatarak denedim emerken aniden yine bogazina kacti korku olsumus bence bak
Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?Ben cig sut aliyorum. Cok kaynatiyorum. Onu mayaliyorum. Bence daha faydali bu sekilde. Pastorize olanlar sute benzemiyor ki
Canım endişeni anlıyorum ama hemen ilaç vererek müdahele etme derim. Muhtemelen sizin rotadan sonra olmuştur. İshal 2 3 bezle olmuyor daha fazlası olması lazım 6 yı falan geçmesi lazım ishal diyebilmek için.Biz 15 gün önce oğlum ishal oldu çünkü günde bazen 10 kere bile yapıyordu. Sizin Rotadan dolayıdır geçici bir durumdur korkma.Doktora yazmıştım canım bana bunları yazmış.
(Enterogermina kids solusyon 1 defa gunde 1 tup..su gibi yavas yavas icirelim bi de ishalin neden oldugu gaz icin nurse harvey kolex suurp gunde 2 drfa yarim olcek 2.5 ml)
Biri probyotik diğeri gaz ilacı, ama bebeğin gazı yokki huzursuz da değil, bunları dün aldım verdim cocuga daha sulu yaptı, bende bugün vermedim. Bugünki kakası düne göre daha koyu en azından.
Mesala Probyotik beni hemen isal eder. Kızıma iyi gelmedi diye düşünüyorum. Birde işin tuhafı doktor benden bez fotosu fln istemedi biraz kızgınım
Anne sütü içen bebekler daha sulu kaka yapıyormuş ama ne kadar internette bakıyorum Aryananin kakası gibi olana hem isal demişler hem çok normal demişler. Ne yapsam bilemedim. Rota aşısı sonrası oldu
Hangi saatlerde kaç saat arayla sağım yaptın peki? Gece sağımında çok süt çıkıyor ben de biraz biraz buzluğa atmak istiyorum eylülde iş başıAhahahahaha ya çok güldüm
Vallahi arttırdı gözle görülür şekilde aksi taktirde o sütleri biberonla vermem gerekiyor meme reddi yapar dite her zaman vermek istemiyorum. İşe başlamaya yakın daha artıcam tabi sağmayı
Prema diyor ki ;Yapmadım neden bilmiyorum ya hep bi iş buluyorum kendime
Hem de ne bağırmaKızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artıknasıl anayım ama…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?