2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artık nasıl anayım ama…
Evet bağırıyor sunnetten sonra oldu ben ilk acidan inleme sanmistim sonra baktim konusuo kendi kendiyle:)) bi kac gundur birakti ama bagirmiyor o kdr huysuzki sadece agliyor:)

Evet canim hatta sogani ortadan bölup odaya koyup yattiginda da faydali da bir defa yaptim sogan asiri koktu odadaBen de senin yaptigin gibi yapayim daha iyi olacak
5 dk elimle burnuna çok yakın tuttuktan sonra bir tabağın içinde kafasına yakın bir yere koydum soğanları çoook fena korkuyordu sabah oda ama olsun gece rahat uyudu ya 3 gün koksun oda sorun değil
Cnm yenidoğanken doktor yazmıştı almıştık, kutusunu atmışım içinde marka da göremedim fotoğrafı bu ama muhtemelen her marka aynı işleve sahiptir. Eki Görüntüle 3279682
Çok teşekkür ederim canım

Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya

Burun acici ben cold mix kullaniyorum yakasina bi damla damlatiyorum 3 saat falan kaliyor koku hatta bebegi severken benim tikali burnumda aciliyor:)

Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Yatarak emzirmeyi dene o zaman yada sen sırtüstü o yüzüstü şekilde.

Dun 5 cocuk buyutmus annem 4 cocuk buyutmus ablam ikiside pes etti ablam en son benden pes deyip gitti annemide ben gonderdim sabah diolarki gerçekten cok zormus senin isin:)
Ya benimki de öyle diyor iki gün sonra unutuyor e ne var canım biz de böyle büyüttük yardım edenimizde yoktu diyor, ya iki gün önce demedin mi bu çok zor bir çocuk bizim çocuklar böyle değildi diye, nedense sıfırlıyorlar sonra.

Odanın nem derecesi kaç kuru hava burun tıkanıklığı yapar nem oranı 40-60 arası olması gerekiyor

Ben cig sut aliyorum. Cok kaynatiyorum. Onu mayaliyorum. Bence daha faydali bu sekilde. Pastorize olanlar sute benzemiyor ki
Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?

Canım endişeni anlıyorum ama hemen ilaç vererek müdahele etme derim. Muhtemelen sizin rotadan sonra olmuştur. İshal 2 3 bezle olmuyor daha fazlası olması lazım 6 yı falan geçmesi lazım ishal diyebilmek için.Biz 15 gün önce oğlum ishal oldu çünkü günde bazen 10 kere bile yapıyordu. Sizin Rotadan dolayıdır geçici bir durumdur korkma.

Hangi saatlerde kaç saat arayla sağım yaptın peki? Gece sağımında çok süt çıkıyor ben de biraz biraz buzluğa atmak istiyorum eylülde iş başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…