Kaşık biberon tercih et canım diğer türlü gerçekten çok zor olurPeki biberonla verince iyice birakmasin mi. Ya 5 aylik olunca genelde duzelirler demek halen duzelmedi sizinde
Evet canim o buyuk risk zaten vermem biberonlaKaşık biberon tercih et canım diğer türlü gerçekten çok zor olur
Alışırsa zor olur senin içinde,Evet canim o buyuk risk zaten vermem biberonla
Bana da doktor 6 damla dediEczaci 0.5 ml dio doktor 1x1 yazmis internette kilo basi 1 damla diyo ne bilim karmakarışık oldu:)) 3 damla ile baslarim bi kac gun sonra 5 damla ya cikariririm durumuna gore:))
Saglık ocağının içeriği kötü oluyor hiç almadım bile onların verdiğiniKullandigin damlaya gore degisiyor. Saglik ocagininki kiloyla orantili diye biliyorum.
Bence emzirme pozisyonunda pipisi acıyorEvet evet biberon verilse birakirlar ben de vermeyecegim kasikla falan verir cok cok ac kalirsa ama bir yeri agriyor da olabilir kolay degil sunnet oldu.Uyansin agri kesici de veririm
Hoşgeldiniz canimYok canım birkaç gündür ayrancılar’dayım eşyalar geldi ama yerleştiremedik çünkü elektrik su yoktu temizlik içinelektrik geldi de suyun gelmesini bekliyorum ondan babamda kalıyoruz. Bu arada koçtaş’ın ğstü değil bir bebek mağazası var oranın üstüymüş
D vit hala 1 fıs mı veriyorsunuzBana da doktor 6 damla dedi
Insallah.ondandir canim bugun ac birakinca yine az biraz emiyor. Pipisi tam duzelince belki duzelir umudundayim.Bence emzirme pozisyonunda pipisi acıyor
Canim makas yaparak emzirKizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Çok kalabaliktan çıkınca bebekler cidden çıldırıyor. Bizim de dünden beri huzursuzluk mevcut dişe yoruyorum eller sürekli ağızda sizin de dişten mi acabaAtlatamadık canım ya akşam dışarda olunca ağlamadan uyumuştu son iki gece, dün akşam da dışarı çıkaralım dedim ama bence bu seferde ışıklar seslerden fazla uyarana maruz kalıyor, gece çığlık çığlığa uyandı sürekli, nasıl bir çığlık ama calpol verdim biryeri ağrıyor kesin diye bana mısın demedi hiç uyumadı sürekli sakinleştirdim, bugün düşük pil modunda çalışıyorum resmen hayatta kalayım yeter dndjkd
O düz yatarken üzerine uzanıp emzirmeyi denesene öyle emecek mi eğer emerse pipisi aciyodur ya da şu pozisyonda emzirInsallah.ondandir canim bugun ac birakinca yine az biraz emiyor. Pipisi tam duzelince belki duzelir umudundayim.
Aldigin yeri degistir canim. Sallama kosullari sorunlu demekki oranin. Bir sicak bir soguk ortama maruz kalmis o sut... Ya da Sen dolaba koyup cikar cok yaptigsan olur ya da karistirdigin kasikta kalinti varsa yag yogurt peynir gibi...Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?
Ah bu analar ablalarDun 5 cocuk buyutmus annem 4 cocuk buyutmus ablam ikiside pes etti ablam en son benden pes deyip gitti annemide ben gonderdim sabah diolarki gerçekten cok zormus senin isin:)
Canim aslinda ben de pipiden korktugum icin kafasi meme de iken pipisi tavana bakiyor vucuduma yaslamiyorum kafayi da baya dik tutuyorum. Aşi, sunnet hepsi bir ara da ama asidan hic etkilenmedi ne ateslendi ne agladi icine mi atiyorO düz yatarken üzerine uzanıp emzirmeyi denesene öyle emecek mi eğer emerse pipisi aciyodur ya da şu pozisyonda emzir
Bence pipi degildir canim. Hemen iyilesti bizimki. Temizlerken agliyor ya da tedirgin oluyor mu? Ben elimle yokluyordum hic tepki vermiyordu. Denersen goreceksin bak!..Canim aslinda ben de pipiden korktugum icin kafasi meme de iken pipisi tavana bakiyor vucuduma yaslamiyorum kafayi da baya dik tutuyorum. Aşi, sunnet hepsi bir ara da ama asidan hic etkilenmedi ne ateslendi ne agladi icine mi atiyorCarsamba asiydi aksam saat basi emiyordu ertesi gun gevsetti cumartesi.pazar da nefret etti. Tavsiyen icin tesekkur ederim bunu da denerim canim.
Krem suruyorum aglamiyor canim.Bence pipi degildir canim. Hemen iyilesti bizimki. Temizlerken agliyor ya da tedirgin oluyor mu? Ben elimle yokluyordum hic tepki vermiyordu. Denersen goreceksin bak!..
Emzirmeden kaç saat sonra 60 çıktı? Doktor böyle önerdiyse kendine dert etme bence göze almaz o da bebeğin yetersiz beslenmesini.Sütün artması için 3saatte bir sağım öneriyorlar bence onu dene, ben çok uğraştım özellikle gece sağımı çok zorluyordu ama artırdı sütümü, fakat ne yazık ki meme reddi yaptı benim oğlum ve gittikçe yine azaldı sütüm sonrasında, dediğin gibi yetememe hissiyle ben de kendimi çok üzdüm o günlerde ama buradaki her anne çok özenle büyütüyor her yolu deniyor araştırıyor hiç öyle düşünme yeterli ve mükemmel bir annesin, kilo verirse de benim dediğim özel mama desteğini alırsın hemen.Canım bu aylara kadar normaldi ama mama takviyesiyle gidiyorduk. Alerji doktoru gerek yok ek mamaya anne sütüyle devam edin dedi.yani daha sağmadım en son 60 ml çıkmıştı. Kaka sayımız da azaldı ama çişli bez sayımız iyi. valla çok zormuş ya annelik. Bebeğim iyi olsun diye herşeyi yaparım ama ya ona yetemiyorsam hissiyatı beni mahvediyor.
Yani iste... Atak yuzunden dengeleri bozuluyor. Sonra meme doluyor acikinca bu defa fiskiriyor derken sonuc bu... Benimkinde de atakta olmustu. Seninki atakta benceKrem suruyorum aglamiyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?