2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eczaci 0.5 ml dio doktor 1x1 yazmis internette kilo basi 1 damla diyo ne bilim karmakarışık oldu:)) 3 damla ile baslarim bi kac gun sonra 5 damla ya cikariririm durumuna gore:))
Bana da doktor 6 damla dedi

Hoşgeldiniz canim mall of baby orası çok kazık kolay gelsin inşallah hızlıca toparlanirsiniz

Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Canim makas yaparak emzir

Çok kalabaliktan çıkınca bebekler cidden çıldırıyor. Bizim de dünden beri huzursuzluk mevcut dişe yoruyorum eller sürekli ağızda sizin de dişten mi acaba

Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?
Aldigin yeri degistir canim. Sallama kosullari sorunlu demekki oranin. Bir sicak bir soguk ortama maruz kalmis o sut... Ya da Sen dolaba koyup cikar cok yaptigsan olur ya da karistirdigin kasikta kalinti varsa yag yogurt peynir gibi...

Dun 5 cocuk buyutmus annem 4 cocuk buyutmus ablam ikiside pes etti ablam en son benden pes deyip gitti annemide ben gonderdim sabah diolarki gerçekten cok zormus senin isin:)
Ah bu analar ablalar Ablam da dun bana diyor ki o memeyi birakacakBirakmasa da uzun emmeyecek erken birakacak. Abla dedim sen Çınar da da bunu soyledin cocuk meme delisi oldu birakmadi zor.biraktik ha diyor

O düz yatarken üzerine uzanıp emzirmeyi denesene öyle emecek mi eğer emerse pipisi aciyodur ya da şu pozisyonda emzir
Canim aslinda ben de pipiden korktugum icin kafasi meme de iken pipisi tavana bakiyor vucuduma yaslamiyorum kafayi da baya dik tutuyorum. Aşi, sunnet hepsi bir ara da ama asidan hic etkilenmedi ne ateslendi ne agladi icine mi atiyorCarsamba asiydi aksam saat basi emiyordu ertesi gun gevsetti cumartesi.pazar da nefret etti. Tavsiyen icin tesekkur ederim bunu da denerim canim.

Kızlar benim kafam karıştı. Sidefer sabah 0,50 ml veriyorum. Dvit de 3 damla ocean. Yanlış değil dimi

Bence pipi degildir canim. Hemen iyilesti bizimki. Temizlerken agliyor ya da tedirgin oluyor mu? Ben elimle yokluyordum hic tepki vermiyordu. Denersen goreceksin bak!..

Emzirmeden kaç saat sonra 60 çıktı? Doktor böyle önerdiyse kendine dert etme bence göze almaz o da bebeğin yetersiz beslenmesini.Sütün artması için 3saatte bir sağım öneriyorlar bence onu dene, ben çok uğraştım özellikle gece sağımı çok zorluyordu ama artırdı sütümü, fakat ne yazık ki meme reddi yaptı benim oğlum ve gittikçe yine azaldı sütüm sonrasında, dediğin gibi yetememe hissiyle ben de kendimi çok üzdüm o günlerde ama buradaki her anne çok özenle büyütüyor her yolu deniyor araştırıyor hiç öyle düşünme yeterli ve mükemmel bir annesin, kilo verirse de benim dediğim özel mama desteğini alırsın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…