Yoo dogruKızlar benim kafam karıştı. Sidefer sabah 0,50 ml veriyorum. Dvit de 3 damla ocean. Yanlış değil dimi
Yani biz de tanistik sonunda atakla. Kendini cok.guzel bana tanittiYani iste... Atak yuzunden dengeleri bozuluyor. Sonra meme doluyor acikinca bu defa fiskiriyor derken sonuc bu... Benimkinde de atakta olmustu. Seninki atakta bence
Cok zor bu atak cnm, ataktan oldugunu bil daha rahat edersinYani biz de tanistik sonunda atakla. Kendini cok.guzel bana tanittiZaten uygulamada yazmis bu hafta firtinali 11. Gundesiniz kalan 24 gun diye
Canım şöyle akşamları aryayı uyutuyorum 8-9 araaı 11 -12 gibi sağıyorum. Geceye göğüslerim dolmuş oluyor. Eğer aryanın ilk uykusunda da uyursam onunla sütüm çok oluyor. Bence en önemli süt faktörü 5 lt falan su,uyumakkk,ve sağım yemek yemekHangi saatlerde kaç saat arayla sağım yaptın peki? Gece sağımında çok süt çıkıyor ben de biraz biraz buzluğa atmak istiyorum eylülde iş başı
Oyy yaaaHem de ne bağırma
Cok zor bu atak cnm, ataktan oldugunu bil daha rahat edersin
Bizim 20 gunumuz kalmisYani biz de tanistik sonunda atakla. Kendini cok.guzel bana tanittiZaten uygulamada yazmis bu hafta firtinali 11. Gundesiniz kalan 24 gun diye
Şu an 50 gösteriyor canım, ama dün 45 kere düşmüştü, burası normalde çok nemli, kullanmam dediğim buhar makinesini yerinden çıkarttım bugün, klima nemi çok çekiyor.Odanın nem derecesi kaç kuru hava burun tıkanıklığı yapar nem oranı 40-60 arası olması gerekiyor
Beni rahatlattın teşekkür ederim canım, dün hiç birşey vermedim bugün daha iyi şükür en azından enterogermina verdiğimde ki gibi sulu yapmadı, o probiyotiği hiç vermiyecektim aslında boşu boşuna strese girdim.Canım endişeni anlıyorum ama hemen ilaç vererek müdahele etme derim. Muhtemelen sizin rotadan sonra olmuştur. İshal 2 3 bezle olmuyor daha fazlası olması lazım 6 yı falan geçmesi lazım ishal diyebilmek için.Biz 15 gün önce oğlum ishal oldu çünkü günde bazen 10 kere bile yapıyordu. Sizin Rotadan dolayıdır geçici bir durumdur korkma.
Hangi uygulama canım o bende indireyim.Yani biz de tanistik sonunda atakla. Kendini cok.guzel bana tanittiZaten uygulamada yazmis bu hafta firtinali 11. Gundesiniz kalan 24 gun diye
Eller hep ağzında olabilir cnm tetagil sürüyorum şimdi de karanfil kürü yapıcam ama görünürde diş yok fotoğrafını da atmıştım. Senin diş ağrısı bayadır sürmüyor mu bitmiyor mu dertleri ya?Çok kalabaliktan çıkınca bebekler cidden çıldırıyor. Bizim de dünden beri huzursuzluk mevcut dişe yoruyorum eller sürekli ağızda sizin de dişten mi acaba
Aldığım adama söyledim şaşırdı o da 3senedir aldığım yer, gelir gelmez kaynatıyorum dolaba da koymadım ama son iki sefer böyle oldu, değiştireyim başka yerden deneyeyim, kaşık tertemizdi, sağol cnmAldigin yeri degistir canim. Sallama kosullari sorunlu demekki oranin. Bir sicak bir soguk ortama maruz kalmis o sut... Ya da Sen dolaba koyup cikar cok yaptigsan olur ya da karistirdigin kasikta kalinti varsa yag yogurt peynir gibi...
Guvendigin bir yerse bir sans daha ver benceEller hep ağzında olabilir cnm tetagil sürüyorum şimdi de karanfil kürü yapıcam ama görünürde diş yok fotoğrafını da atmıştım. Senin diş ağrısı bayadır sürmüyor mu bitmiyor mu dertleri ya?
Aldığım adama söyledim şaşırdı o da 3senedir aldığım yer, gelir gelmez kaynatıyorum dolaba da koymadım ama son iki sefer böyle oldu, değiştireyim başka yerden deneyeyim, kaşık tertemizdi, sağol cnm
Dışarısı çok sıcak canım zaten kaynama noktasına gelip soğuyor tekrar kaynayınca da kesilir bu havalarda açıkta süt peynir balık alinmaz tehlikeliAldığım adama söyledim şaşırdı o da 3senedir aldığım yer, gelir gelmez kaynatıyorum dolaba da koymadım ama son iki sefer böyle oldu, değiştireyim başka yerden deneyeyim, kaşık tertemizdi, sağol cnm
Indirmedim uygulama da canim netten google atak hesaplama yazinca cikan ilk sayfa ona bakiyorumHangi uygulama canım o bende indireyim.
Anladımm, dikkat etmek gerekiyor Elanın bünyesi de alerjik o da çabuk etkileniyor hemen burnu tıkanıyorŞu an 50 gösteriyor canım, ama dün 45 kere düşmüştü, burası normalde çok nemli, kullanmam dediğim buhar makinesini yerinden çıkarttım bugün, klima nemi çok çekiyor.
Amin inşallah bulantım geçince benimde reflü başlamıştı. Gavison şurup içiyordum şişeyi dikiyordum artık son 2 ayında falan. İnşallah sende benim gibi olmaz. Ben yaşayacak bütün sıkıntıları bunda yaşadım çok şükür geçti gittiAllah razı olsun canım içimi rahatlstrın ben de belki 1 ay sonra yarıya düşürürüm. Şiödilik günde bir iyi oluyor akşama kötüleşiyorum bir tek reflü de azıyor ama onu dq erken yatarak çözüyorum napim.Alahım evlatlarımızı sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inşallah.
Emziren annelerin cani cikmis durumda hic oyle kolay degilKızlar 30 sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Emziren annelerin cıncıklarını kutlarım
Güvendiğim birisi, inekleri bizim evin önünde otluyor hatta oğluma gösteriyorum ağzı açık izliyorGuvendigin bir yerse bir sans daha ver bencebelki onun aldigi yer yapmistir. Sonucta havalar da cok sicak olabilir acikcasi.
Kesilen sutu attin mi? Onu ek gidaya baslayinca bebekler tatli ya cok seviyor. Kizim onun sayesinde peynirden hic tiksinmedi ...
Teşekkür ederim arkadaşımEmzirmeden kaç saat sonra 60 çıktı? Doktor böyle önerdiyse kendine dert etme bence göze almaz o da bebeğin yetersiz beslenmesini.Sütün artması için 3saatte bir sağım öneriyorlar bence onu dene, ben çok uğraştım özellikle gece sağımı çok zorluyordu ama artırdı sütümü, fakat ne yazık ki meme reddi yaptı benim oğlum ve gittikçe yine azaldı sütüm sonrasında, dediğin gibi yetememe hissiyle ben de kendimi çok üzdüm o günlerde ama buradaki her anne çok özenle büyütüyor her yolu deniyor araştırıyor hiç öyle düşünme yeterli ve mükemmel bir annesin, kilo verirse de benim dediğim özel mama desteğini alırsın hemen.
Öyle böyle büyüyecek kuzular☺Anladımm, dikkat etmek gerekiyor Elanın bünyesi de alerjik o da çabuk etkileniyor hemen burnu tıkanıyor
1 yasina bir girseler, baya bi rahat edecegiz. Bana kucukluk daha zor geliyor. Ama cogu da 1-3 arasini zor buluyor, ilginc bir sekilde ..Öyle böyle büyüyecek kuzular☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?