2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yani iste... Atak yuzunden dengeleri bozuluyor. Sonra meme doluyor acikinca bu defa fiskiriyor derken sonuc bu... Benimkinde de atakta olmustu. Seninki atakta bence
Yani biz de tanistik sonunda atakla. Kendini cok.guzel bana tanittiZaten uygulamada yazmis bu hafta firtinali 11. Gundesiniz kalan 24 gun diye

Hangi saatlerde kaç saat arayla sağım yaptın peki? Gece sağımında çok süt çıkıyor ben de biraz biraz buzluğa atmak istiyorum eylülde iş başı
Canım şöyle akşamları aryayı uyutuyorum 8-9 araaı 11 -12 gibi sağıyorum. Geceye göğüslerim dolmuş oluyor. Eğer aryanın ilk uykusunda da uyursam onunla sütüm çok oluyor. Bence en önemli süt faktörü 5 lt falan su,uyumakkk,ve sağım yemek yemek
Hem de ne bağırma
Oyy yaaa

Odanın nem derecesi kaç kuru hava burun tıkanıklığı yapar nem oranı 40-60 arası olması gerekiyor
Şu an 50 gösteriyor canım, ama dün 45 kere düşmüştü, burası normalde çok nemli, kullanmam dediğim buhar makinesini yerinden çıkarttım bugün, klima nemi çok çekiyor.

Beni rahatlattın teşekkür ederim canım, dün hiç birşey vermedim bugün daha iyi şükür en azından enterogermina verdiğimde ki gibi sulu yapmadı, o probiyotiği hiç vermiyecektim aslında boşu boşuna strese girdim.

Çok kalabaliktan çıkınca bebekler cidden çıldırıyor. Bizim de dünden beri huzursuzluk mevcut dişe yoruyorum eller sürekli ağızda sizin de dişten mi acaba
Eller hep ağzında olabilir cnm tetagil sürüyorum şimdi de karanfil kürü yapıcam ama görünürde diş yok fotoğrafını da atmıştım. Senin diş ağrısı bayadır sürmüyor mu bitmiyor mu dertleri ya?
Aldigin yeri degistir canim. Sallama kosullari sorunlu demekki oranin. Bir sicak bir soguk ortama maruz kalmis o sut... Ya da Sen dolaba koyup cikar cok yaptigsan olur ya da karistirdigin kasikta kalinti varsa yag yogurt peynir gibi...
Aldığım adama söyledim şaşırdı o da 3senedir aldığım yer, gelir gelmez kaynatıyorum dolaba da koymadım ama son iki sefer böyle oldu, değiştireyim başka yerden deneyeyim, kaşık tertemizdi, sağol cnm

Guvendigin bir yerse bir sans daha ver bence belki onun aldigi yer yapmistir. Sonucta havalar da cok sicak olabilir acikcasi.

Kesilen sutu attin mi? Onu ek gidaya baslayinca bebekler tatli ya cok seviyor. Kizim onun sayesinde peynirden hic tiksinmedi ...

Dışarısı çok sıcak canım zaten kaynama noktasına gelip soğuyor tekrar kaynayınca da kesilir bu havalarda açıkta süt peynir balık alinmaz tehlikeli

Amin inşallah bulantım geçince benimde reflü başlamıştı. Gavison şurup içiyordum şişeyi dikiyordum artık son 2 ayında falan. İnşallah sende benim gibi olmaz. Ben yaşayacak bütün sıkıntıları bunda yaşadım çok şükür geçti gitti

Güvendiğim birisi, inekleri bizim evin önünde otluyor hatta oğluma gösteriyorum ağzı açık izliyor Lor yaptık onu , san sebastian pastaya koyup denicem ben de Ek gıda da aklımda olsun saol cnm.

Teşekkür ederim arkadaşım valla sürekli emziriyorum malesef ki çünkü sıcak ve sürekli emmek istiyor benim oğlan. Tam saat aralığına dikkat etmedim, edeceğim arkadaşım ne yapacağımı şaşırdım. Azıcık kanlı kakamız da devam ediyor minik minik nokta nokta o da moralimi bozuyor. Diyetin etki etmesi 2 haftayla 2 ayı bulur dediler. Onu görünce de çok üzülüyorum. Annelik çok güzel çok ama çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…