TeşekkürlerKızlar 30 sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Emziren annelerin cıncıklarını kutlarım
Keşke bende emzirseydim. Gece mama yaptıktan sonra uykum kaçıyor 2 saat dön anam dön ben dönene kadar tekrar uyanıyorEmziren annelerin cani cikmis durumda hic oyle kolay degilBugun demek emzirme gunuymus oglum cok guzel kutluyor benimkini buyuk bir red ile
Ben tek başımayım doğduğu 5. Günden sonra sezeryanlı bir şekilde ve kolikti çokk zorlandım anlatamam. Şimdi şükür bu günüme diyorum. 1 yaşındakinin en fazla arkasından takip edersin,ağladığında neye ağladığını bilirsin, en kötü ihtimal çok şımarık olur herşeye ağlar ona dert ederim ama bilirim ki şımarıklık. Rahatça oturup oyuncak oynamaya başlayınca bence rahatlık başlayacak. Bu günleri özlersin diyenlere gülüyorum çünkü belimde fıtık oldu sanırım1 yasina bir girseler, baya bi rahat edecegiz. Bana kucukluk daha zor geliyor. Ama cogu da 1-3 arasini zor buluyor, ilginc bir sekilde ..
Vallahş emzirmelerden de mama alanlardan da o reddi yaşatıyor çocuklar. Biliyorsunuz ben meme reddini çok erken yaşadım ne yaptım ne ettim almadı. Sağında da kesildi. Şimdi mama reddi de yaşıyorum sürekli itiyor dilliyle. Kafasını atıyor geriye çeviriyor sağa sola. Sizden pek farkı yok birde ben gece kalkıp mama hazırlıyorum bütün uykum firari. Valla sağlıklı olsunlarda 1/1,5 yaşından sonra tamamen düzene giriyor herke deliksiz uykulara kavuşuyor.Teşekkürlerama ama cinciklarimizi iteliyo bebeler o napcaz pek bişey kacirmadin canım konular aynı bı bebe bitiyo bı bebe basliyo
İyi bari hiç gitmiyim kakdkd zaten taşınırken nakliyecilere sorun çıkarmış taşımayınndükkanınnönünü kapatıyorsunuz akşam 11de taşayın demişHoşgeldiniz canimmall of baby orası çok kazık kolay gelsin inşallah hızlıca toparlanirsiniz
Evet 1 fıs veriyorum ben acaba daha fazla mı vermek lazım hiç aklıma gelmediD vit hala 1 fıs mı veriyorsunuz
Ben de dune kadar oyleydim memeyi yatarken dayiyordum red basladi ondan hic rahat degil. Mucadele icindeyim en son 5.30 da dayanamayip emdi. Mama emdirme.mucadelesi de yok o da rahatlikKeşke bende emzirseydim. Gece mama yaptıktan sonra uykum kaçıyor 2 saat dön anam dön ben dönene kadar tekrar uyanıyorbir de emzirirken uykusu açılmadan direk memeyi dayıyordum. Şimdi öyle mi ben mama yapana kadar Gözleri cinngibi oluyor
ocean markalarda bi fis yetermisEvet
Evet 1 fıs veriyorum ben acaba daha fazla mı vermek lazım hiç aklıma gelmedi
Selam kızlar nasılsınız?
Ya bunu ilk defa duydum ahahshsh annem de enseden öpme sözünü dinlemez ben seni çok öptüm bak dinlemiyorsun diyor
Canım çok teşekkür ederim minseo da yollamış güzel hesaplar, çok iyi oldu.
Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?
Valla bana kucuk daha zor neresi agriyor dertlerini anlatamiyorlar.1 yasina bir girseler, baya bi rahat edecegiz. Bana kucukluk daha zor geliyor. Ama cogu da 1-3 arasini zor buluyor, ilginc bir sekilde ..
Bencede kucuklere bakmak daha zor 1 yasinda hic olmazsa neresi agriyorsa soyler simdi daha zor.1 yasina bir girseler, baya bi rahat edecegiz. Bana kucukluk daha zor geliyor. Ama cogu da 1-3 arasini zor buluyor, ilginc bir sekilde ..
Bencede kucuklere bakmak daha zor 1 yasinda hic olmazsa neresi agriyorsa soyler simdi daha zor.
Aynen ben o reddi dibine kadar yaşıyorumBen de dune kadar oyleydim memeyi yatarken dayiyordum red basladi ondan hic rahat degil. Mucadele icindeyim en son 5.30 da dayanamayip emdi. Mama emdirme.mucadelesi de yok o da rahatlikgerci bir ara mama icenlerde red yapti sanki
Gitme gitme zaten gittin mi peşine biri takılıyor sanki bir şey çalacakmissin gibi bi muamele oluyor hiç sevmediğim şeylerİyi bari hiç
İyi bari hiç gitmiyim kakdkd zaten taşınırken nakliyecilere sorun çıkarmış taşımayınndükkanınnönünü kapatıyorsunuz akşam 11de taşayın demişo saatte kimse uyumuyor sanki sinir oldum
Evet
Evet 1 fıs veriyorum ben acaba daha fazla mı vermek lazım hiç aklıma gelmedi
Ben de 1 fıs veriyorum canim dün gece aklıma geldi benim de acaba artirmak gerekli mi diye de ondan sordum yeterliymis 1 fısocean markalarda bi fis yetermis
Ilk 2 gün renkte değişiklik vardı sonra normale döndü canım
Canım 8-9 gibi uyuyunca bir daha ne zaman emmek için uyanıyor peki? 9 da emzirip uyutursam 12 de emziriyorum yine, nasıl olacak bilemedimCanım şöyle akşamları aryayı uyutuyorum 8-9 araaı 11 -12 gibi sağıyorum. Geceye göğüslerim dolmuş oluyor. Eğer aryanın ilk uykusunda da uyursam onunla sütüm çok oluyor. Bence en önemli süt faktörü 5 lt falan su,uyumakkk,ve sağım yemek yemek
Oyy yaaa
Bizim de renk bir tık koyu geldi de ondan sordum canım, teşekkür ederimIlk 2 gün renkte değişiklik vardı sonra normale döndü canım
Bu aylarda meme de mama da red ediliyo anlaşıldıVallahş emzirmelerden de mama alanlardan da o reddi yaşatıyor çocuklar. Biliyorsunuz ben meme reddini çok erken yaşadım ne yaptım ne ettim almadı. Sağında da kesildi. Şimdi mama reddi de yaşıyorum sürekli itiyor dilliyle. Kafasını atıyor geriye çeviriyor sağa sola. Sizden pek farkı yok birde ben gece kalkıp mama hazırlıyorum bütün uykum firari. Valla sağlıklı olsunlarda 1/1,5 yaşından sonra tamamen düzene giriyor herke deliksiz uykulara kavuşuyor.
İnanır mısınız ben uykusuz geceleri özlemiştim. Kalkıp bebek bakmayı emzirmeyi mama yedirmeyi. Çok çabuk geçiyor zaman i. Benim gibi özleyenler hemen 2.yi yapsın fazla açınca arayı eski enerjin kalmıyor. Yaza giren totoyu tekrar kışa sokuyor gibi oluyorsunuz
Biliyorum canim anliyorum seni... Ben de katiliyorum Sana... O yuzden buyusun istiyorum. Uzaktan bebegin mis kokusu cek doyana kadar, bir daha gelmicek Vs Vs konusmalar cok kolay! Biz de biliyoruz yasiyoruz, kokusunu cekiyoruz ama onlarin unuttugu zorlugu iste! Benim 2. Insan hic hatirlamiyor. Oyle konusuyorlar unuttuklari icin....Ben tek başımayım doğduğu 5. Günden sonra sezeryanlı bir şekilde ve kolikti çokk zorlandım anlatamam. Şimdi şükür bu günüme diyorum. 1 yaşındakinin en fazla arkasından takip edersin,ağladığında neye ağladığını bilirsin, en kötü ihtimal çok şımarık olur herşeye ağlar ona dert ederim ama bilirim ki şımarıklık. Rahatça oturup oyuncak oynamaya başlayınca bence rahatlık başlayacak. Bu günleri özlersin diyenlere gülüyorum çünkü belimde fıtık oldu sanırımbirde bebeğim ağlarken elimden hiçbirşey gelmeden ağladığım o günleri hiç unutmayacam (bak yazarken bile ağladım kız )
Aynı tedirginliği 2 çocukta da yaşıyorum çocuk oldukça ömür boyu hep tedirgin olursun diyordu annem ciddende öyle olduBu aylarda meme de mama da red ediliyo anlaşıldıbende alıştım uykumun bölünmesine hatta bazen kendim uyanıyorum ama ozlemem yani ben daha buna bakabilecek miyim tedirginligi yaşıyorum hatta az önce bı aglama tuttu bana bişey olursa bebeme kim bakar ne hisseder diye 2.bi bebeyi düşünemiyorum. Anlık böyle duygular siz de yaşıyor musunuz ya salak salak şeyler düşünüp ağlıyorum bn ağlarken o da omzuma ağzını açık şekilde dayamış sesler çıkariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?