2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Emziren annelerin cani cikmis durumda hic oyle kolay degilBugun demek emzirme gunuymus oglum cok guzel kutluyor benimkini buyuk bir red ile
Keşke bende emzirseydim. Gece mama yaptıktan sonra uykum kaçıyor 2 saat dön anam dön ben dönene kadar tekrar uyanıyor bir de emzirirken uykusu açılmadan direk memeyi dayıyordum. Şimdi öyle mi ben mama yapana kadar Gözleri cinngibi oluyor

1 yasina bir girseler, baya bi rahat edecegiz. Bana kucukluk daha zor geliyor. Ama cogu da 1-3 arasini zor buluyor, ilginc bir sekilde ..
Ben tek başımayım doğduğu 5. Günden sonra sezeryanlı bir şekilde ve kolikti çokk zorlandım anlatamam. Şimdi şükür bu günüme diyorum. 1 yaşındakinin en fazla arkasından takip edersin,ağladığında neye ağladığını bilirsin, en kötü ihtimal çok şımarık olur herşeye ağlar ona dert ederim ama bilirim ki şımarıklık. Rahatça oturup oyuncak oynamaya başlayınca bence rahatlık başlayacak. Bu günleri özlersin diyenlere gülüyorum çünkü belimde fıtık oldu sanırım birde bebeğim ağlarken elimden hiçbirşey gelmeden ağladığım o günleri hiç unutmayacam (bak yazarken bile ağladım kız)

Teşekkürler ama ama cinciklarimizi iteliyo bebeler o napcaz pek bişey kacirmadin canım konular aynı bı bebe bitiyo bı bebe basliyo
Vallahş emzirmelerden de mama alanlardan da o reddi yaşatıyor çocuklar. Biliyorsunuz ben meme reddini çok erken yaşadım ne yaptım ne ettim almadı. Sağında da kesildi. Şimdi mama reddi de yaşıyorum sürekli itiyor dilliyle. Kafasını atıyor geriye çeviriyor sağa sola. Sizden pek farkı yok birde ben gece kalkıp mama hazırlıyorum bütün uykum firari. Valla sağlıklı olsunlarda 1/1,5 yaşından sonra tamamen düzene giriyor herke deliksiz uykulara kavuşuyor.
İnanır mısınız ben uykusuz geceleri özlemiştim. Kalkıp bebek bakmayı emzirmeyi mama yedirmeyi. Çok çabuk geçiyor zaman i. Benim gibi özleyenler hemen 2.yi yapsın fazla açınca arayı eski enerjin kalmıyor. Yaza giren totoyu tekrar kışa sokuyor gibi oluyorsunuz

İyi bari hiç
Hoşgeldiniz canim mall of baby orası çok kazık kolay gelsin inşallah hızlıca toparlanirsiniz
İyi bari hiç gitmiyim kakdkd zaten taşınırken nakliyecilere sorun çıkarmış taşımayınndükkanınnönünü kapatıyorsunuz akşam 11de taşayın demiş o saatte kimse uyumuyor sanki sinir oldum

Ben de dune kadar oyleydim memeyi yatarken dayiyordum red basladi ondan hic rahat degil. Mucadele icindeyim en son 5.30 da dayanamayip emdi. Mama emdirme.mucadelesi de yok o da rahatlikgerci bir ara mama icenlerde red yapti sanki

Selam kızlar nasılsınız?

İyiyiz canım, sen nasılsın ufaklıklar nasıl? En son bi alerji durumunuz vardı durumlar nedir?

Ya bunu ilk defa duydum ahahshsh annem de enseden öpme sözünü dinlemez ben seni çok öptüm bak dinlemiyorsun diyor

Canım çok teşekkür ederim minseo da yollamış güzel hesaplar, çok iyi oldu.

Benim instagramda da sürekli ek gıda yapan hesapların reklamı çıkıyor. Çok güvenip takibe almadım henüz kimseyi. Şöyle güvenilir, bilinçli hesaplar varsa ben de almak isterim isimlerini

Cnm ben de çiğ süt alıyorum ama son iki seferdir süt kesildi kaynatırken neden olmuş olabilir sence?

Ya sen ya da aldığın yer dışarda çok tutuyorsunuzdur canım. Havalar çok sıcak, hemen pişirmezsen süt ekşir ve kesilir.

Bencede kucuklere bakmak daha zor 1 yasinda hic olmazsa neresi agriyorsa soyler simdi daha zor.

Kız 1yaşındayken onların hep karnı ağrır çocuğum neren ağrıyor sorusunun cevabı biz de hep karım ağrıyor şeklindeydi

Ben küçüklüğü daha kolay bulanlardanım. Ders çalış, odanı topla demekten daha kolay geliyor

Ben de dune kadar oyleydim memeyi yatarken dayiyordum red basladi ondan hic rahat degil. Mucadele icindeyim en son 5.30 da dayanamayip emdi. Mama emdirme.mucadelesi de yok o da rahatlikgerci bir ara mama icenlerde red yapti sanki
Aynen ben o reddi dibine kadar yaşıyorum

Gitme gitme zaten gittin mi peşine biri takılıyor sanki bir şey çalacakmissin gibi bi muamele oluyor hiç sevmediğim şeyler kusura bakmicaklar o zaman arka tarafa bakan dükkan tutsalarmis insanlar onlarin keyfine göre mi taşınacak
Evet

Evet 1 fıs veriyorum ben acaba daha fazla mı vermek lazım hiç aklıma gelmedi
ocean markalarda bi fis yetermis
Ben de 1 fıs veriyorum canim dün gece aklıma geldi benim de acaba artirmak gerekli mi diye de ondan sordum yeterliymis 1 fıs

Canım 8-9 gibi uyuyunca bir daha ne zaman emmek için uyanıyor peki? 9 da emzirip uyutursam 12 de emziriyorum yine, nasıl olacak bilemedim

Bu aylarda meme de mama da red ediliyo anlaşıldı bende alıştım uykumun bölünmesine hatta bazen kendim uyanıyorum ama ozlemem yani ben daha buna bakabilecek miyim tedirginligi yaşıyorum hatta az önce bı aglama tuttu bana bişey olursa bebeme kim bakar ne hisseder diye 2.bi bebeyi düşünemiyorum. Anlık böyle duygular siz de yaşıyor musunuz ya salak salak şeyler düşünüp ağlıyorum bn ağlarken o da omzuma ağzını açık şekilde dayamış sesler çıkariyo

Biliyorum canim anliyorum seni... Ben de katiliyorum Sana... O yuzden buyusun istiyorum. Uzaktan bebegin mis kokusu cek doyana kadar, bir daha gelmicek Vs Vs konusmalar cok kolay! Biz de biliyoruz yasiyoruz, kokusunu cekiyoruz ama onlarin unuttugu zorlugu iste! Benim 2. Insan hic hatirlamiyor. Oyle konusuyorlar unuttuklari icin....

Aynı tedirginliği 2 çocukta da yaşıyorum çocuk oldukça ömür boyu hep tedirgin olursun diyordu annem ciddende öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…