- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Canım sağma artık bence deKizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Yaa halen mama istemiyor mu peki nasil ilerliyorsunuz ek gida nasil gidiyorAynen ben o reddi dibine kadar yaşıyorum
Yok canim ne yanlis anlamasi burada herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor en iyi de biz birbirimizi anliyoruz.Canım sağma artık bence deBir de tazyik sorunu yaşama. Ben de yaptım tüm bunları o nedenle söylüyorum yanlış anlamanı istemem.
Kimbilir daha neler hissedicezAynı tedirginliği 2 çocukta da yaşıyorum çocuk oldukça ömür boyu hep tedirgin olursun diyordu annem ciddende öyle oldu
Şu an memeyi zorla aldırmaya çalışırken kutluyorum günümüEmzirme günü müymüş bugün
Bugun meme red gunu galiba. Insan gunumuzu guzel kutlar hain evlatlarŞu an memeyi zorla aldırmaya çalışırken kutluyorum günümü
Şu an memeyi zorla aldırmaya çalışırken kutluyorum günümü
Sormayın kızlar sormayın analar ne zalımlar doğuruyor görün işteBugun meme red gunu galiba. Insan gunumuzu guzel kutlar hain evlatlar
Ben 5e kadar uyandırmıyorum kuzum gece 10 saat uyumasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum o yüzden gece sağınca 5e kadar göğüslerim dolmuş oluyorCanım 8-9 gibi uyuyunca bir daha ne zaman emmek için uyanıyor peki? 9 da emzirip uyutursam 12 de emziriyorum yine, nasıl olacak bilemedim
+1 bayadır biberon vermiyodum anneme gitim bugün etrafı incelemekten resmen emmedi ya inanılmaz. Eve geldik o kadr yıprandım ki vercem dedim biberonu 150 cc süt içti çok snirlerim bozuk kendimi reeddedilmiş gibi hissediyorumŞu an memeyi zorla aldırmaya çalışırken kutluyorum günümü
Mama yapıyorum 100 cc 4 saatlik açlığın ardından ya da 5 yarısını bile içmiyor 30/40 cc içiyor bırakıyor iteliyor kendisini. Yarım saat sonra kalanını vermeye çalışıyorum yine 20 ya da 30 cc bırakıyor.Bugün mesela havuç haşladım ezdim 2/3 kaşıkta reddediyor biraz yoğurt koydum karıştırdım 2 kaşıkta öyle zoraki yedi. Uyudu uyandı mama verdim 3 saat sonra kadar yine aynı hengamede devam etti. Tarttım tardıda 4.ay aşısında tam 7 kg dı. Bu ayın 8 inde 6.ayına girecek tam bir hafta sonra bugün 7250kg tarttım tabi boyu da uzayınca iyice zayıflamaya başladı kollarının katları gitti az bile bacaklarında kaldı.sebzeleri tekte yediriyorum olmuyor meyve püresi yapıyorum olmuyor ve yapsam 2/3 kaşık. Bir tek kendine sabahları yulaf yoğurt muz karıştırıyorum onu yiyor 10 kaşık. Bende anlamadım ki canım akşama kadarsa çocuğa onu da veremem ki.yarın da ilk doz menenjit aşısını yaptıracağım bakalım ne olacakYaa halen mama istemiyor mu peki nasil ilerliyorsunuz ek gida nasil gidiyor
Anladım canım ben üç saatte bir emziriyorum geceleri de. O yüzden sağsam da çok çıkmaz çünkü zaten emmiş oluyorBen 5e kadar uyandırmıyorum kuzum gece 10 saat uyumasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum o yüzden gece sağınca 5e kadar göğüslerim dolmuş oluyor
Büyük kızım yengeç çok duygusal içinde yaşıyor duygularını genelde çok yakından tanıyorum yengeçleriKimbilir daha neler hissedicezbı yengeç burcu olarak bana çok ağır bu hisler
Arkadaşım Allah sana sabır versin bebeğine çokça iştahMama yapıyorum 100 cc 4 saatlik açlığın ardından ya da 5 yarısını bile içmiyor 30/40 cc içiyor bırakıyor iteliyor kendisini. Yarım saat sonra kalanını vermeye çalışıyorum yine 20 ya da 30 cc bırakıyor.Bugün mesela havuç haşladım ezdim 2/3 kaşıkta reddediyor biraz yoğurt koydum karıştırdım 2 kaşıkta öyle zoraki yedi. Uyudu uyandı mama verdim 3 saat sonra kadar yine aynı hengamede devam etti. Tarttım tardıda 4.ay aşısında tam 7 kg dı. Bu ayın 8 inde 6.ayına girecek tam bir hafta sonra bugün 7250kg tarttım tabi boyu da uzayınca iyice zayıflamaya başladı kollarının katları gitti az bile bacaklarında kaldı.sebzeleri tekte yediriyorum olmuyor meyve püresi yapıyorum olmuyor ve yapsam 2/3 kaşık. Bir tek kendine sabahları yulaf yoğurt muz karıştırıyorum onu yiyor 10 kaşık. Bende anlamadım ki canım akşama kadarsa çocuğa onu da veremem ki.yarın da ilk doz menenjit aşısını yaptıracağım bakalım ne olacak
Oyy kiyamam üzmeyin yengecleriBüyük kızım yengeç çok duygusal içinde yaşıyor duygularını genelde çok yakından tanıyorum yengeçleri
Kesinlikle dışarıdan bakınca öyle gözüküyorlarOyy kiyamam üzmeyin yengecleridışardan bakınca çok vurdumduymaz gibiyiz peki ya içimiz
Gerçekten iştahsız bebek çok zor oluyor. Aç olduğunu biliyorsun ama yedirmiyorsun. Hepsinin iştahları açık olur inşallahArkadaşım Allah sana sabır versin bebeğine çokça iştahBu nasıl yorucu bir tempo
Uyku kuzum dinlenmekAnladım canım ben üç saatte bir emziriyorum geceleri de. O yüzden sağsam da çok çıkmaz çünkü zaten emmiş oluyorAma cidden gece süt daha çok oluyor. Gece ve sabaha karşı.
Ben kendime pozitif yalancı diyorum valla kimse üzülmesin diye olumlu olmak ortamı bozmamak aman kalpler kırılmasın ay o ağlamasın vs. Ama biraz kalp kırmayı isterdim ne yalan söyleyeyim.Kesinlikle dışarıdan bakınca öyle gözüküyorlar
24 saat yetmiyor bizeUyku kuzum dinlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?