2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Canım sağma artık bence de Bir de tazyik sorunu yaşama. Ben de yaptım tüm bunları o nedenle söylüyorum yanlış anlamanı istemem.

Canım 8-9 gibi uyuyunca bir daha ne zaman emmek için uyanıyor peki? 9 da emzirip uyutursam 12 de emziriyorum yine, nasıl olacak bilemedim
Ben 5e kadar uyandırmıyorum kuzum gece 10 saat uyumasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum o yüzden gece sağınca 5e kadar göğüslerim dolmuş oluyor

Şu an memeyi zorla aldırmaya çalışırken kutluyorum günümü
+1 bayadır biberon vermiyodum anneme gitim bugün etrafı incelemekten resmen emmedi ya inanılmaz. Eve geldik o kadr yıprandım ki vercem dedim biberonu 150 cc süt içti çok snirlerim bozuk kendimi reeddedilmiş gibi hissediyorum oysa ki 1 haftadır falan çok iyiydik ya

Yaa halen mama istemiyor mu peki nasil ilerliyorsunuz ek gida nasil gidiyor
Mama yapıyorum 100 cc 4 saatlik açlığın ardından ya da 5 yarısını bile içmiyor 30/40 cc içiyor bırakıyor iteliyor kendisini. Yarım saat sonra kalanını vermeye çalışıyorum yine 20 ya da 30 cc bırakıyor.Bugün mesela havuç haşladım ezdim 2/3 kaşıkta reddediyor biraz yoğurt koydum karıştırdım 2 kaşıkta öyle zoraki yedi. Uyudu uyandı mama verdim 3 saat sonra kadar yine aynı hengamede devam etti. Tarttım tardıda 4.ay aşısında tam 7 kg dı. Bu ayın 8 inde 6.ayına girecek tam bir hafta sonra bugün 7250kg tarttım tabi boyu da uzayınca iyice zayıflamaya başladı kollarının katları gitti az bile bacaklarında kaldı.sebzeleri tekte yediriyorum olmuyor meyve püresi yapıyorum olmuyor ve yapsam 2/3 kaşık. Bir tek kendine sabahları yulaf yoğurt muz karıştırıyorum onu yiyor 10 kaşık. Bende anlamadım ki canım akşama kadarsa çocuğa onu da veremem ki.yarın da ilk doz menenjit aşısını yaptıracağım bakalım ne olacak

Ben 5e kadar uyandırmıyorum kuzum gece 10 saat uyumasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum o yüzden gece sağınca 5e kadar göğüslerim dolmuş oluyor
Anladım canım ben üç saatte bir emziriyorum geceleri de. O yüzden sağsam da çok çıkmaz çünkü zaten emmiş oluyor Ama cidden gece süt daha çok oluyor. Gece ve sabaha karşı.

Arkadaşım Allah sana sabır versin bebeğine çokça iştah Bu nasıl yorucu bir tempo

Kesinlikle dışarıdan bakınca öyle gözüküyorlar
Ben kendime pozitif yalancı diyorum valla kimse üzülmesin diye olumlu olmak ortamı bozmamak aman kalpler kırılmasın ay o ağlamasın vs. Ama biraz kalp kırmayı isterdim ne yalan söyleyeyim.
Geçen eltimin çocuklarına bakmadım diye hala aklımda baksamiydim ne olcak sanki 2 gün niye yok dedim diye habire aklıma getiriyorum kendimi kötü hissediyorum. Oysa ki çok iyi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…