2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebeğin var canım bakamazdın zaten. İşte bu da bir obsesyon aslında okuduğum kitapta yazıyor. Suçluluk duygusu hissetmek. Üzülmek. Yapmadığı şey için sonradan pişman olup kafaya takmak. Hepsi geçici onsesyonlar bizde yeni doğum yaptığımız için çok aşırı duygusal olduk ve kafamıza herşeyi takıyoruz maalesef canım.
Boşver sen kendi çocuğuna zor adapte oluyorsun. Ben kardeşimin çocuğuna bile bakmak istemedim. İstediği gibi ilgilenemeyeceğim düşük başını vursa emanet çocuk ben kötü olacağım. Bir de böyle düşün sen bebekle ilgilenirken 2 çocuk birisine bişey oldu ne olacak suçluluk duygun kat kat artacak. En iyisini doğru olanını yapmışsın canım. Bazen olabilecekleri de düşünmek lazım.

Selam kızlar nasılsınız?
Yorgun bizimki aşırı salyalı ve huzursuz bugün diğer dişler gelecek bence ellerde heeeep ağızda boğazına kadar ama yine de çok şükür sen nasılsın canım?
Kızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artık nasıl anayım ama…
Eveet bazı akşamlar hayko cEpkin gibi gırtlaktan sesler çıkartıyor

Allah yardimcimiz olsun canim ya istahsiz cocuk cok zor belki diş cikariyordur ondandir istahsizligi doktor baksa anlar aslinda disten mi diye.

Kızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artık nasıl anayım ama…
Benimki yaklaşık 2 aydır bağırmalara doyamıyor canım. Sevinse bağırıyor, sinirlense bağırıyor, ağlamak üzereyken bağırmaya başlıyor. Her şeye bağırarak tepki veriyor. Bana çok komik geliyor hala bu halleri

Merhaba kızlar bayadır yoktum annemdeyim 1 aydır tatilde gibiyim, çok güzel dinlendim. Sizler neler yapıyorsunuz? Bizim de 1 hafta önce bir mama reddimiz olmuştu ama çok şükür 2 gün sürdü sadece. Bence sıcaklardan canları yemek istemiyor kızlar. Biz bile zar zor yiyoruz bunalıyoruz sıcaklardan.

Kızlar oğlum bir hafta sonra 6. ayına girecek ama hala sadece yarım dönüyor. Bir kere tam dönmüştü ondan sonra hiç dönmedi bir daha. Yüz üstü durmayı da hiç sevmez acaba ondan mi diyorum? Kafama taktım gece gece yine. Bir dönmeyen biz kaldık heralde sizin bebekleriniz dönüyor mu tamamen?

Ben burda degildim işte bir de babam kadin hakli diyor sanki yol da ona ait zaten sinir oldum hic dükkanina gitmem diyordum sen kazik diyince asla gitmem ay ben de bir yere gidince pesime birisi dolaninca sinir oluyorum hic sevmem o tarz seyleri

Canım +1. Ben de o günleri hala unutamıyorum eşim işten gelsin diye bekliyorum kucağımda ağlayan bebek ben ağlıyorum saatlerce sürüyor bu çaresizlik hiç tadını çıkar öp kokla dönemi değildi herkesin deneyimi farklı.

Takma canim kafana ya her iki oglumda yuz ustu asla sevmezler. Buyuk oglum hatirliyorum 7 8 Aylikti falandi galiba yuz ustu atiyordum zar zor donuyordu bagira bagira. Simdiki de 1 kere dondu sadece

Allah yardimcimiz olsun canim ya istahsiz cocuk cok zor belki diş cikariyordur ondandir istahsizligi doktor baksa anlar aslinda disten mi diye.
Dişten değil ama kan testi istedi hemogram b12 ve glukoz bakalım yarın aşısı var belki onları da yaptırırım öğlen gibi

Takma canim kafana ya her iki oglumda yuz ustu asla sevmezler. Buyuk oglum hatirliyorum 7 8 Aylikti falandi galiba yuz ustu atiyordum zar zor donuyordu bagira bagira. Simdiki de 1 kere dondu sadece
Çok sağol canım içimi rahatlattın. Dönmemesi bir sorun teşkil ediyor mu diye çok endişelenmiştim. Burası iyi ki var kızlar ya ne zaman evham yapsam buraya geliyorum içim rahatlıyor. Hepinizi seviyorum çok. İyi ki varsınız.

Kızlar oğlumu 8.30da uyuttum gidip yatmaya korkuyorum, gece boyu yine dün geceki gibi sürekli uyanıp çığlık çığlığa ağlayacak diye, of resmen kendi çocuğumdan korkuyorum, ben ne zamaan huzurlu sakin bir ana olacağım olabilecek miyim acaba? Atak bitince mucize bir sihirli değnek değmiş gibi olur mu ki olmaz diyorum strese sokuyorum kendimi hayat böyle devam edecek diye.

Benimkisi de haftaya 6.ayına girecek ve hala yarım dönüyor tam döndü birkaç kez zor geldi herhalde de daha da tam dönmüyor. Zaten yarım dönmeyi bile 2 hafta olmadı yapalı. Normal diyor doktor bu ayda. Yakında dönmeye başlar dedi. Bir gece hatta yanımda yatıyordu yatağın altona en ucuna gelmiş yüz üstü dönmüştü kendisini kurtaramayınca ağladı çektim aldım. Hayır uyku sersemi ayağım çarpsaydı yere fırlatacaktım çocuğu. O günden beri beşiğinde yatıyorum dönüyor ama yan. Sonra geri sırt üstü dönüyor yüz üstü gelmeyi hiç sevmedi canım .

Ben 5e kadar uyandırmıyorum kuzum gece 10 saat uyumasında bi sakınca olmadığını söyledi doktorum o yüzden gece sağınca 5e kadar göğüslerim dolmuş oluyor
10 saat hiç uyanmiyor mu canim? Ekin hala en az 3 defa uyanıyor beslenmek için bu aylarda normalmiş 3 defa uyanması keşke uyanmasa
Aman gitme çok uyuzlar buralarla ilgili sormak istediğin bişey olursa özelden yazabilirsin bu arada canim
minseo Ekin in huzursuzlugu gecti mi nasil canim?
Valla kuzum anlamadim ya bi gülüyor bi keyfi kaçıyor ama damaklari acıyor eminim salyalar inanilmaz artti eller hep ağızda dün mama dondurdum meyve süzgecinde nasıl hoşuna gitti soğuk soğuk patlayacak mi yoksa sertleşme mi onu huzursuz ediyor anlamadim ama alttan iki boğum kabarik belli acaba ikisi ayni anda mi patlayacak anlamadım bekliyoruz

Geçecek canim sabır İnan tam dediğin gibi oluyor sanki bi peri gelip çubuğu ile bi taraflarına dokunuyor ve bi anda her şey değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…