2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimkisi bir aydır beyazları alt damakları şişmeye başladı ama hala çıkmadı dişi. Salyaları çok arttığında ellerini çok fazla yemeye çalıştığında tetagil sürüyorum ağzına biraz azaltıyor iyi geliyor. 2 gün sonra yine başlıyor yine sürüyorum yine iyi geliyor. Alya da aşırı salya oluyor önüne su dökmüşüm gibi birde çok sıcak önlük koymuyorım bunalmasın diye çocuk. Sürekli zıbın değiştirmek zorunda kalıyorum maalesef

Bende öyle önlük dayanmıyor taksam da alta geçiyor zaten dün iyiydi bugün huysuz bir de salyaları uzuyor yeni diş mi geliyor acaba buzluğ koydum kaşıyıcıyı, tetagil alsam mı bende yarın madem rahatlatıyor deniyeyim of ya bir gülüyor bir mızmızlanıyor bir yeri mi acıyor

Aynen canım sürekli saate bakıyordum, eşim işten gelsin de bir lokma birşey yiyeyim, bir balkona çıkıp nefes alayım, bir duşa gireyim ama öyle olduğunda bile kulağımda Aryananın ağıt sesi vardı, ağlamayan çocuğun ağlıyormuş gibi sesini duyuyordum vallahi her işi hızlandırılmış modda yapmam gerekiyormuş gibiydi, duştan çıkınca saçlarımı taramaya fırsatım olmuyordu, sonra o şekilde kuruyordu, baktım öyle böyle zaman geçmiş çocuğu sevmeye vaktim bile olmadığını 1 ay sonra farkettim. Nasıl ya öyle şey mi olur diye düşünen olursa vallahi oldu, oluyor Yalnız çokkk zordu çook.

Benimki de dönmüyordu oyuncaklarını havada tutup önce yere doğru sonra başının arkasına çevirerek poposundan da destek vererek kendim yavaşça döndüre döndüre dönmeyi öğrettim birkaç gün önce ama iyi mi yaptım bilmiyorum Youtube dan izleyebilirsin örneklerini. Şimdi de taklacı güvercin oldu sürekli dönüyor halısında ayaklarına destek vermezsem ilerleyemiyor ve ağlıyor , yatakta da dönmeye başladı hep tetikteyim. Arkadaşlar da demiş çok önemli değil diye ama kafana takıyorsan youtubedaki örnekleri deneyebilirsin teach your baby rolling over diye bak bir sürü şey var.

Atak biterkenden sihirli değnek değmezse bile En fazla bir bukadar daha sürer canım. Hayat böyle devam etmeyecek. Sabret

Kızlar doğumdan sonra ikinci reglini bir daha olmayan var mı? Haziranda oldum bir daha yok karnım ağrıyor gerginim

Geçecek canim sabır İnan tam dediğin gibi oluyor sanki bi peri gelip çubuğu ile bi taraflarına dokunuyor ve bi anda her şey değişiyor
Ayy içime umut kırıntıları serpiyorsun lütfen şu son 10 günümüz hızlıca geçsin dediğin gibi olmazsa çocuğu buradan birinize yollicam bir süreliğine, benim gücüm bitti el atın diye

Umarım sadece bugün için kutlama yapmışlardır bize ve yarın normale dönmek dileğiyle

Bizim ilk doz sıkıntısız geçmişti inşallah sizin de öyle olur

Ayni bizim de böyle işte kısır döngü gibi inşallah kolaylikla patlatirlar da rahatlarlar
Oyy çok zor ya resmen o günlere döndüm yanımda annem vardi o olmasa mahvolurdum sizinkiler uzakta mi kuzum
Ayağına sıkmak diye buna derim
Ayy içime umut kırıntıları serpiyorsun lütfen şu son 10 günümüz hızlıca geçsin dediğin gibi olmazsa çocuğu buradan birinize yollicam bir süreliğine, benim gücüm bitti el atın diye
Hahaha iyi düşün düzeleceeeeek

Ben de varım canım sadece 2 kez döndü benim oğlanda yüzüstü asla sevmiyor bağırmaya başlıyor hemen ve kendini yana deviriyor

Kızlar doğumdan sonra ikinci reglini bir daha olmayan var mı? Haziranda oldum bir daha yok karnım ağrıyor gerginim

Ben daha henüz hiç olmadım. Hem korkuyorum çok kanamam olursa diye (Doğum sonrası kanamam çok oldu çünkü) hem de bir olmaya başlarsam kilo verecekmiş gibi hissediyorum.

Ama âdet düzensizliği normaldir, merak etme Allahın izniyle

Bana yolla kızz, ağlayan bebelere karşı mala bağlamak gibi bir özelliğim ortaya çıktı sakin bir ses tonu, yavaş hareketler filan.. halbuki fevri ve aceleci bilirdim kendimi

İyiyiz canımmm sen nasılsınn
İyi diyelim iyi olalım modundayim cocuklar uyumaz ben uykusuz pilim bitik
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsınnn
4 atak sonrası yoğun uyku reddiyle mücadele ediyorum
İyiyiz canım, sen nasılsın ufaklıklar nasıl? En son bi alerji durumunuz vardı durumlar nedir?
Kızda devam ediyor canım halen. Gıda alerjisiin bir adım ötesi alerjik rinit var kizda. Geçen ay doktor alerji için baskılayici ilac başlatmıştı hersey daha kötüye döndü ender görülen yam etkileri yaşadık yoğun şekilde. Kabus halusnasyon paso bunlarla uğraştım desem yeri var. Farkettigim anda ilacı kestim ama etkileri biraz uzun sürdü açıkçası. Bir yandan oğlan uyumaz. Ben uyumam resmen stresten yoğun baş ağrısı yaşıyorum. Hayatımda hiç başım ağrımamış biri olarak kafamı kesip atacak kadar yoğun.
Yorgun bizimki aşırı salyalı ve huzursuz bugün diğer dişler gelecek bence ellerde heeeep ağızda boğazına kadar ama yine de çok şükür sen nasılsın canım?
Bende bende bitmeyen bir yorgunluk var üstümde. Eller hep ağızda , yiyeceklere saldırıyor yemek istiyor birde dönme konusunda ustalasti tekerlek gibi dönüyor ve yön değiştiriyor. Akşam yanıma aldım uyurken emzirdim gece biranda uyandım çocuk ayak ucumda yataktan düştü düşecek bir tur dönse yerde resmen. Şuan sadece soldan sağa doğru hem sırt üstü hem yüzüstü dönüyor bıraktığım yerde bulamıyorum çocuğu
Bir de ayak parmaklarını keşfetti sürekli ayak parmağını emiyor napiyon sen dediğimde de kahkaha atıyor yaramaz ya algıları inanılmaz gelişti ve oyalamak çok zorlaştı...

Allah kolaylık versin kuzum, inşallah her şey yoluna girer

Valla çoğu gece uyanmıyor arkadaşım meyve süzgecinde nasıl mama donduruyosunuz kızlar bende yapiyim arya hanıma onunda dişler gelicek gibi yaa çok huzursuzdu bütün gün

Valla çoğu gece uyanmıyor arkadaşım meyve süzgecinde nasıl mama donduruyosunuz kızlar bende yapiyim arya hanıma onunda dişler gelicek gibi yaa çok huzursuzdu bütün gün

Canım ben bugün sütümü sağdım biraz, buz kabına koydum. Yarın şu meyve filesine koyup eline vermeyi planlıyorum inşallah. Aynı mantıkla mamayı hazırlayıp dondurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…