Benimkisi bir aydır beyazları alt damakları şişmeye başladı ama hala çıkmadı dişi. Salyaları çok arttığında ellerini çok fazla yemeye çalıştığında tetagil sürüyorum ağzına biraz azaltıyor iyi geliyor. 2 gün sonra yine başlıyor yine sürüyorum yine iyi geliyor. Alya da aşırı salya oluyor önüne su dökmüşüm gibi birde çok sıcak önlük koymuyorım bunalmasın diye çocuk. Sürekli zıbın değiştirmek zorunda kalıyorum maalesefValla kuzum anlamadim ya bi gülüyor bi keyfi kaçıyor ama damaklari acıyor eminim salyalar inanilmaz artti eller hep ağızda dün mama dondurdum meyve süzgecinde nasıl hoşuna gitti soğuk soğuk patlayacak mi yoksa sertleşme mi onu huzursuz ediyor anlamadim ama alttan iki boğum kabarik belli acaba ikisi ayni anda mi patlayacak anlamadım bekliyoruz
Bende öyle önlük dayanmıyor taksam da alta geçiyor zaten dün iyiydi bugün huysuzBenimkisi bir aydır beyazları alt damakları şişmeye başladı ama hala çıkmadı dişi. Salyaları çok arttığında ellerini çok fazla yemeye çalıştığında tetagil sürüyorum ağzına biraz azaltıyor iyi geliyor. 2 gün sonra yine başlıyor yine sürüyorum yine iyi geliyor. Alya da aşırı salya oluyor önüne su dökmüşüm gibi birde çok sıcak önlük koymuyorım bunalmasın diye çocuk. Sürekli zıbın değiştirmek zorunda kalıyorum maalesef
Aynen canım sürekli saate bakıyordum, eşim işten gelsin de bir lokma birşey yiyeyim, bir balkona çıkıp nefes alayım, bir duşa gireyim ama öyle olduğunda bile kulağımda Aryananın ağıt sesi vardı, ağlamayan çocuğun ağlıyormuş gibi sesini duyuyordum vallahiCanım +1. Ben de o günleri hala unutamıyorum eşim işten gelsin diye bekliyorum kucağımda ağlayan bebek ben ağlıyorum saatlerce sürüyor bu çaresizlik hiç tadını çıkar öp kokla dönemi değildi herkesin deneyimi farklı.
Benimki de dönmüyordu oyuncaklarını havada tutup önce yere doğru sonra başının arkasına çevirerek poposundan da destek vererek kendim yavaşça döndüre döndüre dönmeyi öğrettim birkaç gün önce ama iyi mi yaptım bilmiyorumKızlar oğlum bir hafta sonra 6. ayına girecek ama hala sadece yarım dönüyor. Bir kere tam dönmüştü ondan sonra hiç dönmedi bir daha. Yüz üstü durmayı da hiç sevmez acaba ondan mi diyorum? Kafama taktım gece gece yine. Bir dönmeyen biz kaldık heralde sizin bebekleriniz dönüyor mu tamamen?
Atak biterkenden sihirli değnek değmezse bile En fazla bir bukadar daha sürer canım. Hayat böyle devam etmeyecek. SabretKızlar oğlumu 8.30da uyuttum gidip yatmaya korkuyorum, gece boyu yine dün geceki gibi sürekli uyanıp çığlık çığlığa ağlayacak diye, of resmen kendi çocuğumdan korkuyorum, ben ne zamaan huzurlu sakin bir ana olacağım olabilecek miyim acaba? Atak bitince mucize bir sihirli değnek değmiş gibi olur mu ki olmaz diyorum strese sokuyorum kendimi hayat böyle devam edecek diye.
Ayy içime umut kırıntıları serpiyorsun lütfen şu son 10 günümüz hızlıca geçsin dediğin gibi olmazsa çocuğu buradan birinize yollicam bir süreliğine, benim gücüm bitti el atın diyeGeçecek canim sabırİnan tam dediğin gibi oluyor sanki bi peri gelip çubuğu ile bi taraflarına dokunuyor ve bi anda her şey değişiyor
Umarım sadece bugün için kutlama yapmışlardır bize ve yarın normale dönmek dileğiyle+1 bayadır biberon vermiyodum anneme gitim bugün etrafı incelemekten resmen emmedi ya inanılmaz. Eve geldik o kadr yıprandım ki vercem dedim biberonu 150 cc süt içti çok snirlerim bozuk kendimi reeddedilmiş gibi hissediyorumoysa ki 1 haftadır falan çok iyiydik ya
Umarım kutlama sadece bir gündür yoksa bittikBugun meme red gunu galiba. Insan gunumuzu guzel kutlar hain evlatlar
Bizim ilk doz sıkıntısız geçmişti inşallah sizin de öyle olurMama yapıyorum 100 cc 4 saatlik açlığın ardından ya da 5 yarısını bile içmiyor 30/40 cc içiyor bırakıyor iteliyor kendisini. Yarım saat sonra kalanını vermeye çalışıyorum yine 20 ya da 30 cc bırakıyor.Bugün mesela havuç haşladım ezdim 2/3 kaşıkta reddediyor biraz yoğurt koydum karıştırdım 2 kaşıkta öyle zoraki yedi. Uyudu uyandı mama verdim 3 saat sonra kadar yine aynı hengamede devam etti. Tarttım tardıda 4.ay aşısında tam 7 kg dı. Bu ayın 8 inde 6.ayına girecek tam bir hafta sonra bugün 7250kg tarttım tabi boyu da uzayınca iyice zayıflamaya başladı kollarının katları gitti az bile bacaklarında kaldı.sebzeleri tekte yediriyorum olmuyor meyve püresi yapıyorum olmuyor ve yapsam 2/3 kaşık. Bir tek kendine sabahları yulaf yoğurt muz karıştırıyorum onu yiyor 10 kaşık. Bende anlamadım ki canım akşama kadarsa çocuğa onu da veremem ki.yarın da ilk doz menenjit aşısını yaptıracağım bakalım ne olacak
Ayni bizim de böyle işte kısır döngü gibiBenimkisi bir aydır beyazları alt damakları şişmeye başladı ama hala çıkmadı dişi. Salyaları çok arttığında ellerini çok fazla yemeye çalıştığında tetagil sürüyorum ağzına biraz azaltıyor iyi geliyor. 2 gün sonra yine başlıyor yine sürüyorum yine iyi geliyor. Alya da aşırı salya oluyor önüne su dökmüşüm gibi birde çok sıcak önlük koymuyorım bunalmasın diye çocuk. Sürekli zıbın değiştirmek zorunda kalıyorum maalesef
Oyy çok zor ya resmen o günlere döndüm yanımda annem vardi o olmasa mahvolurdumAynen canım sürekli saate bakıyordum, eşim işten gelsin de bir lokma birşey yiyeyim, bir balkona çıkıp nefes alayım, bir duşa gireyim ama öyle olduğunda bile kulağımda Aryananın ağıt sesi vardı, ağlamayan çocuğun ağlıyormuş gibi sesini duyuyordum vallahiher işi hızlandırılmış modda yapmam gerekiyormuş gibiydi, duştan çıkınca saçlarımı taramaya fırsatım olmuyordu, sonra o şekilde kuruyordu, baktım öyle böyle zaman geçmiş çocuğu sevmeye vaktim bile olmadığını 1 ay sonra farkettim. Nasıl ya öyle şey mi olur diye düşünen olursa vallahi oldu, oluyor Yalnız çokkk zordu çook.
Ayağına sıkmak diye buna derimBenimki de dönmüyordu oyuncaklarını havada tutup önce yere doğru sonra başının arkasına çevirerek poposundan da destek vererek kendim yavaşça döndüre döndüre dönmeyi öğrettim birkaç gün önce ama iyi mi yaptım bilmiyorumYoutube dan izleyebilirsin örneklerini. Şimdi de taklacı güvercin oldu sürekli dönüyor halısında ayaklarına destek vermezsem ilerleyemiyor ve ağlıyor , yatakta da dönmeye başladı hep tetikteyim. Arkadaşlar da demiş çok önemli değil diye ama kafana takıyorsan youtubedaki örnekleri deneyebilirsin teach your baby rolling over diye bak bir sürü şey var.
Hahaha iyi düşün düzeleceeeeekAyy içime umut kırıntıları serpiyorsun lütfen şu son 10 günümüz hızlıca geçsin dediğin gibi olmazsa çocuğu buradan birinize yollicam bir süreliğine, benim gücüm bitti el atın diye
Ben de varım canım sadece 2 kez döndü benim oğlanda yüzüstü asla sevmiyor bağırmaya başlıyor hemen ve kendini yana deviriyorKızlar oğlum bir hafta sonra 6. ayına girecek ama hala sadece yarım dönüyor. Bir kere tam dönmüştü ondan sonra hiç dönmedi bir daha. Yüz üstü durmayı da hiç sevmez acaba ondan mi diyorum? Kafama taktım gece gece yine. Bir dönmeyen biz kaldık heralde sizin bebekleriniz dönüyor mu tamamen?
Kızlar doğumdan sonra ikinci reglini bir daha olmayan var mı? Haziranda oldum bir daha yok karnım ağrıyor gerginim
Ayy içime umut kırıntıları serpiyorsun lütfen şu son 10 günümüz hızlıca geçsin dediğin gibi olmazsa çocuğu buradan birinize yollicam bir süreliğine, benim gücüm bitti el atın diye
İyi diyelim iyi olalım modundayimİyiyiz canımmm sen nasılsınn
4 atak sonrası yoğun uyku reddiyle mücadele ediyorumİyi diyelim iyi olalım sen nasılsınnn
Kızda devam ediyor canım halen. Gıda alerjisiin bir adım ötesi alerjik rinit var kizda. Geçen ay doktor alerji için baskılayici ilac başlatmıştı hersey daha kötüye döndüİyiyiz canım, sen nasılsın ufaklıklar nasıl? En son bi alerji durumunuz vardı durumlar nedir?
Bende bendeYorgunbizimki aşırı salyalı ve huzursuz bugün diğer dişler gelecek bence ellerde heeeep ağızda boğazına kadar ama yine de çok şükür sen nasılsın canım?
İyi diyelim iyi olalım modundayimcocuklar uyumaz ben uykusuz pilim bitik
4 atak sonrası yoğun uyku reddiyle mücadele ediyorum
Kızda devam ediyor canım halen. Gıda alerjisiin bir adım ötesi alerjik rinit var kizda. Geçen ay doktor alerji için baskılayici ilac başlatmıştı hersey daha kötüye döndüender görülen yam etkileri yaşadık yoğun şekilde. Kabus halusnasyon paso bunlarla uğraştım desem yeri var. Farkettigim anda ilacı kestim ama etkileri biraz uzun sürdü açıkçası. Bir yandan oğlan uyumaz. Ben uyumam resmen stresten yoğun baş ağrısı yaşıyorum. Hayatımda hiç başım ağrımamış biri olarak kafamı kesip atacak kadar yoğun.
Bende bendebitmeyen bir yorgunluk var üstümde. Eller hep ağızda , yiyeceklere saldırıyor yemek istiyor birde dönme konusunda ustalasti tekerlek gibi dönüyor ve yön değiştiriyor. Akşam yanıma aldım uyurken emzirdim gece biranda uyandım çocuk ayak ucumda yataktan düştü düşecek bir tur dönse yerde resmen. Şuan sadece soldan sağa doğru hem sırt üstü hem yüzüstü dönüyor bıraktığım yerde bulamıyorum çocuğu
Valla çoğu gece uyanmıyor arkadaşım10 saat hiç uyanmiyor mu canim? Ekin hala en az 3 defa uyanıyor beslenmek için bu aylarda normalmiş 3 defa uyanması keşke uyanmasa
Aman gitme çok uyuzlarburalarla ilgili sormak istediğin bişey olursa özelden yazabilirsin bu arada canim
Valla kuzum anlamadim ya bi gülüyor bi keyfi kaçıyor ama damaklari acıyor eminim salyalar inanilmaz artti eller hep ağızda dün mama dondurdum meyve süzgecinde nasıl hoşuna gitti soğuk soğuk patlayacak mi yoksa sertleşme mi onu huzursuz ediyor anlamadim ama alttan iki boğum kabarik belli acaba ikisi ayni anda mi patlayacak anlamadım bekliyoruz
Ben de varım canım sadece 2 kez döndü benim oğlanda yüzüstü asla sevmiyor bağırmaya başlıyor hemen ve kendini yana deviriyor
İnşallah canım ya , bir şeylerin yoluna girmesine çok ihtiyacım var resmen.Allah kolaylık versin kuzum, inşallah her şey yoluna girer
Valla çoğu gece uyanmıyor arkadaşımmeyve süzgecinde nasıl mama donduruyosunuz kızlar bende yapiyim arya hanıma onunda dişler gelicek gibi yaa çok huzursuzdu bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?