Her gün yeni bir aksiyon sen nasılsın canımSelam kızlar nasılsınız?
Ohhh harikaValla çoğu gece uyanmıyor arkadaşımmeyve süzgecinde nasıl mama donduruyosunuz kızlar bende yapiyim arya hanıma onunda dişler gelicek gibi yaa çok huzursuzdu bütün gün
2 gün sürdü kızımın huzursuzluğuBir de yarın menenjit aşısı olucaz sizinkiler nasıl gecti kac gün sürdü huzursuzluk
Ay gözüm korktu2 gün sürdü kızımın huzursuzluğuayrıca 1 hafta kadar da uyku düzeni epey bozuldu
Ben de kaçırmışım, umarım keyfi yerine gelmiştir tospik kuzununAa kaçırmışım Ekin mi huzursuz
Bize dokunsa dokunsa samuray kılıcı oyuncak dokunacakmış gibi geliyor artıkGeçecek canim sabırİnan tam dediğin gibi oluyor sanki bi peri gelip çubuğu ile bi taraflarına dokunuyor ve bi anda her şey değişiyor
Ben bugün oldum gibi ama devamı gelecek mi bilemiyorum çünkü iki hafta önce de leke geldi ama devamı gelmediKızlar doğumdan sonra ikinci reglini bir daha olmayan var mı? Haziranda oldum bir daha yok karnım ağrıyor gerginim
Yıkılmadim ama ayaktada değilimHer gün yeni bir aksiyon sen nasılsın canım
Muz mu dokundu acaba önceden vermismiydinKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Canim sen.sunnet ettirmemistin degil mi? Aklima.sey geldi gecen sunnet esnasinda bize sey demisti bebekler.dogunca hep gazdan agladiklari dusunulur oysa ki bazi bebekler pipideki darliktan sebep çisini tam yapamazlar yarisi gszdan sebep.aglama ise yarisida ondandir ve idrar yolu enfeksiyonuna cevirir demisti. Çiş tahlili yaptirmadi isen bir yaptirsan mi enfeksiyon falan olmasin çiğlik çigliğa agliyor diyorsun.Kızlar oğlumu 8.30da uyuttum gidip yatmaya korkuyorum, gece boyu yine dün geceki gibi sürekli uyanıp çığlık çığlığa ağlayacak diye, of resmen kendi çocuğumdan korkuyorum, ben ne zamaan huzurlu sakin bir ana olacağım olabilecek miyim acaba? Atak bitince mucize bir sihirli değnek değmiş gibi olur mu ki olmaz diyorum strese sokuyorum kendimi hayat böyle devam edecek diye.
Canim cok gecmis olsun uzuldum şuan nasil iyidir umarim. Belki salgindanda olabilir acayip bir isal kusma var.Kızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Yok çok kez yediMuz mu dokundu acaba önceden vermismiydin
Gerçekten mi devam ederse doktora götüreyimCanim cok gecmis olsun uzuldum şuan nasil iyidir umarim. Belki salgindanda olabilir acayip bir isal kusma var.
Geçmiş olsun dikkat ediyorsun ama üşütme ihtimali var mı? Bu havalar çok korkutucu terleme ile her şey olabilir. Yaz aylarında genelde bu tarz salgınlar da oluyor. Umarım çabuk atlatırKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
ah yavrum. Ya ben ne zaman buzluğa attığım diş kaşıyıcaları versem arya üşütük kokar gibi kusuyor acaba soğuk meyvedan olabilir mi? Veya sapsarıysa kakası muz olabilir mi? Kıyamam bu minnaklar en ufak sorun yaşamasın yaKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Bende oleydim biliomusun artik gayet sakinim hatta aglarken o dilinin titremesine guluyorum opuyorum ama bebek ciglik cigliga ahahahahahaBana yolla kızz, ağlayan bebelere karşı mala bağlamak gibi bir özelliğim ortaya çıktısakin bir ses tonu, yavaş hareketler filan.. halbuki fevri ve aceleci bilirdim kendimi
Gecmis olsun cnmYok çok kez yedi
Gerçekten mi devam ederse doktora götüreyim
Kuzum benim dqha şimdiden reflü var ilerisini düşünemiyorumAmin inşallah bulantım geçince benimde reflü başlamıştı. Gavison şurup içiyordum şişeyi dikiyordum artık son 2 ayında falan. İnşallah sende benim gibi olmaz. Ben yaşayacak bütün sıkıntıları bunda yaşadım çok şükür geçti gitti
Çok uzak sayılmazlar aslında arabayla 1 saat. Annemin sağlığı iyi değil diğer herkesin de işi gücü var. Kimseye kızmıyorum ama biri olaydı iyiydiAyni bizim de böyle işte kısır döngü gibiinşallah kolaylikla patlatirlar da rahatlarlar
Oyy çok zor ya resmen o günlere döndüm yanımda annem vardi o olmasa mahvolurdumsizinkiler uzakta mi kuzum
Ayağına sıkmak diye buna derim
Hahaha iyi düşün düzeleceeeeek
Gecmis olsun canim. Tekrar isal yaparsa git bence. Atesi yokmus. Zaten kusmus atmis mideden. Bence muzdur. Bazen kotu oluyor muz bile olsa. Kotu koku da ondandir. Ben de dun pasta yaptim kızıma, muzu yerken fark ettik gorunusu guzel ama tadi kotuydu. Belki oyledir. Ucundan tadina bakmak lazim demek kiKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?