2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaa 2. Gunden beri.miAslinda oyle gaz sancisina da iyi geliyor
Evet canım kolikti zaten, düz ve yan uyutamıyorum zararı olur mu diye dr. A sormuştum hayır aksine karnı yatağa değdiği için bebek daha rahat uyur demişti.
Hastaneden geldim o gecesi direk kocam göğsümde uyutacam dedi bende bir iki saat zevkini alsın dedim, tabii narkoz etkisi de altındayım çok müdahale edememiştim, birkaç saat sürecek zannettiğim şey günlerce devam etti, kocam 15 gün boyunca Aryana uyurken o da yatıp direk üzerine alıyordu bebek ne kadar uyuduysa benim kocam da neredeyse o kadar yattı diyebilirim hahshah

Bak böyle çok basit. Bir de o buharlı pişiriciler çok kısa bir zaman kullanıldığı için mantıklı gelmedi bana
Sabaha kadar miBak sen susluyr guzelligin sirri demek yuzunu oyle kapatip uyumaktan geliyorBundan sonra ben de.oyle uyuyacagim. Cocuklarimda bana cekmis ben de hic sevmem yuz ustu
Ya cidden genetik aktarım olabilir çünkü ben de hep yüz üstü uyurum hamileyken uyuyamıyorum diye çok zorlanmıştım hatta anası kılıklılar

Kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz üçüncü yılımız olacak ama hediye almadım ya zaten haziranda babalar günüydü almıştım hediye e temmuzun beşi de eşimin dogumgunuydu onda da aldım valla tükendim bunda almadım artık en güzel hediye alin ve beniz falan dicem napiyim

Ya çok teşekkür ederim, bu muydu yani oysaki ben kafamda bambaşka bir pişirme senaryosu üretmiştim tamam kesin bundan alıyorum.

Ben eşimin doğum gününde aynen öyle yaptım, Aryananın onun kucağında bir fotoğrafının altına, "sana hediyem kucağındakidir" yazmıştım

Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)
Doktor beni ozellikle uyardi. Asla dokunma dedi, 30 gun sonunda kendiliginden dusecek ya da ericekler dedi. Yapma bence canim...

Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)
Çekme canım kendi düşecek onların kafayı takacak bir şey yok. Benim bebenin de üstte bir dikiş 15 güne düştü.

Doktor beni ozellikle uyardi. Asla dokunma dedi, 30 gun sonunda kendiliginden dusecek ya da ericekler dedi. Yapma bence canim...
Canim pipiyi asagi cekecegiz ya yapismasin diye her alt degistirme de onu tam dikisler.dusunce demi. Size ne soylendi.

Ben makarna lütfen’den bebek irmiği, organik pirinç unu ve muhallebi karışımı vardı ondan aldım. Daha kullanmadım henüz sebze tadımları yapıyoruz

Og natural de iyidir herhalde ama influencer şişirmesiyle fiyatları diğer markalara göre daha pahalı bence.

Kıskançlıktan ziyade bu 2-3 yaş sendromlari çok yorucu
Bu sendromlarda cocuktan cocuga degisebilir bilemiyorum,biz dibine kadar yasiyoruz ama kizimdan bir hafta kucuk ablamin oglu ve iki hafta buyuk erkek kardesimin kizi daha sakinler. Genel olarak zor bir donem ama

Canim pipiyi asagi cekecegiz ya yapismasin diye her alt degistirme de onu tam dikisler.dusunce demi. Size ne soylendi.
Bize oyle bir sey soylenmedi canim. Siyirma islemi uyardigi icin yetiskinlikte cinsel sorunlar yil acar psikolojik acidan ama ...tabii bilemicem sizin doktorunuz daha iyi bilir.

Anladim canim tedavi edilebilir.bir seydir umarim. O da mi kizinla ayni ay. Ama benim icimdeki his senin kizda bir sey yok. Hem tutmaya da baslamis bol bol egzersiz yap canim.
O 7 aylık. Egzersiz yapıyoruz. Evet kafayı tutmaya çalışıyor çabalıyor. Sanki zayıf ve güçsüz olduğu için yapamıyor gibi. Düzeleceğine inanıyorum. Rabbim herkesin çocuğuna şifa versin inşşş.

Sagol canim benim

İyi o zaman bir kac gune atlatacaktir insallah.Buyuk kiz adenovirus olmustu, kakasi inanilmaz kokuyordu, cok bariz anlasiliyordu bir gariplik oldugu.
Ya minoşun kakası baya ağır kokuyor acaba bundan mı ama huzursuz değil keyfi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…