Bu kizlar cok cesaretliler benimkilerde cesaret yokBu kız da aynı uyurken en güzel etkinlikleri çarşaf çekiştrmek ve yüzüstü olmak
Eki Görüntüle 3283821
Evet canım kolikti zaten, düz ve yan uyutamıyorum zararı olur mu diye dr. A sormuştum hayır aksine karnı yatağa değdiği için bebek daha rahat uyur demişti.Yaa 2. Gunden beri.miAslinda oyle gaz sancisina da iyi geliyor
Bak böyleEvet var canım, fiyatıda bayağı uygunmuş ya. Makineyle bunun fiyatını karşılaştırdığımda evet bunu almak çok daha mantıklı da bişey dicemmm ama gülme bunda nasıl pişiriliyor kız ilk defa görüyorum
Ya cidden genetik aktarım olabilir çünkü ben de hep yüz üstü uyurum hamileyken uyuyamıyorum diye çok zorlanmıştım hattaSabaha kadar miBak sen susluyr guzelligin sirri demek yuzunu oyle kapatip uyumaktan geliyor Bundan sonra ben de.oyle uyuyacagim. Cocuklarimda bana cekmis ben de hic sevmem yuz ustu
Ya çok teşekkür ederim, bu muydu yaniBak böyleçok basit. Bir de o buharlı pişiriciler çok kısa bir zaman kullanıldığı için mantıklı gelmedi bana
Ya cidden genetik aktarım olabilir çünkü ben de hep yüz üstü uyurum hamileyken uyuyamıyorum diye çok zorlanmıştım hattaanası kılıklılar
Ben eşimin doğum gününde aynen öyle yaptım, Aryananın onun kucağında bir fotoğrafının altına, "sana hediyem kucağındakidir" yazmıştımKızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz üçüncü yılımız olacakama hediye almadım ya zaten haziranda babalar günüydü almıştım hediye e temmuzun beşi de eşimin dogumgunuydu onda da aldım valla tükendim bunda almadım artık en güzel hediye alin ve beniz falan dicem napiyim
Doktor beni ozellikle uyardi. Asla dokunma dedi, 30 gun sonunda kendiliginden dusecek ya da ericekler dedi. Yapma bence canim...Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)
Çekme canım kendi düşecek onların kafayı takacak bir şey yok. Benim bebenin de üstte bir dikiş 15 güne düştü.Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)
Canim pipiyi asagi cekecegiz ya yapismasin diye her alt degistirme de onu tam dikisler.dusunce demi. Size ne soylendi.Doktor beni ozellikle uyardi. Asla dokunma dedi, 30 gun sonunda kendiliginden dusecek ya da ericekler dedi. Yapma bence canim...
Ayy hayir canim dokunma asla.Sunnet yaptiran anneler size bi sorum olacak 20 gunden fazla oldu dikisleri duruyor hala birazi dustu ustte 2 tane kaldi acaba makasla kessem elimle ceksem nolurki esim kafayi takmis vaziyette:)
Daha güzel bir hediye düşünemiyorumBen eşimin doğum gününde aynen öyle yaptım, Aryananın onun kucağında bir fotoğrafının altına, "sana hediyem kucağındakidir" yazmıştım
Evet necati beye gidiyoruz canim ama ben tek doktora gitmiyorum ya 2-3 dr geziyorum bi tanesi torbalida blender olayini o söylemiştiSen hangi doktora gidiyorsun canim burda medifema mi yoksa
Kıskançlıktan ziyade bu 2-3 yaş sendromlari çok yorucu2-4 yas arasi ben merkeziyetci donem,ergenlik donemiyle benzer bir surec, cogu psikolog 4 yasi en ideal yas farki olarak degerlendiriyor ama cevremde yas farki olup kiskanclik yasayan da cok.
Ben makarna lütfen’den bebek irmiği, organik pirinç unu ve muhallebi karışımı vardı ondan aldım. Daha kullanmadım henüz sebze tadımları yapıyoruzKızlar bir şey soracağım. Makarna lütfen indirimdeymiş ya bir şeyler alayım diyorum. İlk etapta alınması gereken şeyler neler bir sürü şey var kafam karıştı biraz? Bir de ben OG Natural alacaktım aslında bu tür şeyleri ama makarna lütfen de iyi sanırım sizce kullanan oldu mu?
Bu sendromlarda cocuktan cocuga degisebilir bilemiyorum,biz dibine kadar yasiyoruz ama kizimdan bir hafta kucuk ablamin oglu ve iki hafta buyuk erkek kardesimin kizi daha sakinler. Genel olarak zor bir donem amaKıskançlıktan ziyade bu 2-3 yaş sendromlari çok yorucu
Acaba kaç yıl sürdürebilirim bu taktiğiDaha güzel bir hediye düşünemiyorum
Bize oyle bir sey soylenmedi canim. Siyirma islemi uyardigi icin yetiskinlikte cinsel sorunlar yil acar psikolojik acidan ama ...tabii bilemicem sizin doktorunuz daha iyi bilir.Canim pipiyi asagi cekecegiz ya yapismasin diye her alt degistirme de onu tam dikisler.dusunce demi. Size ne soylendi.
O 7 aylık. Egzersiz yapıyoruz. Evet kafayı tutmaya çalışıyor çabalıyor. Sanki zayıf ve güçsüz olduğu için yapamıyor gibi. Düzeleceğine inanıyorum. Rabbim herkesin çocuğuna şifa versin inşşş.Anladim canim tedavi edilebilir.bir seydir umarim. O da mi kizinla ayni ay. Ama benim icimdeki his senin kizda bir sey yok. Hem tutmaya da baslamis bol bol egzersiz yap canim.
Ya minoşun kakası baya ağır kokuyor acaba bundan mı ama huzursuz değil keyfi yerindeSagol canim benim
İyi o zaman bir kac gune atlatacaktir insallah.Buyuk kiz adenovirus olmustu, kakasi inanilmaz kokuyordu, cok bariz anlasiliyordu bir gariplik oldugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?