Tmm cnmDoktor beni ozellikle uyardi. Asla dokunma dedi, 30 gun sonunda kendiliginden dusecek ya da ericekler dedi. Yapma bence canim...
Ben de almadım ya hsngi marka iyi uygun araştırmaya kalktım kafam karıştıBunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim
Daha neeeeKızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz üçüncü yılımız olacakama hediye almadım ya zaten haziranda babalar günüydü almıştım hediye e temmuzun beşi de eşimin dogumgunuydu onda da aldım valla tükendim bunda almadım artık en güzel hediye alin ve beniz falan dicem napiyim
Hahaha Ela da hiç sevmiyorKizlar sabah çiğlik.kiyamet aglama sesiyle uyandimYigit besikte yuz ustu donmus nasil bagiriyor nasil ben ne oluyor dedim o kadar ki nefret ediyor yuz ustunden Sizinkiler oyle yataga gomulu nasil duruyorlar ya hele ki Alin var ya Alin o nasil.duruyor oyle
Ben de daha gidemedim en son medifemaya gittiğimde muayene 60 tlydiEvet necati beye gidiyoruz canim ama ben tek doktora gitmiyorum ya 2-3 dr geziyorum bi tanesi torbalida blender olayini o söylemişti
Merhaba kızlar benim bebeğim de 6 aylık oldu yeni. İlk kızımda Blw yaptım çok yorucu oldu ama her şeyi güzelce yiyordu, ikincide ben kaşıkla beslemek istedim çünkü uğraşacak zamanın yoktu. Bir yerde hata mı yaptım bilmiyorum ama neredeyse 18 ayına kadar hiç ama hiç bir şey yemedi, yalnızca süt alıyordu. Şimdi üçüncüde stres oluyor ne yapmalı diye. Aybı iştahsızlık durumunu yaşayıp psikolojik olarak yıpranmak istemiyorum. Kefir tadımı yaptım, çok sevdi. Onu menüsüne ekledim artık her sabah kefir veriyorum. Sonra yumurta sarısı tadımı yaptım. Onu çok iştahlı yemedi ama yine de her sabah bir çimdik de olsa ekledim menümüze. Dün de patates tadımı yaptım, sevdi gibi ama onu eklemeyeceğim. Arada veririm. Size tavsiyem aşırı karışımlar vermeyin ilk etapta tadım şeklinde ilerleyin. Her şeyin tadını ayrı ayrı öğrensin. Zeytin ve peynir tadımı için geç kalmayın yoksa alışmıyorlar. Blw tam uygulamasanız bile tadım yaparken hep ezilmiş hem de bütün halini sunun önlerine.Biz 6. Ay ek gıdaya geçeceğiz doktoruma da görüştükten sonra burdan takip etmeyi düşünüyorum her ay ve hafta olarak menüler var ek gida konusunda bir fikir olabilir kafası karışık olanlar için de
Canim yapisiyor ya. Buyuk oglumda da yap bir.sure demisti ben yaptim ama tam asagi cekmemisim meger yapisti tekrar doktor acmak zorunda kaldi. Cocuk doktoru fark etti yapismis dedi. Simdi bu dikisli ya.onceki dikissiz iylestiginde bir sure asagi cek ki yapismasin dedi.Bize oyle bir sey soylenmedi canim. Siyirma islemi uyardigi icin yetiskinlikte cinsel sorunlar yil acar psikolojik acidan ama ...tabii bilemicem sizin doktorunuz daha iyi bilir.
Şu bacakların duruşuna aşığım ya penguen gibi
Ahahha benimki de aynen bu şekilde uyuyor şu an. Ayaklarını ısırırım bunun bennbirde kolunun arkasını ayyy çok lezzetliler yaaa
Hepsini yemek ısırmak lazım vallahi yaBu kizlar cok cesaretliler benimkilerde cesaret yok
Gittiği yere kadarAcaba kaç yıl sürdürebilirim bu taktiği
Canım bu beşinci ayda olması gereken bir şeymiş alin de emiyor çok tatlıysa demek ki
Tam vucut agirligini vermiyor anladigim kadari ile. Faydasi var canim. Ama adim atar gibi beline agirligi ile verirse zararli.Kizlar bisi daha soracam annem yere bassin diye surekli ayaklari ustunde tutup çekiyor kendi agirligini vermiyor kalcasinda tutuyor ama bilemedim bi zarari olurmu? En sagdaki gorsel varya oyle tutuyor eliyle kalcasini destekliyor Eki Görüntüle 3283858
Bilmiyorum canim, esime sorayim o bilir. Gerekirse doktoru arariz. Tesekkur ederim bilgi icin.Canim yapisiyor ya. Buyuk oglumda da yap bir.sure demisti ben yaptim ama tam asagi cekmemisim meger yapisti tekrar doktor acmak zorunda kaldi. Cocuk doktoru fark etti yapismis dedi. Simdi bu dikisli ya.onceki dikissiz iylestiginde bir sure asagi cek ki yapismasin dedi.
Benimki 3.5 aylikti basladi ayak parmagini emmeyeGittiği yere kadar
Canım bu beşinci ayda olması gereken bir şeymiş alin de emiyor çok tatlıysa demek ki
Zaten bir sure yapilacak canim demek kendini tutana kadar. Yeni oldugu icin yapmayinca yapisiyor bizzat yasadim. Bir sor bakalim canim merak ettim size ne soylenecek. Ben iki farkli yerde yaptirdim ikisini de bunu soyledi banaBilmiyorum canim, esime sorayim o bilir. Gerekirse doktoru arariz. Tesekkur ederim bilgi icin.
Çocuğa emzik tuturamadım benimle dalga geçer gibi ayak parmağına saldırıyor kaç gündür ve cup cup emiyor ses çıkara çıkaraGittiği yere kadar
Tek bakıyorum ben de, Allah'tan abisi büyükte, kendi işini halledebiliyor. Gündüz de maksimum 40 dakika uyur. Yemeği kucakta yapıyorum, bazen oyun halısında abisi oyalıyorKızlar bebislernizle bir gununuz nasıl geciyor? Tek misiniz? Yardım alıyor musunuz neler yapıyorsunuz? Ben bazen cok yoruluyorum oyle boyle degil gozlerm kararıyor hem ev isi hem yemek hem Ela, ela oglen uykusu asla uyumuyor koltuga max 5 dk oturtabiliyorum…
Benim 1 haftada kalmadılarDogdu dogali 2 cocukla yanlizim. Dogum yaptim sadece 1 hafta yanimda kaldilar o kadar canim. Kendimden baska kimsenin faydasi yok bana
Bebekler için ilk etap özeniyoruz canım, sonra kendimiz ne yersek onu veririz zatenBunların hepsi organik mi olmak zorunda. Ben neyi nasıl yapacam hala kafamda birşey yok ve daha hiçbirşey almadım, o gün geldiğinde iki ayağım bir papuça girer gibi bir his içerisindeyim
Ben onları genelde dışarı çıkarken veriyordumHaha aynen ya ben hiç hazır değilim.
Bu arada hazır ek gıdalar var cam kavanozlarda organik katkısız yazıyor üzerlerinde acaba işk etapta onlar olmaz mı
Hey masallahBenimki 3.5 aylikti basladi ayak parmagini emmeye
Evet canım beşinci ayda olması gerekiyormuş diye okudum geçen günÇocuğa emzik tuturamadım benimle dalga geçer gibi ayak parmağına saldırıyor kaç gündür ve cup cup emiyor ses çıkara çıkaraanormal bir durum yok yani normal miymiş?
Arkadaşımın bakıcısı var, salon ve bebek odasında kamera var telefonda sürekli izleyebiliyorKızlar bakıcıya nasıl güveniyorsunuz yani bir testi var mı bunun? Güveninizi kazandıran nedir? Ben kafamda hep kötü senaryolar yazıyorum uyumuzsa öksürük şurubu falan içirir uyutur mu kolayına gelsin diye ya da ağlarsa çok sarsar mı çocuğa bağırır mı falan of hep kötü şeyler geliyor aklıma ama işe yavaştan başlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?