2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bunlarda kreşe giderken beslenmeye adana dürüm isteyecek potansiyel var
O kesin annem bile diyor az kaldi sen adana dürüm mü yiceksin surekli görüntülü aramada adana dürüm ve salgamdan bahsediyor ek gida icin qhshwhwh gelince sana koyun kesicem ek gida icin diyor

Bizim saglik ocagindaki hemsirelerde butun ozel asilari yaptirdigimizi gorunce baya sasirmislardi. Yazik demekki kimse yaptıramiyor ozel asilari. Ekonomik sebeplerle yaptiramayanlara cok uzuluyorum.
Hem yaptiramiyor hem de devletin asilarini bile kimse yaptirmiyormus. Aşı karsiti cok insan varmis doktor öyle söyledi. Bana da menenjit icin 1 yaş dedi ama herkes yaptirmis ben en iyisi izmir'de de bir randevu alip doktora götüreyim

Cok şükür canım atlattın sen darısı bize mışıl mışıl uyusun kuzucuk
Şükür canım amin inşallah sağlıkla geçsin bütün süreclerimiz
Iste bunu daha önce de yazmistim benim cok kafaya taktigimi birak cocuk kendi kendine büyüsün disardaki aşısız cocuklar kuzeyden daha sagliklidir diyordu. 1 kisi bile bu zamana kadar burda menenjit asisi yaptirmadi dedi hqhshw
Kimse aşı yaptırmıyor diye aşı yaptırmamak doğru mu oluyor cidden böyle insanlara he he diyip geçiyorum cahille sohbeti kestim kız
Bizim saglik ocagindaki hemsirelerde butun ozel asilari yaptirdigimizi gorunce baya sasirmislardi. Yazik demekki kimse yaptıramiyor ozel asilari. Ekonomik sebeplerle yaptiramayanlara cok uzuluyorum.
Yaptıramaz ki dün rota+menenjit+muayene ücreti 3450 tl verdik şaka gibi bir rakam

Ay cok pahali ben asilari alip saglik ocaginda yaptiriyorum devlete de muayeneye gidiyorum

Sürekli kullanmadıktan sonra bir şey olmaz canimz cikarabildiniz mi sargiyi?

Yok canim asitten, farklı cins zeytinin yagi olan bidonda bir şey yok ama bu cins yağ olan bidonlarda ananem dayim teyzem hepsinin delindi
Zeytinin cinsi farklıysa olabilir canım hiç denk gelmemiştim duymamıştım, zeytinyağında farklı bileşenli asit var diye biliyorum, çünkü 1 aylık bebeğe bile kabız olunca 1 çay kaşığı zeytinyağı öneren doktorlar var, öyle bidonu delecek kadar asit içerseydi bebeklere nasıl içirilirdi ki kafam almadı o cins zeytinyağına denk gelmem inşallah

Bizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Geçmiş olsun canım menenjit aşısı bizde de ateş yaptı 2-3 gün sürmüştü. Sen yine takipte kal
Canım dikişe falanda denk geliyor sargı bezi yapışıyor sürükleri kremden ötürü. O yüzden çıkmazsa zorlama doktor çıkartır orda birşeyler döküp.
Son bı suda bekleticem bakalım çıkmazsa götürücem canım
2 gün sonra çıkart dedi salı yaptık persemde yani dün de çıkacaktı ama cikartamadik. Bugün bı denicem yine suyla zeytinyağı sanki yumusatmis çıkar umarım. Bize krem vermedi anlamadım hangi kremi verdi size gidersem sorayım. Genel cerrah yani guvendim inşallah doğru yönlendirmiştir
Sürekli kullanmadıktan sonra bir şey olmaz canimz cikarabildiniz mi sargiyi?

Yok canim asitten, farklı cins zeytinin yagi olan bidonda bir şey yok ama bu cins yağ olan bidonlarda ananem dayim teyzem hepsinin delindi
Yok canım daha çıkaramadık ablam gelicek onla denicez cikmazsa Dr a götürücem

Canım kanar falan hiç uğraşma derim götür doktor çıkarsın işini sağlama al Furacin diye sarı bir merhem verdi bize canım.

Kızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? Perşembeye Rheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Fikirlerinizi bekliyorum tipik bir başak olarak hemen planlarıma başlamam lazım

Selam kızlar. Konuları hep geriden gelerek okuyorum yetişemedim bi minseo geçmiş olsun biz de geçen hafta baya ağır hastalık geçirdik . Biz antibiyotik vermek zorunda kaldık, ateşi düşüremedik çünkü, sürekli duş altında tutmamıza rağmen. Umarım zararı dokunmaz. Ateş 39 üstüne çıkınca çok korktum. Büyük kızım da hastaydı onda 40.8 leri gördük havalenin eşiğinden döndü. Rabbim bir daha göstermesin.
Kızlar sizlere bir şey soracağım. Okurken gördüm uyku saatleri değişti sabah erken kalkıyor akşam da en geç 9 gibi uyuyor yazanlar olmuş. Bizim hala gece uykusu çok geç vakitte başlıyor. Sabah erken de kalksa gece uykusu 23.00-23.30 civarlarında. Hatta gece uykusuna erken yatırıyorum 21.30 civarı ve saat 24.00 e kadar sürekli uyanıyor geri döndürüyorum, çok yoruldum. Zaten gündüz uykuları 30 dk. 4.ay gerilemesi biliyorum ama sanki büyük kızımda daha kolay toparlanmıştık. Çünkü ben iki kızımda da 2 buçuk aylıktan itibaren saat düzenlerine uyuyorum. Ama bu sefer toparlanamadık.

Ay cok pahali ben asilari alip saglik ocaginda yaptiriyorum devlete de muayeneye gidiyorum
Bütün özel aşılar öyle yapılabiliyor mu canım
Evet kuzu takipteyim inşallah sıkıntı yaşamayız biraz canı sıkkın gibi sadece muz falan verdim yemek istemedi dün çok sevmişti aslında düzelir yarına artık

Yapmadım çok memnunum

O kesin annem bile diyor az kaldi sen adana dürüm mü yiceksin surekli görüntülü aramada adana dürüm ve salgamdan bahsediyor ek gida icin qhshwhwh gelince sana koyun kesicem ek gida icin diyor
Yürü bee alamanci ananeee
Yavrum biz de her şeyi zeytin yağı ile yiyoruz o zaman bu mantikta midemizin delinmesi lazim zeytinyağı bidonu aylardır duruyor ve vücut ile aynı olur mu mide öğütüyor sonuçta

Off çok geçmiş olsun canım ya allah korusun ateş korkulu rüya neden olmuş peki canim enfeksiyon mu vardi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…