2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Zeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranır
Yavrum benim kv de zeytinyagi sürün diyordu pişik kremi yerine. Cocuk cerrahina sorduk bize sürmeyin dedi jsjdje şimdi biz sürüyoruz biz zarari yok diyenler olacak ama bana doktor sürme büyükler hep bir şeyler söylüyor bunlarin bilimde bir karşılığı yok dedi

İnsanlari mezarlarına sokuyorlar resmen
Zeytinyağı asit orani çoook yüksek bir yağ ya. Bizim kendi zeytinlerimiz var yağını çıkarıyoruz yağ bidonu asitten delindi mesela. Evet yumuşatma etkisi var ama bence asit oranı yüksek olduğu için cilt bariyerini daha çok tahriş edebilir.

Yazarken tereddut ederek yazdim ama dedim simdi cok kişi karsi cikacak

Bebeklerimiz desteksiz otursalar binrahatlicam valla ya

Zeytinyağı enfeksiyon yapmasin acik yaraya istersen doktora sor yada hic elleme sabahi bekle bence
Yani kulak copuyle sargı bezine dokundurabildim sadece yaraya ulasmamistir zaten uykusu vardı rahat durmadı. Sargı bezi kaldıkça da sorun olur diyorum ıslandı falan inşallah enfeksiyon falan olmaz

Dene bakalım canım. Öyle gerçekten elleri alıştığı için bi çırpıda çıkarıyorlar
Sabah da çıkmazsa Dr a götürürüm ya artık napayım kalması daha kötü

Valla bn yapisiklik açılsın diye en sağlıklı yağı kullanayım dedim sürekli yapmam zaten pişik kremi de pek kullanmıyorum fazla pişik olmadı şimdi banti yapistirdiklari yer kasığı isilik gibi olmuş oraya krem sürdüm sabah bakicam geçmiştir inşallah.
Sabah sargı da düşer inşallah ya

Her türlü bilgi paylaşan arkadaşlarım teşekkür ederim

Tüm mesajları okuyamamistim şimdi gördüm canım eşim denedi suyun içinde ama sabun yapmamıştım şimdi biraz zeytinyağı damlattim çok yeterli değil gibi ama sabaha çıkmamış olursa sabunla denicem yapamazsam zorlamam tabi direkt Dr a giderim hem durumuna bakar. Teşekkür ederim

Bu arada bize krem falan da vermedi herkese krem verildi mi ? Dr öyle basit bişey gibi anlattı ki olayı bebek çok kolay iyileşir falan diyip durdu

Çok geçmiş olsun canım insan çok tedirgin oluyor maalesef bnim her an aklımda. Ülkenin deprem üzerine gidişatı hiç de iyi olmadığından biz anca dua edebiliriz . Allah tüm masumları korusun
Kızlar sizin bebişler de böyle keyifçi mi yakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Bnimki emerken rahatlıktan bayılacak

Şuan sargı bezinden deriye ulaşmamasını umuyorum hiç bu bilgiye sahip değildim teşekkürler minseo ok KiB by

Antibiyotik krem vermisti bize canim. 3. Gun de oturma banyosu 15 dk

Kız asit oranı var evet ama bidonu delecek kadar da değil, o bidon başka bişeyden delinmiştir anam babamların çok zeytin ağaçları var 35 yıldır 10larca bidon yağ yaparlar daha böyle bişey duymadım.
Sürekli pişik olmasın diye popoya kullanılmaz, pişiğe de sürülmez.

Son düzenleme:
Napionuz kizlar sabah serifleriniz hayrolsun :))) biz gene sabahin köründe kalktik bebis 1ci uykuya gecti bende kahveyle dolaniyorum bahcede:)
Hayırlı sabahlar canım:) bizimki de 7 de uyandı ama 9 buçuk 10 gibi 1. Uyukuya geçer bizimki, kuzum salonda oyun parkı şarkısını dinliyor bende balkonda kahve içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…