Yavrum benim kv de zeytinyagi sürün diyordu pişik kremi yerine. Cocuk cerrahina sorduk bize sürmeyin dedi jsjdje şimdi biz sürüyoruz biz zarari yok diyenler olacak ama bana doktor sürme büyükler hep bir şeyler söylüyor bunlarin bilimde bir karşılığı yok dediZeytinyaği da deneyeyim zararı olmaz heralde. Dr şimdi haşin davranır
Ilerde mangal başı olacak belli olduKızlar sizin bebişler de böyle keyifçi miyakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Gel Kuzey suyun başına gidelim mangali ben yakarim sen salatayı yapIlerde mangal başı olacak belli oldu
İnsanlari mezarlarına sokuyorlar resmenDeprem ülkesiyiz keşke bunu kabullenip ona göre hareket etse herkes. Her seyi dine bagliyorlar fay hatlarini, yapilan bilimsel açıklamalari kimse sallamiyorben gelmeden önce eve tamirci cagirmistim adam burayi biz yaptik en dandik malzemeleri kullandik bu binada dedi jwjdjeje biz uyardik mühendisi siz karismayin işimden etmeyin demisler daha balkonlari yaparken çatlıyordu diyor adam. Ee kacak evler hep ben sasirmiyorum.
Zeytinyağı asit orani çoook yüksek bir yağ ya. Bizim kendi zeytinlerimiz var yağını çıkarıyoruz yağ bidonu asitten delindi mesela. Evet yumuşatma etkisi var ama bence asit oranı yüksek olduğu için cilt bariyerini daha çok tahriş edebilir.Yavrum benim kv de zeytinyagi sürün diyordu pişik kremi yerine. Cocuk cerrahina sorduk bize sürmeyin dedi jsjdje şimdi biz sürüyoruz biz zarari yok diyenler olacak ama bana doktor sürme büyükler hep bir şeyler söylüyor bunlarin bilimde bir karşılığı yok dedi
Kaç beden almıştın canımBuyuk oglumda.kullandim da icine cok kalin giydiremiyorsun terliyorlar canim. Kaliplari bilmiyorum ama ben buyuk ogluma.almsitim kilosu pek yoktu 7300 du 6 aylikken ve Ocak ayiydi uzerine tam oldu rahat olmustu.
Süper bizim ki de koydum mama sandalyesine isterrse dik duruyor ama sürekli gözü masada eğiliyor almak istiyorBebeğin kendi kendine yemesielleriyle mıncıklayıp her yere döküyorlar ya o
Yazarken tereddut ederek yazdim ama dedim simdi cok kişi karsi cikacakİnsanlari mezarlarına sokuyorlar resmen
Zeytinyağı asit orani çoook yüksek bir yağ ya. Bizim kendi zeytinlerimiz var yağını çıkarıyoruz yağ bidonu asitten delindi mesela. Evet yumuşatma etkisi var ama bence asit oranı yüksek olduğu için cilt bariyerini daha çok tahriş edebilir.
kizim mangal adanalidan sorulur çekil kenara ekin derGel Kuzey suyun başına gidelim mangali ben yakarim sen salatayı yap
Ekini tavlayacak erkek modelikizim mangal adanalidan sorulur çekil kenara ekin der
Yarin öbür gün bir sekilde tanişirlarsa nerden nereye dicezEkini tavlayacak erkek modeli
Tanissinlar tabi belki aynı kreşe giderlerYarin öbür gün bir sekilde tanişirlarsa nerden nereye dicez
Yani kulak copuyle sargı bezine dokundurabildim sadece yaraya ulasmamistir zaten uykusu vardı rahat durmadı. Sargı bezi kaldıkça da sorun olur diyorum ıslandı falan inşallah enfeksiyon falan olmazBebeklerimiz desteksiz otursalar binrahatlicam valla ya
Zeytinyağı enfeksiyon yapmasin acik yaraya istersen doktora sor yada hic elleme sabahi bekle bence
Sabah da çıkmazsa Dr a götürürüm ya artık napayım kalması daha kötüDene bakalım canım. Öyle gerçekten elleri alıştığı için bi çırpıda çıkarıyorlar
Valla bn yapisiklik açılsın diye en sağlıklı yağı kullanayım dedim sürekli yapmam zaten pişik kremi de pek kullanmıyorum fazla pişik olmadı şimdi banti yapistirdiklari yer kasığı isilik gibi olmuş oraya krem sürdüm sabah bakicam geçmiştir inşallah.Yavrum benim kv de zeytinyagi sürün diyordu pişik kremi yerine. Cocuk cerrahina sorduk bize sürmeyin dedi jsjdje şimdi biz sürüyoruz biz zarari yok diyenler olacak ama bana doktor sürme büyükler hep bir şeyler söylüyor bunlarin bilimde bir karşılığı yok dedi
Tüm mesajları okuyamamistim şimdi gördüm canım eşim denedi suyun içinde ama sabun yapmamıştım şimdi biraz zeytinyağı damlattim çok yeterli değil gibi ama sabaha çıkmamış olursa sabunla denicem yapamazsam zorlamam tabi direkt Dr a giderim hem durumuna bakar. Teşekkür ederimKendi kendine cikmadi canim. Ben cikardim. Sabunlu su Ile islattim, yavas yavas cektim sonra. Bi sey olmaz bir elinle kontrolsuz hareket etmedin diye baski uygula, diger elimle cek. Yapamiyorum diyorsan yapma canim, zarar verirsin. Doktor acacakti bizimkini normalde. Benim yapabildigimi gorunce, bosuna gelmeyin dedi. @Fh2512
Çok geçmiş olsun canım insan çok tedirgin oluyor maalesef bnim her an aklımda. Ülkenin deprem üzerine gidişatı hiç de iyi olmadığından biz anca dua edebiliriz . Allah tüm masumları korusunKizlar.aksam aksam yine ödum koptu ya. Yataga oturmus Yigit i emziriyordum ki deprem oldu kostum kucagimda esime seslendim Çinar nerde diye nasil korktum eşim.hissetmemis bile. Ben de oturmasaydim hissetmezdim ya keske hissetmeseydimZaten psikolojim baya etkilenmis.
Bnimki emerken rahatlıktan bayılacakKızlar sizin bebişler de böyle keyifçi miyakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Şuan sargı bezinden deriye ulaşmamasını umuyorum hiç bu bilgiye sahip değildim teşekkürler minseo ok KiB byİnsanlari mezarlarına sokuyorlar resmen
Zeytinyağı asit orani çoook yüksek bir yağ ya. Bizim kendi zeytinlerimiz var yağını çıkarıyoruz yağ bidonu asitten delindi mesela. Evet yumuşatma etkisi var ama bence asit oranı yüksek olduğu için cilt bariyerini daha çok tahriş edebilir.
Bedeni yazmamisim simdi fark ettim 9 aydi. Yigenim tombikti epey sonra o giysin diye verdim ona da tam olmustu. Size de o zaman 9 12 iyi olur canimKaç beden almıştın canım
Antibiyotik krem vermisti bize canim. 3. Gun de oturma banyosu 15 dkTüm mesajları okuyamamistim şimdi gördüm canım eşim denedi suyun içinde ama sabun yapmamıştım şimdi biraz zeytinyağı damlattim çok yeterli değil gibi ama sabaha çıkmamış olursa sabunla denicem yapamazsam zorlamam tabi direkt Dr a giderim hem durumuna bakar. Teşekkür ederim
Bu arada bize krem falan da vermedi herkese krem verildi mi ? Dr öyle basit bişey gibi anlattı ki olayı bebek çok kolay iyileşir falan diyip durdu
Kız asit oranı var evet ama bidonu delecek kadar da değil, o bidon başka bişeyden delinmiştir anamİnsanlari mezarlarına sokuyorlar resmen
Hayırlı sabahlar canım:) bizimki de 7 de uyandı ama 9 buçuk 10 gibi 1. Uyukuya geçer bizimki, kuzum salonda oyun parkı şarkısını dinliyor bende balkonda kahve içiyorumNapionuz kizlar sabah serifleriniz hayrolsun :))) biz gene sabahin köründe kalktik bebis 1ci uykuya gecti bende kahveyle dolaniyorum bahcede:)
Bizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu anNapionuz kizlar sabah serifleriniz hayrolsun :))) biz gene sabahin köründe kalktik bebis 1ci uykuya gecti bende kahveyle dolaniyorum bahcede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?