2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canim alip aşıyı saglik ocaginda yaptirabiliyorsun sen neden o kadar para veriyorsun

Kızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazim kaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
2.5 tog çok kalın yorgan gibi bence ben zamanında kza almıştım, inanirmisin uyurken hiç giydirememistim çok kalın diye bende akşamları hava serin olunca kıyafet üstüne giydirip disarda kullanmıştım 1.5 tog kullandim genelde.
Canım ben öyle şaşalı bir sey yapmadım. Hazır aşure ayı ya içimden geçti mevlutten sonra aşure dağıttık misafirlere. Yanına da börek, hafif bisiler ve limonata. Hediyelik almadım açıkçası. Yazliktayiz halen zaten. Anneme çok kalabalık olmasın dedim 8-10 kişi yeter diye o da komşularına söyledi, 20 kişiyi bulduk söylediği herkes gelmiş okundu dualar sonra yemek yedik en son kahve ikram ettim kapanış komşulara da mevlute davet etmediklerimize kasede aşure dağıttık bitti.

Ben 2. Ayında yapmıştım nisa'nın. İkramlık olarak sarma , baklama , tavuklu pilav , ayran verdik. Hediyelik olarak da havlu ve anahtarlık yaptırmıştım onu verdik.çok kişi çağırmadım ben. 20 kişi bile yoktuk

Ben pişav üstü tavuk yaptım yanına tatlı ve zeytinyağlı taze fasulye hediyelik magnet dağıttım bir de bu kadarcık fazla kisi cagırmadım

Eklentiler

• F256A9DB-8FA5-4BE2-9154-EED2A3869C35.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
Zaten mide de asidik degil mi canim mideye ne gibi zarari olabilir ki

Ben de eylül de yapacağım ama şimdiden gelenlere vermek üzere Yasin-i şerif kitabı yaptırdım içinde tesbih ve Ayet-el Kürsi var magnetli lokumluk var icine kendim lokum ve seker alacagim kendi cantasi da var yemek olarak da börek alacağım canım börek grostan makarna salatası birde baklava yeter diye düşünüyorum

Canım aşını alıp yatırabiliyorsun ben il dışında olmama rağmen aradım sordum menenjit için alın yaparız dediler ücret zaten aynı eczane ve hastane fiyatı sordum ama ben aylık kontrole de götürmek istediğim için hastane de yaptıracağım

Kizlar benin kizim cok az aliyo kiloyu dogum kilosu 3770 di 7.200 falan cikiyo suan evde tarttigimda 4 bucuk ayligiz. Nerdeyse sadece mamayla gidiyoruz cok az emiyo. Mamayi degistirmek pek istemiyorum icerik olarak iyi ama kiyaslama gibi degil de genel kilosu cok dusuk degil dimi kizlar yani totaldeki kilo mu onemli yoksa her ay aldigi kilo mu

Off çok geçmiş olsun canım ya allah korusun ateş korkulu rüya neden olmuş peki canim enfeksiyon mu vardi ?
Evet ateş olmasın gerçekten korkulu rüya. Kanda bakteri çıktı canım. İlerlemeden gelmişsiniz dedi doktor. Zaten ateşlendiği gün baktım hiç ateşi düşüremiyoruz calpol ve duşa rağmen götürdük hemen. Hastanede müdahale edilmesine rağmen yükseldi.bir de gariptir ki hastaneye gidiyorz düşük çıkıyor eve geliyoruz yükseliyor. Hastane klimalı ortam tabi. Ev olmuş 30 derece. 3 gece uykusuz nöbet.

Benim kızım da 4 buçuk aylık sadece anne sütü. Mama kabul etmiyor kızım. Ve biz de az alıyoruz. Doğum kilosu 3.350 Gr şuan 5.900 civarıyız

Yürü bee alamanci ananeee

Yavrum biz de her şeyi zeytin yağı ile yiyoruz o zaman bu mantikta midemizin delinmesi lazim zeytinyağı bidonu aylardır duruyor ve vücut ile aynı olur mu mide öğütüyor sonuçta
Yemeyin kız o bidonu delen yağı bence o zeytin ağaçları yağ çıkartmalık değil, güzel çakıstes olur ondan bol sarımsaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…