ben de yapmadım bknz kalabalık misafir fobisiYapmadım çok memnunum
Bi de gelicekler pilavın tuzu azdi, ay tatli bunu mu yapmislar, cay servisi çok yavaştı diye yorum yapacaklarben de yapmadım bknz kalabalık misafir fobisi
Evet canim alip aşıyı saglik ocaginda yaptirabiliyorsun sen neden o kadar para veriyorsunBütün özel aşılar öyle yapılabiliyor mu canım
Evet kuzu takipteyim inşallah sıkıntı yaşamayız biraz canı sıkkın gibi sadece muz falan verdim yemek istemedi dün çok sevmişti aslındadüzelir yarına artık
2.5 tog çok kalın yorgan gibi bence ben zamanında kza almıştım, inanirmisin uyurken hiç giydirememistim çok kalın diye bende akşamları hava serin olunca kıyafet üstüne giydirip disarda kullanmıştımKızlar bu arada uyku tulumu aldınız mi onlarda 500 liradan başlar olmuş kışa kalmadan almak lazimkaç tog alacaksınız? 2,5 tog çok mu kalın olur ?
Canım ben öyle şaşalı bir sey yapmadım. Hazır aşure ayı ya içimden geçti mevlutten sonra aşure dağıttık misafirlere. Yanına da börek, hafif bisiler ve limonata. Hediyelik almadım açıkçası. Yazliktayiz halen zaten. Anneme çok kalabalık olmasın dedimKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Fikirlerinizi bekliyorum tipik bir başak olarak hemen planlarıma başlamam lazım
Bi daha yeni uyandık geceden beri niye böyle oldu anlamadımNapionuz kizlar sabah serifleriniz hayrolsun :))) biz gene sabahin köründe kalktik bebis 1ci uykuya gecti bende kahveyle dolaniyorum bahcede:)
Ben oğlan la kızı teyzeye kitledim o da kimseyle muhatap etmediBi de gelicekler pilavın tuzu azdi, ay tatli bunu mu yapmislar, cay servisi çok yavaştı diye yorum yapacaklarçocuğun kucaktan kucağa gezmesi de ekstra
Ben 2. Ayında yapmıştım nisa'nın. İkramlık olarak sarma , baklama , tavuklu pilav , ayran verdik. Hediyelik olarak da havlu ve anahtarlık yaptırmıştım onu verdik.çok kişi çağırmadım ben. 20 kişi bile yoktukKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Ben pişav üstü tavuk yaptım yanına tatlı ve zeytinyağlı taze fasulyeKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Zaten mide de asidik degil mi canim mideye ne gibi zarari olabilir kiZeytinin cinsi farklıysa olabilir canım hiç denk gelmemiştim duymamıştım, zeytinyağında farklı bileşenli asit var diye biliyorum, çünkü 1 aylık bebeğe bile kabız olunca 1 çay kaşığı zeytinyağı öneren doktorlar var, öyle bidonu delecek kadar asit içerseydi bebeklere nasıl içirilirdi ki kafam almadı o cins zeytinyağına denk gelmem inşallah
TERRAMYCIN diye bir irem canim baya kucuk boyut kendisi sunnet.sonrasi surmustu. Bana da bitene.kadar kullan dediAdı neydi canım gidersem sorayım Dr a
Ben de eylül de yapacağım ama şimdiden gelenlere vermek üzere Yasin-i şerif kitabı yaptırdım içinde tesbih ve Ayet-el Kürsi var magnetli lokumluk var icine kendim lokum ve seker alacagim kendi cantasi da var yemek olarak da börek alacağım canım börek grostan makarna salatası birde baklava yeter diye düşünüyorumKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Canım aşını alıp yatırabiliyorsun ben il dışında olmama rağmen aradım sordum menenjit için alın yaparız dediler ücret zaten aynı eczane ve hastane fiyatı sordum ama ben aylık kontrole de götürmek istediğim için hastane de yaptıracağımBütün özel aşılar öyle yapılabiliyor mu canım
Evet kuzu takipteyim inşallah sıkıntı yaşamayız biraz canı sıkkın gibi sadece muz falan verdim yemek istemedi dün çok sevmişti aslındadüzelir yarına artık
Evet ateş olmasın gerçekten korkulu rüya. Kanda bakteri çıktı canım. İlerlemeden gelmişsiniz dedi doktor. Zaten ateşlendiği gün baktım hiç ateşi düşüremiyoruz calpol ve duşa rağmen götürdük hemen. Hastanede müdahale edilmesine rağmen yükseldi.bir de gariptir ki hastaneye gidiyorz düşük çıkıyor eve geliyoruz yükseliyor. Hastane klimalı ortam tabi. Ev olmuş 30 derece. 3 gece uykusuz nöbet.Off çok geçmiş olsun canım yaallah korusun ateş korkulu rüya neden olmuş peki canim enfeksiyon mu vardi ?
Bizimki de furacinAdı neydi canım gidersem sorayım Dr a
Benim kızım da 4 buçuk aylık sadece anne sütü. Mama kabul etmiyor kızım. Ve biz de az alıyoruz. Doğum kilosu 3.350 Gr şuan 5.900 civarıyızKizlar benin kizim cok az aliyo kiloyu dogum kilosu 3770 di 7.200 falan cikiyo suan evde tarttigimda 4 bucuk ayligiz. Nerdeyse sadece mamayla gidiyoruz cok az emiyo. Mamayi degistirmek pek istemiyorum icerik olarak iyi ama kiyaslama gibi degil de genel kilosu cok dusuk degil dimi kizlar yani totaldeki kilo mu onemli yoksa her ay aldigi kilo mu
Sargi islaninca cikarman gerekir. Yoksa enfekte olur.Sadece suya sokucam elimle sökme falan yapmam canım teşekkür ederim
Yemeyin kız o bidonu delen yağıYürü bee alamanci ananeee
Yavrum biz de her şeyi zeytin yağı ile yiyoruz o zaman bu mantikta midemizin delinmesi lazimzeytinyağı bidonu aylardır duruyor ve vücut ile aynı olur mu mide öğütüyor sonuçta
Ben madecassol furacin ve anestolu karisitirip suruodum anestol acisini aliyodu. Furacin antibiyotikli madecassolde yara iyilesimini hizlandiriyorAdı neydi canım gidersem sorayım Dr a
Normal zeytinyağı değil canım onların Zeytin ağacı cinsi farklıymış. Oda başka bişeye çok iyi geliyordur eminim.Zaten mide de asidik degil mi canim mideye ne gibi zarari olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?