Ozel hastaneyemi goturuyorsun cnm asi yaptirmaya ne kdr ucret aliyorlar?Canım aşını alıp yatırabiliyorsun ben il dışında olmama rağmen aradım sordum menenjit için alın yaparız dediler ücret zaten aynı eczane ve hastane fiyatı sordum ama ben aylık kontrole de götürmek istediğim için hastane de yaptıracağım
Allahtan bir sey olmamis ya çok tehlikeli gecmis olsun. Aklina gelen basina gelir diye bosa söylememisler guzel seyler düşünKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Ozel hastaneyemi goturuyorsun cnm asi yaptirmaya ne kdr ucret aliyorlar?
asi fiyatlarını hem eczaneye hem hastaneye sordum ücret aynı.saglik sigortasi yaptirdim özele götürüyorum ama aylık kontrol zamanlarına denk geldiği için asi ayrı bir ücret vermemiş oluyorum canim
Allah korumuş canım sadaka verKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Ben temmuzda yaptım. 20 kişi falandık. Sadece yakınlar geldi. Hediyelik dağıtmadım atacak herkes çöpe gereksiz masrafKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Fikirlerinizi bekliyorum tipik bir başak olarak hemen planlarıma başlamam lazım
Çok geçmiş olsun canım verişmiş sadakanız varmış Allah beterinden korusunKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Evet çok pahalı her yerde görüyorum ekstra nasıl bir özelliği var acaba8 sene önce 60 liraya aldığım oyuncağın (sophie diş kaşıyıcı) 793 lira olması şokunu yaşıyorum kızlar. Ha bugün eski oyuncak sepetinin en dibinde buldum o ayrıyıkadım eline verdim çok sevdi. Bebekler rahat kavradıkları için çok popülerdi zaten. Yıllar turuncu lekelerini götürmüş sophie’ciğimin..
Bestiron aldık bizKızlar pzt sağlık ocağı vegaferon verdi ama başlamadım içeriğinden dolayı bide burda kabızlık yapıyor falan diye konuşulmuş demir damlası alacağım ne önerirsiniz temiz içerikli
Yerim onu bence sorun olmaz mama sandalyesinw oturtuyorum ben deKızlar bu ürün yandan açılır vakum tabanlı banyo ve mama oturağı yazıyor, ben destekli oturma minderi almamıştım. Şimdi günde 5-10 dk bu şekilde bunun içinde kalsa bir sorun olur mu yoksa daha erken mi?
Bu arada kızım bunun içinde kendini büyüdü mü zannediyor acaba çünkü tek başına oturarak çok mutlu
Eki Görüntüle 3284744
Ay ne saçma şeyler ben de pembe rengi çok yakıştırıyorum oğlumaBen de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyorduherkes senin benim gibi düsünmüyor bu ülkede
Kışın 23 e sabitliyorum, bu kış 1.5 almıştık onda bile terledi bir de bizimki örtü falan asla sevmez, biraz da çocuğa bağlı. Ekin nasıl mesela üstünü örter miKaç derece için peki bizim oda soğuk oluyor 21-22 maksimum sıcak odada yatmiyoruz 1,5 yeterli gelir mi sence?
Geçmiş olsun canım çok büyük bir şey atlatmışınız, hep haberlerde görürdümKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Kendimi çok zengin sanıyorsam demek kiEvet canim alip aşıyı saglik ocaginda yaptirabiliyorsun sen neden o kadar para veriyorsun
Ben de öyle yaparım canım artık zaten kilo ve boy ölçülüne de asmye götürücem alıp orda yaptırırım aşıyıCanım aşını alıp yatırabiliyorsun ben il dışında olmama rağmen aradım sordum menenjit için alın yaparız dediler ücret zaten aynı eczane ve hastane fiyatı sordum ama ben aylık kontrole de götürmek istediğim için hastane de yaptıracağım
Kızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Fikirlerinizi bekliyorum tipik bir başak olarak hemen planlarıma başlamam lazım
Evet ateş olmasın gerçekten korkulu rüya. Kanda bakteri çıktı canım. İlerlemeden gelmişsiniz dedi doktor. Zaten ateşlendiği gün baktım hiç ateşi düşüremiyoruz calpol ve duşa rağmen götürdük hemen. Hastanede müdahale edilmesine rağmen yükseldi.bir de gariptir ki hastaneye gidiyorz düşük çıkıyor eve geliyoruz yükseliyor. Hastane klimalı ortam tabi. Ev olmuş 30 derece. 3 gece uykusuz nöbet.
Kizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Teşekkürler canım valla öyle inandıramıcam neredeyse doktoru çocuk ateşli yanıyor evde diyorum ama orada ölçülüyor yok ateş. Ateş ölçeri bile götürdüm yanlış ölçüyor heralde diye. O da hastanede düşük ölçtü iyi miCanım ben 2 aylıkken yapmıştım, birer hafta arayla 2 kez. Evimiz küçük, kalabalık olacak diye böyle düşündük. Ortalama 100 kişiyi bulmuştur. Birinde benim iş çevrem arkadaşlarım geldi, birinde komşular geldi. Pilav kavurma, baklava kalburabastı, ayran, çay kahve çikolata..derken ikramlar bu şekildeydi. Ben de kullanılıp atılsın bir şey istemedim, Bursa’da cemiyetlerde havlu dağıtılır başörtüsü dağıtılır. Biz de 150 kadar mutfak havlusu aldık renk renk, onları tül keselere koyduk bir de gül lokumu paketlemiştik.
Benim içime çok sindi, Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini. Allah kısmet etti diğer çocuklarda da aynı şekilde yapmıştık.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha göstermesin. Hep öyle olur zaten, çocuklar anneleri yalancı çıkarırateşi var dersin ölçerler normal bağışıklığı güçlendi inşallah
Ay benim fobim bu biliyor musunçok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Benim son dönemde kalbim hep ağzımda, hep bi paniğim. Bazen çığlık atıyorum korkudan. Haftasonu denize gittik, eşim arabayla bir yerden çıkarken patinaj yaptı. Ama ben nasıl çığlık çığlığayım. Dün de AVM’de merdivenlere içinde bebek varken binecekti yine aynı panik halielinden çekip aldım filan. Niye böyle oldum acaba, kaygı korku seviyem biraz arttı gibi
Evet çok pahalı her yerde görüyorum ekstra nasıl bir özelliği var acaba
Ay Allah korumuş ben de çok tedirgin oluyorum düdüklü tencereden ama çok kurtarıcı mecbur kullanıyorumKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Teşekkürler canım valla öyle inandıramıcam neredeyse doktoru çocuk ateşli yanıyor evde diyorum ama orada ölçülüyor yok ateş. Ateş ölçeri bile götürdüm yanlış ölçüyor heralde diye. O da hastanede düşük ölçtü iyi mi
Gelmiş geçmiş olsun canımEvet ateş olmasın gerçekten korkulu rüya. Kanda bakteri çıktı canım. İlerlemeden gelmişsiniz dedi doktor. Zaten ateşlendiği gün baktım hiç ateşi düşüremiyoruz calpol ve duşa rağmen götürdük hemen. Hastanede müdahale edilmesine rağmen yükseldi.bir de gariptir ki hastaneye gidiyorz düşük çıkıyor eve geliyoruz yükseliyor. Hastane klimalı ortam tabi. Ev olmuş 30 derece. 3 gece uykusuz nöbet.
Cakistes dediğin çekişte mi kırma zeytinYemeyin kız o bidonu delen yağıbence o zeytin ağaçları yağ çıkartmalık değil, güzel çakıstes olur ondan bol sarımsaklı
Offf çok geçmiş olsun çok mu doldurdunuz tencereyiKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
2.5 tog çok kalın yorgan gibi bence ben zamanında kza almıştım, inanirmisin uyurken hiç giydirememistim çok kalın diye bende akşamları hava serin olunca kıyafet üstüne giydirip disarda kullanmıştım1.5 tog kullandim genelde
Yaaa öyle mi diyorsunuz iade edeyim o zaman. Kışın biz soğukta uyuyoruz oda soğuk oluyor kendimiz de yorgan örtünüyoruz sıcak havada eşim hasta oluyor çünkü boğazlar kuruduğu için o yüzden 2,5 tog almıştım.Kışın 23 e sabitliyorum, bu kış 1.5 almıştık onda bile terledi bir de bizimki örtü falan asla sevmez, biraz da çocuğa bağlı. Ekin nasıl mesela üstünü örter mi
Evet aynen ortam değişikliği etkiliyorHem dışarı çıktığı, serinlerini hem de farklı bir ortamda bulunduğu için düşüyor biliyorsun. Ben de koronayken evde ateşim 38, acile gittim 36 ölçmüşlerdi
Bize de alerjik olduğu için ocean önermedi doktorumuz süt ürünleri varmış içinde, sen de kilosu kadar verirsin muhtemelen ama danış tabi.Canım doktor ocean önerdi ama ben içeriğini beğenmedim nevwit in içeriği temiz geldi araştırınca ama onda da dozdan emin olamadım dediğin gibi kilo başına bir damla diyor , bi doktora gidip doz ayarlamasını sormam gerekecek sanırım
Sağolasın canım. Evet klima ihtiyacı hissettik resmenGelmiş geçmiş olsun canımben de Ekini hep klimalı odada tuttum ateşlendinde sıcakta ekstra ateş oluyor gerçekten
Cakistes dediğin çekişte mi kırma zeytin
Offf çok geçmiş olsun çok mu doldurdunuz tencereyi
Yaaa öyle mi diyorsunuz iade edeyim o zaman. Kışın biz soğukta uyuyoruz oda soğuk oluyor kendimiz de yorgan örtünüyoruz sıcak havada eşim hasta oluyor çünkü boğazlar kuruduğu için o yüzden 2,5 tog almıştım.Aycoregi1 üstünü asla örttürmüyor canım
Benim kizim da mama iciyo ama sadece uykuluyken o yuzden bazen iki mama arasi 5 6 saati buluyo. Doktor bisey diyo mu peki kilo alimina sizin sadece anne sutuymus bizim mama bideBenim kızım da 4 buçuk aylık sadece anne sütü. Mama kabul etmiyor kızım. Ve biz de az alıyoruz. Doğum kilosu 3.350 Gr şuan 5.900 civarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?