2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ozel hastaneyemi goturuyorsun cnm asi yaptirmaya ne kdr ucret aliyorlar?

Allahtan bir sey olmamis ya çok tehlikeli gecmis olsun. Aklina gelen basina gelir diye bosa söylememisler guzel seyler düşün

Allah korumuş canım sadaka ver

Ben temmuzda yaptım. 20 kişi falandık. Sadece yakınlar geldi. Hediyelik dağıtmadım atacak herkes çöpe gereksiz masraf ikram nohutlu tavuklu pilav, börek yaptırdık, bir de tulumba tatlısı, çay. Benim de yükselen başak burç ikizler

Çok geçmiş olsun canım verişmiş sadakanız varmış Allah beterinden korusun

Evet çok pahalı her yerde görüyorum ekstra nasıl bir özelliği var acaba
Kızlar pzt sağlık ocağı vegaferon verdi ama başlamadım içeriğinden dolayı bide burda kabızlık yapıyor falan diye konuşulmuş demir damlası alacağım ne önerirsiniz temiz içerikli
Bestiron aldık biz
Yerim onu bence sorun olmaz mama sandalyesinw oturtuyorum ben de
Ben de takmıyorum bu tarz şeyleri hiç kuzey dogdugunda pembe de giydiriyordum. Karsi komsunun kizi herkese gülerek anlatiyordu oysa kendi babasi da pembe giyiyordu herkes senin benim gibi düsünmüyor bu ülkede
Ay ne saçma şeyler ben de pembe rengi çok yakıştırıyorum oğluma
Kaç derece için peki bizim oda soğuk oluyor 21-22 maksimum sıcak odada yatmiyoruz 1,5 yeterli gelir mi sence?
Kışın 23 e sabitliyorum, bu kış 1.5 almıştık onda bile terledi bir de bizimki örtü falan asla sevmez, biraz da çocuğa bağlı. Ekin nasıl mesela üstünü örter mi

Geçmiş olsun canım çok büyük bir şey atlatmışınız, hep haberlerde görürdüm

Evet canim alip aşıyı saglik ocaginda yaptirabiliyorsun sen neden o kadar para veriyorsun
Kendimi çok zengin sanıyorsam demek ki artık öyle yaparım ben de
Ben de öyle yaparım canım artık zaten kilo ve boy ölçülüne de asmye götürücem alıp orda yaptırırım aşıyı

Canım ben 2 aylıkken yapmıştım, birer hafta arayla 2 kez. Evimiz küçük, kalabalık olacak diye böyle düşündük. Ortalama 100 kişiyi bulmuştur. Birinde benim iş çevrem arkadaşlarım geldi, birinde komşular geldi. Pilav kavurma, baklava kalburabastı, ayran, çay kahve çikolata..derken ikramlar bu şekildeydi. Ben de kullanılıp atılsın bir şey istemedim, Bursa’da cemiyetlerde havlu dağıtılır başörtüsü dağıtılır. Biz de 150 kadar mutfak havlusu aldık renk renk, onları tül keselere koyduk bir de gül lokumu paketlemiştik.

Benim içime çok sindi, Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini. Allah kısmet etti diğer çocuklarda da aynı şekilde yapmıştık.

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha göstermesin. Hep öyle olur zaten, çocuklar anneleri yalancı çıkarır ateşi var dersin ölçerler normal bağışıklığı güçlendi inşallah

Ay benim fobim bu biliyor musun çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Benim son dönemde kalbim hep ağzımda, hep bi paniğim. Bazen çığlık atıyorum korkudan. Haftasonu denize gittik, eşim arabayla bir yerden çıkarken patinaj yaptı. Ama ben nasıl çığlık çığlığayım. Dün de AVM’de merdivenlere içinde bebek varken binecekti yine aynı panik hali elinden çekip aldım filan. Niye böyle oldum acaba, kaygı korku seviyem biraz arttı gibi

Teşekkürler canım valla öyle inandıramıcam neredeyse doktoru çocuk ateşli yanıyor evde diyorum ama orada ölçülüyor yok ateş. Ateş ölçeri bile götürdüm yanlış ölçüyor heralde diye. O da hastanede düşük ölçtü iyi mi

Evet çok pahalı her yerde görüyorum ekstra nasıl bir özelliği var acaba

Malzemesi kauçuk sanırım; her yerini tutup ağzına sokabiliyor. Boynu uzun ya eliyle güzel kavrıyor. Boynuzunu kulağını kemiriyor filan. O senelerde bi bu bi de kehribar kolyeler popülerdi. Tabi henüz instagram anneleri ortada yoktu

Ay Allah korumuş ben de çok tedirgin oluyorum düdüklü tencereden ama çok kurtarıcı mecbur kullanıyorum

Hem dışarı çıktığı, serinlerini hem de farklı bir ortamda bulunduğu için düşüyor biliyorsun. Ben de koronayken evde ateşim 38, acile gittim 36 ölçmüşlerdi

Gelmiş geçmiş olsun canım ben de Ekini hep klimalı odada tuttum ateşlendinde sıcakta ekstra ateş oluyor gerçekten
Yemeyin kız o bidonu delen yağı bence o zeytin ağaçları yağ çıkartmalık değil, güzel çakıstes olur ondan bol sarımsaklı
Cakistes dediğin çekişte mi kırma zeytin
Offf çok geçmiş olsun çok mu doldurdunuz tencereyi
Kışın 23 e sabitliyorum, bu kış 1.5 almıştık onda bile terledi bir de bizimki örtü falan asla sevmez, biraz da çocuğa bağlı. Ekin nasıl mesela üstünü örter mi
Yaaa öyle mi diyorsunuz iade edeyim o zaman. Kışın biz soğukta uyuyoruz oda soğuk oluyor kendimiz de yorgan örtünüyoruz sıcak havada eşim hasta oluyor çünkü boğazlar kuruduğu için o yüzden 2,5 tog almıştım. Aycoregi1 üstünü asla örttürmüyor canım

Hem dışarı çıktığı, serinlerini hem de farklı bir ortamda bulunduğu için düşüyor biliyorsun. Ben de koronayken evde ateşim 38, acile gittim 36 ölçmüşlerdi
Evet aynen ortam değişikliği etkiliyor

Bize de alerjik olduğu için ocean önermedi doktorumuz süt ürünleri varmış içinde, sen de kilosu kadar verirsin muhtemelen ama danış tabi.

Sağolasın canım. Evet klima ihtiyacı hissettik resmen

Benim kızım da 4 buçuk aylık sadece anne sütü. Mama kabul etmiyor kızım. Ve biz de az alıyoruz. Doğum kilosu 3.350 Gr şuan 5.900 civarıyız
Benim kizim da mama iciyo ama sadece uykuluyken o yuzden bazen iki mama arasi 5 6 saati buluyo. Doktor bisey diyo mu peki kilo alimina sizin sadece anne sutuymus bizim mama bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…