Evet canım yarısı çıkmıştı geri kalan zaten yapışmış olan kısımdı iyikide ellememişim. İçin bi tuhaf olmuştu yapışmıştı alt tarafa kolay çıkmadıEvet canim.sen kendin cikarmistin daFh2512 in bir kismi kendi kendine cikmis. Ben cikaramazdim ya iyi ki sargi yoktu. Sen iyi cesaretlisin
Canım dikişe falanda denk geliyor sargı bezi yapışıyor sürükleri kremden ötürü. O yüzden çıkmazsa zorlama doktor çıkartır orda birşeyler döküp.Yani kulak copuyle sargı bezine dokundurabildim sadece yaraya ulasmamistir zaten uykusu vardı rahat durmadı. Sargı bezi kaldıkça da sorun olur diyorum ıslandı falan inşallah enfeksiyon falan olmaz
Sabah da çıkmazsa Dr a götürürüm ya artık napayım kalması daha kötü
Valla bn yapisiklik açılsın diye en sağlıklı yağı kullanayım dedim sürekli yapmam zaten pişik kremi de pek kullanmıyorum fazla pişik olmadı şimdi banti yapistirdiklari yer kasığı isilik gibi olmuş oraya krem sürdüm sabah bakicam geçmiştir inşallah.
Sabah sargı da düşer inşallah ya
Her türlü bilgi paylaşan arkadaşlarım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım Alinciğime. Bugün düzelir inşallahBizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Yaa kıyamamBizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Hayırlı sabahlar canımNapionuz kizlar sabah serifleriniz hayrolsun :))) biz gene sabahin köründe kalktik bebis 1ci uykuya gecti bende kahveyle dolaniyorum bahcede:)
Bizede bebek olduğu için daha çabuk geçer toparlar dedi. Ama krem ve fitil verdi. O kremi hala sürüyorum mesela iyi geldi.Tüm mesajları okuyamamistim şimdi gördüm canım eşim denedi suyun içinde ama sabun yapmamıştım şimdi biraz zeytinyağı damlattim çok yeterli değil gibi ama sabaha çıkmamış olursa sabunla denicem yapamazsam zorlamam tabi direkt Dr a giderim hem durumuna bakar. Teşekkür ederim
Bu arada bize krem falan da vermedi herkese krem verildi mi ? Dr öyle basit bişey gibi anlattı ki olayı bebek çok kolay iyileşir falan diyip durdu
Krem verdi tabii ki ve sarginin altina bolca surdu yapismasin diye. Sargiyi da ertesi gun cikartti. Uzun durmaz ki pansuman temizlemek gerekir. Sonucta idrar kaka mutlaka goremesek de enfekte edebilir. Sizin sargi uzun kaldi sanki ... Neyse doktorunuz biliyordur riske atmaz zaten.Tüm mesajları okuyamamistim şimdi gördüm canım eşim denedi suyun içinde ama sabun yapmamıştım şimdi biraz zeytinyağı damlattim çok yeterli değil gibi ama sabaha çıkmamış olursa sabunla denicem yapamazsam zorlamam tabi direkt Dr a giderim hem durumuna bakar. Teşekkür ederim
Bu arada bize krem falan da vermedi herkese krem verildi mi ? Dr öyle basit bişey gibi anlattı ki olayı bebek çok kolay iyileşir falan diyip durdu
Canım doktor ocean önerdi ama ben içeriğini beğenmedim nevwit in içeriği temiz geldi araştırınca ama onda da dozdan emin olamadım dediğin gibi kilo başına bir damla diyor , bi doktora gidip doz ayarlamasını sormam gerekecek sanırım7 kilo canım, dozu artırarak devam ediyoruz gözlemle dedi bir sorun olmazsa eğer iki gün bir damla sonra iki gün üç damla sonra iki gün 4 damla diye diye 7 damlaya tamamlayacağız sonra hep 7 vereceğim. Sana nasıl önerdi?
İnşallah canımGeçmiş olsun canım Alinciğime. Bugün düzelir inşallah
Sürekli kullanmadıktan sonra bir şey olmaz canimz cikarabildiniz mi sargiyi?Şuan sargı bezinden deriye ulaşmamasını umuyorum hiç bu bilgiye sahip değildim teşekkürler minseo ok KiB by
Yok canim asitten, farklı cins zeytinin yagi olan bidonda bir şey yok ama bu cins yağ olan bidonlarda ananem dayim teyzem hepsinin delindiKız asit oranı var evet ama bidonu delecek kadar da değil, o bidon başka bişeyden delinmiştir anambabamların çok zeytin ağaçları var 35 yıldır 10larca bidon yağ yaparlar daha böyle bişey duymadım.
Sürekli pişik olmasın diye popoya kullanılmaz, pişiğe de sürülmez.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kaça kadar cıktı ateşiBizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Şimdi iyi şükür canım uyuyor dün gece calpol verip yatırmıştım aşırı huysuzdu bir iki saat sonra baktım 38.3 e çıkmış yine verdim ondan beri çıkmadı şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasıl kaça kadar cıktı ateşi
Seni ilk kreste seftalili meyve suyu icerken görmüştüm ekin hatirliyor musun. Ikimiz ayni parmak boyasina parmak basmistikTanissinlar tabi belki aynı kreşe giderler
Bexsero menenjit miydi kacinci ayda yapiliyor. Bize safririk saglik ocagindaki adam yaptirma menenjit bosa para demisti de yaptiricam ben deBizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Cok şükür canım atlattın sen darısı bizeŞimdi iyi şükür canım uyuyor dün gece calpol verip yatırmıştım aşırı huysuzdu bir iki saat sonra baktım 38.3 e çıkmış yine verdim ondan beri çıkmadı şükür
Üçüncü ayda ilk doz beşinci ayda ikinci doz on üçüncü ayda da üçüncü dozu yaptırcaz canım ilk ikisi bexsero üçüncü nimernix sanirim. Nasil boşa para ya googlea bir yazsın bakalım menenjit nasil bir hastalıkmışBexsero menenjit miydi kacinci ayda yapiliyor. Bize safririk saglik ocagindaki adam yaptirma menenjit bosa para demisti de yaptiricam ben de
Bunlarda kreşe giderken beslenmeye adana dürüm isteyecek potansiyel varSeni ilk kreste seftalili meyve suyu icerken görmüştüm ekin hatirliyor musun. Ikimiz ayni parmak boyasina parmak basmistikannelerimize ne de güzel mukavva kagidiyla süsler hazırlamıştık. O günleri unutamiyorum ekin o güzel günlerin hatrina benimle bir adana dürüm yemez misin
Iste bunu daha önce de yazmistim benim cok kafaya taktigimi birak cocuk kendi kendine büyüsün disardaki aşısız cocuklar kuzeyden daha sagliklidir diyordu. 1 kisi bile bu zamana kadar burda menenjit asisi yaptirmadi dedi hqhshwÜçüncü ayda ilk doz beşinci ayda ikinci doz on üçüncü ayda da üçüncü dozu yaptırcaz canım ilk ikisi bexsero üçüncü nimernix sanirim. Nasil boşa para ya googlea bir yazsın bakalım menenjit nasil bir hastalıkmış
Bizim saglik ocagindaki hemsirelerde butun ozel asilari yaptirdigimizi gorunce baya sasirmislardi. Yazik demekki kimse yaptıramiyor ozel asilari. Ekonomik sebeplerle yaptiramayanlara cok uzuluyorum.Iste bunu daha önce de yazmistim benim cok kafaya taktigimi birak cocuk kendi kendine büyüsün disardaki aşısız cocuklar kuzeyden daha sagliklidir diyordu. 1 kisi bile bu zamana kadar burda menenjit asisi yaptirmadi dedi hqhshw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?