2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canim.sen kendin cikarmistin da Fh2512 in bir kismi kendi kendine cikmis. Ben cikaramazdim ya iyi ki sargi yoktu. Sen iyi cesaretlisin
Evet canım yarısı çıkmıştı geri kalan zaten yapışmış olan kısımdı iyikide ellememişim. İçin bi tuhaf olmuştu yapışmıştı alt tarafa kolay çıkmadı

Canım dikişe falanda denk geliyor sargı bezi yapışıyor sürükleri kremden ötürü. O yüzden çıkmazsa zorlama doktor çıkartır orda birşeyler döküp.

Bizede bebek olduğu için daha çabuk geçer toparlar dedi. Ama krem ve fitil verdi. O kremi hala sürüyorum mesela iyi geldi.

Krem verdi tabii ki ve sarginin altina bolca surdu yapismasin diye. Sargiyi da ertesi gun cikartti. Uzun durmaz ki pansuman temizlemek gerekir. Sonucta idrar kaka mutlaka goremesek de enfekte edebilir. Sizin sargi uzun kaldi sanki ... Neyse doktorunuz biliyordur riske atmaz zaten.

Canım doktor ocean önerdi ama ben içeriğini beğenmedim nevwit in içeriği temiz geldi araştırınca ama onda da dozdan emin olamadım dediğin gibi kilo başına bir damla diyor , bi doktora gidip doz ayarlamasını sormam gerekecek sanırım

Şuan sargı bezinden deriye ulaşmamasını umuyorum hiç bu bilgiye sahip değildim teşekkürler minseo ok KiB by
Sürekli kullanmadıktan sonra bir şey olmaz canimz cikarabildiniz mi sargiyi?
Yok canim asitten, farklı cins zeytinin yagi olan bidonda bir şey yok ama bu cins yağ olan bidonlarda ananem dayim teyzem hepsinin delindi

Tanissinlar tabi belki aynı kreşe giderler
Seni ilk kreste seftalili meyve suyu icerken görmüştüm ekin hatirliyor musun. Ikimiz ayni parmak boyasina parmak basmistik annelerimize ne de güzel mukavva kagidiyla süsler hazırlamıştık. O günleri unutamiyorum ekin o güzel günlerin hatrina benimle bir adana dürüm yemez misin

Bizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Bexsero menenjit miydi kacinci ayda yapiliyor. Bize safririk saglik ocagindaki adam yaptirma menenjit bosa para demisti de yaptiricam ben de

Bexsero menenjit miydi kacinci ayda yapiliyor. Bize safririk saglik ocagindaki adam yaptirma menenjit bosa para demisti de yaptiricam ben de
Üçüncü ayda ilk doz beşinci ayda ikinci doz on üçüncü ayda da üçüncü dozu yaptırcaz canım ilk ikisi bexsero üçüncü nimernix sanirim. Nasil boşa para ya googlea bir yazsın bakalım menenjit nasil bir hastalıkmış

Bunlarda kreşe giderken beslenmeye adana dürüm isteyecek potansiyel var

Iste bunu daha önce de yazmistim benim cok kafaya taktigimi birak cocuk kendi kendine büyüsün disardaki aşısız cocuklar kuzeyden daha sagliklidir diyordu. 1 kisi bile bu zamana kadar burda menenjit asisi yaptirmadi dedi hqhshw

Iste bunu daha önce de yazmistim benim cok kafaya taktigimi birak cocuk kendi kendine büyüsün disardaki aşısız cocuklar kuzeyden daha sagliklidir diyordu. 1 kisi bile bu zamana kadar burda menenjit asisi yaptirmadi dedi hqhshw
Bizim saglik ocagindaki hemsirelerde butun ozel asilari yaptirdigimizi gorunce baya sasirmislardi. Yazik demekki kimse yaptıramiyor ozel asilari. Ekonomik sebeplerle yaptiramayanlara cok uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…