Ayy bende eski fotoğraflara bakıp içleniyorumBalayı fotolarına bakıp yakmayan bizden değildir
Ahahahhaha ekintoşuma kıyamam tombik kuşum benimalin bu ara hiç süt içme havasında değil sabahtan beri mamalarını yarım bırakıyor ama ilerleyen dönemde neden olmasın
Totem yapıyorum 6500 gr cıkacak
Ben artık besiginde yatırmıyorum odasında yatıyor genis genis agladıgında hemen yanına yatıp emziriyorum tekrar dalıyor senin dediğin gibi öyle ağlıyor ki sanki korkmus gibi ama böyle yapınca hemen emiyor uyuyor ben de alıstım artık gece git gel yapmayaBen b+ eşim 0+ sarılık hiç olmadı canım
Deniyorum canım, açmadan sakince uyutayım diyorum sallıyorum beşiğinde yok bazen öyle bir ağlıyor ki kesin diyorum karanlıktan korkuyor
İnşallah ya içim anca o zaman rahat edecekBu benhiç yapmam yapmadım yapamam da heralde
Çok geçmiş olsun, çok akıllıca davranmışsıninşallah bir an önce güzelce sonuçlanır burası bu yüzden var
Ahaha yerim bu ne beeyap anası hak ediyor hükümet gibi kız baksana
Bizimkide kucakta gezdirirken kolunu doblolu dayılar gibi kolumun üstüne atıyor
Ekin sen istersin de ben sana 1 kutu aptamil patlatmaz mıyım beAynen canim biz küçükken evimiz sobaliydi, çocuk odasinda ısıtıcı yoktu altta battaniye üstte yorgan buz gibi odada yatardik biz. Annem zehirlenmeden korktuğu için sobali odada yatırmiyordu. Ve biz senede belki 1 kez hasta olduk belki olmadik kardesimin de benim de bağışıklığı çok kuvvetlidir. Hala da sıcak odada uyuyamam uyku konforu da düşüyor. Ama siz kalın olur diyince bilemedim bi gelince bakip karar vericem zibinla tulumun içine koyarim diye düşünüyordum
Kesinlikle gidişat nanay
Muhtar adayı olcak teyzesişimdiki kızlar çok fena
Parkta bi mama içilmesin miarwengsd
Kuzeyin ananesi bizim de ananemiz sayılırEkin sen istersin de ben sana 1 kutu aptamil patlatmaz mıyım be
Yürümeye başladıklarında sorun ediyorlar mi canım peki o aklima geldi çuval gibi ya alt kısmı kalkmak istediklerinde falanAyaksız normal canım kullandım hep ben. 1 beden hep büyük aldım
Hajdhsh her şey ondan geliyor doğru 1 ekin'e 1 kuzey'e artikKuzeyin ananesi bizim de ananemiz sayılır
En korktuğum olay sırf bundan sebep kullanamıyorumKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Teşekkür ederim canım valla bnde vücuda bı işlem yapılacaksa açık kalmasindan yanayım niyeyse bant sargı olayını sevmezdim. En basitinden kan aldırmak tan çok korkardım sonrasında bant yapistiriyolar ya bn onu hiç istemezdim keşke bunu da sarmasaydiÇok geçmiş olsun canım, sargı olayı beni çok korkutmuştu bize yapmadı Allah'tan yoksa kesin bayılırdım ben. Bize 2 krem vermişti anestol ve furacin ikisini karıştırıp sürüyorduk günde 3 kere
Bebeğin suçu neAnlamazlarr
Offff içim acıdı açık yarayi bandajlamasalardi daha hızlı iyileşirdi halbukiDr a götürdüm bu arada biz de çıkaramadık çok az yapışıklık kalmıştı Dr bı çekti şak çıktı ama hem acıdı hem kanadı sünnetin başına dönmüş gibi oldukşimdi bardak var beze değmesin yapışmasın diye. Israrla krem vs surmeyeceksin dedi.
İnşallah arkadaşımAyy ne güzel ten rengi bayılırımmaşallah canım kızına bende görüyorum bunları aslında kullanışlı geliyor araştırayım
Bişiy diyim mibende öyleyim itiraf ediyorum aynılarını yaşıyorum çöktüm bittim bi tane doğurdun pırtladın diyor annem ve ilk defa saçlarım dökülmeye başladı bu haftadan beri kendime de bakmam lazım sanırım senin spor vardı bi ara nasıl gidiyor?
Oooo maşallahEk gıdalar işe yaramış süperr nasıl gidiyor daha da ayrıntılı anlatırsan sevinirim kırdınız şu 6000 gramın bacağını Darısı başımıza canım yarın göreceğiz bakalım
Allah yardımcınız olsun,sen çok güçlü bir kadın ve annesin bence
bir an önce bir ömür boyu hiç ayrılmamak üzere birleşirsiniz
Al benden de o kadar arkadaşımAyy bende eski fotoğraflara bakıp içleniyorumne kadarda fitmişim incecik belli. Şimdi göbüş, çatlak, basen ne ararsan var
Sorma canım ya dün mahvoldum. Şimdi baktım mesela uç kısım kizarikligi gidip normal renge dönüyor kabuklanma gibi çoktan iyi olmuştu yani. Neyse biraz zorlu oldu ama geçecekOffff içim acıdı açık yarayi bandajlamasalardi daha hızlı iyileşirdi halbuki
Herhangi bir tarifi tatlandırmak için kullanılıyor canımBu elma suyu konsantresi ne için canım?
Düzelicez inş beAyy bende eski fotoğraflara bakıp içleniyorumne kadarda fitmişim incecik belli. Şimdi göbüş, çatlak, basen ne ararsan var
Ne zaman acaba düzeliriz diye diye hepten yamuldukHerhangi bir tarifi tatlandırmak için kullanılıyor canım
Düzelicez inş be
Yaa çok erken değil miBen artık besiginde yatırmıyorum odasında yatıyor genis genis agladıgında hemen yanına yatıp emziriyorum tekrar dalıyor senin dediğin gibi öyle ağlıyor ki sanki korkmus gibi ama böyle yapınca hemen emiyor uyuyor ben de alıstım artık gece git gel yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?