2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy bende eski fotoğraflara bakıp içleniyorum ne kadarda fitmişim incecik belli. Şimdi göbüş, çatlak, basen ne ararsan var

Ben b+ eşim 0+ sarılık hiç olmadı canım

Deniyorum canım, açmadan sakince uyutayım diyorum sallıyorum beşiğinde yok bazen öyle bir ağlıyor ki kesin diyorum karanlıktan korkuyor
Ben artık besiginde yatırmıyorum odasında yatıyor genis genis agladıgında hemen yanına yatıp emziriyorum tekrar dalıyor senin dediğin gibi öyle ağlıyor ki sanki korkmus gibi ama böyle yapınca hemen emiyor uyuyor ben de alıstım artık gece git gel yapmaya

İnşallah ya içim anca o zaman rahat edecek

Ekin sen istersin de ben sana 1 kutu aptamil patlatmaz mıyım be

En korktuğum olay sırf bundan sebep kullanamıyorum Allah korumuş canım

Çok geçmiş olsun canım, sargı olayı beni çok korkutmuştu bize yapmadı Allah'tan yoksa kesin bayılırdım ben. Bize 2 krem vermişti anestol ve furacin ikisini karıştırıp sürüyorduk günde 3 kere
Teşekkür ederim canım valla bnde vücuda bı işlem yapılacaksa açık kalmasindan yanayım niyeyse bant sargı olayını sevmezdim. En basitinden kan aldırmak tan çok korkardım sonrasında bant yapistiriyolar ya bn onu hiç istemezdim keşke bunu da sarmasaydi

Dr a götürdüm bu arada biz de çıkaramadık çok az yapışıklık kalmıştı Dr bı çekti şak çıktı ama hem acıdı hem kanadı sünnetin başına dönmüş gibi olduk şimdi bardak var beze değmesin yapışmasın diye. Israrla krem vs surmeyeceksin dedi.

Offff içim acıdı açık yarayi bandajlamasalardi daha hızlı iyileşirdi halbuki

İnşallah arkadaşım teşekkür ederim
Ayy bende eski fotoğraflara bakıp içleniyorum ne kadarda fitmişim incecik belli. Şimdi göbüş, çatlak, basen ne ararsan var
Al benden de o kadar arkadaşım

Gunaydin kizlar atak donemimizin bitmesine 8 gun kalmis:) su donemi atlasin uyku duzenini tekrardan olusturcam:)
Bide kizlar bisi sorcam 9Da uyuyor 3 te aglayarak uyaniyor mama veriyorum iciyor son 3 gundur boyle eskiden gece hic kalkmazdi doymuyormu acaba?

Yaa çok erken değil mi Ben uzun bir süre daha sanırım ayrı yatak aynı odada kalacağım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…