Besiginde rahat dönemiyordu sürekli ağlıyordu oraya koyunca rahatladı ben de rahatladım yaYaa çok erken değil miBen uzun bir süre daha sanırım ayrı yatak aynı odada kalacağım☺
Canım çok gecmis olsun Allah korumuş resmen sırf bundan çok korktuğum için fisshler düdüklü aldım benKizlar az once buyuk bi felaket atlattik duduklu patlamak uzereydi heryer corba oldu bebek de o odadaydi bende disardaydim annem bi koşu hemen bebegi odadan cikarmis eve bi geldimki heryer islak:) aklımada gelmisti biliomusunuz duduklu patlarsa napariz diye.
Bir keyifçi de buradaBesiginde rahat dönemiyordu sürekli ağlıyordu oraya koyunca rahatladı ben de rahatladım yaböyle daha iyi oldu
İyi eğlenceler canımKızlar bugün doğumdan beri ilk defa kızımı babasına bırakıp arkadaşlarımla dışarı çıkacağım çok heyecanlıyım
Ama bir yandan da bırakmak üzüyor. Hatta gece kabus gördüm
Kızımla bir yerlere gitmişiz yeni bir yer nerede ne var bilmiyorum. Emzirmek istiyorum her yer çok kalabalık. Mama vereyim bari diyorum biberonu falan yok evde unutmuşum. Her yerde market yada eczane arıyorum sonra eczane bulup giriyorum. Bu sefer de benimle hiç ilgilenilmiyor bende kızıyorum. Kızınca biberonların yerini gösteriyorlar ama onlar da biberon değil kavanoz gibi birşey, bir de ben bakarken kırıyorum. Benden parasını istiyorlar çok pahalıymış böyle binlerce liralık. Nasıl olur falan derken böyle sinirden ağlayacak noktaya gelmişken uyandım
Neyse bakalım eşim kaç saatte eve çağıracak beni
Benimde besige sigmaz artik 6 aylkken odasindaki yatak genis oraya koyarimBesiginde rahat dönemiyordu sürekli ağlıyordu oraya koyunca rahatladı ben de rahatladım yaböyle daha iyi oldu
Kızlar günaydın bu tarz bir şeyler beğendim bildiğiniz gördüğünüz sayfalar varsa güvenilir paylaşabilirsiniz çok sevinirim
Besige de öyle heves etmistim ki inadına yatmadıBenimde besige sigmaz artik 6 aylkken odasindaki yatak genis oraya koyarim
Bende de ana kucaginda yatmadi hic :)))Besige de öyle heves etmistim ki inadına yatmadı
Baba da Ar+ mi?Benim Ar+, oğlumun da Ar+ ama 40 gün bitmedi sarılık. Neden acaba
Teşekkür ederim canımAyy ne güzel ten rengi bayılırımmaşallah canım kızına bende görüyorum bunları aslında kullanışlı geliyor araştırayım
Bişiy diyim mibende öyleyim itiraf ediyorum aynılarını yaşıyorum çöktüm bittim bi tane doğurdun pırtladın diyor annem ve ilk defa saçlarım dökülmeye başladı bu haftadan beri kendime de bakmam lazım sanırım senin spor vardı bi ara nasıl gidiyor?
Oooo maşallahEk gıdalar işe yaramış süperr nasıl gidiyor daha da ayrıntılı anlatırsan sevinirim kırdınız şu 6000 gramın bacağını Darısı başımıza canım yarın göreceğiz bakalım
Allah yardımcınız olsun,sen çok güçlü bir kadın ve annesin bence
bir an önce bir ömür boyu hiç ayrılmamak üzere birleşirsiniz
Şaka mı bu ya Allah'ın cezalari bi tv yi bile düzgün paketlememisler
Kendi kutusu köpükleri falan vardı bir de düşün. Ettiğim küfrün haddi hesabı yok ucuz da değil ki ağızlarından da allah kitap eksik olmuyor bunlarınŞaka mı bu ya Allah'ın cezalari bi tv yi bile düzgün paketlememisler
Canim az olani sagmadan vermelisin o zaman. Vakumlu emmesi icin surekli meme vermemelisin. Gercekten ac olunca vakumlu emiyorlar.Emin olmak için soruyorum canım vakumlu emmesi için benim uygulamam gereken bir şey var mı ? Normalde sol göğsümü vakumlu emiyor ama sağ göğüsümde sütüm daha az olduğu için onu emzikvari emiyor. Önce sütümü sağıp sonra emzirmeyi deneyeceğim. Benim emmesini sağlam gereken süt rengi bembeyaz olan süt değil mi ?
Canım çok teşekkür ederim çok faydası oldu bu bilgilerin. Uygulayacağım mutlaka. İnşallah kontrole kadar da farkını görürümCanim az olani sagmadan vermelisin o zaman. Vakumlu emmesi icin surekli meme vermemelisin. Gercekten ac olunca vakumlu emiyorlar.
Canim hepimizin biri digerinden daha cok. Benim de sag solun 2.5 Kati fazla sut uretiyor. Digeri dolunca onu da vakumlu emiyor. Bir de sansimiz su siralar disten dolayi iyi vakumluyorlar. Son olarak gece mutlaka emsin kilo icin. En az 3 defa. Farki goreceksin...
Aa taşımacılar mı sebep oldu. Tazmin etmek zorunda değiller mi zarar gören eşyaları. Çok yazık olmuş tüh .
Sözde öyle evet ama bir şey yapmıyorlar biz de karakola gidip şikayetçi oldukAa taşımacılar mı sebep oldu. Tazmin etmek zorunda değiller mi zarar gören eşyaları. Çok yazık olmuş tüh .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?