2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bugün doğumdan beri ilk defa kızımı babasına bırakıp arkadaşlarımla dışarı çıkacağım çok heyecanlıyım

Ama bir yandan da bırakmak üzüyor. Hatta gece kabus gördüm
Kızımla bir yerlere gitmişiz yeni bir yer nerede ne var bilmiyorum. Emzirmek istiyorum her yer çok kalabalık. Mama vereyim bari diyorum biberonu falan yok evde unutmuşum. Her yerde market yada eczane arıyorum sonra eczane bulup giriyorum. Bu sefer de benimle hiç ilgilenilmiyor bende kızıyorum. Kızınca biberonların yerini gösteriyorlar ama onlar da biberon değil kavanoz gibi birşey, bir de ben bakarken kırıyorum. Benden parasını istiyorlar çok pahalıymış böyle binlerce liralık. Nasıl olur falan derken böyle sinirden ağlayacak noktaya gelmişken uyandım

Neyse bakalım eşim kaç saatte eve çağıracak beni

Canım çok gecmis olsun Allah korumuş resmen sırf bundan çok korktuğum için fisshler düdüklü aldım ben

Besiginde rahat dönemiyordu sürekli ağlıyordu oraya koyunca rahatladı ben de rahatladım ya böyle daha iyi oldu
Bir keyifçi de burada Arkadaş nedir bu yaa vallahi çekeceğimiz vaar Neyse canım rahat yatsın da hemen koşar gidersin sesine zaten
İyi eğlenceler canım Bende bir şey kafama cok takmışsam hep kabus görüyorum Ama güzel düşün güzel olsun çok eğlen

Kızlar günaydın bu tarz bir şeyler beğendim bildiğiniz gördüğünüz sayfalar varsa güvenilir paylaşabilirsiniz çok sevinirim

Eklentiler

• 07E50C4E-C6E0-4364-BC94-688C5BFE01DE.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar günaydın bu tarz bir şeyler beğendim bildiğiniz gördüğünüz sayfalar varsa güvenilir paylaşabilirsiniz çok sevinirim

Yıldız şeklinde anahtarlıkları çok beğeniyorum bende düşünmüştüm onu ama sonra fikir değiştirip kese içerisinde havlu dağıtmıştım.

Yemek olarak da tavuklu pilav, su böreği, zeytinyağlı dolma ve tatlı hazırlamıştık. Hem benim hemde eşimin yakın akrabalarıyla yapmıştık öyle çok açılmadık ama yine de 30-40 kişiydik (aileler kalabalık) her gelen sağolsun bir şey hazırlayıp gelmişti. Eşimin babaannesi hafız pandemiye kadar mevlütlere falan giden biriydi sesi de çok güzeldir mevlüt ve duaları o okudu.

Genel olarak yorucuydu, iki ailenin farklılığından biraz kızılcık şerbeti anları yaşamıştık ama atlattık neyse ki

@Pink0606 çok geçmiş olsun

Benim Ar+, oğlumun da Ar+ ama 40 gün bitmedi sarılık. Neden acaba
Baba da Ar+ mi?
Belkide öyle birşey yoktur, Ay bende hastahanedeki dr.un yalancısıyım canım arkadaşım hamile şimdi kocasıyla kendisi A+ kan grubu ona söylemiştim bebeğinde ar+ olursa sarılık olma ihtimali çok düşükmüş diye oda sevindi garibim, inşallah bebeği sarılık olmaz da yalancı çıkmamburaya sordum bende varmı böyle denk gelen diye.
Bilgemsi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım❤ bende bayılıyorum inşallah büyüyünce değişmez
Bir araştır canım kullananlar çok memnun kalmışlar.

Canim az olani sagmadan vermelisin o zaman. Vakumlu emmesi icin surekli meme vermemelisin. Gercekten ac olunca vakumlu emiyorlar.

Canim hepimizin biri digerinden daha cok. Benim de sag solun 2.5 Kati fazla sut uretiyor. Digeri dolunca onu da vakumlu emiyor. Bir de sansimiz su siralar disten dolayi iyi vakumluyorlar. Son olarak gece mutlaka emsin kilo icin. En az 3 defa. Farki goreceksin...

Canım çok teşekkür ederim çok faydası oldu bu bilgilerin. Uygulayacağım mutlaka. İnşallah kontrole kadar da farkını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…