2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kendi kutusu köpükleri falan vardı bir de düşün. Ettiğim küfrün haddi hesabı yok ucuz da değil ki ağızlarından da allah kitap eksik olmuyor bunların
Cidden üzüldüm ya az buz bi para da değil ki. Haram zıkkım olsun aldığı para. Mahkeme faiziyle ödettirir umarim. Sigortalarmadilar mi esyalari taşırken? Gerci faturasız iş yapiyolarsa sigorta falan yoktur. Instagramda birini takip ediyordum seneler önce o da taşınırken esyalarinin olduğu nakliye kamyonu kaza yapip devrilmisti bütün eşyaları gitmişti kadının

Fatura kesiyoruz dediler eşyaları yükleyip götürdükten sonra aradılar fatura yok kdvyi siz verirseniz keselim ben devlete para veremem dediler. Sigortalı dediler sonra sigortasız dediler ama facebook profillerinde sigortalı falan yazıyor onun ekran görüntüsünü de aldılar karakolda. Çok zor taşınmak o yüzden kendi evim olsun istiyorum eşyaları koyarım daha da ordan oraya taşımam. Tvde 30bin şuan umarım tamiri 20bin falan tutmaz philipsten de bir belge alırsak çünkü yetkili servis darbe almış dedi. Biz de manyak değiliz kendi eşyalarımıza zarar vericez. Bir de dıştan kırılmamış iç panel kırılmış elektrik olmadan farkedemezdik de çok zor nakliye işte eşyaları satacaktım ben normalde ama her şeyin fiyatı yükseldi bir daha alamam dedim 2 ucu lu değnek derler ya öyle.

İnşallah bir sonuç çıkar dediğin gibi az para da değil artık iyi bir televizyon
İnşallah çıkar da bir de bizi suçlu çıkarırlarsa şaşırmam sadece tv de degil tüm beyaz elyalar yatak odası her şeyde kırık çizik var

İnşallah çıkar da bir de bizi suçlu çıkarırlarsa şaşırmam sadece tv de degil tüm beyaz elyalar yatak odası her şeyde kırık çizik var
Pes vallahi yaa. İşini doğru düzgün yapan kalmamış. Hep dalavere. İşi alana kadar vaat vaat sonra biz öyle dememiştikler havada uçuşuyor.

Leedong ne yaptınız canım merak ettim
Merhaba canım teşekkür ederim yazdığın için.
Dün müdahale oldum bugün açtım bandajlı kontrole gittim güzel görünüyor dedi ama yine biraz bulanık görünüyor baktığım odak noktam. O da zaten 1 haftayı bulur düzelmesi dedi. Annemdeyim bende Alyaya bakmama destek oluyor sağ olsun. Bu arada da hiç ağrım sızım olmadı. Anestezi aldım uyumakla uyumamak arasında verdiler çok güzel geçti hiç ağrı sızı olmadı sonrasında da olmadı gözüm kanlandı o da 3/4 güne geçermiş.
İnşallah bir an önce düzelir de geçer. Kurtulurum bu sarı noktadan. Babamda aynı şekilde durumlar aynı. Körler sağırlar birbirini ağırlar olduk

Maşallah canım geçmiş olsun Baban da umarım sorunsuz atlatmıştır, çok panik olmamıştır. Beraber güzel güzel iyileşin inşallah

Hay Allah ya, çok geçmiş olsun. Gerçekten şu memlekette işini severek saygı duyarak ve bunların doğal sonucu hakkıyla yapan ne kadar az. Siz tüketici hakem heyetine de başvurun canım, eğer olmadıysanız henüz

Ben de şikayetçi oldum bi konu da, haber bekliyorum hala haber gelmedi gerginim

Not: internetten bir şeyler satma işini bana da öğretin nolur, dolap hesabım var ama daha bi iğne koyup satmış değilim. Halbuki o kadar elden çıkarmak istediğim şey var ki.. arkadaşım kavanozları bile oradan satmıştı

Tam dolandırıcı tipler... Taşınmak gerçekten zor iş ben de taşınmamak için kirada olduğum evi satın aldım aynı şehirde taşınmak bile dert şehirler arası düşünemiyorum

Çok geçmiş olsun canım çok şükür ağrın olmamış tez zamanda da ikiniz de iyi olursunuz inşallah baban rahat geçirdi mi operasyonu

Çok geçmiş olsun canim inşallah hemen sonuç alırsınız

Tam dolandırıcı tipler... Taşınmak gerçekten zor iş ben de taşınmamak için kirada olduğum evi satın aldım aynı şehirde taşınmak bile dert şehirler arası düşünemiyorum
Biz de arabayi satip üstüne bir miktar koyup ev almak istiyoruz ins yapabiliriz nefret ettim bu olanlardan sonra

Aradim orayi fatura olmadigi icin islem yapamiyorlarmis malesef yoksa ilk aklima orasi geldi.
Umarim güzel haberler alirsin
Satmak istedigin her seyin fotografini çek, yükle satarsin elbet hic zor bir sey degil. 1 2 tane satsan artik zorlanmazsin sat gitsin rahatlarsin

Canım oradan satış yapılmasına yapılıyor ama cidden vakit ayırmak gerekiyor. Takipçi edinmen ve ürünlerinin beğeni sayısını arttırman gerekiyor. Fake beğeniler yani. O şekilde ürünlerin öne çıkıyor daha çok kitleye ulaşıyor. Öteki türlü bekle bekle gelen giden olmuyor. Bir dönem bu şekilde üstüne düşüp baya satış yapmıştım ama artık çocuklardan mümküniyeti yok.

Afiyet bal şeker olsun canım Allah kabul etsin Bende çok beğendim bu yıldızlı anahtarlıkları geçen günde bir arkadaşın çantasında gördüm takmış çok güzel duruyordu hem işe yarar kullanılır
Havlu işi de mantıklı aslında bi arkadaşım da mutfak havlusu dağıtmıştı aklıma geldi şimdi bizim de kalabalık bakalım nasıl olacak
Bizim tvnin son haller minseo
Yaa kahretsin bunlar nasıl insan kutulu şeyi bu hale getirmişler Allah beterinden korusun ne diyim canım çok şükür geldiniz yaa

Bisikletimi zar zor sattim ben ya :)) bende pek beceremiyorum kargoya falan ben nasi verim bide urunu begenmicek.iade edecek onunlami ugrasacaz:)

Biz de arabayi satip üstüne bir miktar koyup ev almak istiyoruz ins yapabiliriz nefret ettim bu olanlardan sonra
Ay inşallah alırsınız canim tayin işi nasıl olacak sizin bi daha ne zaman çıkacak?
Kesinlikle bir sürü şey yükledim hem de sıfır ikinci el de degil fiyatı da çok uygun yazdim ne soran var ne yazan var

Kızlar bugün beş ay kontrolü vardı hemen nasıl geçtiğini anlatayım.
Kilo 5850 yine olmadı be annewith
Boy 63 cm yani toplamda 445 gr alıp iki cm uzamış kuzum
Yine her şeyi normal buldu beklediğim gelişmeler olmuş dedi ben de sevindim en azından doktor kötü bir şey demedi zayıf veya yetersiz gibi..
Rota ve menenjit aşılarının ikinci dozlarını oldu. Bugün duş alabilir sorun yok dedi.
Muayene gayet iyi geçti kalp ciğer kulak popo falan her yerine baktı dişlerde yine gelecek dedi arkadan kaşıntıyı söyledim kulak arkası olur yapar dedi ağrı oldukça kasır uyanır huzursuz olur dedi. Tetagili sordum önerdi ya nurse harveys de güzel dedi.
D vitamini devam demire başlamadık.
O fiziksel hareketlerden konuştuk döner eder dedim emekliyor hocam şaşırdı Sedyede çevirdim karşısına eğlenceli kere kitabını koydum önce sınav pozisyonu kalktı sonra kendini öne doğru attı kadın şaşırdı fiziksel gelişimi gayet iyi hatta çok önde dedi o yüzden bu kadar 445 gram alması bile mucize bu bebeğin çok hareketli bir kız bu dedi
Gözlerine baktı ortada bir sorun yok çok şükür.
Uykuları sordum çok geç uyanmasın 7:30 gibi güne başlamış olsun uyandır dedi yani minseo nun anlattığı gibi test edildi onaylandı canım dün sanki sen anlattın defne duydu ve dokuz gibi 9:30 gibi uyumuştu sabahta yedide kalktı
Ek gıdayı sordum asıl bomba burada su vermedi meyve vermedi
Bir sonraki hafta yani tam 5:30 aylık olduğunda başlıyoruz patates kabak havuç haşlayarak bir çizelge yap da isterseniz ayrıntılı resim atarım. Onu deniyoruz sonra bir sonraki hafta sabah emzirdim öğlen sebze haşladım tekrar emzirdim diğer ara öğünde yoğurt veriyoruz o da çiğ sütten mayalanmış olmayacak günlük sütten pastörize sütten olacakmış rota ve menenjit 2700 TL muayene hem eş indirme hem de sağlık sigortası dolayısıyla 90 TL şimdilik bu kadar aklıma gelenler zaten çok uzun oldu kusura bakmayın bizden bu kadar

Masallah defne kusumaaa her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımmm ama neden meyve ve su vermedi bir açıklaması var mi

Çok teşekkür ederim canım ben de sevindim her şey yolunda çok şükür Su için bir şey demedi ama meyveleri önce verirsen sebze reddi yapar yemez meyveler tatlı gelir dedi ilk hafta patates havuç kabak ikinci hafta semiz otu taze fasülye bezelye olabilir mevsimine göre verebilirsin dedi püre çok istemiyorum çatalla ez haşladıktan veya buharda pişirdikten sonra ddi
Mama sandalyesinde aile Sofrasında oturuyor olsun bebiş telefon tablet yok yerken reklam yapıyoruz dedi mesela ay çok güzelmiş bu ne kadar güzelmiş şimdi şunu yiyorum çok ımmö ne kadar lezzetliymişş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…