2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aa tamamdır o zaman sıkıntı yok evet o şekilde gidiliyor ben de havuç kavak patatesten sonra muz verdim senin doktorun bir tık daha sonra olmasını istiyor demek ki umarım defne de ek gıdayı sevip iştahlı bi şekilde yer ben de mama sandalyesine bir on beş gün sonra oturtmaya başlıcam ama ana kucağında hep bizi izledi bu zamana kadar masada. Kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum

Maşallah sportif kızıma şimdiden Besyo ya hazırlanıyor uyku meselesi de 2-3 günde düzene giriyor canim merak etme biz de 2 uykuya düştük ona adapte olmaya çalışıyoruz şuan

Yürümeye başladıklarında sorun ediyorlar mi canım peki o aklima geldi çuval gibi ya alt kısmı kalkmak istediklerinde falan
Çuval olanlar nasıl bılmıyorum ben hep bu tarz kullandım , 1 kez 2.5 tog aldim , onu disarda kullandım evde hep 1.5 ve 0.75 tog var. Hava sıcaklığına göre giydirdim.

90 üstü teklif ettin mi canım, yetmemiş olabilir
Birde şu hava olaylarında benim oğlan da kızda çok etkileniyor ya , yok dolunaydi yok bilmemneydi . Bu akşam da meteor yağmuru olacakmış oğlan o kadar huysuz ki artık buna bağlıyorum yani ben.

Kızlar selam,
Bir sey sorucam eski anılarımızı dönelim
Şimdi benim kız kardeşim hamiş onlarda eşiyle kan uyuşmazlığı var. Süreç nasıl oluyordu bu durumda baya panik yapmış bizimki

Kızlar selam,
Bir sey sorucam eski anılarımızı dönelim
Şimdi benim kız kardeşim hamiş onlarda eşiyle kan uyuşmazlığı var. Süreç nasıl oluyordu bu durumda baya panik yapmış bizimki
Canim gebeligin belli bir haftasinda iğne vuruyorlar anneye, bebek doğunca kan grubuna bakılıyor eğer negatifse iğne vurulmuyor pozitifse ikinci dozu vuruyorlar. Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor

Maşallah sportif kızıma şimdiden Besyo ya hazırlanıyor uyku meselesi de 2-3 günde düzene giriyor canim merak etme biz de 2 uykuya düştük ona adapte olmaya çalışıyoruz şuan
Olabilir eğer böyle giderse erkenden arkadaşlara yönlendirip yüzme ve jimnastiğe başlayacağım
Artık öyle mi olacakmış iki uyku mu yani normal mi ben hiç anlamıyorum

Olabilir eğer böyle giderse erkenden arkadaşlara yönlendirip yüzme ve jimnastiğe başlayacağım
Artık öyle mi olacakmış iki uyku mu yani normal mi ben hiç anlamıyorum
Yaa yerim ben de jimnastik çok istiyorum ama benim kızım çok tombiş yapabilir mi teyzesi valla bu aylardan sonra 2 uykuya düsebiliyormus kuzum normalmis

İnşallah sen de ben de iyi haberler alırız. Bu haksızlıkla bir yere varmaya çalışanlardan hakkımızı alırız hakem heyeti normalde 10 gün diyorlar benim neredeyse 1 al oldu bekliyorum hala. Elden götürmeden e devletten başvurdum ondan mı acep?

Aynen valla, ben de bi kaç yol önce bir iki şey yükledim bekle bekle kimse gelmedi. Fotoğraf çekmesi, cevap vermesi, kargosuydu para takibiydi derken hiç uğraşamam gibi geliyor.

Yabancı filmlerde görüyoruz ya, kadın bahçeye açıyor bit pazarı gibi.. çok hevesleniyorum. Hem elindekini çöp etmiyorsun hem ihtiyacı olan alıyor. Mis gibi olay aslında, inşallah bizim ülkemizde de görürüz o günleri

Maşallah bebeğine canım Benim oğlum da aşırı aşırı hareketli bacakları kolları hiç durmuyor acaba kilo alımı bundan dolayı az az ilerliyor olabilir mi cidden

Ben bi türk telekomu bi de n11 i tüketici hakem heyetine vermiştim e devletten şikayet ettim ben de 1 ayda çözüldü ve paramı iade almıştım

Kizlar misafirlerim de geldiler bu arada uyuttum onlari tlfnu aldim elime kizlar ne yazmis diyeGram altin getirmisler cocuklara.kiyafet falan. Ablama soyluyorum diyor ki altini gorunce yumusamissindirYok kiz ne altina yumusayacagim eşim izin aldi zaten altindan.fazlasi gitti diyorumAma cok tatlilar tabi izmir insaninin sicakligi vsr uzerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…