Aa tamamdır o zaman sıkıntı yok evet o şekilde gidiliyor ben de havuç kavak patatesten sonra muz verdim senin doktorun bir tık daha sonra olmasını istiyor demek kiÇok teşekkür ederim canım ben de sevindim her şey yolunda çok şükürSu için bir şey demedi ama meyveleri önce verirsen sebze reddi yapar yemez meyveler tatlı gelir dedi ilk hafta patates havuç kabak ikinci hafta semiz otu taze fasülye bezelye olabilir mevsimine göre verebilirsin dedi püre çok istemiyorum çatalla ez haşladıktan veya buharda pişirdikten sonra ddi
Mama sandalyesinde aile Sofrasında oturuyor olsun bebiş telefon tablet yok yerken reklam yapıyoruz dedimesela ay çok güzelmiş bu ne kadar güzelmiş şimdi şunu yiyorum çok ımmö ne kadar lezzetliymişş gibi
Maşallah sportif kızıma şimdiden Besyo ya hazırlanıyorKızlar bugün beş ay kontrolü vardı hemen nasıl geçtiğini anlatayım.
Kilo 5850yine olmadı be annewith
Boy 63 cm yani toplamda 445 gr alıp iki cm uzamış kuzum
Yine her şeyi normal buldu beklediğim gelişmeler olmuş dedi ben de sevindim en azından doktor kötü bir şey demedi zayıf veya yetersiz gibi..
Rota ve menenjit aşılarının ikinci dozlarını oldu. Bugün duş alabilir sorun yok dedi.
Muayene gayet iyi geçti kalp ciğer kulak popo falan her yerine baktı dişlerde yine gelecek dedi arkadan kaşıntıyı söyledim kulak arkası olur yapar dedi ağrı oldukça kasır uyanır huzursuz olur dedi. Tetagili sordum önerdi ya nurse harveys de güzel dedi.
D vitamini devam demire başlamadık.
O fiziksel hareketlerden konuştuk döner eder dedim emekliyor hocam şaşırdı Sedyede çevirdim karşısına eğlenceli kere kitabını koydum önce sınav pozisyonu kalktı sonra kendini öne doğru attı kadın şaşırdı fiziksel gelişimi gayet iyi hatta çok önde dedi o yüzden bu kadar 445 gram alması bile mucize bu bebeğin çok hareketli bir kız bu dedi
Gözlerine baktı ortada bir sorun yok çok şükür.
Uykuları sordum çok geç uyanmasın 7:30 gibi güne başlamış olsun uyandır dedi yaniminseo nun anlattığı gibi test edildi onaylandı canım dün sanki sen anlattın defne duydu ve dokuz gibi 9:30 gibi uyumuştu sabahta yedide kalktı
Ek gıdayı sordum asıl bomba burada su vermedi meyve vermedi
Bir sonraki hafta yani tam 5:30 aylık olduğunda başlıyoruz patates kabak havuç haşlayarak bir çizelge yap da isterseniz ayrıntılı resim atarım. Onu deniyoruz sonra bir sonraki hafta sabah emzirdim öğlen sebze haşladım tekrar emzirdim diğer ara öğünde yoğurt veriyoruz o da çiğ sütten mayalanmış olmayacak günlük sütten pastörize sütten olacakmış rota ve menenjit 2700 TL muayene hem eş indirme hem de sağlık sigortası dolayısıyla 90 TL şimdilik bu kadar aklıma gelenler zaten çok uzun oldu kusura bakmayın bizden bu kadar
Çuval olanlar nasıl bılmıyorum ben hep bu tarz kullandım , 1 kez 2.5 tog aldim , onu disarda kullandım evde hep 1.5 ve 0.75 tog var. Hava sıcaklığına göre giydirdim.Yürümeye başladıklarında sorun ediyorlar mi canım peki o aklima geldi çuval gibi ya alt kısmı kalkmak istediklerinde falan
90 üstü teklif ettin mi canım, yetmemiş olabilirGunaydin kizlar atak donemimizin bitmesine 8 gun kalmis:) su donemi atlasin uyku duzenini tekrardan olusturcam:)
Bide kizlar bisi sorcam 9Da uyuyor 3 te aglayarak uyaniyor mama veriyorum iciyor son 3 gundur boyle eskiden gece hic kalkmazdi doymuyormu acaba?
Canım neden 2 uyku? 6 aydan sonra mı oluyor öyleMaşallah sportif kızıma şimdiden Besyo ya hazırlanıyoruyku meselesi de 2-3 günde düzene giriyor canim merak etme biz de 2 uykuya düştük ona adapte olmaya çalışıyoruz şuan
Öyle oluyormuş baksanaCanım neden 2 uyku? 6 aydan sonra mı oluyor öyle
2 saaaattt miÖyle oluyormuş baksana3 gündür 2 uyku yapıyor ama uyku süresi uzadi 1 uykuda 1 saat uyuyordu ya şimdi 2 saat uyuyor
Canim gebeligin belli bir haftasinda iğne vuruyorlar anneye, bebek doğunca kan grubuna bakılıyor eğer negatifse iğne vurulmuyor pozitifse ikinci dozu vuruyorlar. Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyorKızlar selam,
Bir sey sorucam eski anılarımızı dönelim
Şimdi benim kız kardeşim hamişonlarda eşiyle kan uyuşmazlığı var. Süreç nasıl oluyordu bu durumda baya panik yapmış bizimki
Olabilir eğer böyle giderse erkenden arkadaşlara yönlendirip yüzme ve jimnastiğe başlayacağımMaşallah sportif kızıma şimdiden Besyo ya hazırlanıyoruyku meselesi de 2-3 günde düzene giriyor canim merak etme biz de 2 uykuya düştük ona adapte olmaya çalışıyoruz şuan
Yaa yerim ben de jimnastik çok istiyorum ama benim kızım çok tombiş yapabilir mi teyzesiOlabilir eğer böyle giderse erkenden arkadaşlara yönlendirip yüzme ve jimnastiğe başlayacağım
Artık öyle mi olacakmış iki uyku mu yani normal mi ben hiç anlamıyorum
Ooo iyiiymiş o haldeÖyle oluyormuş baksana3 gündür 2 uyku yapıyor ama uyku süresi uzadi 1 uykuda 1 saat uyuyordu ya şimdi 2 saat uyuyor
Aynen yaaaa max 40 dk2 saaaattt miKız ben 20 dakikaya razıyım
Maşallah de kız2 saaaattt miKız ben 20 dakikaya razıyım
Aradim orayi fatura olmadigi icin islem yapamiyorlarmis malesef yoksa ilk aklima orasi geldi.
Umarim güzel haberler alirsin
Satmak istedigin her seyin fotografini çek, yükle satarsin elbet hic zor bir sey degil. 1 2 tane satsan artik zorlanmazsin sat gitsin rahatlarsin
Canım oradan satış yapılmasına yapılıyor ama cidden vakit ayırmak gerekiyor. Takipçi edinmen ve ürünlerinin beğeni sayısını arttırman gerekiyor. Fake beğeniler yani. O şekilde ürünlerin öne çıkıyor daha çok kitleye ulaşıyor. Öteki türlü bekle bekle gelen giden olmuyor. Bir dönem bu şekilde üstüne düşüp baya satış yapmıştım ama artık çocuklardan mümküniyeti yok.
Maşallah bebeğine canımKızlar bugün beş ay kontrolü vardı hemen nasıl geçtiğini anlatayım.
Kilo 5850yine olmadı be annewith
Boy 63 cm yani toplamda 445 gr alıp iki cm uzamış kuzum
Yine her şeyi normal buldu beklediğim gelişmeler olmuş dedi ben de sevindim en azından doktor kötü bir şey demedi zayıf veya yetersiz gibi..
Rota ve menenjit aşılarının ikinci dozlarını oldu. Bugün duş alabilir sorun yok dedi.
Muayene gayet iyi geçti kalp ciğer kulak popo falan her yerine baktı dişlerde yine gelecek dedi arkadan kaşıntıyı söyledim kulak arkası olur yapar dedi ağrı oldukça kasır uyanır huzursuz olur dedi. Tetagili sordum önerdi ya nurse harveys de güzel dedi.
D vitamini devam demire başlamadık.
O fiziksel hareketlerden konuştuk döner eder dedim emekliyor hocam şaşırdı Sedyede çevirdim karşısına eğlenceli kere kitabını koydum önce sınav pozisyonu kalktı sonra kendini öne doğru attı kadın şaşırdı fiziksel gelişimi gayet iyi hatta çok önde dedi o yüzden bu kadar 445 gram alması bile mucize bu bebeğin çok hareketli bir kız bu dedi
Gözlerine baktı ortada bir sorun yok çok şükür.
Uykuları sordum çok geç uyanmasın 7:30 gibi güne başlamış olsun uyandır dedi yaniminseo nun anlattığı gibi test edildi onaylandı canım dün sanki sen anlattın defne duydu ve dokuz gibi 9:30 gibi uyumuştu sabahta yedide kalktı
Ek gıdayı sordum asıl bomba burada su vermedi meyve vermedi
Bir sonraki hafta yani tam 5:30 aylık olduğunda başlıyoruz patates kabak havuç haşlayarak bir çizelge yap da isterseniz ayrıntılı resim atarım. Onu deniyoruz sonra bir sonraki hafta sabah emzirdim öğlen sebze haşladım tekrar emzirdim diğer ara öğünde yoğurt veriyoruz o da çiğ sütten mayalanmış olmayacak günlük sütten pastörize sütten olacakmış rota ve menenjit 2700 TL muayene hem eş indirme hem de sağlık sigortası dolayısıyla 90 TL şimdilik bu kadar aklıma gelenler zaten çok uzun oldu kusura bakmayın bizden bu kadar
Ben bi türk telekomu bi de n11 i tüketici hakem heyetine vermiştim e devletten şikayet ettim ben de 1 ayda çözüldü ve paramı iade almıştımİnşallah sen de ben de iyi haberler alırız. Bu haksızlıkla bir yere varmaya çalışanlardan hakkımızı alırızhakem heyeti normalde 10 gün diyorlar benim neredeyse 1 al oldu bekliyorum hala. Elden götürmeden e devletten başvurdum ondan mı acep?
Olabilir bence kucakta bile kıpır kıpır tırmanıyorr annem diyor bu hareketle et tutmaz buMaşallah bebeğine canımBenim oğlum da aşırı aşırı hareketli bacakları kolları hiç durmuyor acaba kilo alımı bundan dolayı az az ilerliyor olabilir mi cidden
Canim ben cuval olandan hic kullanmadim. 1.5 tog normal tulum kullandim. Ekin hareket etmeyi sever sanki cuval biraz zor mu olur.Kızlar bu uyku tulumlarinda ayakli olanlar mi yoksa çuval olanlar mi daha kullanışlı?Akilvar @Aycoregi1 Rheaa
Bence de zor olur canim bi de oturmaya yürümeye başladıklarında iyice sinir olur onaCanim ben cuval olandan hic kullanmadim. 1.5 tog normal tulum kullandim. Ekin hareket etmeyi sever sanki cuval biraz zor mu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?