- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Kelimesi kelimesine aynısını söylüyor annemOlabilir bence kucakta bile kıpır kıpır tırmanıyorr annem diyor bu hareketle et tutmaz bu
Hadi bakalım, Allah kolaylık ve sabır versin canımKizlar misafirlerim de geldiler bu arada uyuttum onlari tlfnu aldim elime kizlar ne yazmis diyeGram altin getirmisler cocuklara.kiyafet falan. Ablama soyluyorum diyor ki altini gorunce yumusamissindir Yok kiz ne altina yumusayacagim eşim izin aldi zaten altindan.fazlasi gitti diyorum Ama cok tatlilar tabi izmir insaninin sicakligi vsr uzerlerinde
Canim gebeligin belli bir haftasinda iğne vuruyorlar anneye, bebek doğunca kan grubuna bakılıyor eğer negatifse iğne vurulmuyor pozitifse ikinci dozu vuruyorlar. Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor
Bence yoğunluk olduğu içindir, aslında e devletten yapınca daha hızlı oluyor daha üstüne düşüyorlar diye biliyorum ben. Bizim de binada internet alt yapısı yok ben e devletten başvurdum daha etkili oluyormuşİnşallah sen de ben de iyi haberler alırız. Bu haksızlıkla bir yere varmaya çalışanlardan hakkımızı alırızhakem heyeti normalde 10 gün diyorlar benim neredeyse 1 al oldu bekliyorum hala. Elden götürmeden e devletten başvurdum ondan mı acep?
Aynen valla, ben de bi kaç yol önce bir iki şey yükledim bekle bekle kimse gelmedi. Fotoğraf çekmesi, cevap vermesi, kargosuydu para takibiydi derken hiç uğraşamam gibi geliyor.
Yabancı filmlerde görüyoruz ya, kadın bahçeye açıyor bit pazarı gibi.. çok hevesleniyorum. Hem elindekini çöp etmiyorsun hem ihtiyacı olan alıyor. Mis gibi olay aslında, inşallah bizim ülkemizde de görürüz o günleri
Pozitifliğine hayranımKizlar misafirlerim de geldiler bu arada uyuttum onlari tlfnu aldim elime kizlar ne yazmis diyeGram altin getirmisler cocuklara.kiyafet falan. Ablama soyluyorum diyor ki altini gorunce yumusamissindir Yok kiz ne altina yumusayacagim eşim izin aldi zaten altindan.fazlasi gitti diyorum Ama cok tatlilar tabi izmir insaninin sicakligi vsr uzerlerinde
Yan binada da yokmuymus canım?Bence yoğunluk olduğu içindir, aslında e devletten yapınca daha hızlı oluyor daha üstüne düşüyorlar diye biliyorum ben. Bizim de binada internet alt yapısı yok ben e devletten başvurdum daha etkili oluyormuşbir an önce sonuç alırsın umarım
Bilmiyorum ki ama wifi açınca etrafta hep fiber internet görünüyor 3 diş çeken fiber varYan binada da yokmuymus canım?
Bence bi turkcell i arayin yakinlarda varsa direk apartmana kutu koyuyorlarBilmiyorum ki ama wifi açınca etrafta hep fiber internet görünüyor 3 diş çeken fiber var
Ben iğne olmadım hamileyken. Benim kan grubum negatif kuzey’in pozitif doğduktan sonra odaya gelip bir iğne yaptılar bacağıma ama acaba kan uyuşmazlığı için miydi. Hiç aklıma gelmedi sormak kwkdkeCanim gebeligin belli bir haftasinda iğne vuruyorlar anneye, bebek doğunca kan grubuna bakılıyor eğer negatifse iğne vurulmuyor pozitifse ikinci dozu vuruyorlar. Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor
Eşinin pozitif mi peki canımBen iğne olmadım hamileyken. Benim kan grubum negatif kuzey’in pozitif doğduktan sonra odaya gelip bir iğne yaptılar bacağıma ama acaba kan uyuşmazlığı için miydi. Hiç aklıma gelmedi sormak kwkdke
Aradık alt yapı yok isterseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz dedilerBence bi turkcell i arayin yakinlarda varsa direk apartmana kutu koyuyorlar
Evet pozitif bizde de kan uyuşmazlığı vardı.Eşinin pozitif mi peki canım
Aaa hamileyken neden yapmadilar iğne çok şaşırdımEvet pozitif bizde de kan uyuşmazlığı vardı.
Bi işe yarasalar şaşardımAradık alt yapı yok isterseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz dedilertoplu halde herkese e devletten yazdırıyorum belki sonuç alırız öyle
Test yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttumAaa hamileyken neden yapmadilar iğne çok şaşırdım
Keyfinin yerinde olması ne güzelKizlar misafirlerim de geldiler bu arada uyuttum onlari tlfnu aldim elime kizlar ne yazmis diyeGram altin getirmisler cocuklara.kiyafet falan. Ablama soyluyorum diyor ki altini gorunce yumusamissindir Yok kiz ne altina yumusayacagim eşim izin aldi zaten altindan.fazlasi gitti diyorum Ama cok tatlilar tabi izmir insaninin sicakligi vsr uzerlerinde
Ben koydeyim yildizlar cok net gozukuyor meteor yagmurunu sabirsizlikla bekliyorum bakalım nasi bisi:))Çuval olanlar nasıl bılmıyorum ben hep bu tarz kullandım , 1 kez 2.5 tog aldim , onu disarda kullandım evde hep 1.5 ve 0.75 tog var. Hava sıcaklığına göre giydirdim.
Eki Görüntüle 3285581
90 üstü teklif ettin mi canım, yetmemiş olabilir
Birde şu hava olaylarında benim oğlan da kızda çok etkileniyor ya , yok dolunaydi yok bilmemneydi . Bu akşam da meteor yağmuru olacakmış oğlan o kadar huysuz ki artık buna bağlıyorum yani ben.
Aynen insanlar kullanmadığı eşyalardan kurtulur bari kullananların işini görür keşke olsa.İnşallah sen de ben de iyi haberler alırız. Bu haksızlıkla bir yere varmaya çalışanlardan hakkımızı alırızhakem heyeti normalde 10 gün diyorlar benim neredeyse 1 al oldu bekliyorum hala. Elden götürmeden e devletten başvurdum ondan mı acep?
Aynen valla, ben de bi kaç yol önce bir iki şey yükledim bekle bekle kimse gelmedi. Fotoğraf çekmesi, cevap vermesi, kargosuydu para takibiydi derken hiç uğraşamam gibi geliyor.
Yabancı filmlerde görüyoruz ya, kadın bahçeye açıyor bit pazarı gibi.. çok hevesleniyorum. Hem elindekini çöp etmiyorsun hem ihtiyacı olan alıyor. Mis gibi olay aslında, inşallah bizim ülkemizde de görürüz o günleri
Yok canım baba 0 +Baba da Ar+ mi?
Belkide öyle birşey yoktur, Ay bende hastahanedeki dr.un yalancısıyım canımarkadaşım hamile şimdi kocasıyla kendisi A+ kan grubu ona söylemiştim bebeğinde ar+ olursa sarılık olma ihtimali çok düşükmüş diye oda sevindi garibim, inşallah bebeği sarılık olmaz da yalancı çıkmam buraya sordum bende varmı böyle denk gelen diye.
@Bilgemsi
Altı çuval gibi olanlardan vardı bizim, gene öyle alacağım daha rahat etti benimki
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş bebiş içinEn korktuğum olay sırf bundan sebep kullanamıyorumAllah korumuş canım
Teşekkür ederim canım valla bnde vücuda bı işlem yapılacaksa açık kalmasindan yanayım niyeyse bant sargı olayını sevmezdim. En basitinden kan aldırmak tan çok korkardım sonrasında bant yapistiriyolar ya bn onu hiç istemezdim keşke bunu da sarmasaydi
Dr a götürdüm bu arada biz de çıkaramadık çok az yapışıklık kalmıştı Dr bı çekti şak çıktı ama hem acıdı hem kanadı sünnetin başına dönmüş gibi oldukşimdi bardak var beze değmesin yapışmasın diye. Israrla krem vs surmeyeceksin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?