2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hadi bakalım, Allah kolaylık ve sabır versin canım

Rheaa evet tam olarak böyle oluyor ben ve eşimde kan uyuşmazlığı var. Gebeliğin 28.haftası veya doktor daha erken uygun görürse önceki haftalarda iğne vuruluyor.
Diyelim ki 28.haftaya kadar herhangi bir sebeple kanama oldu o zaman da indirect coombs diye bir test var onun sonucuna göre doktor iğne vurul ya da vurulma diyor. Panik yapmasın

Bence yoğunluk olduğu içindir, aslında e devletten yapınca daha hızlı oluyor daha üstüne düşüyorlar diye biliyorum ben. Bizim de binada internet alt yapısı yok ben e devletten başvurdum daha etkili oluyormuş bir an önce sonuç alırsın umarım

Pozitifliğine hayranım inşallah çok yorulmadan atlatırsın bu haftayı

Yan binada da yokmuymus canım?

Ben iğne olmadım hamileyken. Benim kan grubum negatif kuzey’in pozitif doğduktan sonra odaya gelip bir iğne yaptılar bacağıma ama acaba kan uyuşmazlığı için miydi. Hiç aklıma gelmedi sormak kwkdke

Ben iğne olmadım hamileyken. Benim kan grubum negatif kuzey’in pozitif doğduktan sonra odaya gelip bir iğne yaptılar bacağıma ama acaba kan uyuşmazlığı için miydi. Hiç aklıma gelmedi sormak kwkdke
Eşinin pozitif mi peki canım

Bence bi turkcell i arayin yakinlarda varsa direk apartmana kutu koyuyorlar
Aradık alt yapı yok isterseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz dediler toplu halde herkese e devletten yazdırıyorum belki sonuç alırız öyle

Aaa hamileyken neden yapmadilar iğne çok şaşırdım
Test yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttum

Keyfinin yerinde olması ne güzel sana da değişiklik oldu o zaman kafa dengi gibiler. E biraz önyargımız var napalım

Ben koydeyim yildizlar cok net gozukuyor meteor yagmurunu sabirsizlikla bekliyorum bakalım nasi bisi:))

Aynen insanlar kullanmadığı eşyalardan kurtulur bari kullananların işini görür keşke olsa.

@mimiktostos doktor kontrolün çok güzel geçmiş ne güzel çok sevindim maşallah miniğine

Yok canım baba 0 +

Kızlar bu uyku tulumlarinda ayakli olanlar mi yoksa çuval olanlar mi daha kullanışlı? @Akilvar Aycoregi1 Rheaa
Altı çuval gibi olanlardan vardı bizim, gene öyle alacağım daha rahat etti benimki
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…